6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+25
lavy612
lexia
Iuliana
alimar
ninnet
elena50
simi
costina
GUMUS-NOOR
adeea_deutza
angelica_g
ribica21
ASI 4 ever
lica54
IDILKO
octaviana1989
dana4699
lucyana
Admin_dea05
vivi
alitheea
kajol48
Hatice2J
nutzi
DENISA
29 participanți
Pagina 4 din 29
Pagina 4 din 29 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 29
Re: 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
Scenarii Asi-impotriva-destinului-scrise-de-simoniciu-simonica-703
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t287-scenarii-asi-impotriva-destinului-scrise-de-simoniciu-simonica-703
La mulţi ani !! Nutzi
A mai trecut un an. Încă o floare apare în grădina vieţi tale. Sper ca ea să fie un trandafir încântător şi fără spini. Sper să îţi aducă zambetul pe buze, sa-ti aline tristetea si grijile si cand te vei uita la ea sa simti ca esti inconjurat de persoanele care te iubesc. Fie ca acest an sa fie plin de inpliniri, fericire, sanatate si multa, multa dragoste si intelegere, iar norocul sa te urmeze oriunde. La multi ani! Sa ai o zi frumoasa!
Buna ziua Asiute!
Fiinca a trecut inca un an din viata mea ,am zis sa trec pe toate ulitele satului ,pe aacolo unde stiu ca sunt oameni pe care ii apreciez ffff mult ,actori care mi-au facut zile si nopti frumoase si alaturi de care am trecut de la bucurii si fericire la lacrimi ...
Eu va multumesc ca existati.. si lor, actorilor, le doresc succes in activitate si o viata ca-n povesti!
Multumesc mult Denisa pt urari ...si tu sa fii la fel de sanatoasa si fericita precum imi doresti mie...te pup cu mare drag!
Fiinca a trecut inca un an din viata mea ,am zis sa trec pe toate ulitele satului ,pe aacolo unde stiu ca sunt oameni pe care ii apreciez ffff mult ,actori care mi-au facut zile si nopti frumoase si alaturi de care am trecut de la bucurii si fericire la lacrimi ...
Eu va multumesc ca existati.. si lor, actorilor, le doresc succes in activitate si o viata ca-n povesti!
Multumesc mult Denisa pt urari ...si tu sa fii la fel de sanatoasa si fericita precum imi doresti mie...te pup cu mare drag!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
am vazut filmul de vreo 10 ori pana acum si tot nu m-am saturat de el ,am urmarit si alte filme cu cei doi dar ASI ramane sufletul meu
lucyana- membru senior
Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 44
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Pagina 4 din 29 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 29
Subiecte similare
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 4 din 29
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum