45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+26
lucyana
mihaela99
anuta1971
teodora_roman
Gloxinia2010
lica54
dlacatus65
annadanna
rina-rina
vania_e
dana17
narcisa
alitheea
florina1989
prytymeu
axxa246
DENISA
IDILKO
iulianagl
pufy2010
Geta
Luana
simona_baschir
Admin_dea05
Garo
florica
30 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
:hello2:
IULIANA, LA MULTI ANI! :sdf:
O VIATA SA-TI FIE PLINA DE BUCURII!
te imbratisez cu drag
IULIANA, LA MULTI ANI! :sdf:
O VIATA SA-TI FIE PLINA DE BUCURII!
te imbratisez cu drag
annadanna- membru activ
Data de inscriere : 21/08/2010
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
LA MULTI ANI, GIULIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!
Buna Ana ce mai faci ? Esti tot in tara ?annadanna a scris:
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna draga Axxa ... Ti-am gasit barbatul ideal ...axxa246 a scris:
dana17- vip
HAHAHA, mistoooooooooooo!
gata, il las pe al meu, il iau pe asta!
e mai tare si decat ezel!!
Daca zici ... In sfarsit ... Nazuroasa mai esti ... Daca zici ca-i mai tare ca Ezelu' , poti sa-l pui ca avatar ...axxa246 a scris:HAHAHA, mistoooooooooooo!
dana17- vip
noooo!dana17 a scris: Daca zici ... In sfarsit ... Nazuroasa mai esti ... Daca zici ca-i mai tare ca Ezelu' , poti sa-l pui ca avatar ...
îs fidea.
Buna Dana, sunt in tara dar pentru putine zile
annadanna- membru activ
Data de inscriere : 21/08/2010
O seara frumoasa in continuare ...
dana17- vip
annadanna a scris:Buna Dana, sunt in tara dar pentru putine zile
Scrie-mi un MP inainte de a pleca , acum ma grabesc , nu mai pot ramane ...Te pup , o seara buna ...
dana17- vip
Levent , Hasret , Murat
Ai dreptate , sa asteptam. Dar eu nu cred ca Levent o iubeste pe Hasret. Am spus si alta data ca nu pot sa exprim exact de ce , dar "ceva" ma deranjeaza tare de tot la personajul Levent. Onur insa este magistral!! Hasret se minte pe ea , Murat este lipsit de curaj si mai este ceva la el: educatzia il impiedica sa "atenteze" la logodnica prietenului. Educatzie de moda veche. Cred ca se va debarasa de aceasta educatzie in final. Vom vedea. Nu pot sa ma pronuntz de loc. In plus am niste rezerve fatza de Murat vis-a-vis de comportamentul ( jiginitor si umilitor dupa mine) fatza de Hasret in ultimile 2-3 episoade. Despre Hasret , cel mai bine a caracterizat-o Gulnaz: s-a suparat pe Murat degeaba si a alergat la Levent ca sa se razbune. A mers din greseala in greseala. Sa vedem ce mai vor scenaristii. Sunt curioasa. Va sarut.dana17 a scris:[ Sa nu ne pripim ... Sper ca purtarea dura a lui Levent sa-i scoata din minciuna pe Hasret si pe Murat si sa-i aduca cu picioarele pe pamant ... Poate se hotarasc sa-i spuna adevarul in fata , ar fi cel mai corect ... Cred ca Levent si-a dat seama ca ei ii ascund ceva si ca-l mint ...
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Ayça Bingöl (Öyle Bir Geçer Zamanki) 35%
Beren Saat (Fatmagülün Suçu Ne?) 33%
Nurgül Yeşilçay (Aşk Ve Ceza) 1%
Özgü Namal (Hanımın Çiftliği)) 1%
Tuğba Büyüküstün(Gönülçelen) 30%
Please vote for Tuba ..
http://www.kukurtlulions.org/Default.aspx?tabid=71&language=tr-TR
Beren Saat (Fatmagülün Suçu Ne?) 33%
Nurgül Yeşilçay (Aşk Ve Ceza) 1%
Özgü Namal (Hanımın Çiftliği)) 1%
Tuğba Büyüküstün(Gönülçelen) 30%
Please vote for Tuba ..
http://www.kukurtlulions.org/Default.aspx?tabid=71&language=tr-TR
VA MULTUMESC MULT DE TOT PENTRU URARI
SI VA POFTESC SA VA SERVITI CU UN PAHAR DE SAMPANIE (sau mai multe) SI O FELIE DE TORT
SI VA POFTESC SA VA SERVITI CU UN PAHAR DE SAMPANIE (sau mai multe) SI O FELIE DE TORT
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
vă aduc şi traducerea lui Arzu
ideea e aceeaşi cu ce am tradus astăzi .
EPISODE 41 SUMMARY
Hasret and Levent's relationship is at a breaking point. Levent makes an announcement that will shock everyone! Nesrin hears about the relationship between ceren and murat and she takes it seriously and envisions ceren as her daughter in law. The harsh argument that mUrat has with levent will lead to new things. Murat hasret levent and ceren come together at a dinner outside and each man thinks they have the upper hand. but at the end of the night everything will get mixed up!
The election day arrives to the neighborhood and cobra won't give up till the last minute. Nakiye receives a surprise package and she will find something from her past in the package.
ideea e aceeaşi cu ce am tradus astăzi .
EPISODE 41 SUMMARY
Hasret and Levent's relationship is at a breaking point. Levent makes an announcement that will shock everyone! Nesrin hears about the relationship between ceren and murat and she takes it seriously and envisions ceren as her daughter in law. The harsh argument that mUrat has with levent will lead to new things. Murat hasret levent and ceren come together at a dinner outside and each man thinks they have the upper hand. but at the end of the night everything will get mixed up!
The election day arrives to the neighborhood and cobra won't give up till the last minute. Nakiye receives a surprise package and she will find something from her past in the package.
seara buna tuturor si bine v-am gasit
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Iuliana sa fi sanatoasa, iubita si sa mult noroc in viata...LA MULTI ANI!
P.S.esti Giulia de pe port?
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Buna seara!
Sunt fidela dar tacuta.Nu ma certati.Citesc cu mare placere tot ceeace postati .
Iuliana ,sa fii sanatoasa ,inconjurata de multa fericire si realizari cat mai multe.
La multi ani!
Sunt fidela dar tacuta.Nu ma certati.Citesc cu mare placere tot ceeace postati .
Iuliana ,sa fii sanatoasa ,inconjurata de multa fericire si realizari cat mai multe.
La multi ani!
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Floricoooo,
ce periculoasa esti!!!
l-ai pus pe hogea in cursa, s aprinzi vulpile furăcioase!
teroristo!
ce periculoasa esti!!!
teroristo!
iulianagl a scris:
Giuliiiiiiiiiii,
hâc!
să traiesti, sa fii sanatoasa si fericită! :tyrt:
HÂC!!
axxa246 a scris:Floricoooo,
ce periculoasa esti!!!
teroristo!
iulianagl- moderator
Sa fiti cu bagare de seama ca am devenit periculoasa,cine ma supara asa pateste teroristi is floare la ureche pe langa mineaxxa246 a scris:Floricoooo,
ce periculoasa esti!!!
teroristo!
florica- vip
axxa246 a scris:
Giuliiiiiiiiiii,
hâc!
să traiesti, sa fii sanatoasa si fericită! :tyrt:
HÂC!!
iulianagl- moderator
nu cred ca-i Giulia de pe portGaro a scris:
Iuliana sa fi sanatoasa, iubita si sa mult noroc in viata...LA MULTI ANI!
P.S.esti Giulia de pe port?
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum