50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
dlacatus65
nutzi
razbunator
Lucica10
narcisa
Petre Gabriel Nicoleta
vivi
vania_e
annadanna
DENISA
iulianagl
pufy2010
axxa246
Luana
scumpica22
Geta
rina-rina
Admin_dea05
dana17
florica
lica54
andreea90
anuta1971
alitheea
Garo
29 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dimineata,doamnelor!; in centru este inorat, putin rece dar voua va doresc o zi buna cu multe impliniri... multumesc pt.tot ceea ce postati pe forum, palica54 a scris:]o poza cu ei sa va faca ziua mai frumoasa va doresc o zi buna
(Lica, poza este frumoasa asa ca nu am rezistat...)
Ultima editare efectuata de catre Garo in Mier 06 Apr 2011, 9:31 am, editata de 1 ori (Motiv : completare)
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Re: 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
in centru vremea este acum frumoasa,insorita...o dupa-amiaza placuta va doresc, pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Dragalaselor da unde sunteti cei cu absenta asta? Va suparat cineva?
.
[/quote]
.
[/quote]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
La ASK deja au inceput sa apara poze din ep urmator dar la Gonulcelen sunt asa de zgarciti nici promo nici poze nik nik
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
lica54 a scris:Dragalaselor da unde sunteti cei cu absenta asta? Va suparat cineva?
Lica , trailer n-avem, Hasret si Murat sunt tristi. Noi de ce sa fim vesele? Mai ales ca vremea de afara e "naspa" rau. Nici macar nu stim exact cand este urmatorul episod.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
De la Alex , magicianul nostru. Sa va inveselitzi!!!
https://www.youtube.com/watch?v=wM82zIhTogs&feature=feedu
https://www.youtube.com/watch?v=wM82zIhTogs&feature=feedu
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Buna ziua dragelor
Cansel Elçin Pazar 13:30'da KanaL D Şeffaf Oda Programında
MESAJELE LUI CANSEL PE TWITTER
cansellelcin cansel elçin
sanirim gelecek hafta...
1 hour ago Favorite Retweet Reply
»
cansel elçin
Bu sabah seffaf oda'daydim...Atiye ne güzel sarki söylüyor...özellikle babasina söyledigi sarki. Çok eglendik.
Cansel Elçin Pazar 13:30'da KanaL D Şeffaf Oda Programında
MESAJELE LUI CANSEL PE TWITTER
sanirim gelecek hafta...
»
cansel elçin
Bu sabah seffaf oda'daydim...Atiye ne güzel sarki söylüyor...özellikle babasina söyledigi sarki. Çok eglendik.
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Mier 06 Apr 2011, 5:49 pm, editata de 2 ori
andreea90- vip
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Mier 06 Apr 2011, 5:51 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
andreea90- vip
andreea90- vip
https://www.youtube.com/watch?v=PqLFPmzX5Cc&feature=player_embedded#at=206
andreea90- vip
Oare ce spun?Buna tuturor.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Iuliana .... Levent nu e nici pe departe ipocrit ... Eu nici atat ...iulianagl a scris: nu cred Danuta ca tu ai putea face asa ceva prietenei tale celei mai bune
Sa nu uitam ca Murat l-a rugat pe Levent sa se ocupe si el de educatia Hasretei , ca el era prea ocupat . Levent nu vroia si cand a acceptat Murat i-a zis ca-l iubeste ... Dupa , Levent ... s-a indragostit de ea ...
Se intampla ... Sau tot credeti ca Levent nu o iubeste ?
Levent l-a intrebat de multe ori ce simte pt Hasret si el i-a spus ca nu mai vrea sa auda de ea ... Poate el a crezut ca Murat a fost sincer ... Si poate atunci chiar era ...
Insa a stiut mereu ca Hasret e indragostita de Murat ... Chiar daca ea a incercat mult sa-i ascunda asta ...
Nu a mintit si nici nu s-a mintit singur ... Nu e un naiv . Doar a sperat ...
Te pup Iuliana ...
iulianagl a scris: Ceea ce nu inteleg eu ce a fost in mintea lui Levent cad s-a decis sa-i castige dragostea lui Hasret desi stiind ca Hasret nu-l iubeste si nici nu o sa se intample asa ceva?
Probabil stie ca in viata nimic nu-i imposibil ... Totul e sa lupti ... A castigat prietenia ei ... Oare de ce ?
E mult ??? E putin ??? Mai departe vom vedea ce v-a mai fi ...
Cel mai mult sper ca Murat sa redevina cel de la sfarsitul primului sezon ... Foarte indragostit , f hotarat , luptator ... Si sincer ... Si Hasret v-a fi a lui ... Daca nu , nu garantez ...
O seara buna tuturor ...Va pup ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Deci pana la urma sunt cuplati de adevaratelea!!
iulianagl- moderator
dana17 a scris:
- Spoiler:
Iuliana .... Levent nu e nici pe departe ipocrit ... Eu nici atat ...
Sa nu uitam ca Murat l-a rugat pe Levent sa se ocupe si el de educatia Hasretei , ca el era prea ocupat . Levent nu vroia si cand a acceptat Murat i-a zis ca-l iubeste ... Dupa , Levent ... s-a indragostit de ea ...
Se intampla ... Sau tot credeti ca Levent nu o iubeste ?
Levent l-a intrebat de multe ori ce simte pt Hasret si el i-a spus ca nu mai vrea sa auda de ea ... Poate el a crezut ca Murat a fost sincer ... Si poate atunci chiar era ...
Insa a stiut mereu ca Hasret e indragostita de Murat ... Chiar daca ea a incercat mult sa-i ascunda asta ...
Nu a mintit si nici nu s-a mintit singur ... Nu e un naiv . Doar a sperat ...
Te pup Iuliana ...
Probabil stie ca in viata nimic nu-i imposibil ... Totul e sa lupti ... A castigat prietenia ei ... Oare de ce ?
E mult ??? E putin ??? Mai departe vom vedea ce v-a mai fi ...
Cel mai mult sper ca Murat sa redevina cel de la sfarsitul primului sezon ... Foarte indragostit , f hotarat , luptator ... Si sincer ... Si Hasret v-a fi a lui ... Daca nu , nu garantez ...
O seara buna tuturor ...Va pup ...
Calm down iubita n-am zis ca esti ipocrita nici prin cap nu-mi trece asa ceva, mi-am spus si eu parerea asa cum ti-ai spus-o si tu.O seara buna si tie.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
- Spoiler:
Deci pana la urma sunt cuplati de adevaratelea!!
după ce criterii îi selectează frate ?? ea e atât de finuţă şi atât de frumoasă iar ei sunt nişte arătări . îşi pierde tinereţea cu toate maimuţele .
DENISA a scris:
după ce criterii îi selectează frate ?? ea e atât de finuţă şi atât de frumoasă iar ei sunt nişte arătări . îşi pierde tinereţea cu toate maimuţele .
Nu stiu, dar e ciudata rau si Tuba asta.
iulianagl- moderator
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Mier 06 Apr 2011, 8:45 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Bună seara fetelor,
Ce faceţi? Iuli, ajutor :love3:
de la min 7 începe partea ta... să nu te superi pe mine
https://www.youtube.com/watch?v=UnbHS5nUTgY&feature=channel_video_title
Ce faceţi? Iuli, ajutor :love3:
de la min 7 începe partea ta... să nu te superi pe mine
https://www.youtube.com/watch?v=UnbHS5nUTgY&feature=channel_video_title
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
cred că are ceva traume , altfel nu-mi explic alegerile ei . ori îi e teamă să nu fie înşelată mai greu pun duduile ochii pe asemenea exponate de masculi , trebuie să recunosc deşi nu-mi place tipul dintre toţi foştii Bulent arată a bărbat restul
bună Ana !! ce mai faci ?? nu te-am mai văzut de ceva timp ..
bună Ana !! ce mai faci ?? nu te-am mai văzut de ceva timp ..
Continut sponsorizat
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum