1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+21
clio 24
marylou
tubafan
lyvya
carina
vyk968
tia2
Bruni-My
Luana
chrisa
neagumariana
cameliaalba
GIULIA
nutzi
gabytzyca
cryss
simoniciu
theMaria
DENISA
dea05
Admin_dea05
25 participanți
Pagina 35 din 39
Pagina 35 din 39 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39
la multi ani lindus 43!!!!!!
am vazut ca ne vizitezi dar inca nu ai scris nici un mesaj.sper sa-mi vezi uratea.
Sanatate multa si tot ce iti doresti.noi suntem f aproape una de alta vad ca stai in Sf. Gheorghe.
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
Re: 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
tubafan a scris:buna dimineata!va era dor de el?mie imi place ca barbat cum arata
Sincer?Si mie.Daca stau bine si ma gandesc si in gura lui stateau bine vorbele de iubire ale lui Demir.Ghinionul lui ca a avut rolul pagubasului
O zi buna tubafan!
fanasi- membru incepator
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 63
si mie mi-a placut actorul care il interpreta pe ali...asta este aici rolul a fost de vina
bine ca demir a avut o concurenta pe masura lui...ce ziceti fetelor daca il lasa pe mascariciul de la inceput(am uitat cum il chema.. :lol: )ala era un prostanac si urat pe deasupra....
bine ca demir a avut o concurenta pe masura lui...ce ziceti fetelor daca il lasa pe mascariciul de la inceput(am uitat cum il chema.. :lol: )ala era un prostanac si urat pe deasupra....
dea05- vip
La mulţi ani! Să ai parte de înca o toamnă frumoasă şi de înca multe altele şi mai frumoase. Fie ca soarele să-ţi zâmbească de fiecare dată şi să îţi încalzească sufletul cu fericire şi bucurie. Să fii mereu veselă şi iubăreaţă şi să trăieşti viaţa din plin.
buna deli!!!ce mai faci? ...
araboaicele nu au mai postat gifuri?...imi plac ffff mult...
araboaicele nu au mai postat gifuri?...imi plac ffff mult...
dea05- vip
Am vorbit acum cu o turcoaică, şi ele sunt niţel triste după ce au văzut articolul cu Scheletul de SAMI, auzi la el l-a pălit dorul de Tuba .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 02 Noi 2012, 2:46 pm, editata de 2 ori
multumesc.nu se poate intra eu am vrut sa fac asa ca sa vad daca are sens sa continui cu forumul asta(sa vad cate pers intra in fiecare zi aici)..oricum nu prea stiu sa umblu in panoul de administratie si decat sa fac ceva rau mai bine nu umblu unde nu stiu acum imi este frica sa nu sterg ceva..acum sunt multumita suntem 102 de membri chiar daca multi nu scriu macar stiu ca ii intereseaza forumul asta
Cred ca sami o iubeste mult si ii era frica ca o va pierde de a renuntat la filmari. ce sa-i faci face parte din viata TUBEI si trebuie sa ne obisnuim si cu el
dea05- vip
eu încă nu cred că ei au o relaţie .
iubita tu ai pus numele forumului ? era mai bine dacă în adresă apărea şi "asi " sau numele unuia dintre ei , atunci când dai search în google şi scrii serialesitelenovelet.forumgratuit.ro nu apare adresa forumului şi e cam greu de găsit .
iubita tu ai pus numele forumului ? era mai bine dacă în adresă apărea şi "asi " sau numele unuia dintre ei , atunci când dai search în google şi scrii serialesitelenovelet.forumgratuit.ro nu apare adresa forumului şi e cam greu de găsit .
Dea în lipsa sărbătoritei te servesc eu cu un pahar de vin , eu nefiind băutoare de alcool .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 02 Noi 2012, 2:47 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris: eu încă nu cred că ei au o relaţie .
am obs ca nu apare la cautari..asta este, asa a fost inspiratia mea pe moment ...exista un forum unde intra cei care administreaza alte forumuri si am zis ca o sa ma loghez si eu acolo asa o sa aflu mai multe cum pot administra acest forum dar din pacate acum nu am timp...poate as putea redenumi dar decat sa-mi bag nasul unde nu stiu mai bine stau in banca mea...
multumesc pt vin sper sa fie dulce..ca asa imi place
dea05- vip
denisa cine e maria?fata ta sau nepoata?...esti si tu in klip?
dea05- vip
sa-ti traiasca..e f frumoasaDENISA a scris:dea05 a scris:denisa cine e maria?fata ta sau nepoata?...esti si tu in klip?
Maria este finuţa mea , eu nu apar în clip .
dea05- vip
dacă tot se apropie noaptea de Halloween vă pun o faţă taman potrivită ptr această noapte .
BUNA DIMINEATA ,CUCUIETELOR! DENISA IAR VREI FATA SA MA SPERII?? ASTA CU MASCA SAU FARA TOT ASA ARATA,,,BRRRRR...DUPA CE CA ESTE FRIG ,IMI MAI ZBARLESTE SI ASTA PARUL PE MAINI...GLUMESC ,CHIAR IMI ESTE SIMPATIC CU FATA ASTA DE MOMAIE..
HAI SA NE INCALZIM LA O CAFEA FIERBINTE CA FOCUL IADULUI SI NEAGRA CA MORALA,DAR AROMATA SI DULCE CA IUBIREA!!
VA PUP SI VA DORESC O ZI FRUMOASA!!
DEA ,IMI PARE RAU CA SUNTEM MEREU IN CONTRA TIMP ...NU TE PRIND NICIODATA...TE PUP FATA DRAGA!
https://2img.net/r/ihimizer/img162/4908/r4971.jpg
HAI SA NE INCALZIM LA O CAFEA FIERBINTE CA FOCUL IADULUI SI NEAGRA CA MORALA,DAR AROMATA SI DULCE CA IUBIREA!!
DEA ,IMI PARE RAU CA SUNTEM MEREU IN CONTRA TIMP ...NU TE PRIND NICIODATA...TE PUP FATA DRAGA!
nutzi- vip
Varsta : 61
nutzi a scris:BUNA DIMINEATA ,CUCUIETELOR! DENISA IAR VREI FATA SA MA SPERII?? ASTA CU MASCA SAU FARA TOT ASA ARATA,,,BRRRRR...DUPA CE CA ESTE FRIG ,IMI MAI ZBARLESTE SI ASTA PARUL PE MAINI...GLUMESC ,CHIAR IMI ESTE SIMPATIC CU FATA ASTA DE MOMAIE..
eee buna!de data asta ne-am prins una pe alta.ce mai faci?
dea05- vip
Deni vad ca araboaicele au mai facut o serie de gifuri frumoase
dea05- vip
BUNA DEA! MA PREGATEAM SA PLEC LA SCARBICI:)) SI AM INTRAT CAM PESTE TOT SA VAD UNDE POT SA BEAU CAFEAUA ..
nutzi- vip
Varsta : 61
gata uite vine si cafeauanutzi a scris:BUNA DEA! MA PREGATEAM SA PLEC LA SCARBICI:)) SI AM INTRAT CAM PESTE TOT SA VAD UNDE POT SA BEAU CAFEAUA ..
dea05- vip
dea05 a scris:Deni vad ca araboaicele au mai facut o serie de gifuri frumoase
da iubita ... ele sunt înebunite după Tuba şi începe să le placă şi MURAT
Pagina 35 din 39 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39
Subiecte similare
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 35 din 39
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum