45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+26
lucyana
mihaela99
anuta1971
teodora_roman
Gloxinia2010
lica54
dlacatus65
annadanna
rina-rina
vania_e
dana17
narcisa
alitheea
florina1989
prytymeu
axxa246
DENISA
IDILKO
iulianagl
pufy2010
Geta
Luana
simona_baschir
Admin_dea05
Garo
florica
30 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata!
Am sosit si eu.Multumesc pentru cafea si mic dejun.Delicioase.Imi plac comentariile voastre.Pe Levent nu-l inghit deloc .S-a agatat ca un scai de Hasret .Dar nici cu ea nu mi-e rusine.Este nehotarata si se chinuie singura.
Va doresc o zi minunata!
Am sosit si eu.Multumesc pentru cafea si mic dejun.Delicioase.Imi plac comentariile voastre.Pe Levent nu-l inghit deloc .S-a agatat ca un scai de Hasret .Dar nici cu ea nu mi-e rusine.Este nehotarata si se chinuie singura.
Va doresc o zi minunata!
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nu trebuie sa te enervezi prea tare,ca doar asa-i filmul trebuie sa-l lungeasca si ei cumva,eu m-am gandit la un moment dat ca Ceren o v-a lua pe Hasret [un fel de rapire]si o v-a duce la PARIS,pt.un timp sa scape putin de toata nebunia apoi sa-l cheme pe Murat si sa se casatoreasca acolo,prostii visez,sa vezi la ce traznaie m- am gandit,in ziua nunti Hasret sa fuga de acasa sa lase un bilet lui Levent cu inelul si lantisorul cu cuvintele ca nu-l iubeste,ca sa n-o gaseasca nimeni sa se ascunda la Bahar,cred ca nimeni nu s-ar gandi ca tocmai acolo s-ar afla.Eu am ajuns la concluzia -in ceea ce ma priveste pe mine- ca mai mult scenariile inchipuite de mine imi provoaca nervi ,poate de ce nu se intimpla cum vreau eu??Luana a scris:Florica mai bine mergea pe aceeasi linie, decat pe drumul asta plin de hopuri si noroi. Ma enerveaza din ce in ce mai tare scenariul, iar pe Ceren as strange-o de gat.
O fi ea prietena cu Murat, dar solidaritatea feminina si faptul ca a vazut cat sufera Hasret, o puteau face sa renunte ea la joc, sa-i fi spus Hasretei sa stea linistita...
Dar scenaristii o dau inainte cu iubirea Murat-Ceren, ba anunta si casatoria lor...Prostie mai mare nici ca putea face Murat! Am inceput sa ma indoiesc de inteligenta personajului...
Voi vedea maine episodul, sper sa nu ma enervez prea tare...
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Bine ai venit,fiecare cu interesul sau ,iar Hasret merge mai mult prin gropi,o zi minunata si pt.tinedlacatus65 a scris:Buna dimineata!
Va doresc o zi minunata!
florica- vip
http://www.seninfikrin.com/19724/Turkiyenin_zzEn_zzYakisikli_zzOyuncusu.html votati pe cel mai frumos.,, Dragostea este ca un şanţ adânc, dacă vei cădea, nu poti sa pleci.''
florica- vip
Tuba Büyüküstün-medya ödülleri-23 şubat 2011
http://www.izlesene.com/video/tuba-buyukustun-medya-odulleri-23-subat-2011/3107493
Tuba Büyüküstün mütevaziliğinden ödün vermiyor!
atv ekranlarında yayınlanan Gönülçelen dizisinin güzel oyuncu Tuba Büyüküstün Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Maslak Tim Show Center’da düzenlenen 43. Siyad Ödül Töreni’nde görüntülendi.
Setarkasi.com’un haberine göre, güzel oyuncu Tuba Büyüküstün gecede onur ödülü de verdi. Heyecanlı halleriyle dikkat çeken sempatik oyuncu büyük hayran kitlesinin olmasını “Medyatik olmak, sevilmek ve beğenilmek aynı kefede değil. Yaptığım işlerin beğenilmesi çok güzel. Yaptığım işlerle buralarda olmak hoşuma gidiyor.” diyerek her zamanki mütevaziliğinden ödün vermeden yorumladı.
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/tuba_buyukustun_mutevaziliginden_odun_vermiyor_.htm
florica- vip
Buna ziua, iar!
Deni, pozele sunt de la aceeasi ceremonie???
A schimbat doua tinute Tuba???Sau sunt din zile diferite??
Din traducerea textului nu am inteles mare lucru...
Deni, pozele sunt de la aceeasi ceremonie???
A schimbat doua tinute Tuba???Sau sunt din zile diferite??
Din traducerea textului nu am inteles mare lucru...
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Salut fetelor
la ce oră începe serialul
Salut!pufy2010 a scris:Salut fetelor
Tot la 23,00 daca nu s-a anuntat altceva.
Luana- vip
Luana a scris:
Tot la 23,00
pufy2010 a scris:
vedem maine....
Luana- vip
seara buna si voie buna ,bine v-am gasit,nu stiu ce vrea sa faca calul cu masina!!!!!!!!tuturor o seara placuta o pazeste sau asculta muzica
florica- vip
Bună fetelor! Văleu, am înţeles că abia la 23:00 începe serialul Atunci vă urez vizionare plăcută celor care rezistaţi eroic.
Nu daţi cu pietre , dar de data asta Canselito are motive să îşi folosească privirea aia mai adormită , că la ora aia, nu îl mai critică nimeni, dimpotrivă, îi găsim scuze Poate totuşi îl trezeşte Tuba
O să rezistaţi
Nu daţi cu pietre , dar de data asta Canselito are motive să îşi folosească privirea aia mai adormită , că la ora aia, nu îl mai critică nimeni, dimpotrivă, îi găsim scuze Poate totuşi îl trezeşte Tuba
O să rezistaţi
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
buna ,nici-o problema cine vrea sa se uite rezista,teodora_roman a scris:Bună fetelor! Văleu, am înţeles că abia la 23:00 începe serialul Atunci vă urez vizionare plăcută celor care rezistaţi eroic.
O să rezistaţi
florica- vip
salut!florica a scris:seara buna si voie buna ,bine v-am gasit,nu stiu ce vrea sa faca calul cu masina!!!!!!!!
căluțul tău citește ce scrie pe rovinieta din parbriz
Salut Axxa,uite ca la asta nu m-am gandit,ca verifica rovineta,da pi inde ceovargalesti ,draguto?Cum stai cu zapada ,ai destula sau iti mai dau si eu?
florica- vip
aaah,
am o tona, nu mai am nevoie!!!
mie imi plac iarna si zapada
dar cand trebe sa merg cu masina nu mai imi trebuie iarna!!!
am o tona, nu mai am nevoie!!!
mie imi plac iarna si zapada
dar cand trebe sa merg cu masina nu mai imi trebuie iarna!!!
Bună seara tuturor . Vă uitați la Românii au talent?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
daaaaaaa
ma omoara profa aia dusa cu capu, aia de limbi
Vai de bieții elevi. E râsu-plânsu.axxa246 a scris:daaaaaaa
narcisa- vip
aia nu cred ca era profa.
si baiatul era ciudat, saracu`
si baiatul era ciudat, saracu`
buna seara,doamnelor si vizionare placuta...pina incepe ceva de la vecine:
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Bună Garo, mulțumim.Garo a scris:buna seara,doamnelor si vizionare placuta...pina incepe ceva de la vecine:[]
narcisa- vip
vecinele au pregatit" dansul pinguinului" pt.sfirsitul episodului...noi ce pregatim?
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
merge cu dansul??????????Garo a scris:vecinele au pregatit" dansul pinguinului" pt.sfirsitul episodului...noi ce pregatim?
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 12 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum