45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+26
lucyana
mihaela99
anuta1971
teodora_roman
Gloxinia2010
lica54
dlacatus65
annadanna
rina-rina
vania_e
dana17
narcisa
alitheea
florina1989
prytymeu
axxa246
DENISA
IDILKO
iulianagl
pufy2010
Geta
Luana
simona_baschir
Admin_dea05
Garo
florica
30 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Fetelor, hai sa dam o manuta de ajutor scenaristilor. Sa ne gandim intens la ceva frumos, poate le transmitem prin unde cerebrale ideile noastre...
Uite asa un ajutor:
Uite asa un ajutor:
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Si noua melodie a lui Hoca, dar nu e cantata de Hasret, din pacate.
Poate o auzim diseara:
https://2img.net/r/ihimizer/img847/8097/muzica.jpg
Poate o auzim diseara:
Luana- vip
[/quote]de la o prietena virtuala pentru voi
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bine v-am gasit,o seara minunata tuturor
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna Luana, cum s-o cante Hasret ca melodia este pt. doua voci,ar trebui sa-si gaseasca Hasret o partenera cu care sa cante melodia respectiva.Luana a scris:Si noua melodie a lui Hoca, dar nu e cantata de Hasret, din pacate.
Poate o auzim diseara:
florica- vip
Luana a scris:
Uite asa un ajutor:
salut ladies
ce pisoi dragalasi ai Luana!!!!!
DENISA a scris:
seamana cu johnny depp
si aduce si cu sami, ex iubitul tubet
e tot brunegru, cu par netuns, slab.
Fetelor, mie imi place tipul, sa stiti. Dar ma tem ca nu e nimic. Cred ca a fost o discutie profesionala, fiind regizor. Poate a sfatuit-o sa protesteze la scenariul GC. Ce bine ar fi!
Luana- vip
Luana
Sunt de acord cu tine. cred ca vrea sa schimbe producatorul.Luana a scris:Fetelor, mie imi place tipul, sa stiti. Dar ma tem ca nu e nimic. Cred ca a fost o discutie profesionala, fiind regizor. Poate a sfatuit-o sa protesteze la scenariul GC. Ce bine ar fi!
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Hasan Say 12 ocak 1994 İstanbul doğumluyum burcumun takipcisi değilim açıkcası bugüne kadar hiç merak etmedimgülücükk
n-as fi crezut ca are atatia ani!!!!!
florica- vip
Salut Axxel,bine ai venitaxxa246 a scris:
salut ladies
ce pisoi dragalasi ai Luana!!!!!
florica- vip
Florica...
Arata cam de 16-17 ani. Sper sa nu adorm , sa vad serialul. Nu spun noapte buna , pentru ca mai vin.florica a scris:
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Eu nu-i dadeam mai mult de 14 ani,nu dormi tocmai azi,Geta a scris:
Arata cam de 16-17 ani. Sper sa nu adorm , sa vad serialul. Nu spun noapte buna , pentru ca mai vin.
florica- vip
florica- vip
florica a scris:Salut Axxel,bine ai venit
ti pup, iubita!!
ce trandafiri frumosi ai pus!!
azi a fost ziua lu` tatucu iliescu, ori i-ai furat de la el?
da?florica a scris:
mie mi s-a parut ca are ani.
In primul rand am uitat de ziu lui, nu ,nu i-am luat de la el , ai lui fie ai lui,i-am sterpelit eu de undeva da nu spui. M-am pus pe-un cascat de nu ma mai opresc,axxa246 a scris:
ti pup, iubita!!
ce trandafiri frumosi ai pus!!
azi a fost ziua lu` tatucu iliescu, ori i-ai furat de la el?
florica- vip
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum