20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
prytymeu
asi demir
sasa
dana4699
Admin_dea05
michiper68
lexia
dana sandulescu
lavy612
Iuliana
kh69
andradamaria
iulia80
axxa246
rodica
teodora_roman
alimar
lica54
andreea90
Motzişor
DENISA
pufy2010
26 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
sună bine (și arată la fel)- Selam Soyle
Re: 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
arata bine, da.pufy2010 a scris:sună bine (și arată la fel)- Selam Soyle
si suna si bine.
nu e maneaua aia a lui costi ionita?
parca si el a facut o manea cu un turc sau o turcoaica, nu mai stiu.
axxa246 a scris:
arata bine, da.
si suna si bine.
nu e maneaua aia a lui costi ionita?
parca si el a facut o manea cu un turc sau o turcoaica, nu mai stiu.
pufy2010 a scris:sună bine (și arată la fel)-
Da sună bine şi arată la fel de bine dacă ne spui şi cu cine ai luat masa. Ai uitat?? clic
http://video.bihon.ro/umor/sa-radeti-cu-pofta?autoPlay=true#ve_video_player_a
Am văzut clipul casei tale de producţie frumos, dar nu ştiu cine de cine se desparte.
Aşk ep 5
Şi bună seara că nu v-am zis şi dacă pleacă mesajul ăsta altul nu mai sunt în stare să postez că lângă ăsta stau de 10 minute.
salut, Lexia!lexia a scris:
http://video.bihon.ro/umor/sa-radeti-cu-pofta?autoPlay=true#ve_video_player_a
am lesinat de ras!
ce faini au fost!
bietii caini ar fi mancat tot!
super! multumesc, am ras de 1000 de puncte!
lexia a scris:
... dacă ne spui şi cu cine ai luat masa. Ai uitat??....
...Am văzut clipul casei tale de producţie frumos, dar nu ştiu cine de cine se desparte.
nu eram eu la masă pentru că lipsește berea
în clip sunt secvențe din ultimul episod din Gonulcelen - Levent se desparte de Hasret
fata e prinsa in amorul dintre Savas si diva tapufy2010 a scris:
nu eram eu la masă pentru că lipsește berea
în clip sunt secvențe din ultimul episod din Gonulcelen - Levent se desparte de Hasret
nu se pierde ea prin mahalaua Hasretei
axxa246 a scris:
, mâine iar e luni
Sara bună!
A pus un fan traducerea în engleză iar fetele la noi pe cont au tradus-o :)))
Aşk Ve Ceza 50.Bölüm 2.Fragmanı
https://www.youtube.com/watch?v=c5-kj3L3jVU
"Hi, I can translated for you.
Savas says "We should get married and the problem will be solved?" Do you want to?
Says Sahnur Yasemins mother says "They just making you the second wife of Savas"
Yasemin says, "Mother that's it!
Hakan says "Lara follows you." Yavuz says "I don't agree with the divorce"
Yasemin says "I think Sahnur doesn't look as me like your second wife"
Sahnur says" God, give me patience!"
Yasemin says "You and me going to have life?"
Tradus de ,,askgl"
,,Savas: ar trebuie sa ne casatorim si problema va fi rezolvata? Asta vrei|?
Leyla: ei doar te vor face a 2-a sotie a lui savas
Yasemin: ajunge!
Hakan: lara te urmeaza(cred k in sensul de ai fi un model)
Yavuz: nu sunt de accord cu divortul
Yasemin: sahnur nu cred k ma priveste ca o doua sotie
Sahnur: Doamne da-mi rabdare!
Yasemin : noi doi vom avea o viata?"
Noapte bună!!!
A pus un fan traducerea în engleză iar fetele la noi pe cont au tradus-o :)))
Aşk Ve Ceza 50.Bölüm 2.Fragmanı
https://www.youtube.com/watch?v=c5-kj3L3jVU
"Hi, I can translated for you.
Savas says "We should get married and the problem will be solved?" Do you want to?
Says Sahnur Yasemins mother says "They just making you the second wife of Savas"
Yasemin says, "Mother that's it!
Hakan says "Lara follows you." Yavuz says "I don't agree with the divorce"
Yasemin says "I think Sahnur doesn't look as me like your second wife"
Sahnur says" God, give me patience!"
Yasemin says "You and me going to have life?"
Tradus de ,,askgl"
,,Savas: ar trebuie sa ne casatorim si problema va fi rezolvata? Asta vrei|?
Leyla: ei doar te vor face a 2-a sotie a lui savas
Yasemin: ajunge!
Hakan: lara te urmeaza(cred k in sensul de ai fi un model)
Yavuz: nu sunt de accord cu divortul
Yasemin: sahnur nu cred k ma priveste ca o doua sotie
Sahnur: Doamne da-mi rabdare!
Yasemin : noi doi vom avea o viata?"
Noapte bună!!!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:
mulțumim
f frumos clipul 5 , multumim :) leyla se baga din nou , ce mama grijulie e :D sunt curioasa cum va infrunta savas situatia acum dupa divort
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Cu plăcere, revin:pufy2010 a scris:... mulțumim
Promo 2 ep. 50.
Traducerea lui Arzu de pe Hunili:
SAVAS: so you think this religious marriage will solve everything!
sahnur: do you feel comfortable having this relationship without a marriage of any sort? (cheeky bitch. they want to get married properly )
leyla: are you bling? they are telling you you are his mistress.
yas: mom enough!!
hakan: Lara thinks you are her role model.
yavuz: as a result I will say I support this divorce...
man: you are such a jackall Yavuz..
yas: I cannot say to mom no mrs. sahnur does not see me as a mistress.
sahnur: god give me strength!
yas: will we ever have a life together?
Între cele două traduceri sunt diferenţe ca de la Pământ la Lună.
Dar adevărul este că sonorul e praf la acest promo, inclusiv la varianta originală de pe Facebook de la contul ATV şi e extrem de greu de tradus.
De-amu dooorrrmmm :)
În sfârşit! De la Brontes-Zeynep încă unul de excepţie! E clar că n-am somn, dar mă străduiesc :)))
Asi&Demir-Bolero
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Noapte buna , fetelor :rf<: si :merci: pt traduceri
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Murat/Demir dragostea este singurul lucru ce nu se poate ascunde Oare este bine?
buna dimineata! savas la ce se gandeste ? sau il mananca in barba? in timp ce o imbratiseaza pe yasemina .Vreti sa faceti comparatie intre demir cand rade si Murat cand rade si o tine pe burcin in brate >dece are ochii intunecati si emana o tristeteunde este dragostea? alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Bună dimineață
Oamenii de ştiinţă britanici în urma cercetărilor privind efectele
alcoolului asupra organismului uman, au stabilit următoarele:
Vodka + gheaţă = afectează rinichii
Rom + gheaţă = afectează ficatul
Whisky + gheaţă = afectează inima
Gin + gheaţă = afectează creierul
Cine ar fi crezut că nenorocita aia de gheaţă poate afecta în asemenea
hal organismul ?!?
Oamenii de ştiinţă britanici în urma cercetărilor privind efectele
alcoolului asupra organismului uman, au stabilit următoarele:
Vodka + gheaţă = afectează rinichii
Rom + gheaţă = afectează ficatul
Whisky + gheaţă = afectează inima
Gin + gheaţă = afectează creierul
Cine ar fi crezut că nenorocita aia de gheaţă poate afecta în asemenea
hal organismul ?!?
Buna dimineata dragalaselor va invit la o cafeluta si va doresc o zi buna cu mult soare in suflet
[/quote][/quote]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
'Neaţa lumeeee! Lica, merci, se pare că la mine cafeaua e binevenită în cantităţi mari, în ultima vreme. Am evoluat rău de tot: de la deloc la
Acum mă pun la curent cu ce aţi mai scris şi făcut în week-end şi în partea a 2-a a saptămânii trecute, că am o groază de recuperat
Acum mă pun la curent cu ce aţi mai scris şi făcut în week-end şi în partea a 2-a a saptămânii trecute, că am o groază de recuperat
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Neața. Eu vă invit la :
înviorarea de dimineață :)
Buna dimineata o zi linistita si plina de soare
Multam de cafea dar eu beau ceai dar pt.ca te-ai chinut si ai preparat-o o sa servesc totusi
Multam de cafea dar eu beau ceai dar pt.ca te-ai chinut si ai preparat-o o sa servesc totusi
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
vally14v a scris:Neața. Eu vă invit la :
Buna, ce inviorare ca astazi este abia luni
rodica- vip
La mine e weekend prelungit :D
Fericitule !
rodica- vip
La mine mereu e weekend, depinde ce chef am să merg la facultate :)
Bună ziua drăgălaşilor !!!!
Rodica sunt cam adormită să nu spun ameţită dar dacă scot câteva perle tu sigur mă altoieşti şi să mă vezi apoi ce vioaie sunt şi gata de luptă. eu sunt AS în a buşi calculatoarele , nu mă întrece nimeni .
uite-mă ce dotată sunt
Savas: Deci, crezi că această căsătorie religioasă va rezolva totul !
sahnur: Te simţi confortabil cu această relaţie, fără căsătorie ?
Leyla: eşti cretină ? ei îţi spun că eşti amanta lui.
Yasemin: E suficient mamă!
Hakan: Lara crede că eşti modelul ei .
Yavuz: Ca urmare, voi spune că sprijin acest divorţ ...
Tipul: eşti un şacal Yavuz ..
Yasemin: Eu nu i-am putut spune mamei tale nu, d-na. Şahnur nu mă vădeţi ca pe o amantă.
Şahnur: Dumnezeule dă-mi putere!
Yasemin: Vom avea vreodată o viaţă împreună?
Bebek'te şeytan üçeni!
Yıldırım hızıyla aşk yaşamaya başlayıp aynı hızla ayrılan Nurgül Yeşilçay’la Mithatcan Özer önceki gün Bebek’te bir kafede karşılaştı...
21. Yüzyılda en fazla bir hafta sürer ayrılık acısı! Çok değil 10 gün önce aşkla birbirlerine bakan Nurgül Yeşilçay ile Mithatcan Özer, ayrılığın ardından önceki gün Bebek'te bir kafedelaştı. İki eski sevgili ayaküstü kısa bir sohbetten sonra ayrı ayrı masalara oturdu. Özer, kısa bir süre sonra kafeyi terk etti. İçeride bunlar olurken Nurgül Yeşilçay'ın eski eşi Cem Özer kafenin önünden cipiyle geçti. Cem Bey, masada arkadaşlarıyla otururken gördüğü eski eşine baktı ama durmadı...
http://magazin.haberturk.com/herkes-bunu-konusuyor/haber/612445-bebekte-seytan-uceni
traducerea articolului din revista croată
The Turkish Star Murat Yildirim – The dream husband
Star of the series 'Asi', whose wife Burçin Terzioglu, starring in 'Ezel', TV says that his biggest fan is his mother.The family and his marriege are on the first place for the actor.Life is not like to drank a glass with alcohol says Murat.
”There's no better son in law” of 31-year-old Turkish actor Murat Yildirim, who in the series "Asi" plays the main character Demir Dogan. “- says his mother in law, mother of 30-year-old actress Burçin Terzioglu, here known as Azad Karaeski, from the TV series "Ezel".
Mechanical engineer, who began acting as a hobby in life, in fact, did not drink a glass of alcohol.As a religious man considered the greatest lifetime value of loyalty, family and marriage. Besides, does not tolerate media interest in his private life, but is aware that it can not avoid considering the fact that his wife - public figure. Murat rarely gives interviews, because they are the journalists who begins to publish gossip about a love relationship between him and his colleague Tuba Büyüküstün.There are rummors that during the filming “Asi” in Antakya (Turkish providence a hundred kilometers from Istanbul) he proposed to Burcin after a big scandal, because he did not tolerate her jelaous outbursts.
But the truth is that he met his wife 2006th on the set of the comic series "The Firtina" in which they played a couple in love - Ali and Zeynep - and immediately began to live together and get married 2 years later.
- When I had to declare love in front of the camera, passed me chills: in that moment I realized that not only is in love with Zeynep Ali, but I am in Burçin - says Murat Yildirim, who has married with Burçin in summer 2008. As soon as finished filming the series "Asi". A Burçin Terzioglu, began recording "Ezel", thanks to which she visited Croatia. Episode in which the main event was her kidnapping last year's spring was taken in Dubrovnik.
Starul serialului ASI spune că cel mai mare fan al lui este mama sa . Familia şi soţia sunt pe primul loc ptr actor . Viaţa nu e precum ai bea un pahar de alcool , spune Murat. nu există un ginere mai bun de 31 de ani care să joace rolul lui Demir Dogan în ASI spune soacra lui .
Inginer mecanic, ce a început să joace ca un hobby în viaţa sa , de fapt, nu bea un pahar de alcohol. E un om religios ce pune o mare valoarea în viaţă pe loialitate, familie şi căsătorie. În plus, nu tolerează interesul mass-media ptr viaţa sa privată, dar este conştient că nu îl poate evita, având în vedere faptul că soţia sa este o persoană publică. Murat dă rar interviuri, deoarece aceştia sunt jurnaliştii care încep să publice bârfe despre o relaţie de dragoste dintre el şi colega sa , Tuba Büyüküstün . Sunt bârfe că în timpul filmărilor la "Asi" în Antakya ia propus lui Burcin să s e căsătorească după un scandal mare, pentru că el nu a tolerat izbucnirile ei de gelozie.
Dar adevărul este că a întâlnit -o în 2006 pe soţia sa, pe platourile serialului "Firtina", în care au jucat un cuplu de îndrăgostiţi Ali şi Zeynep şi imediat au început să trăiască împreună şi s-au căsătorit doi ani mai târziu.
Când a trebuit să - şi declare dragostea în faţa aparatului de fotografiat, m-au trecut fiorii: în acel moment am realizat că nu este doar îndrăgostit Ali de Zeynep , dar şi eu de Burcin - spune Murat Yildirim, care s-a casatorit cu Burcin în vara anului 2008 . De îndată ce a terminat filmarea la serialul "Asi". Burcin T, a început să filmeze la "Ezel", datorită căruia a vizitat Croaţia. Episod în care evenimentul principal a fost răpirea ei .
am căzut pe spate când am citit interviul , ăştia citesc forumurile nu glumă , zvonurul cu scandalul a circulat pe forumurile turceşti , a mi-a plăcut că a subliniat că nu bea alcool , eu am întrebat mai multe turcoaice şi toate mi-au spus acelaşi lucru nu a fost niciodată fotografiat sau filmat beat spre deosebire de soaţă sau alte peronaje de pe la ei .
Rodica sunt cam adormită să nu spun ameţită dar dacă scot câteva perle tu sigur mă altoieşti şi să mă vezi apoi ce vioaie sunt şi gata de luptă. eu sunt AS în a buşi calculatoarele , nu mă întrece nimeni .
uite-mă ce dotată sunt
Motzişor a scris:
Promo 2 ep. 50.
Traducerea lui Arzu de pe Hunili:
- Spoiler:
SAVAS: so you think this religious marriage will solve everything!
sahnur: do you feel comfortable having this relationship without a marriage of any sort? (cheeky bitch. they want to get married properly )
leyla: are you bling? they are telling you you are his mistress.
yas: mom enough!!
hakan: Lara thinks you are her role model.
yavuz: as a result I will say I support this divorce...
man: you are such a jackall Yavuz..
yas: I cannot say to mom no mrs. sahnur does not see me as a mistress.
sahnur: god give me strength!
yas: will we ever have a life together?
Savas: Deci, crezi că această căsătorie religioasă va rezolva totul !
sahnur: Te simţi confortabil cu această relaţie, fără căsătorie ?
Leyla: eşti cretină ? ei îţi spun că eşti amanta lui.
Yasemin: E suficient mamă!
Hakan: Lara crede că eşti modelul ei .
Yavuz: Ca urmare, voi spune că sprijin acest divorţ ...
Tipul: eşti un şacal Yavuz ..
Yasemin: Eu nu i-am putut spune mamei tale nu, d-na. Şahnur nu mă vădeţi ca pe o amantă.
Şahnur: Dumnezeule dă-mi putere!
Yasemin: Vom avea vreodată o viaţă împreună?
Bebek'te şeytan üçeni!
Yıldırım hızıyla aşk yaşamaya başlayıp aynı hızla ayrılan Nurgül Yeşilçay’la Mithatcan Özer önceki gün Bebek’te bir kafede karşılaştı...
21. Yüzyılda en fazla bir hafta sürer ayrılık acısı! Çok değil 10 gün önce aşkla birbirlerine bakan Nurgül Yeşilçay ile Mithatcan Özer, ayrılığın ardından önceki gün Bebek'te bir kafedelaştı. İki eski sevgili ayaküstü kısa bir sohbetten sonra ayrı ayrı masalara oturdu. Özer, kısa bir süre sonra kafeyi terk etti. İçeride bunlar olurken Nurgül Yeşilçay'ın eski eşi Cem Özer kafenin önünden cipiyle geçti. Cem Bey, masada arkadaşlarıyla otururken gördüğü eski eşine baktı ama durmadı...
http://magazin.haberturk.com/herkes-bunu-konusuyor/haber/612445-bebekte-seytan-uceni
traducerea articolului din revista croată
- Spoiler:
TURSKA ZVIJEZDA
Murat Yildirim - zet iz snova
Zvijezda serijala ‘Asi’, čija je supruga Burcin Terzioglu, zvijezda ‘Ezela’, TV gledateljice oduševljava stasom i glumačkim umijećem, a njegov najveći fan je punica - jer su mu obitelj i brak na prvom mjestu i jer u životu nije popio čašicu alkohola
Ne postoji bolji zet od 31-godišnjeg turskog glumca Murata Yildirima, koji u serijalu “Asi” tumači glavni lik Demira Dogana. Tako barem tvrdi njegova punica, majka 30-godišnje glumice Burcin Terzioglu, kod nas poznate po ulozi Azad Karaeski, kćeri šefa mafije u TV serijalu “Ezel”.
Diplomirani inženjer strojarstva, koji je počeo glumiti iz hobija, u životu, naime, nije popio čašicu alkohola, a kao religiozan čovjek najvećim životnim vrijednostima smatra vjernost, obitelj i brak. Osim toga, ne podnosi interes medija za svoj privatni život, ali je svjestan da ga ne može izbjeći s obzirom na to da je i njegova supruga - javna osoba. Murat rijetko daje intervjue jer su mu se novinari zamjerili prije tri godine kad su počeli objavljivati tračeve o njegovoj navodnoj vezi s kolegicom Tubom Büyüküstün.
Glasine je tada raspirila njihova suradnja na serijalu “Asi”, koji su snimali dvije godine u Antiohiji, turskoj provinciji tisuću kilometara udaljenoj od Istanbula, a kap koja je prelila čašu bila je vijest da je usred snimanja zaprosio Burcin jer nije mogao podnositi njene ljubomorne ispade.
No, prava je istina da je buduću suprugu upoznao 2006. na snimanju komičnog serijala “Oluja”, u kojem su igrali ljubavni par - Alija i Zeynep - i odmah su počeli živjeti zajedno. A s vjenčanjem su čekali dvije godine.
- Kad sam joj pred kamerama morao izjaviti ljubav, prošli su me trnci: u tom trenutku shvatio sam da nije samo Ali zaljubljen u Zeynep, nego i ja u Burcin - govori Murat Yildirim, koji se s Burcin vjenčao u ljeto 2008., čim je završeno snimanje serijala “Asi”. A Burcin Terzioglu, koja glumi od malih nogu - prva dva filma snimila je kao petogodišnjakinja - te je jeseni započela snimanje “Ezela”, zahvaljujući čemu je prvi put posjetila Hrvatsku. Epizoda u kojoj je glavni događaj bio njezina otmica snimljena je lanjskog proljeća u Dubrovniku.
Kruno Petrinović
Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve o zvijezdi serijala 'Asi' potražite u tjedniku Gloria (br. 844) ili se pretplatite na PDF izdanje.
The Turkish Star Murat Yildirim – The dream husband
Star of the series 'Asi', whose wife Burçin Terzioglu, starring in 'Ezel', TV says that his biggest fan is his mother.The family and his marriege are on the first place for the actor.Life is not like to drank a glass with alcohol says Murat.
”There's no better son in law” of 31-year-old Turkish actor Murat Yildirim, who in the series "Asi" plays the main character Demir Dogan. “- says his mother in law, mother of 30-year-old actress Burçin Terzioglu, here known as Azad Karaeski, from the TV series "Ezel".
Mechanical engineer, who began acting as a hobby in life, in fact, did not drink a glass of alcohol.As a religious man considered the greatest lifetime value of loyalty, family and marriage. Besides, does not tolerate media interest in his private life, but is aware that it can not avoid considering the fact that his wife - public figure. Murat rarely gives interviews, because they are the journalists who begins to publish gossip about a love relationship between him and his colleague Tuba Büyüküstün.There are rummors that during the filming “Asi” in Antakya (Turkish providence a hundred kilometers from Istanbul) he proposed to Burcin after a big scandal, because he did not tolerate her jelaous outbursts.
But the truth is that he met his wife 2006th on the set of the comic series "The Firtina" in which they played a couple in love - Ali and Zeynep - and immediately began to live together and get married 2 years later.
- When I had to declare love in front of the camera, passed me chills: in that moment I realized that not only is in love with Zeynep Ali, but I am in Burçin - says Murat Yildirim, who has married with Burçin in summer 2008. As soon as finished filming the series "Asi". A Burçin Terzioglu, began recording "Ezel", thanks to which she visited Croatia. Episode in which the main event was her kidnapping last year's spring was taken in Dubrovnik.
Starul serialului ASI spune că cel mai mare fan al lui este mama sa . Familia şi soţia sunt pe primul loc ptr actor . Viaţa nu e precum ai bea un pahar de alcool , spune Murat. nu există un ginere mai bun de 31 de ani care să joace rolul lui Demir Dogan în ASI spune soacra lui .
Inginer mecanic, ce a început să joace ca un hobby în viaţa sa , de fapt, nu bea un pahar de alcohol. E un om religios ce pune o mare valoarea în viaţă pe loialitate, familie şi căsătorie. În plus, nu tolerează interesul mass-media ptr viaţa sa privată, dar este conştient că nu îl poate evita, având în vedere faptul că soţia sa este o persoană publică. Murat dă rar interviuri, deoarece aceştia sunt jurnaliştii care încep să publice bârfe despre o relaţie de dragoste dintre el şi colega sa , Tuba Büyüküstün . Sunt bârfe că în timpul filmărilor la "Asi" în Antakya ia propus lui Burcin să s e căsătorească după un scandal mare, pentru că el nu a tolerat izbucnirile ei de gelozie.
Dar adevărul este că a întâlnit -o în 2006 pe soţia sa, pe platourile serialului "Firtina", în care au jucat un cuplu de îndrăgostiţi Ali şi Zeynep şi imediat au început să trăiască împreună şi s-au căsătorit doi ani mai târziu.
Când a trebuit să - şi declare dragostea în faţa aparatului de fotografiat, m-au trecut fiorii: în acel moment am realizat că nu este doar îndrăgostit Ali de Zeynep , dar şi eu de Burcin - spune Murat Yildirim, care s-a casatorit cu Burcin în vara anului 2008 . De îndată ce a terminat filmarea la serialul "Asi". Burcin T, a început să filmeze la "Ezel", datorită căruia a vizitat Croaţia. Episod în care evenimentul principal a fost răpirea ei .
am căzut pe spate când am citit interviul , ăştia citesc forumurile nu glumă , zvonurul cu scandalul a circulat pe forumurile turceşti , a mi-a plăcut că a subliniat că nu bea alcool , eu am întrebat mai multe turcoaice şi toate mi-au spus acelaşi lucru nu a fost niciodată fotografiat sau filmat beat spre deosebire de soaţă sau alte peronaje de pe la ei .
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum