47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
Cristina84
ASI 4 ever
dana17
vivi
teodora_roman
georgiana
rina-rina
axxa246
Admin_dea05
IDILKO
DENISA
tiberici
Garo
florina1989
alitheea
iulianagl
andreea90
lica54
florica
pufy2010
Luana
anuta1971
Geta
27 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Frumos,frumos n-am ce zice dar al nostru ii intrece pe toti [/quote]florica a scris:
Bună Flori, scuze că răspund așa târziu dar nici netul nu merge bine și mai trag câte un ochi și la Ezel.
E frumos drăguțul meu nu-i așa, mânca-l-ar mama.
Şi are neşte buzee şi neşte gene si neşte mâini şi o blăniţă
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ce frumos... , e asa dulce cand se pisiceste pe langa el in timpul dansului si cand el ii strange manaanuta1971 a scris:
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
E liberă că s-a ros buretele dar dacă îl trimiteți pe Levent să spuneți din timp să mai cumpăr unul. De sârmă .anuta1971 a scris:
Tu ce faci? Ai eliberat baia sau băieţii ăia sunt tot acolo?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DStaEvsHTiHA%26feature%3Dfeedlik&h=d6dd4 clipul asta nu va place?sau a mai fost?,si pe celelalte ulite fetele tot cu schimbul de clipuri se ocupa ,oare nu ne dau alt promo in seara asta,pe f.b. la Cansel ziceau fetele ca maine v-a fi mare inundatie
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
de ce ca vb urat de levent sau ca atentez la Ezelanuta1971 a scris:
Normal că aşa o încasăm de la axxa
alitheea- vip
da ? Cine era?narcisa a scris:
Am și motivări dar și Axxa e vinovată. A pus un videoclip cu melodiile din Asi, La umbra teilor și Gonul și am zis să mă uit iar La umbra și m-am uitat de două ori și am văzut că a jucat și în Umbra Cafer.
alitheea- vip
s-a făcut, eşti sigură că nu-ţi place? Eu l-am văzut la bustul gol şi nu-i chiar de lepădat, are şi blăniţănarcisa a scris:
E liberă că s-a ros buretele dar dacă îl trimiteți pe Levent să spuneți din timp să mai cumpăr unul. De sârmă .
anuta1971- vip
Dar eu sunt miloasă, nu mă lasă inima să nu-i fac și lui o baie. Să fie curat dacă tot se însoară .alitheea a scris:vezi ce faci elibereaz-o ca maine il rapim pe levent si il inchidem acolo fara spuma , bureti si spalat pe spate
narcisa- vip
Şi are neşte buzee şi neşte gene si neşte mâini şi o blăniţă [/quote]si sopteste frantuzesteanuta1971 a scris:Frumos,frumos n-am ce zice dar al nostru ii intrece pe toti
alitheea- vip
vezi ca ti-o iei si tunarcisa a scris:
E liberă că s-a ros buretele dar dacă îl trimiteți pe Levent să spuneți din timp să mai cumpăr unul. De sârmă .
alitheea- vip
pai nu intelegi ca nu se mai insoara ca il rapim noi si tu il inchizi in baienarcisa a scris:
Dar eu sunt miloasă, nu mă lasă inima să nu-i fac și lui o baie. Să fie curat dacă tot se însoară .
alitheea- vip
Și eu sar peste secvențele din 1971. Să știi că și mie îmi place Ali. Nu uit cum striga să-i dea șampon când ăia voiau să-l înece.alitheea a scris:io ma uit ca e frumos Ezel dar pe sarite , numai unde prezinta interes , ma uit cu Vlad ca lui ii place ca se omoara aia intre ei , personajul lui preferat e ali
narcisa- vip
Cred că eu l-am prins, acum ceva timp era la fundul căzii. Îmi place dar nu atât de mult cum îi place Axxei. Axxa suntem prietene, nu-i așa?anuta1971 a scris:
Te-a prins domnul Ezel
narcisa- vip
Foarte frumosflorica a scris:https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DStaEvsHTiHA%26feature%3Dfeedlik&h=d6dd4 clipul asta nu va place?sau a mai fost?,si pe celelalte ulite fetele tot cu schimbul de clipuri se ocupa ,oare nu ne dau alt promo in seara asta,pe f.b. la Cansel ziceau fetele ca maine v-a fi mare inundatie
anuta1971- vip
Oh, what a nice profile picture we have. His lips are challenging uite ce zice Samyra acum sa va vad!!!!!!!!!!!!!
Ultima editare efectuata de catre florica in Joi 17 Mar 2011, 10:18 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
stati sa nu plecati ca va caut ceva sa va socatianuta1971 a scris:
s-a făcut, eşti sigură că nu-ţi place? Eu l-am văzut la bustul gol şi nu-i chiar de lepădat, are şi blăniţă
alitheea- vip
amandouă... îi vrea pe amândoi, nu ştiu de ce?alitheea a scris:de ce ca vb urat de levent sau ca atentez la Ezel
anuta1971- vip
În episodul 12 a apărut puțin, un avocat sau un reprezentant al firmei la care era asociat Yilmaz. Dar avea altă freză.alitheea a scris:da ? Cine era?
narcisa- vip
Ba-mi place, pune-i poza să-i văd și eu blănița.anuta1971 a scris:
s-a făcut, eşti sigură că nu-ţi place? Eu l-am văzut la bustul gol şi nu-i chiar de lepădat, are şi blăniţă
narcisa- vip
să ştii că o să caut să mă uit şi eu, tare aş vrea să-l văd în rol de avocat... să văd cum e că faţa nu-l ajută delocnarcisa a scris:
În episodul 12 a apărut puțin, un avocat sau un reprezentant al firmei la care era asociat Yilmaz. Dar avea altă freză.
anuta1971- vip
https://www.youtube.com/watch?v=8R3WypsJjEg&feature=related
min 0,55
min 0,55
alitheea- vip
Dacă îl închid la mine în baie după ce-i aplic tratamentul cu buretele s-ar putea să vrea să se însoare cu mine și ce mă fac că eu sunt deja măritată.alitheea a scris:pai nu intelegi ca nu se mai insoara ca il rapim noi si tu il inchizi in baie
narcisa- vip
ce blanita?/???????????????narcisa a scris:
Ba-mi place, pune-i poza să-i văd și eu blănița.
e fin ca un bebelus
alitheea- vip
lasa sa vrea ca il bate Radu si scapam de el, asa ca oricum ar da-o tot rau picanarcisa a scris:
Dacă îl închid la mine în baie după ce-i aplic tratamentul cu buretele s-ar putea să vrea să se însoare cu mine și ce mă fac că eu sunt deja măritată.
alitheea- vip
sincer nu mi-am încărcat calculatorul cu aşa ceva să văd dacă găsescnarcisa a scris:
Ba-mi place, pune-i poza să-i văd și eu blănița.
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 39 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum