45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+26
lucyana
mihaela99
anuta1971
teodora_roman
Gloxinia2010
lica54
dlacatus65
annadanna
rina-rina
vania_e
dana17
narcisa
alitheea
florina1989
prytymeu
axxa246
DENISA
IDILKO
iulianagl
pufy2010
Geta
Luana
simona_baschir
Admin_dea05
Garo
florica
30 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dimineata ALI,LICA ,VANIA ,IULIANA.Buna dimineata tuturor, o primavara cu mult in inima si caldura in suflet,multa sanatate si multi bani
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
poftiti la micul dejun,azi mai bogat ca de sarbatoare,Lica multam de o zi usoara si banoasa
florica- vip
Florica multam fain pentru micul dejun ne rasfeti intodeauna numai cu bunatati alese o zi buna iti doresc spor la bani si in tot ceia ce faci
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DAe1ZbFO7aag&h=cf95f un vidio clip cu un alt fel de Murat -Ceren, fetelor cum se muta un vidio clip?
florica- vip
1 Martie plin de soare si bucurii va doresc!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Fata se numeste Deren Deletioğlu mai are o sora geamana Defne :))))))))au cate 14 ani fiecare, tatal a lucrat 10 ani la noi in Ro; unchiul ei are afaceri in Ilfov. Este vorba de fata din mijloc :D. vb de poza postata de Rina.
Este fana declarata a filmului Gonulcelen si indragostita lulea de Cansel :)De la Luluana de pe port sper sa nu se supere ca am adus si aici stirea asta,va pun si poza ca sa stiti despre cine este vorba.
Este fana declarata a filmului Gonulcelen si indragostita lulea de Cansel :)De la Luluana de pe port sper sa nu se supere ca am adus si aici stirea asta,va pun si poza ca sa stiti despre cine este vorba.
florica- vip
florica- vip
http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=ro&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=hr&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fwww.nacional.hr%2Fclanak%2F102929%2Fjunaci-serije-asi-prava-kemija-ili-tek-gluma sal cititi ca merita
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mar 01 Mar 2011, 10:07 am, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna dimineata fetlor va doresc o primavara minunata
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
1Martie a sosit.Cu rosu si alb am inlantuit gingasul ghiocel. L-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii si din tot sufletul vi-l daruiesc voua, sperand ca va aduce fericire deplina.
La multi ani!
La multi ani!
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
multumim VIVI si dlacatus65 si pt. voi la fel
florica- vip
va doresc in continuare o zi buna
florica- vip
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
De 1 martie ... pentru voi
https://www.youtube.com/watch?v=zN13MgG5cBA din partea mea cu dragoste si cu urari de sanatate si iubire
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
voda nuti a scris:cum si unde citesc ce am sris
Buna!Bine ai venit ! Tu ai scris mesajul in arhiva de aceea nu-ti gaseai probabil postarea.
Aici gasesti tot ceea ce este necesar pt a te invata sa scrii pe acest forum.
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t24-cum-postam-pe-forum
Sper ca acest link iti va fii de folos.Noi te asteptam .
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
sa aveti mereu in suflet si in viata primavara!...sa iubiti si sa fiti iubite mereu...sa fiti sanatoase, optimiste si mereu cu zimbetul pe buze...sa aveti noroc in tot ce faceti si sa va bucurati din plin de viata...LA MULTI ANI!
Ultima editare efectuata de catre Garo in Mar 01 Mar 2011, 10:27 am, editata de 1 ori
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
O primavara in care sa va infloreasca sufletul de iubire ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Multumim Anda , Anuta , Narcisa si Iuliana ...Admin_dea05 a scris:
Pun si eu linkul ep 39
https://www.youtube.com/watch?v=085nUBF_U5c
dana17- vip
iulianagl a scris:4 este gata.
dana17- vip
[img][/img]
[img][/img] Un gand frumos si un zambet din tot sufletul, un martisor care sa va aduca in suflet primavara... .....dragele mele!!!!!
[img][/img] Un gand frumos si un zambet din tot sufletul, un martisor care sa va aduca in suflet primavara... .....dragele mele!!!!!
nellys18- membru activ
Data de inscriere : 20/01/2010
Cu drag de mărţişor, primiţi primavara în sufletul vostru , şi fie ca acest anotimp să vă aducă în viaţa voastră împlinire şi noroc, fericire şi iubire şi nu în ultimul rând căldură sufletescă de la cei dragi. vă doresc o primavară frumoasă!
In această zi specială de mărţişor, permiteţi-mi să ofer fiecărei membre a acestui forum câte un mărţişor la alegere.
In această zi specială de mărţişor, permiteţi-mi să ofer fiecărei membre a acestui forum câte un mărţişor la alegere.
Onur Saylak'ın Marie Claire Dergisinin Mart Sayısında yayımlanan röportajında Gönülçelen'le ilgili kısımlar....
“Aşktan kaçmak imkansız!”
“Aşktan kaçış var mı? Hiç ummadığınız bir anda, hiç ummadığınız bir kişiye aşık olabilirsiniz ve bu sizin elinizde değildir!”
En yakın arkadaşının sevdiği kadına aşık olmak… Onur Saylak; Gönülçelen’de bize aşkın işte bu dramatik ve kaçınılmaz yanını sorgulatıyor. Engel mi olmalı yoksa devam mı etmeli? Aşk için nereye kadar gidilmeli? Sonbahar filmindeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görülen Saylak, Ankara’dan İstanbul’a uzanan hikayesini ve aşka dair düşüncelerini bizimle paylaştı.
Sonbahar filmindeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görülen Onur Saylak, Gönülçelen dizisindeki Levent karakteriyle adından sık sık söz ettiriyor. En yakın arkadaşının sevdiği kadına aşık olan ve hiç çekinmeden ona evlenme teklif eden Levent ile konu aşk olduğunda aynı düşünceye sahip olan genç oyuncu, hayatı hakkında bilinmeyenleri Marie Claire anlatıyor.
GÖNÜLÇELEN
“Dizi geçtiğimiz yıl sezon sonunda gösterime girdi. Dizilerin belli bir kıvama gelmesi, bir beş on bölüm alıyor… Biz ekip olarak o devreyi atlattık. Şimdi keyif alma dakikalarını yaşıyoruz. Uyumlu bir ekibiz. Bu da üretimi pozitife çeviriyor. Çalışırken eğlenebiliyoruz olmamız da bizi yoğun çalışma koşullarında bir nebze rahatlatıyor; çünkü o kadar yoğun çalışılıyor ki! Ben özellikle canlandırdığım Levent karakterinin farklı özellikleri olmasından keyif alıyorum. Ancak bu farklılık nedeniyle sokakta çok da eleştiri alıyorum: Kimisi diyor ki; ‘Evladım hadi al şu kızı da evlen; öteki yapma bak yakışmaz arkadaşının aşkı ile arasına girmen.’ Keyifli tabii bunları duymak.”
ARKADAŞIMIN AŞKI
“Dizide en yakın arkadaşının sevdiği kadına aşık olan bir erkeği canlandırıyorum. Üstelik Levent karakteri bu durumu oldukça doğal karşılıyor gibi görünüyor. Zaten aşk da böyle tanımlanamaz bir duygu. İnsanın âşıkken yapacaklarından kim sorumludur gerçekten bilmiyorum. Üzerine o kadar roman, şiir ve destan yazılmış; bir o kadar film çekilmiş ama halen kimse tam olarak aşkın gelgitlerini, mantığını tanımlayamıyor. O yüzden Levent’e de bu noktadan bakıyorum, adam âşık ne yapabilir ki? Bu engellenemez bir duygu. Cevabını bilen varsa bana da söylesin. Herkesin en azından okul çağlarında başına buna benzer bir durum gelmiştir. Sınıfta birine âşık olursunuz ama o sizin arkadaşınıza âşıktır. Onun yörüngesine girersiniz; bu uğurda da yapmadığınız şey kalmaz. Ona baktıkça içinizden; ‘Neden?’ diye haykırasınız gelir. İşte Levent’in durumu da tam olarak bu! Konu aşk olduğunda karşınızdaki kişi ha arkadaşınızın aşkı olsun, ha kör, ha cüzamlı fark etmez… Yine aynı şekilde; ‘Ben şu kadını seçiyorum ve ona âşık olacağım’ diye yola çıkıldığı da görülmemiştir herhalde. Kısacası Levent de, ben de sanırım herkes kadar âşık iki insanız!”
Kaynak:Marie Claire
“Aşktan kaçmak imkansız!”
“Aşktan kaçış var mı? Hiç ummadığınız bir anda, hiç ummadığınız bir kişiye aşık olabilirsiniz ve bu sizin elinizde değildir!”
En yakın arkadaşının sevdiği kadına aşık olmak… Onur Saylak; Gönülçelen’de bize aşkın işte bu dramatik ve kaçınılmaz yanını sorgulatıyor. Engel mi olmalı yoksa devam mı etmeli? Aşk için nereye kadar gidilmeli? Sonbahar filmindeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görülen Saylak, Ankara’dan İstanbul’a uzanan hikayesini ve aşka dair düşüncelerini bizimle paylaştı.
Sonbahar filmindeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görülen Onur Saylak, Gönülçelen dizisindeki Levent karakteriyle adından sık sık söz ettiriyor. En yakın arkadaşının sevdiği kadına aşık olan ve hiç çekinmeden ona evlenme teklif eden Levent ile konu aşk olduğunda aynı düşünceye sahip olan genç oyuncu, hayatı hakkında bilinmeyenleri Marie Claire anlatıyor.
GÖNÜLÇELEN
“Dizi geçtiğimiz yıl sezon sonunda gösterime girdi. Dizilerin belli bir kıvama gelmesi, bir beş on bölüm alıyor… Biz ekip olarak o devreyi atlattık. Şimdi keyif alma dakikalarını yaşıyoruz. Uyumlu bir ekibiz. Bu da üretimi pozitife çeviriyor. Çalışırken eğlenebiliyoruz olmamız da bizi yoğun çalışma koşullarında bir nebze rahatlatıyor; çünkü o kadar yoğun çalışılıyor ki! Ben özellikle canlandırdığım Levent karakterinin farklı özellikleri olmasından keyif alıyorum. Ancak bu farklılık nedeniyle sokakta çok da eleştiri alıyorum: Kimisi diyor ki; ‘Evladım hadi al şu kızı da evlen; öteki yapma bak yakışmaz arkadaşının aşkı ile arasına girmen.’ Keyifli tabii bunları duymak.”
ARKADAŞIMIN AŞKI
“Dizide en yakın arkadaşının sevdiği kadına aşık olan bir erkeği canlandırıyorum. Üstelik Levent karakteri bu durumu oldukça doğal karşılıyor gibi görünüyor. Zaten aşk da böyle tanımlanamaz bir duygu. İnsanın âşıkken yapacaklarından kim sorumludur gerçekten bilmiyorum. Üzerine o kadar roman, şiir ve destan yazılmış; bir o kadar film çekilmiş ama halen kimse tam olarak aşkın gelgitlerini, mantığını tanımlayamıyor. O yüzden Levent’e de bu noktadan bakıyorum, adam âşık ne yapabilir ki? Bu engellenemez bir duygu. Cevabını bilen varsa bana da söylesin. Herkesin en azından okul çağlarında başına buna benzer bir durum gelmiştir. Sınıfta birine âşık olursunuz ama o sizin arkadaşınıza âşıktır. Onun yörüngesine girersiniz; bu uğurda da yapmadığınız şey kalmaz. Ona baktıkça içinizden; ‘Neden?’ diye haykırasınız gelir. İşte Levent’in durumu da tam olarak bu! Konu aşk olduğunda karşınızdaki kişi ha arkadaşınızın aşkı olsun, ha kör, ha cüzamlı fark etmez… Yine aynı şekilde; ‘Ben şu kadını seçiyorum ve ona âşık olacağım’ diye yola çıkıldığı da görülmemiştir herhalde. Kısacası Levent de, ben de sanırım herkes kadar âşık iki insanız!”
Kaynak:Marie Claire
Bună ziua fetelor
Pentru că azi cel puţin calendaristic a venit primăvara şi vremea de afară ţine să ne contrazică, vă doresc cu mult drag, să aveţi veşnic în suflete o minunată primăvara.
Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti, si ca iubirea sa ne imbratiseze sufletul. .. La multi ani!
Pentru că azi cel puţin calendaristic a venit primăvara şi vremea de afară ţine să ne contrazică, vă doresc cu mult drag, să aveţi veşnic în suflete o minunată primăvara.
Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti, si ca iubirea sa ne imbratiseze sufletul. .. La multi ani!
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Happy March 1st!
Wishing you many smiles!
Wishing you many smiles!
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum