46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
rina-rina
elena50
lyvya
dlacatus65
ASI 4 ever
vivi
vania_e
nellys18
annadanna
dana17
andreea90
DENISA
lica54
Admin_dea05
florina1989
pufy2010
iulianagl
Garo
anuta1971
alitheea
Geta
Luana
florica
axxa246
narcisa
29 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
La mulți ani de 8 Martie, fetelor!
astăzi, 8 Martie, proteste în Turcia împotriva "crimelor de onoare"
http://www.adevarul.ro/international/europa/De_8_Martie-femeile_din_Turcia_denunta_practica_-crimelor_de_onoare_0_440356503.html
astăzi, 8 Martie, proteste în Turcia împotriva "crimelor de onoare"
http://www.adevarul.ro/international/europa/De_8_Martie-femeile_din_Turcia_denunta_practica_-crimelor_de_onoare_0_440356503.html
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Toata lumea este in cautarea lui Hasret.Ei o cauta peste tot , inclusiv in vechea casa unde se ascundea odata....
Pentru prima data Murat este foarte decis sa o caute pe Hasret.Plecarea ei l-a facut sa-si lamureasca sentimentele. Dar nu este prea tarziu?
Murat: Daca o voi gasi, nu va fi tarziu. Hasret poate sa ma asculte. Si poate sa inteleaga. Pot sa ii explic de ce am tacut si nu am spus nimic niciodata. Ii voi explica totul de la inceput.ASi ea poate sa imi explice. Si eu pot sa o ascult.Putem sa deschidem o noua pagina impreuna...putem incepe orice ca si cum ar fi o noua compozitie.
Murat si Levent aduc argumente lui Saime , dar ea ii pune la punct pe amandoi.
Pentru prima data dupa mult timp Hasret isi accepta sentimentele. Presupun ca nu este usor.
Hasret: I Sunt departe...sunt intr-un loc pe cat de departe posibil.Ma plimb singura...si ma simt usurata …vantul imi face bine … i=am dus lipsa
Levent face ceva iesit din comun sa o gaseasca pe Hasret si in final Hasret vine cu decizia luata.
Pentru prima data Murat este foarte decis sa o caute pe Hasret.Plecarea ei l-a facut sa-si lamureasca sentimentele. Dar nu este prea tarziu?
Murat: Daca o voi gasi, nu va fi tarziu. Hasret poate sa ma asculte. Si poate sa inteleaga. Pot sa ii explic de ce am tacut si nu am spus nimic niciodata. Ii voi explica totul de la inceput.ASi ea poate sa imi explice. Si eu pot sa o ascult.Putem sa deschidem o noua pagina impreuna...putem incepe orice ca si cum ar fi o noua compozitie.
Murat si Levent aduc argumente lui Saime , dar ea ii pune la punct pe amandoi.
Pentru prima data dupa mult timp Hasret isi accepta sentimentele. Presupun ca nu este usor.
Hasret: I Sunt departe...sunt intr-un loc pe cat de departe posibil.Ma plimb singura...si ma simt usurata …vantul imi face bine … i=am dus lipsa
Levent face ceva iesit din comun sa o gaseasca pe Hasret si in final Hasret vine cu decizia luata.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Oare ce decizie va lua Hasret??? tare sunt curioasa.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
seara buna tuturor,azi se implinesc 100de ani de cand a fost hotarat ca ziua de 8 martie sa fie ziua internationala a femeii
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
vania_e- membru senior
vania_e- membru senior
vania_e- membru senior
vania_e- membru senior
La multi ani fetelor de 8 Martie!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
florica- vip
Arkadaslar simdi telewizyonda gordum cansel elcin dunya kadinlar gunu oldugu icin kadin futbolcularla mac yapmislar mac 5-5 bitmis
florica- vip
Admin_dea05- Admin
De la meciul asta este si rezultatul pe care l-am pus eu.
florica- vip
Care l-ati avut invitat ?
florica- vip
Noapte buna fetelor!
Admin_dea05- Admin
Noapte buna,vise placuteAdmin_dea05 a scris:Noapte buna fetelor!
florica- vip
De 8 martie vă urez și eu dragele mele să fiți iubite și să iubiți, să fiți răsfățate de cei dragi și să vă fie viața plină de bucurii. La mulți ani!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Buna Narcisa,Lamulti ani de ziua noastra ,pt. ziua de maine la noi[Oltenia]este obiceiul de a se afuma casa ,picioarele oamenilor, animalelor pt. a fi ferite de serpi.
florica- vip
Noapte buna fetele !
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Noapte buna ANDREEA NOAPTE BUNA TUTUROR
florica- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
S-a terminat Oyle Bir Gecer zaman Ki. Va spun noapte buna tuturor.Pupici si vise placute
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Dragalaselor eu am fost in ograda cealalta LA ASK va doresc somn usor vise placute ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute iar eu va dulce pe obrajori si va imbratisez cu caldura unei bunicute din
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Noapte bună Lica și mulțumesc pentru urarea făcută de nepoțica ta. Să-ți trăiască și să te bucuri de ea.lica54 a scris:Dragalaselor eu am fost in ograda cealalta LA ASK va doresc somn usor vise placute ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute iar eu va dulce pe obrajori si va imbratisez cu caldura unei bunicute din
La mulți ani!
narcisa- vip
Noapte bună Flori și pentru toate momentele de bucurie pe care ni le-ai oferit.florica a scris:Noapte buna ANDREEA NOAPTE BUNA TUTUROR
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum