1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+21
clio 24
marylou
tubafan
lyvya
carina
vyk968
tia2
Bruni-My
Luana
chrisa
neagumariana
cameliaalba
GIULIA
nutzi
gabytzyca
cryss
simoniciu
theMaria
DENISA
dea05
Admin_dea05
25 participanți
Pagina 31 din 39
Pagina 31 din 39 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 39
Re: 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
bine iubita , bântui niţel pe net ., am pus dialogul din ep de astazi din " la umbra teilor" si o mică traducere la ultimul articol cu TUba .
Dea ai văzut-o pe tipa care va juca cu Murat ? mie nu îmi place . nu prea îmi surâde idea de a îl vedea pe Murat cum îi aruncă priviri pătrunzătoare tipei . eu îl vreau cu Tuba , măcar pe micul ecran dacă nu şi în viaţa reală .
DENISA a scris:Dea ai văzut-o pe tipa care va juca cu Murat ? mie nu îmi place . nu prea îmi surâde idea de a îl vedea pe Murat cum îi aruncă priviri pătrunzătoare tipei . eu îl vreau cu Tuba , măcar pe micul ecran dacă nu şi în viaţa reală .
asta este .in ce film joaca ca eu de la un timp nu am mai cautat nimic de murat.e serial ...artistic ...cand incepe ...
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
vaii ce de'' bunataturi'' ....
dea05- vip
E NOUL LUI FILM , PE CARE IL VA FACE CU TCM, DISTRIBUŢIA INCĂ NU E DEFINITIVATĂ.
pe pagina de facebook a lui Murat există un sondaj : dacă Murat se potriveşte cu Nurgül Yeşilçay
Evet/Yes 27% (31 votes)
Hayır/No 73% (82 votes)
eu am voatat NO
Evet/Yes 27% (31 votes)
Hayır/No 73% (82 votes)
eu am voatat NO
buna scumpetelor :D
Greu va gaseste omul dar cine cauta gaseste.Duceam lipsa dincolo de clipurile ,fotografiile ,comentariile voastre.Iata-ma si in casa voastra daca ma primiti.Daca tot m-am inscris ,faceti-mi loc ca nu scapati de un ghimpe ca mine
Despre noua partenera a lui Murat ce sa zic,e devreme sa-mi dau cu parerea.Astept sa-l bage in "draci "precum Tuba ,ca sex-appeal are,talent banuiesc ca are desi nu sunt critic de film si nici nu ar trebui sa-mi dau cu parerea ca nu am vazut nimic cu ea;ce-i drept nici nu am cautat.Nu poti sa-l vezi pe Murat tot timpul numai cu Tuba langa el,trebuie sa-i simta lipsa atunci cand joaca cu alta femeie sa-si dea seama ce a pierdut(oare isi da seama?).Astept primele impresii in presa dupa ce se filmeaza primele cadre,primele episoade sa vedem cum isi intra in mana Domnul Murat.Daca si dupa primele filmari va fugi de presa direct in poala burcinei mai bine se lasa de actorie.
Sa-nteleg ca doamna cu care va juca Murat are un statut solid de familista spre linistea burcinei;o sa fie cam monton fara un pic de zazanie
Astept sa ma contrazice-ti.O seara buna iubitele mele si sa vedem incotro mergem daca acum politic vorbind a picat si acest guvern care sincera sa fiu nu ca as fi portocalie dar parca parca era ceva de capul lui.
Sa fiti iubite!
Greu va gaseste omul dar cine cauta gaseste.Duceam lipsa dincolo de clipurile ,fotografiile ,comentariile voastre.Iata-ma si in casa voastra daca ma primiti.Daca tot m-am inscris ,faceti-mi loc ca nu scapati de un ghimpe ca mine
Despre noua partenera a lui Murat ce sa zic,e devreme sa-mi dau cu parerea.Astept sa-l bage in "draci "precum Tuba ,ca sex-appeal are,talent banuiesc ca are desi nu sunt critic de film si nici nu ar trebui sa-mi dau cu parerea ca nu am vazut nimic cu ea;ce-i drept nici nu am cautat.Nu poti sa-l vezi pe Murat tot timpul numai cu Tuba langa el,trebuie sa-i simta lipsa atunci cand joaca cu alta femeie sa-si dea seama ce a pierdut(oare isi da seama?).Astept primele impresii in presa dupa ce se filmeaza primele cadre,primele episoade sa vedem cum isi intra in mana Domnul Murat.Daca si dupa primele filmari va fugi de presa direct in poala burcinei mai bine se lasa de actorie.
Sa-nteleg ca doamna cu care va juca Murat are un statut solid de familista spre linistea burcinei;o sa fie cam monton fara un pic de zazanie
Astept sa ma contrazice-ti.O seara buna iubitele mele si sa vedem incotro mergem daca acum politic vorbind a picat si acest guvern care sincera sa fiu nu ca as fi portocalie dar parca parca era ceva de capul lui.
Sa fiti iubite!
fanasi- membru incepator
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 63
fanasi a scris:buna scumpetelor :D
Sa fiti iubite!
BUN VENIT FANASI !!!!!!!!!!
fanasi a scris:buna scumpetelor :D
Sa fiti iubite!
buna! bine ai venit printre noi ma bucur ca vrei sa ni te alaturi...
mie tipa care va juca cu murat mi se pare la prima impresie(nici eu nu m-am documentat cine este..in ce filme a jucat) ca este o persoana mai matura decat murat al nostru si nu mi se pare ca se potrivesc....in rest sunt tare curioasa ce se alege de acest serial...nu o vad inca ca o partenera...burci cred ca de data asta o sa stea fara frica
dea05- vip
Pagina 31 din 39 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 39
Subiecte similare
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 31 din 39
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum