20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
prytymeu
asi demir
sasa
dana4699
Admin_dea05
michiper68
lexia
dana sandulescu
lavy612
Iuliana
kh69
andradamaria
iulia80
axxa246
rodica
teodora_roman
alimar
lica54
andreea90
Motzişor
DENISA
pufy2010
26 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
multumim Dea , buna dimineata si tie si o zi frumoasa .te servesc si eu ,
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Re: 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Ekranın en yakışıklıları
AŞK VE CEZA
Tıpkı Kenan İmirzalıoğlu gibi Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu olan Murat Yıldırım, ‘Aşk ve Ceza’ dizisinde yakışıklılığıyla göz dolduruyor. Oyunculuğa üniversitedeki tiyatro topluluğuna girerek adım atan Yıldırım, ‘Araf’, ‘Fırtına’, ‘Organize İşler’, ‘Büyük Yalan’, ‘Bütün Çocuklarım’, ‘Ölümsüz Aşk’, ‘Patron Kim?’, ‘Hayat Bilgisi’, ‘Ayrılsak da Beraberiz’ gibi projelerde yer aldı. Yakışıklı oyuncu şu sıralar Nurgül Yeşilçay’la birlikte ‘Aşk ve Ceza’ dizisinde oynuyor.
http://yeni.haftasonu.com.tr/index.php/haber/item/95-ekranin-en-yakisiklilari.html#comment22
bine-ai revenit
dana4699- vip
bine v-am găsit Dana....
am avut un şoc când am văzut atâtea poze cu B. e normal ptr un bărbat care îşi iubeşte jumătatea să dorească să stea cât mai mult în preajma ei , să se laude cu ea , să se bucure cu reuşitele ei dar probabil că mie nu-mi place de vedeta fam Yildirim şi mă deranjează la retină să-i văd faţa atât de mult, e " superbă" cu rochia aia de dantelă de perdea , din ce o fi ea , cred că studiat mult revistele de fashion în ultmul timp şi a dorit să ne ia ochii cu apariţia ei, saraca de ea a pierdut vremea degeaba decupând dantela de la cerşafurile lui bunică-sa.
un mic dar de la mine
Fotografiile văd că scrie că ar fi din 16 martie 2011
16 mart Çýnaraðacý galasýndan
am avut un şoc când am văzut atâtea poze cu B. e normal ptr un bărbat care îşi iubeşte jumătatea să dorească să stea cât mai mult în preajma ei , să se laude cu ea , să se bucure cu reuşitele ei dar probabil că mie nu-mi place de vedeta fam Yildirim şi mă deranjează la retină să-i văd faţa atât de mult, e " superbă" cu rochia aia de dantelă de perdea , din ce o fi ea , cred că studiat mult revistele de fashion în ultmul timp şi a dorit să ne ia ochii cu apariţia ei, saraca de ea a pierdut vremea degeaba decupând dantela de la cerşafurile lui bunică-sa.
un mic dar de la mine
Fotografiile văd că scrie că ar fi din 16 martie 2011
16 mart Çýnaraðacý galasýndan
multumim deni , am vorbit ieri cu iulia si a spus ca au fost cuminti iar Pretiosul este foarte bine.
dana4699- vip
am vorbit şi eu puţintel cu ea ieri seară. dar văd că l-aţi cam lăsat singurel pe Fulgerică , dacă s-o fi plictisit săracul
Pufy văd că şi tu ai cam părăsit " frontul " poate dacă o vezi pe Nurgul vei fi mai activ
Pufy văd că şi tu ai cam părăsit " frontul " poate dacă o vezi pe Nurgul vei fi mai activ
crede-ma ca si eu m-am cam plictisit ca nu am avut cu cine sa vorbesc
dana4699- vip
offfffffffffffffffffff , l-au părăsit pe Muri
DENISA a scris:
Pufy văd că şi tu ai cam părăsit " frontul " poate dacă o vezi pe Nurgul vei fi mai activ[/color]
Salut fetelor,
Denisa - n-am părăsit frontul, doar s-a scurtat timpul liber - deh, s-a încălzit afară și mai mergem la pescuit, pregătim bărcile
apropo de mers la pescuit- banc
Patru tipi casatoriti merg la pescuit. Cam dupa vreun ceas se putea asculta urmatoarea conversatie:
- Nici nu va-nchipuiti ce a trebuit sa fac sa pot veni la pescuit! Am promis ca in urmatorul sfarsit de saptamana voi zugravi toata casa.
- Nici pe mine nu m-a lasat sa vin pana n-am promis ca voi schimba toata gresia in jurul piscinei.
- Voi va plangeti pentru niste fleacuri. Eu a trebuit sa promit ca voi renova bucataria inclusiv schimbarea electrocasnicelor...
Si asa au continuat sa pescuiasca pana cand si-au dat seama ca cel de al patrulea nu zisese nimic.
- Hei, tu, doar nu vrei sa ne faci sa credem ca n-a trebuit sa promiti nimic!
- Eu am pus desteptatorul sa sune la 4:30 AM si cand a sunat, m-am apropiat de sotia mea si i-am soptit la ureche: "Pescuit sau sex?" Si ea mi-a raspuns: "Sa te imbraci bine!"
se mai intampla
buna pufy
buna pufy
dana4699- vip
Bună Pufy !!
unde s-a încălzit ???
când am plecat eu era cald şi bine iar când am venit noaptea trecută îmi clănţăneau dinţii în gură. ai văzut-o pe Nurgul şi nu ai rezistat să nu apari , recunosc că arată bine în acea rochie roşie şi sincer o avantajează mult mai mult pariţia alături de fiul ei decât alături de acele arătări cu care apărea în ultimul timp.
unde s-a încălzit ???
când am plecat eu era cald şi bine iar când am venit noaptea trecută îmi clănţăneau dinţii în gură. ai văzut-o pe Nurgul şi nu ai rezistat să nu apari , recunosc că arată bine în acea rochie roşie şi sincer o avantajează mult mai mult pariţia alături de fiul ei decât alături de acele arătări cu care apărea în ultimul timp.
DENISA a scris:
oare Nurgulei i-o place la pescuit? trebuie s-o întreb!
da , mai ales pescuitul de minori
da , ii sta foarte bine
dana4699- vip
Ce a mai făcut Muri săptămâna aceasta ?? eu acum caut , am deschise o groază de pag şi nu ştiu pe care să mă uit mai repede.
The trailer 2 of episode 50
Good morning
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
kh69 a scris:
The trailer 2 of episode 50
Good morning
KH69, tnx
Thanks KH69 for the trailer .
شكرا للKH69 مقطورة
شكرا للKH69 مقطورة
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 20 Mar 2011, 1:26 pm, editata de 1 ori
kh69
dana4699- vip
Oare cu ce vor mai lungi serialul ???
probabil cu lupta dintre masculiDENISA a scris:Oare cu ce vor mai lungi serialul ???
relațional, cred că vor insista doar pe legătura dintre Cici și Hakan și pe crizele de nervi ale Yasminei în relația cu Băldăroaica bătrână
Buna ziua tuturor .. Sa aveti o duminica placuta ..... Cred ca filmu va fi prelungit cu razboiu dintre clanul Moran si Baldar , pentru ca vor afla de divort ....
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
buna andreea
dana4699- vip
Hi my dear friends
you are welcome ....i wish for you all nice and happy day
Happy mother day for the all sweet mothers in the world
:cei mai iubiti
you are welcome ....i wish for you all nice and happy day
Happy mother day for the all sweet mothers in the world
:cei mai iubiti
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
bine ai venit denisa:) .. si eu sunt curioasa , mai ales de planurile malefice ale lui yavuz , sper sa nu-i desparta pe cei doi:(... yaso si savas:D
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum