6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+25
lavy612
lexia
Iuliana
alimar
ninnet
elena50
simi
costina
GUMUS-NOOR
adeea_deutza
angelica_g
ribica21
ASI 4 ever
lica54
IDILKO
octaviana1989
dana4699
lucyana
Admin_dea05
vivi
alitheea
kajol48
Hatice2J
nutzi
DENISA
29 participanți
Pagina 8 din 29
Pagina 8 din 29 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 29
Re: 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
Many thanks, Ribica for the links;
Tuba is very charming, natural and modest; I wish her a good loving husband and of course, good movies for fans!
Tuba is very charming, natural and modest; I wish her a good loving husband and of course, good movies for fans!
angelica_g- membru activ
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti
BUNA SEARA LA TOATE ASIUTELE!
FIINDCA AM DECIS CA DE MAINE SA REVIZIONEZ ASI (MACAR 2-3 EP PE ZI),MI-AM AMINTIT CA DE CEVA VREME NU AM MAI TRECUT SA VA SALUT SI SA VAD CE NOUTATI ATI MAI ADUS...TARE MA BUCUR CA NU SUNT LASATI DE IZBELISTE SI PROMIT CA VOI REVENI DE CATE ORI MA VA NAPADI DORUL DE EI SI DE VOI.
VA PUP SI VA DORESC CELE BUNE!
FIINDCA AM DECIS CA DE MAINE SA REVIZIONEZ ASI (MACAR 2-3 EP PE ZI),MI-AM AMINTIT CA DE CEVA VREME NU AM MAI TRECUT SA VA SALUT SI SA VAD CE NOUTATI ATI MAI ADUS...TARE MA BUCUR CA NU SUNT LASATI DE IZBELISTE SI PROMIT CA VOI REVENI DE CATE ORI MA VA NAPADI DORUL DE EI SI DE VOI.
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Buna Nutzi !..noi te asteptam..nutzi a scris:BUNA SEARA LA TOATE ASIUTELE!
]
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna ziua fetelor!
Tare frumoase gifuri si poze ati pus...eu am pierdut multe poze cu ei,cel puin din cele de grup nu mai aveam niciuna...multumesc mult ,acum le-am recuperat!
O zi calda si linistita va doresc!
Tare frumoase gifuri si poze ati pus...eu am pierdut multe poze cu ei,cel puin din cele de grup nu mai aveam niciuna...multumesc mult ,acum le-am recuperat!
O zi calda si linistita va doresc!
nutzi- vip
[quote="DENISA"]bună Nutzi !! ce mai faci ??????????????
Buna Denisa!! Multumesc de intrebare...acum sunt bine ,m-am eliberat putin de probleme si-mi reiau vechile activitati ...adica vin in vizita la actorii mei dragi,la voi pe forum ...chiar am dus lipsa tuturor...tu? sper ca esti bine....imi place ca esti un adevarat fan Asi si nu lasi nava in deriva... si mai vin sa stii!!
Buna Denisa!! Multumesc de intrebare...acum sunt bine ,m-am eliberat putin de probleme si-mi reiau vechile activitati ...adica vin in vizita la actorii mei dragi,la voi pe forum ...chiar am dus lipsa tuturor...tu? sper ca esti bine....imi place ca esti un adevarat fan Asi si nu lasi nava in deriva... si mai vin sa stii!!
nutzi- vip
Buna fetele am o mare rugaminte la voi. Am inteles ca pe megaupload sunt episoadele din Asi intregi fara nici un ''cut'' -spre deosebire de cele de pe youtube, se poate sa ma ajutati si pe mine cu link-ul plz ???
va puuup si sa aveti o zi cat mai buna in continuare
va puuup si sa aveti o zi cat mai buna in continuare
adeea_deutza- membru
Data de inscriere : 16/03/2011
Murat în România ai numeroşi şi înfocaţi fani, ne-ai fascinat cu vocea ta caldă, cu gingăşia şi expresivitatea ochilor tăi. Admirăm tot ce ai făcut pe plan profesional, modul în care joci, modul în care zâmbeşti, jocul ochilor tăi este magnific, uneori nu sunt necesare cuvintele, ochii tăi spun totul.
Iţi admirăm perseverenţa, modestia , entuziasmul, încrederea în sine de care dai dovadă în meseria ta de actor. Iţi mulţunin pentru regalul actoricesc oferit în " ASI ", ne uităm cu aceeaşi plăcere şi la " AŞK ve CEZA " pentru a te vedea şi pentru a îţi descoperi noi valenţe ca actor. Datorită serialului ASI am descoperit lumea serialelor turceşti, tradiţiile şi obiceiurile poporului turc, muzica turcească , am încercat să aflăm cât mai multe informaţii despre actorii turci, despre Turcia , datorită acestui serial am legat prietenii virtuale pe forumuri discutând zile şi nopţi la rând despre personaje .
De ziua ta Murat , îţi dorim multă sănătate, îndeplinirea tuturor dorinţelor, succes în tot ceea ce faci, drumul tău să fie presărat numai cu flori, să fie plin cu soare, înţelegere, înţelepciune şi mai presus de toate cu multă dragoste .
Murat, ne-ai produs atât de multă bucurie în suflete, încât toate gândurile noastre se îndreaptă astăzi spre tine. Îți dorim să fii mereu, înțelept, înțelegător, plin de dragoste și iubire. Fii întodeauna așa cum simți că trebuie sa fii și dacă acest lucru nu e de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu e de ajuns pentru tine.
Murat îţi dorim multe reuşite pe plan profesional şi personal, ne-am bucura ca din toamnă să te putem vedea într-un nou proiect TV.
La mulţi ani !! Murat Yildirim
membrii forumului https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro
lA MULTI ANI MURATELE!!
ASTAZI ESTE ZIUA CAND ZAMBETUL INVINGE ORICE URMA DE TRISTETE SI SUFLETUL ESTE PLIN DE FERICIRE,ESTE O ZI ,ODATA IN AN ,CAND TOTI CEI CE TE PRETUIESC SI TE IUBESC ,SUNT ALATURI DE TINE ...DA-MI VOIE SA MA NUMAR SI EU PRINTRE EI SI SA-TI SPUN
LA MULTI ANI!!
SA CALCI MEREU PE TRANDAFIRI, PE FLORI NEMURITOARE
SA AI IN OCHII TAI PRIVIRI ,CA RAZELE DE SOARE
SA AI O VIATA CA-N POVESTI ,CU VISE IMPLINITE
SA DARUI CELOR CE-I IUBESTI DOAR CLIPE FERICITE..
ASTAZI ESTE ZIUA CAND ZAMBETUL INVINGE ORICE URMA DE TRISTETE SI SUFLETUL ESTE PLIN DE FERICIRE,ESTE O ZI ,ODATA IN AN ,CAND TOTI CEI CE TE PRETUIESC SI TE IUBESC ,SUNT ALATURI DE TINE ...DA-MI VOIE SA MA NUMAR SI EU PRINTRE EI SI SA-TI SPUN
LA MULTI ANI!!
SA CALCI MEREU PE TRANDAFIRI, PE FLORI NEMURITOARE
SA AI IN OCHII TAI PRIVIRI ,CA RAZELE DE SOARE
SA AI O VIATA CA-N POVESTI ,CU VISE IMPLINITE
SA DARUI CELOR CE-I IUBESTI DOAR CLIPE FERICITE..
nutzi- vip
Pagina 8 din 29 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 29
Subiecte similare
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 8 din 29
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum