49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+27
Lucica10
vania_e
razbunator
vivi
gorbaciov
tiberici
Gloxinia2010
teodora_roman
Garo
dlacatus65
ASI 4 ever
Admin_dea05
DENISA
axxa246
Luana
dana17
anuta1971
Cristina84
iulia1965
pufy2010
Geta
alitheea
andreea90
florica
narcisa
lica54
iulianagl
31 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bună fetelor! Abia acum am reuşit să recuperez ultimele douazeci şi ceva de pagini pe care le-aţi scris....ieri îmi exprimasem bucuria că ne întâlnim cu Tuba fără să ştiu "noutăţile". Îmi cer scuze dacă am indus lumea în eroare. Să sperăm totuşi că termină filmul, nu îl abandonează aşa....chiar dacă nu e film de Oscar, măcar ne ţine în legătură cu actorii pe care îi admirăm.
Dar să fim optimiste: dacă nu-i vedem în Gonulcelen, poate îi vedem în producţii mai bune
Dar să fim optimiste: dacă nu-i vedem în Gonulcelen, poate îi vedem în producţii mai bune
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bună seara dragele mele . Sunteți așa de supărate că nu a fost filmul că nici nu vreți să intrați pe forum. Ce discuții aprinse ar fi fost astăzi dacă era ieri episod. Ce de scenarii ne-am fi imaginat în legătură cu episoadele viitoare.
Dacă tot nu sunteți plec și eu, poate îmi vine cheful de treburi.
Dacă tot nu sunteți plec și eu, poate îmi vine cheful de treburi.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
seara buna tuturor,toata lumea a plecat azi la iarba verde?Iar acum este obosita! Pe aici, dimineata a fost destul de frumos dar dupa=masa a venit o scurta furtuna cu fulgere si tunete si cativa stropi de ploaie,eu am fost azi mare gradinarita,mi-am semanat ceapa in doua ,,,,,,,,,,,,,,,,,,jardiniere,am urata si gradinuta ce o am in fata blocului si cu ajutor a fost si sapata-greblata,asa ca sant foarte obosita
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Dalia, Hana, Mia and Rita I will be dressed like this girl in the video at Murat and Hasret's wedding th 11 11 11 as Hana said (:Cum se distreaza fetele pe f.b. , va aduc si linkul daca pot,sa vedeti cum vrea sa fie imbracata fata la nunta lui Murat. https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DI5l5D9y6NTw%26feature%3Drelated&h=cb991
florica- vip
O fii in pauza ca o vaz cu gustarea in mana am sterpelit-o de la fetele de pe F.B. C-T-K,sper ca nu se supara ,ca vreau sa mai aduc niste poze ce le-am vazut pe acolo
florica- vip
florica- vip
florica- vip
Ce faceti ? Tot suparate ?
Zambiti , ei se distreaza la filmari si noi ne framantam de mama focului ...
Poate asa din zambete iese si un ingeras de ... Noapte buna ... vise frumoase ...
Nellys unde esti ? Ce mai faci ? Pupici tuturor ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
noapte buna tuturor
florica- vip
Gunaydin!
Desteptarea!
Maine la ora asta suntem si sunteti in drum spre serviciu....
V-am pregatit cafeaua, se raceste daca mai somnolati in patut.
V-am pregatit si sapunuri deosebite...
Si fructe, ca sa faceti cel mai frumos ten....
Desteptarea!
Maine la ora asta suntem si sunteti in drum spre serviciu....
V-am pregatit cafeaua, se raceste daca mai somnolati in patut.
V-am pregatit si sapunuri deosebite...
Si fructe, ca sa faceti cel mai frumos ten....
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
O duminica frumoasa va urez!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Dragalaselor buna dimineata va servesc cu o cafea si va doresc o saptamana frumoasa si usoara sa aveti parte de tot ce va doriti eu plec la tara la sapat la vie ne auzim saptamana vitoare miercuri sa-u joi va dulce si va imbratisez cu multa dragoste din bunicuta
[/quote]
[/quote]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
pentru voi cu toata dragostea mea
[/quote]
[/quote]
lica54- vip
[/URL]
si o inghetata pentru toata lumea
si o inghetata pentru toata lumea
lica54- vip
bun gasit tuturor,ce tratatie deosebita pe ziua de azi multumiri LUANA ,LICA--vezi daca ti-a placut vinul asta iarna acum n-ai decat sa-ti placa si sapa----n-as vrea sa te superi eu doar am glumit,si-ti urez spor la sapat.Tuturor o zi cat mai frumoasa si placuta alaturi de cei dragii.
florica- vip
O duminică plăcută vă urez și eu fete dragi și frumoase .
Luana și Lica mulțumim pentru bunătăți. Lica să știi că m-am speriat că pleci fără să ne lași o înghețată dar m-am liniștit când am văzut-o . Spor la treabă.
Flori, un Canseluț ceva să ne facă ziua frumoasă nu ne aduci de pe la vecine?
Luana și Lica mulțumim pentru bunătăți. Lica să știi că m-am speriat că pleci fără să ne lași o înghețată dar m-am liniștit când am văzut-o . Spor la treabă.
narcisa- vip
Imediat caut ceva.narcisa a scris:O duminică plăcută vă urez și eu fete dragi și frumoase .
florica- vip
iaca i-am adus pe amandoi veseli si frumosi.
florica- vip
o salata de fructe cu frunze de menta sa va fie ziua mai placuta
florica- vip
Superbă poza Flori, chiar mi-a adus zâmbetul pe buze. Acum pot să plec liniștită la treburi.florica a scris:iaca i-am adus pe amandoi veseli si frumosi.
narcisa- vip
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Ce zici Narcisa ? Merge ? De la vecine , ele intreaba daca nu e frumos ? Este ...narcisa a scris:O duminică plăcută vă urez și eu fete dragi și frumoase .
O duminica frumoasa ... Cu ora asta schimbata si cu vremea asta ( la Iasi ninge ) , eu sant inca la cafea ...
dana17- vip
dana17- vip
Dragelor .. eu va las .. ma duc la bucatarie , ca azi tre sa fac clatite , mi-a facut pofta Denisa aseara ,bine ca si eu vroiam sa fac azi .. si acum tre sa ma pun pe treaba .. si cu inghetata asa .. miam miam .. deabea astept V-am adus si voua cateva
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
salut, ladies
duminica frumoasa sa avem!
Continut sponsorizat
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 10 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum