18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
alitheea
anuta1971
florica
sasa
vania_e
dana sandulescu
michiper68
smara
rodica
alimar
Motzişor
Admin_dea05
lica54
paula33
teodora_roman
IDILKO
iulia80
lexia
axxa246
pufy2010
DENISA
andradamaria
vally14v
27 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata o zi linistita tuturor. Stai linistita ca cele care atenteaza la Murat
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
rodica a scris:Buna dimineata o zi linistita tuturor. Stai linistita ca cele care atenteaza la Murat
Dacă tu le aştepţi după colţ să le stai de pomană, se pare că nu se mai lucrează la vedere,
Bună dimineaţa fetelor şi băieţilor câte o poate mai prindeţi energie.
Denisa eu cred că a schimbat cafeneaua că doar nu stă şi el după perdele .
Mai am o întrebare oare kh69 e din Egipt? Nu a fost cam de multişor pe aici.
O zi bună.
Bună dimineața!
Am făcut si eu într-un final update pe sit la episoade online.
Acuma fug , spor la chatuit.
Aceți o de la mine.
Am făcut si eu într-un final update pe sit la episoade online.
Acuma fug , spor la chatuit.
Aceți o de la mine.
Buna dimineaţa fete şi flăcăi! Fiindcă am avut o noapte zbuciumată, m-am trezit târziu azi, da' recuperez Va doresc o zi superbă, aşa pare şi afară de pe geamul meu
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
[quote="lexia"]
O zi bună.quote]
Ai dreptate. Să sperăm că totul e ok. E tragic ce se întâmplă acolo.
O zi bună.quote]
Ai dreptate. Să sperăm că totul e ok. E tragic ce se întâmplă acolo.
teodora_roman- vip
neaţa ! dragilor
Kh69 nu e din Egipt e din Kuweit din Egipt e Asi demir si încă vreo 2 persoane .
Kh69 nu e din Egipt e din Kuweit din Egipt e Asi demir si încă vreo 2 persoane .
Lexia stai linistita ca Dnisa intra mai rar. Si nu cred ca au la dispozitie serviciile secrete cele care nu lucreaza la vedere pentru Murat
rodica- vip
[quote="DENISA"]neaţa ! dragilor
Într-adevăr, nici ele nu au mai intrat demult. de s-ar linişti lucrurile
Într-adevăr, nici ele nu au mai intrat demult. de s-ar linişti lucrurile
teodora_roman- vip
[quote="teodora_roman"]
Da, cei mari fac razboaie iar cei mici sufera consecintele faptelor lor Poate fetele vor trece si peste asta si lucrurile se vor linisti dar cine stie ca totul este confuz si altii hotarasc destinele noastre
Da, cei mari fac razboaie iar cei mici sufera consecintele faptelor lor Poate fetele vor trece si peste asta si lucrurile se vor linisti dar cine stie ca totul este confuz si altii hotarasc destinele noastre
rodica- vip
Bună ziua tuturor!
Vally, mersi de update.
Dragilor, sunt cu spatele rupt de durere, iar azi dimineaţă prelucrarea video pe finalul ep. 41 era ratată.
Am luat-o de la capăt cu prelucrarea şi reapar când se va vedea ceva concret.
Vă pup şi vă doresc o zi bună!
Vally, mersi de update.
Dragilor, sunt cu spatele rupt de durere, iar azi dimineaţă prelucrarea video pe finalul ep. 41 era ratată.
Am luat-o de la capăt cu prelucrarea şi reapar când se va vedea ceva concret.
Vă pup şi vă doresc o zi bună!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
[quote="rodica"][quote]
din păcate. Eu nu sunt chiar foarte paranoică de felul meu, dar incep să cred că există un sâmbure de adevăr în teoriile celor ce susţin (deşi susţin că le lipseşte o doagă unora dintre ei, da' cine ştie)că s-a trecut la diverse mijloace de "exterminare în masă, că suntem prea mulţi". Prea a luat-o totul razna
offf, ca de obicei iarăşi sunt off topic
din păcate. Eu nu sunt chiar foarte paranoică de felul meu, dar incep să cred că există un sâmbure de adevăr în teoriile celor ce susţin (deşi susţin că le lipseşte o doagă unora dintre ei, da' cine ştie)că s-a trecut la diverse mijloace de "exterminare în masă, că suntem prea mulţi". Prea a luat-o totul razna
offf, ca de obicei iarăşi sunt off topic
teodora_roman- vip
Motzişor a scris:.................
Mulţumiri Motzi!Ai grijă de spatele tău că nu-i de glumă. Uite, poate îţi face un masaj şi îţi trece (sau măcar de te-ar înveseli un pic )
teodora_roman- vip
Ce masaj??? Nu ştie decât să pupe băiatul ăsta. Voi i-aţi făcut inventarul?teodora_roman a scris:... Uite, poate îţi face un masaj şi îţi trece (sau măcar de te-ar înveseli un pic)...
- cu Şahnur s-a pupat
- cu Nazan s-a pupat
- cu Fidan s-a pupat
- cu Nadya s-a pupat
- cu Omer s-a pupat
Mai trebuie să se pupe cu Yavuz şi cu portarul
Serios vorbesc... Murat + masaj yok! Măcar de-ar pupa şi-ar trece
Dar până la urmă rămân aici în familie cu veselia, vine el şi Murat mai încolo
Motzişor- vip
Oğlum, iar eu am făcut un lucru mai cu cap şi am introdus pe cont la ,,Profile" o rubrică cu Web site nr. 2 unde am pus link-ul sitului creat de tine, mersi mult de totvally14v a scris:...
Am făcut si eu într-un final update pe sit la episoade online...
Motzişor- vip
Motzişor a scris:...
Măcar de l-ar pupa pe Eşref în loc de Yavuz, că-s din aceeaşi tabără
teodora_roman- vip
mai, dar pe Yaso ai ascuns-o dupa usa?????????Motzişor a scris: Ce masaj??? Nu ştie decât să pupe băiatul ăsta. Voi i-aţi făcut inventarul?
- cu Şahnur s-a pupat
- cu Nazan s-a pupat
- cu Fidan s-a pupat
- cu Nadya s-a pupat
- cu Omer s-a pupat
Dar până la urmă rămân aici în familie cu veselia, vine el şi Murat mai încolo
andradamaria- vip
dragilor ,si eu sper din tot sufletul sa revina fetele si sa fie bine pentru ele si pentru noi toti si doamne fereste !!!!!!
avem si indicii :))
savas intareste paza pt. yasemin si omer
( mi se pare firesc la cat de mafiot este yavuz )
mustafa are probleme din nou
se pare ca yavuz devine si mai periculos (pt. baldari )
nu stiu ce vrea sa spun de yavuz si cicek ,
(banuiesc ca-i cere yavuz socoteala lui savas in ceea ce o priveste pe cicek )
nazan se confrunta cu o noua situatie
savas si yasemin cu toate ca trec prin momente dificile , au gasit un moment sa petreaca momente frumoase impreuna
sahnur se intalneste iar cu yasemin si au o dicutie
yavuz pune la cale ceva
ps. la final este o fraza ,ce-o rosteste yasemin ( vorbe dulci pt. savas )
de la vyk, cu multumiri!!!!!!!!!!!!!!!!
avem si indicii :))
savas intareste paza pt. yasemin si omer
( mi se pare firesc la cat de mafiot este yavuz )
mustafa are probleme din nou
se pare ca yavuz devine si mai periculos (pt. baldari )
nu stiu ce vrea sa spun de yavuz si cicek ,
(banuiesc ca-i cere yavuz socoteala lui savas in ceea ce o priveste pe cicek )
nazan se confrunta cu o noua situatie
savas si yasemin cu toate ca trec prin momente dificile , au gasit un moment sa petreaca momente frumoase impreuna
sahnur se intalneste iar cu yasemin si au o dicutie
yavuz pune la cale ceva
ps. la final este o fraza ,ce-o rosteste yasemin ( vorbe dulci pt. savas )
de la vyk, cu multumiri!!!!!!!!!!!!!!!!
andradamaria- vip
Păi ea e la... default Mai trebuia s-o pun?andradamaria a scris:..mai, dar pe Yaso ai ascuns-o dupa usa?????????...
Adică şi pe lista asta mai trebuia s-o pun?
Motzişor- vip
pe toate listele poate...dispareMotzişor a scris:
Păi ea e la... default Mai trebuia s-o pun?
Adică şi pe lista asta mai trebuia s-o pun?
andradamaria- vip
Valyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!
Reactualizează situl, te rooog!!!
Aşk ve Ceza ep. 41 5/6 şi 6/6 subtitrat româneşte
În cca 20 de minute procesarea va ajunge la format HD şi se va vedea şi mai clar.
Iar acum am văzut o greşeală oribilă de ortografie chiar la începutul fragmentului 5, aşa că peste vreo 4 ore va apărea alt fragment în locul lui, corectat.
Reactualizează situl, te rooog!!!
Aşk ve Ceza ep. 41 5/6 şi 6/6 subtitrat româneşte
În cca 20 de minute procesarea va ajunge la format HD şi se va vedea şi mai clar.
Iar acum am văzut o greşeală oribilă de ortografie chiar la începutul fragmentului 5, aşa că peste vreo 4 ore va apărea alt fragment în locul lui, corectat.
Motzişor- vip
BUNA SEARA ! s-o credeti voi ca nu va vad miscarile , am radare bune , o sa lipsesc o perioada deoarece sunt plecata si am restrictie la calcurici, am doar laptopul la mine dar sa va tineti bine cand revin , revin in forma maxima , sa nu parasiti topicul sau pe Murat .
fetele din Egipt nici pe mess nu apar dar nici pe forumurile turcesti
HELLO KH69 !!!
fetele din Egipt nici pe mess nu apar dar nici pe forumurile turcesti
HELLO KH69 !!!
Buna forum.
Mai Denisa e de bine daca lipsesti ca Murat e numai al meu si al Iuliei Cand te intorci nu mai gasesti nimic pentru tine Cu restul celor de pe portal ma descurc ca nu sunt prea amatoare de Murat asa ca cine pleaca la plimbare pierde bunatate de baiat
Mai Denisa e de bine daca lipsesti ca Murat e numai al meu si al Iuliei Cand te intorci nu mai gasesti nimic pentru tine Cu restul celor de pe portal ma descurc ca nu sunt prea amatoare de Murat asa ca cine pleaca la plimbare pierde bunatate de baiat
rodica- vip
45. Bölüm Özeti
SAVAŞ VE YAVUZ KARŞI KARŞIYA !
Yasemin'e olan aşkını itiraf eden Yavuz'u büyük bir sürpriz beklemektedir. Lansmanın yapıldığı mekana giden Savaş, Yavuz ile hesaplaşmak üzere Onun karşısına dikilir.
Gerçekler hızla gün yüzüne çıkarken duydukları karşısında şaşkınlık yaşayan Yasemin'in endişeleri de artmıştır. Savaş derhal Yasemin'in evinin etrafında güvenlik önlemleri aldırır. Bir yandan da Yavuz'un peşine düşer, ancak Yavuz çoktan sır olmuştur.
Şahnur telaş içerisindedir. Evdeki olağanüstü durumdan birşeylerin yolunda gitmediğini anlamıştır. Pala'yı sıkıştırarak işin aslını öğrenmeye çalışırken televizyonda duydukları karşısında şoka girer.
Neler olduğunu anlamaya çalışan Ceyda, Yavuz ile görüşmüştür. Ardından Yasemin ajansa gelip artık Yavuz ile beraber çalışmayacaklarını bildirir ancak Ceyda bu durumdan hoşnut olmaz. Yasemin ile tartışan Ceyda'nın aklında yeni planlar vardır.
Şahnur'un, Yasemin ve Yavuz'un birlikte çalıştıklarını öğrenince aklı iyice karışır. Savaş ve Pala'dan bilgi alamayan Şahnur, Yasemin ile konuşmaya karar verir.
Öte yandan Nazan, Bora'nın yokluğu ile zor günler yaşarken dertlerini Fidan ile paylaşır. Bora ise Nazan ile barışma planları yapmaktadır.
Yasemin'e olan saplantılı aşkı ile gözü dönen Yavuz, haince planlar kurmakta ve intikam yeminleri etmektedir. Bir yandan da Beşir'in yerine oynamaya devam eder.
Sevdiğini ve oğlunu korumak için her türlü önlemi alan Savaş bir yandan da Yasemin'e asla ayrılamayacaklarını, aşklarının gücü ile herşeyin üstesinden geleceklerini anlatmaya çalışır. Yasemin ise zaten Savaş'tan daha fazla ayrı kalamayacağını çoktan anlamıştır. İkisi bu zor günleri birbirlerine ve aşklarına tutunarak aşmaya çalışırlarken Onları bu kez korkunç bir olay beklemektedir.
RODICA LIPSESC LA PARTEA SCRISA DAR VA SUPRAVEGHEZ IAR LA FULGERICA NU RENUNT.
SAVAŞ VE YAVUZ KARŞI KARŞIYA !
Yasemin'e olan aşkını itiraf eden Yavuz'u büyük bir sürpriz beklemektedir. Lansmanın yapıldığı mekana giden Savaş, Yavuz ile hesaplaşmak üzere Onun karşısına dikilir.
Gerçekler hızla gün yüzüne çıkarken duydukları karşısında şaşkınlık yaşayan Yasemin'in endişeleri de artmıştır. Savaş derhal Yasemin'in evinin etrafında güvenlik önlemleri aldırır. Bir yandan da Yavuz'un peşine düşer, ancak Yavuz çoktan sır olmuştur.
Şahnur telaş içerisindedir. Evdeki olağanüstü durumdan birşeylerin yolunda gitmediğini anlamıştır. Pala'yı sıkıştırarak işin aslını öğrenmeye çalışırken televizyonda duydukları karşısında şoka girer.
Neler olduğunu anlamaya çalışan Ceyda, Yavuz ile görüşmüştür. Ardından Yasemin ajansa gelip artık Yavuz ile beraber çalışmayacaklarını bildirir ancak Ceyda bu durumdan hoşnut olmaz. Yasemin ile tartışan Ceyda'nın aklında yeni planlar vardır.
Şahnur'un, Yasemin ve Yavuz'un birlikte çalıştıklarını öğrenince aklı iyice karışır. Savaş ve Pala'dan bilgi alamayan Şahnur, Yasemin ile konuşmaya karar verir.
Öte yandan Nazan, Bora'nın yokluğu ile zor günler yaşarken dertlerini Fidan ile paylaşır. Bora ise Nazan ile barışma planları yapmaktadır.
Yasemin'e olan saplantılı aşkı ile gözü dönen Yavuz, haince planlar kurmakta ve intikam yeminleri etmektedir. Bir yandan da Beşir'in yerine oynamaya devam eder.
Sevdiğini ve oğlunu korumak için her türlü önlemi alan Savaş bir yandan da Yasemin'e asla ayrılamayacaklarını, aşklarının gücü ile herşeyin üstesinden geleceklerini anlatmaya çalışır. Yasemin ise zaten Savaş'tan daha fazla ayrı kalamayacağını çoktan anlamıştır. İkisi bu zor günleri birbirlerine ve aşklarına tutunarak aşmaya çalışırlarken Onları bu kez korkunç bir olay beklemektedir.
RODICA LIPSESC LA PARTEA SCRISA DAR VA SUPRAVEGHEZ IAR LA FULGERICA NU RENUNT.
FETELOR UNDE ATI DISPARUT ? sa inteleg ca ma lasati sa ma bucur singura de prezenta lui Fulgerica???
Salut fetelor
Anunt la matrimoniale
Baiat cuminte, ma culc la 22:00, ma trezesc la 06:00, nu beau , nu fumez, nu ma droghez, nu-mi insel gagica, nu ma duc la discoteca...dar si cand oi iesi de la parnaie.....
...
esență de răsfăț
http://www.220.ro/funny/Rasfatata-La-14-Ani/nKTIpVTgLJ/
Anunt la matrimoniale
Baiat cuminte, ma culc la 22:00, ma trezesc la 06:00, nu beau , nu fumez, nu ma droghez, nu-mi insel gagica, nu ma duc la discoteca...dar si cand oi iesi de la parnaie.....
...
esență de răsfăț
http://www.220.ro/funny/Rasfatata-La-14-Ani/nKTIpVTgLJ/
Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Joi 10 Feb 2011, 8:30 pm, editata de 1 ori
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum