45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+26
lucyana
mihaela99
anuta1971
teodora_roman
Gloxinia2010
lica54
dlacatus65
annadanna
rina-rina
vania_e
dana17
narcisa
alitheea
florina1989
prytymeu
axxa246
DENISA
IDILKO
iulianagl
pufy2010
Geta
Luana
simona_baschir
Admin_dea05
Garo
florica
30 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pufy2010 a scris:
, sunt prin zonă
bună dimineața
Salut!Mii de scuze! Credeam ca ai fugit de la Tuba la alta...
Aduc imediat ceasca ta...
Proaspata, fierbinte!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Gata, mi-am facut datoria de vineri, am citit presa, pot pleca la treburi linistita pana plec "la treaba"...
O zi minunata va doresc!
As include si seara, dar ma tem de alta dezamagire...Pareca va vad maine tot suparate pe Murat , Ceren, Hasret, ....
O zi minunata va doresc!
As include si seara, dar ma tem de alta dezamagire...Pareca va vad maine tot suparate pe Murat , Ceren, Hasret, ....
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
[quote="Luana"]
... Credeam ca ai fugit de la Tuba la alta...
/quote]
...sunt mai fidel decât pare
mulțumesc pentru cafea
... Credeam ca ai fugit de la Tuba la alta...
/quote]
...sunt mai fidel decât pare
mulțumesc pentru cafea
Dragalaselor si dragule buna dimineata Luana multumesc pentru cafea si mic dejun astazi ai fost mai harnicuta miai luato inainte dar va pun si eu un Va doresc o zi buna linistita si frumoasa va tuc dulce va imbratisez cu multa dragoste
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
un bun gasit tuturor,multumiri pt. tratatii,Luana,Lica
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
a cui mireasa v-a fi oare?
florica- vip
va doresc spor la munca,si multa sanatate,la buletinul meteo a zis ca este plecat in vacanta,si aici si este destul de aseara poate ne v-a aduce vesti mai bune,
florica- vip
primavara, sper ca nu mai este mult pana v-a poposi si pe la noi
florica- vip
Mireasa....
Buna dimineatza tuturor. In stilul scenaristilor turci , putem sa dam cu banul si tot nu reusim sa ghicim . Poate cade banul pe cant si fuge logodnica. Am citit undeva ca au facut niste filmari si la Izmir ( parca e orasul natal al lui Cansel ) . Poate fuge Hasret definitiv si ii lasa cu ochii in soare pe amandoi si pe Murat si pe Levent. Sincer , mi-ar place grozav un astfel de final al serialului.florica a scris:a cui mireasa v-a fi oare?
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
[quote="Geta"]
Buna dimineata!
Acelasi lucru mi l-as dori si eu.Sa fuga......la un print care stie sa-si dezvaluie sentimentele si lasa orgoliul departe.
O zi minunata tuturor!
Buna dimineata!
Acelasi lucru mi l-as dori si eu.Sa fuga......la un print care stie sa-si dezvaluie sentimentele si lasa orgoliul departe.
O zi minunata tuturor!
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
[/center][/quote]( [center]
]o zi buna sa aveti
]o zi buna sa aveti
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata fetelor.
Sarut mana pentru micul dejun cafea, ceai. Sa aveti o zi minunata.
Ne “intalnim” la film... eu abia astept episodul de deseara. Sigur o sa fie dureros dar abia astept sa vad cum joaca actorii scenele alea.. Sigur o sa fie un joc superb si pentru mine asta conteaza cel mai mult, prestatia actorilor. As vrea sa va pot da putin din optimismul meu. Plec sa nu mananc bataie. Sa nu uitati ca imi sunteti dragi, multi
Ne “intalnim” la film... eu abia astept episodul de deseara. Sigur o sa fie dureros dar abia astept sa vad cum joaca actorii scenele alea.. Sigur o sa fie un joc superb si pentru mine asta conteaza cel mai mult, prestatia actorilor. As vrea sa va pot da putin din optimismul meu. Plec sa nu mananc bataie. Sa nu uitati ca imi sunteti dragi, multi
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Sper sa vina in sfarsit primavara , asa capricioasa cum pare a fi ... Si sa in floreasca ciresii ...
O zi frumoasa , calda si plina de speranta va doresc tuturor ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
el e pretendentul la inima Tubei , pare cam fugit de acasă, nu-mi plac bărbaţii neraşi şi certaţi cu frizerul .
Denisa
[quote="DENISA"]
el e pretendentul la inima Tubei , pare cam fugit de acasă, nu-mi plac bărbaţii neraşi şi certaţi cu frizerul .
Poate o fi el pretendentul la inima Tubei , dar cred ca s-a ales cu un "HAIR" . Nu parea fericit nici el , iar Tuba era cam nervoasa. Daca nu cumva au discutat altceva. Nu stim.
Poate o fi el pretendentul la inima Tubei , dar cred ca s-a ales cu un "HAIR" . Nu parea fericit nici el , iar Tuba era cam nervoasa. Daca nu cumva au discutat altceva. Nu stim.
Geta- vip
poate e doar amicul ei nu şi jumătatea ei .
Fetelor o dupa-amiaza placuta ..ne vedem diseara la film ..
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
o zi placuta va doresc cu cit mai mult optimism!, pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Nici tu nu-l vezi asa un barbat " ingrijit " ? Si romantic ... etc ...Parca ea asta isi dorea ... O zi buna tuturor ...DENISA a scris:el e pretendentul la inima Tubei , pare cam fugit de acasă, nu-mi plac bărbaţii neraşi şi certaţi cu frizerul .
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna Anuta,nu esti singura si eu abia astept seara cu toate ca stiu ca nu imi vor placea unele scene ,ma tem mai tooate,dar asta-i,si daca ii vorba de mancat bataie o impartim,anuta1971 a scris:Buna dimineata fetelor.
florica- vip
Buna Geta,de la Izmir este mama ei,acolo este unchiul sau,Salih cel care i-a luat toata averea Saimei. Din cate santem si cate scenarii facem nu stiu cum se face ca turci nu nimeresc sau noi nu ne nimerim nici-o data cu ei,bine ar fi sa plece de langa ei,sa nu stie imediat nimeni unde este ,sa-si faca un picut de grije.In seara asta se implinesc 33 de ani de la cutremur,Dumnezeu sa-i odihneasca-n pace!!!Geta a scris:
Buna dimineatza tuturor. In stilul scenaristilor turci , putem sa dam cu banul si tot nu reusim sa ghicim . Poate cade banul pe cant si fuge logodnica. Am citit undeva ca au facut niste filmari si la Izmir ( parca e orasul natal al lui Cansel ) . Poate fuge Hasret definitiv si ii lasa cu ochii in soare pe amandoi si pe Murat si pe Levent. Sincer , mi-ar place grozav un astfel de final al serialului.
florica- vip
Buna Dana de acum tot v-a veni primavara,azi am vazut ca si la mine in gradina au rasarit 3 ghiocei.O dupa masa placuta tuturor.
florica- vip
armonie -zice acolo
florica- vip
Da Florica , nu vreau sa-mi aduc aminte de cutremur. La Constanta nu a fost atat de rau ca in Bucuresti sau in Zimnicea( unde nu a mai ramas nici o casa) , dar a fost cumplit. Cat despre scenaristii turci , cum sa nimerim ceva draga mea?? Noi gandim normal , ei gandesc turceste ( stiu exact ce spun): se scarpina cu mana stanga la urechea dreapta si invers. Crede-ma ca este in firea lor sa fie sucitzi , in fine sunt altfel decat noi. Un pic mai altfel. De ce se spune " esti turc , de ce nu intzelegi?" Chestia asta nu se refera la limba ci la caracterul lor.
Geta- vip
Continut sponsorizat
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 39 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum