50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
dlacatus65
nutzi
razbunator
Lucica10
narcisa
Petre Gabriel Nicoleta
vivi
vania_e
annadanna
DENISA
iulianagl
pufy2010
axxa246
Luana
scumpica22
Geta
rina-rina
Admin_dea05
dana17
florica
lica54
andreea90
anuta1971
alitheea
Garo
29 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:Bună seara fetelor,
Ce faceţi? Iuli, ajutor :love3:
de la min 7 începe partea ta... să nu te superi pe mine
https://www.youtube.com/watch?v=UnbHS5nUTgY&feature=channel_video_title
Bine am receptionat.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna fetelor!DENISA a scris:cred că are ceva traume , altfel nu-mi explic alegerile ei . ori îi e teamă să nu fie înşelată mai greu pun duduile ochii pe asemenea exponate de masculi , trebuie să recunosc deşi nu-mi place tipul dintre toţi foştii Bulent arată a bărbat restul
bună Ana !! ce mai faci ?? nu te-am mai văzut de ceva timp ..
Cred ca genul asta de barbati ii plac ...eu la concluzia asta am ajuns
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t274p20-tuba-buyukustun-cansel-elcin#105455
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Lasă fata.. ce ai cu ea, poate o fi un om bun.. este deştept, nu este nici urât.. (nu e Murat.. nu e Cansel .. asta e altă problemă )... depinde de gusturi, dar sunt atâtea persoane frumoase şi veninoase... Şi eu chiar cred că nu e nimic între ei. Poate sunt întâlniri legate de filmul pe care o să-l facă Tuba. Dar ştirile astea sunt vechi de doua săptămâni..iulianagl a scris:
Nu stiu, dar e ciudata rau si Tuba asta.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Dea cum să îi placă asemenea arătări , ce naiba nu se uită la ea şi apoi la ei , ăştia nu-i ajung nici la călcâi , după ea întorci capul dar la ei dai şi fugi dacă e cumva şi întuneric .
pai nu vezi ca de la un timp s-a dat cu pletosiiDENISA a scris:Dea cum să îi placă asemenea arătări , ce naiba nu se uită la ea şi apoi la ei , ăştia nu-i ajung nici la călcâi , după ea întorci capul dar la ei dai şi fugi dacă e cumva şi întuneric .
Admin_dea05- Admin
sa speram ca sunt doar alarme falseanuta1971 a scris:[Lasă fata.. ce ai cu ea, poate o fi un om bun.. este deştept, nu este nici urât.. (nu e Murat.. nu e Cansel .. asta e altă problemă )... depinde de gusturi, dar sunt atâtea persoane frumoase şi veninoase... Şi eu chiar cred că nu e nimic între ei. Poate sunt întâlniri legate de filmul pe care o să-l facă Tuba. Dar ştirile astea sunt vechi de doua săptămâni..
Admin_dea05- Admin
Bună Denisa.. în general sunt bine.DENISA a scris:cred că are ceva traume , altfel nu-mi explic alegerile ei . ori îi e teamă să nu fie înşelată mai greu pun duduile ochii pe asemenea exponate de masculi , trebuie să recunosc deşi nu-mi place tipul dintre toţi foştii Bulent arată a bărbat restul
bună Ana !! ce mai faci ?? nu te-am mai văzut de ceva timp ..
anuta1971- vip
oare or fi certaţi şi cu apa şi săpunul ??????? că , cu foarfecul sau cu frizerul se vede că da .
iulianagl a scris:
Bine am receptionat.
anuta1971- vip
asta-i moda mai laietDENISA a scris:oare or fi certaţi şi cu apa şi săpunul ??????? că , cu foarfecul sau cu frizerul se vede că da .
Admin_dea05- Admin
a m-am prins ea adună tot ce e în trend . păcat merită ceva pe măsura calităţilor ei .
să sperăm că sunt alarme false, dar Tolga nu se compară cu Sami este pe acelaşi nivel de studii cu Tuba, deştept, apreciat... Nu ştiu ce o fi între ea şi Cansel.. nu pot spune ce gândesc că sigur mănânc bătaieAdmin_dea05 a scris: sa speram ca sunt doar alarme false
anuta1971- vip
bine v-am gasit ,o seara frumoasa tuturor.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Eu cred ca nu e nimica intre Tuba si Cansel dar nui nimic nici cu Tolga sunt colegi si atat
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
eii artişti.. firi boeme am mai văzut pe unii la marea premiera de aseara, de ziceai că sunt prinşi de pe gârlăAdmin_dea05 a scris:asta-i moda mai laiet
anuta1971- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
iulianagl a scris:
Nu stiu, dar e ciudata rau si Tuba asta.
Iulia de unde ai tras concluzia ca sunt cuplatzi??? Chestia asta este veche de trei saptamani, ca au iesit la un restaurant de peste. S-au trezit acum sokatzii sa mai scrie ceva si scriu acelasi lucru. Dar daca ar fi cuplatzi , afla ca tipul asta nu este nici urat nici prost , nici batran.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Bine ai venit Floriflorica a scris:http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/29073_391685013086_7225298086_4169067_5331853_n.jpg bine v-am gasit ,o seara frumoasa tuturor.
L-ai adus şi pe frumuşel .. i se vede niţel şi blăniţa
anuta1971- vip
lica54 a scris:Eu cred ca nu e nimica intre Tuba si Cansel dar nui nimic nici cu Tolga sunt colegi si atat
Bună seara Lica
Cine ştie.. or fi.. n-or fi împreună, treaba lor... dar să ne spună şi nouă
anuta1971- vip
46. Bölüm Fragmanı
http://webtv.atv.com.tr/webtv/videoizle/gonulcelen-753329537088/46?target=fragman
http://webtv.atv.com.tr/webtv/videoizle/gonulcelen-753329537088/46?target=fragman
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Lica eu nu cred că a fost vreodată ceva între Tuba şi Cansel , poate doar o prietenie sinceră.
Ana acum serios mai contează şi cum arată , când ieşi cu el pe stradă el nu iese cu diploma pe frunte .
Ana acum serios mai contează şi cum arată , când ieşi cu el pe stradă el nu iese cu diploma pe frunte .
Buna Anuta,l-am adus ,acum ca s-a racit putin pe afara cred ca ar fi de folos nitica blanita,anuta1971 a scris:
Bine ai venit Flori
L-ai adus şi pe frumuşel .. i se vede niţel şi blăniţa
florica- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Tolga Karacelyk[img][/img]
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
[url=https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3 Fv%3DuWj04fUcJAc&h=ae10e]https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3 Fv%3DuWj04fUcJAc&h=ae10e[/url] un clip frumos,nu stiu daca l-ati mai vazut, la cate clipuri se fac cine le mai stie socoteala.
florica- vip
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
buna seara zanute , nu stiu daca l-a mai adus cineva , dar l-am pus si eu
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Continut sponsorizat
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum