18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
alitheea
anuta1971
florica
sasa
vania_e
dana sandulescu
michiper68
smara
rodica
alimar
Motzişor
Admin_dea05
lica54
paula33
teodora_roman
IDILKO
iulia80
lexia
axxa246
pufy2010
DENISA
andradamaria
vally14v
27 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna dimineata soare!..
deni imi pare rau ca iar ai problemute..sau ca ai in continuoare probleme ! sper sa le poti rezolva!
va doresc sa aveti o sapt cat mai usoara!
deni imi pare rau ca iar ai problemute..sau ca ai in continuoare probleme ! sper sa le poti rezolva!
va doresc sa aveti o sapt cat mai usoara!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata,
Pe aici chiar e soare!!!!!!!!!VA DORESC o saptamana cat mai buna si mult soare!
Va las cu si cu
Pe aici chiar e soare!!!!!!!!!VA DORESC o saptamana cat mai buna si mult soare!
Va las cu si cu
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
neata dragilor ! am intrat doar să vă salut să nu credeţi că v-am uitat complet şi să ştiţi că aveam o grijă ,trebuia să intru ptr a putea să - mi termin hârţoagele , îmi lipsea ceva .
Buna ziua o zi buna tuturor
rodica- vip
Varsta : 68
iti lipsea drogul!DENISA a scris:neata dragilor ! am intrat doar să vă salut să nu credeţi că v-am uitat complet şi să ştiţi că aveam o grijă ,trebuia să intru ptr a putea să - mi termin hârţoagele , îmi lipsea ceva .
andradamaria- vip
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
episode 44 tips
Çiçek talks with yasemin and now we will start liking çiçek again
Çiçek: He loves you so much... He does pay the price for loving you I know but he feels more powerful with your love.
Pala is starting to attracted to another person than Fidan.. Not you too Pala?
There is a scene between yas and savas and it is very sweet. They have dinner all together and their conversation about food and eating is so cute. But it is as if they are not talking about food.
Savas and sahnur visit mustafa. Mustafa and savas talk about yavuz. Even though savas warns mustafa mustafa again acts stupidly.
There are developments between Hakan and Pelin but after these developments something else happens which is more important.
Yavuz tells yas he loves her and SAVAS hears this and he does make Yavuz pay for this!!!!!
Savaþ: I... knew you would come... I was waiting for you near the garden gate...
Yasemin: I do not want to go anywhere else anyway.My hands my feet my heart they are all reaching to you Savas.
Maybe it was better if I did not tell you this but I cannot help it...
Çiçek talks with yasemin and now we will start liking çiçek again
Çiçek: He loves you so much... He does pay the price for loving you I know but he feels more powerful with your love.
Pala is starting to attracted to another person than Fidan.. Not you too Pala?
There is a scene between yas and savas and it is very sweet. They have dinner all together and their conversation about food and eating is so cute. But it is as if they are not talking about food.
Savas and sahnur visit mustafa. Mustafa and savas talk about yavuz. Even though savas warns mustafa mustafa again acts stupidly.
There are developments between Hakan and Pelin but after these developments something else happens which is more important.
Yavuz tells yas he loves her and SAVAS hears this and he does make Yavuz pay for this!!!!!
Savaþ: I... knew you would come... I was waiting for you near the garden gate...
Yasemin: I do not want to go anywhere else anyway.My hands my feet my heart they are all reaching to you Savas.
Maybe it was better if I did not tell you this but I cannot help it...
Indicii episodul 44
Cicek discută cu Yasemin si acum vom începe iar cu slăbiciunea/simpatia lui Cicek
Cicek: El te iubeşte atât de mult ... El nu plăteşte preţul pentru că te iubeşte ,eu ştiu, dar el se simte mai puternic cu dragostea ta.
Pala începe să fie atras de o altă persoană decât Fidan ..
Există o şcenă între Yasemin şi Savas şi este foarte dulce. Ei au luat cina împreună şi discuţia lor cu privire la consumul de alimente şi este atât de drăguţă. Dar este ca şi când nu ar fi vorba despre alimente.
Savaş şi Şahnur îl vizitează pe Mustafa. Mustafa şi Savas vorbesc despre Yavuz. Chiar dacă Savaş îl avertizează pe Mustafa , Mustafa din nou reacţionează într-un mod stupid.
Evoluează relaţia dinte Hakan şi Pelin, dar după acestă evoluţie altceva se întâmplă, e ceva care este mult mai important.
Yavuz îi spune lui Yasemin că el o iubeşte şi Savas aude acest lucru iar el nu-l face pe Yavuz să plătească pentru asta !
Savaþ :am .. ştiut că vei veni te-am aşteptat lângă poarta gradinei ...
Yasemin: Nu vreau să merg oriunde, în altă parte, mâinile mele , picioarele mele, inima mea toate ajung la tine Savaş.
Poate că era mai bine dacă nu îi spuneam acest lucru, dar eu nu-l pot ajuta ...
Vania thank for the video. Very good video montage. MuraTuba is the BEST .
Andrada nu prea mai am vindecare , m-au acaparat cu totul , dar trebuie ... să-mi impun să mă vindec . :2a:
Andrada nu prea mai am vindecare , m-au acaparat cu totul , dar trebuie ... să-mi impun să mă vindec . :2a:
hello hello...ce vindecare draga! boala aceasta nu se vindeca, se trateaza!
sper ca esti mai bine!
sper ca esti mai bine!
iulia80- vip
Dragelor, unicul leac e
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Nu sunt deloc bine Iulia , sunt un pachet de nervi , nu-i dau de cap de nicio culoare . acum am intrat cu Mozilla dar ma inerveaza ca nu pot scrie cu diacritice .
Buna Teodora !
Buna Teodora !
deni draga..bine ca ai putut intra!..eu am sters putina dragelor...ne citim deseara!
iulia80- vip
nu stiu daca pot intra diseara , mi-e teama ca imi infectez iar si jucaria de acasa .
Dragi fete şi agăi în aşteptarea episodului de mâine, sperând la să visăm cu Parlament
teodora_roman- vip
De fapt cred că pentru dragii noştri merge mai
dar din păcate ei nu se agită în direcţia în care trebuie
dar din păcate ei nu se agită în direcţia în care trebuie
teodora_roman- vip
Buna Teodora !!
maine cred ca o sa o vedem pe Findan in plina criza de gelozie .
[quote="DENISA"][............................
serios? Nu-mi spune că îi pică Ceyda cu tronc lui Pala?! :nh8: Poate vrea să fie frăgezit
serios? Nu-mi spune că îi pică Ceyda cu tronc lui Pala?! :nh8: Poate vrea să fie frăgezit
teodora_roman- vip
asta-i culmea! Pala indragostit de o "subdimensionata" versus FidanDENISA a scris:Buna Teodora !!
andradamaria- vip
Eu zic ca Pala va cadea in mrejele Ceydei , e prospatura doar e un sfert din Findan
[quote="andradamaria" Pala indragostit de o "subdimensionata" versus Fidan [/quote]
o ști ce să îi facă? că el e reglat pe alte dimensiuni
Salut fetelor
Salut fetelor
Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Lun 07 Feb 2011, 6:43 pm, editata de 1 ori
vai de el ,cred ca Fidan ia ca sucitorul nu-i destul!DENISA a scris:Eu zic ca Pala va cadea in mrejele Ceydei , e prospatura doar e un sfert din Findan
andradamaria- vip
pufy2010 a scris:
Salut fetelor[/quote] cel putin asta poate!
andradamaria- vip
sunt curioasa cum va reactiona Sahnur cand va afla
are cateva scene in plus
TUBA'YA OY VERELİM
http://activity.khas.edu.tr/hasanket/
are cateva scene in plus
TUBA'YA OY VERELİM
http://activity.khas.edu.tr/hasanket/
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 07 Feb 2011, 6:48 pm, editata de 1 ori
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum