19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+28
lory
IDILKO
carmen_
dana79i
Nicky
kh69
michiper68
Admin_dea05
andradamaria
vally14v
prytymeu
paula33
Gloxinia2010
anuta1971
vania_e
axxa246
pufy2010
lexia
alimar
sasa
iulia80
lica54
teodora_roman
rodica
lavy612
Motzişor
DENISA
dana4699
32 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
[/UR
[URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/goodday7.gif/]
[/quote]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
iaaar??????Motzişor a scris: Lica, mersi de trataţie!
Copii, vă las, mă pregătesc să plec la ai mei şi apoi pe alte plaiuri că azi sunt multe de sărbătorit!
vreau si eu!!!!!!!!!!
nu mai loc la tine in neamul ala mare si pentru mine??!!!
hihi, sa ai petrecere frumoasa, draga mea!
şi o dedicaţie de la mine
spre seară sper să ajung şi eu acasă.
Multumum Lica, Denisa pentru bunatati. Bine ca sunt doar virtuale, ca de-ar fi la mine in bucatarie le-as devora imediat (oricum mi-e mintea la dulciuri in perioada asta). Si in plus, ma mai si lupt cu cateva kilograme investitia din iarna asta
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Da, nici eu nu mai rezist de poftă, muţumim frumos.teodora_roman a scris:Multumum Lica, Denisa pentru bunatati....
Teo, Denisa, v-am trimis un mesaj personal, sper că l-aţi primit că nu prea am control cu forumul.
Nu mă mai anunţă nimic şi vreau să fiu sigură că nimeni nu munceşte în plus.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Ba da! Hai încoace!axxa246 a scris:... nu mai loc la tine in neamul ala mare si pentru mine??!!!...
Hmmm, duminica avem obiceiul să ne tot întâlnim şi nevinovatele întâlniri ale prietenilor de familie se transformă în bairamuri datorită doamnelor mame care gătesc de rup. Nu te mira, ieri a fost ziua unei prietene iar azi a fost Lăsata Secului. Nu ştiu ce pretext vor găsi duminica viitoare! Dar duminica e unica ocazie în care ne putem vedea linitişţi fără să stăm toţi cu ochii pe ceas că acasă ne aşteaptă cine ştie ce zdroabe.
Oricum ne vom linişti un pic, noua tură de zile de naştere va fi prin mai-iunie.
Poate până atunci mai reuşesc şi eu să intru în rochiile preferate
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Dum 06 Mar 2011, 7:23 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
haha, duminica viitoare va adunati sa sarbatoriti ca ati trecut cu bine o săptămână de post!
Corect, şi cum suntem o mulţime dintre cei cu nume fistichii (părinţii au nume de sfinţi ca la ţară iar nouă ne-au dat nume din toată literatura universală, ca la oraş ).axxa246 a scris:haha, duminica viitoare va adunati sa sarbatoriti ca ati trecut cu bine o săptămână de post!
Aşa că suntem o şleahtă care muncim şi nu ne putem sărbători ,,onomastica" în mijlocul săptămânii, va fi totul amânat pe duminică, chestia e să vedem la care adresă va fi organizată hărmălaia
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Dum 06 Mar 2011, 7:22 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
DENISA a scris:
la ce se uită Tuba?
La şireturi, la ce credeai???pufy2010 a scris:... http://www.ressim.net/61/upload/d3747556.jpg...
la ce se uită Tuba?
Motzişor- vip
Motzişor a scris:La şireturi, la ce credeai???
la pantofii plini de praful din Iran
e ca-n banc
El către Ea - "Încântat de cunoștință "
Ea, aplecându-și privirea - "Observ"
sweetys
This is the translion of trailer 2 of episode 48
Cicek: How can you say these things, how can you believe my brother could do such a thing to me
Savas: Enough already, Cicek! You are living in a dream world.
Cicek: I don't want to hear this
Sahnur: Yavuz; hopefully he will not put the blame on Savas
Savas: He told them he was suspicious of me
Yavuz: Enough Sahnur Hanim
Sahnur: Don't you dare speak my name
Savas: She needs to face the reality of who her brother really is
Yavuz: May (he/she) be cursed
This is the translion of trailer 2 of episode 48
Cicek: How can you say these things, how can you believe my brother could do such a thing to me
Savas: Enough already, Cicek! You are living in a dream world.
Cicek: I don't want to hear this
Sahnur: Yavuz; hopefully he will not put the blame on Savas
Savas: He told them he was suspicious of me
Yavuz: Enough Sahnur Hanim
Sahnur: Don't you dare speak my name
Savas: She needs to face the reality of who her brother really is
Yavuz: May (he/she) be cursed
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
PS. Teo, îţi trimit acum pe MP link-urile pentru descărcarea episodului 47.
Ei, mai ştii să foloseşti Subtitle Workshop?
ha ha asta pentru ca ştii că dacă mă împotmolesc iarăşi te atac cu mesaje peste mesaje
Utilizare "manuală" linie cu linie am mai făcut recent, i-am tradus soţului meu o prezentare de 15min dar a fost nasol că a trebuit să şi ascult ce vorbeau ăia, iar tema era legată de teste la foc cu folosirea sistemelor de evacuare a fumului şi stingere a incendiilor - înnebunită după subiect. Si Cancelito era mai atractiv, darămite Murat
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
teodora_roman a scris:... iar tema era legată de teste la foc cu folosirea sistemelor de evacuare a fumului şi stingere a incendiilor - înnebunită după subiect. Si Cancelito ...
Amu ni vorbii cu Lexia, trecem la organizare. Tu mâine când te poţi apuca, cel mai repede de tradus?
Să ştim care ce parte veţi lua. Şi Lexia e de acord să luaţi doar câte o tranşă de 20 de minute alternativ ca să puteţi răsufla printre ele. Iar eu finalizez tot ce vigne de la voi.
Ce zici? Dacă ceva nu ţi se pare bun, zi cum preferi tu.
De la Iuliana ceva spendid!
Motzişor- vip
Hi, Kh69!!! Huge thanks!kh69 a scris: ...
This is the translion of trailer 2 of episode 48....
Motzişor- vip
doamne cand va aud ce vb imi vine sa vin sa va pup pe toate si sa va scot la un suc :drunken:
dana79i- membru activ
Data de inscriere : 18/02/2011
Suc? Ai zis, suc? Am sosit!dana79i a scris:doamne cand va aud ce vb imi vine sa vin sa va pup pe toate si sa va scot la un suc ...
...
Ce vorbim? La ce te referi? La bancurile lui Pufy sau la organizarea noastră?
Dana, mari speranţe nu-ţi face, discutăm doar de ep. 47, de restul încă nu ştim nimic.
Ei, e târziu, vă zic tuturor somnic pufosss
Motzişor- vip
pai daaaMotzişor a scris:
Ei, e târziu, vă zic tuturor somnic pufosss
dupa chef, cred si io ca ti se face somn!!
te pup, noapte buna, saptamana usoara si cu spor!
[/quote]Vam adus un paznic de nadejde de noapte buna [/quote]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Motzy nu uita fam Yildirim sa ii sarbatoresti si poate se aduna si alte petrecarete
Buna seara! Motzy in lista de sarbatoriti ai pe Burcin in martie pe Murat in aprilie deci fam Yildirim este in forma O saptamana linistita Multumim de mancarurile oferite ne inspiram pentru sarbatori alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
grea munca scris text dupa dialoguri tradus turca engleza si engleza romana facem efort pentru murat yildirim
buna noapte! cu vesti noi am citit cu google traducerea ep 47 47 multumim mult a fost de tradus f lung traducatorii de baza au avut mult de lucru le multumim alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Buna dimineata sa aveto o zi si o saptamana linistita
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum