50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
dlacatus65
nutzi
razbunator
Lucica10
narcisa
Petre Gabriel Nicoleta
vivi
vania_e
annadanna
DENISA
iulianagl
pufy2010
axxa246
Luana
scumpica22
Geta
rina-rina
Admin_dea05
dana17
florica
lica54
andreea90
anuta1971
alitheea
Garo
29 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica- vip
florica- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna ziua dragelor. Va doresc o zi frumoasa. Cafea ne-a dat Florica , multzumim, asa ca nu mai pun inca una. Facem tensiune. Pupici.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Re: 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Reytingleri yüksek ama gişe karneleri zayıf
12.04.2011
Güzellikleri ve oyunculuk yetenekleri ile öne çıkan dizi yıldızları, sinema salonlarında ekrandaki gibi ilgi görmedi. Dizileriyle reyting rekorları kıran güzeller, beyaz perde maceralarında gişeden yana sınıfta kaldı
Dizi yıldızları, sinemada sınıfta kaldı! Rol aldıkları dizilerle kazandıkları popülerliği sinema perdesinde yakalayamayan kadın oyuncular, birkaç filmden sonra sadece televizyon projelerinde yer almayı seçti. İşte, dizilerle tanınıp fenomen olan kadın oyuncuların sinemadaki gişe karnesi:
BEKLENEN İLGİYİ GÖRMEDİLER
TUBA BÜYÜKÜSTÜN: 'Asi' ve 'Ihlamurlar Altında'nın ardından atv'de yayınlanan 'Gönülçelen' ile televizyon izleyicisinin favorisi olan Tuba Büyüküstün, bugüne dek bir sinema filminde oynadı. Yusuf Kurçenli'nin yönettiği 'Yüreğine Sor' isimli film, sadece 144 bin kişi tarafından izlendi.
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2011/04/12/reytingleri-yuksek-ama-gise-karneleri-zayif
12.04.2011
Güzellikleri ve oyunculuk yetenekleri ile öne çıkan dizi yıldızları, sinema salonlarında ekrandaki gibi ilgi görmedi. Dizileriyle reyting rekorları kıran güzeller, beyaz perde maceralarında gişeden yana sınıfta kaldı
Dizi yıldızları, sinemada sınıfta kaldı! Rol aldıkları dizilerle kazandıkları popülerliği sinema perdesinde yakalayamayan kadın oyuncular, birkaç filmden sonra sadece televizyon projelerinde yer almayı seçti. İşte, dizilerle tanınıp fenomen olan kadın oyuncuların sinemadaki gişe karnesi:
BEKLENEN İLGİYİ GÖRMEDİLER
TUBA BÜYÜKÜSTÜN: 'Asi' ve 'Ihlamurlar Altında'nın ardından atv'de yayınlanan 'Gönülçelen' ile televizyon izleyicisinin favorisi olan Tuba Büyüküstün, bugüne dek bir sinema filminde oynadı. Yusuf Kurçenli'nin yönettiği 'Yüreğine Sor' isimli film, sadece 144 bin kişi tarafından izlendi.
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2011/04/12/reytingleri-yuksek-ama-gise-karneleri-zayif
Re: 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
andreea90 a scris:Cine n-a votat .. sa-l voteze pe Cansel sa fie pe locul 1 .. ca eu nu pot sa mai votez decat o data merge
http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisi-com-2011-en-iyi-erkek-oyuncu-adaylari/36068/47/
Buna ,Andreea!
Eu am intrat si am vazut mesajul tau abia acum.Am votat si Cansel a trecut pe primul loc.
O zi buna si insorita!
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
Va doresc din toata inima o zi calda cu mult spor .
Va multumesc pentru comentariile si noutatile postate.ma bucur enorm ca am acces si eu la ele si-mi creeza o stare bine in fiecare zi.
Va multumesc pentru comentariile si noutatile postate.ma bucur enorm ca am acces si eu la ele si-mi creeza o stare bine in fiecare zi.
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
dlacatus65 a scris:
Buna ,Andreea!
Eu am intrat si am vazut mesajul tau abia acum.Am votat si Cansel a trecut pe primul loc.
O zi buna si insorita!
Buna dimineata! .. Multumesc
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Buna dragutelor am terminat a 3a parte.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
iulianagl a scris:Buna dragutelor am terminat a 3a parte.
Esti o scumpa .
Geta- vip
Mulțumim iubita . Iau eu partea a patra.iulianagl a scris:Buna dragutelor am terminat a 3a parte.
Cum mai ești cu sănătatea?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Iau partea a cincea.
narcisa- vip
Iau partea a şasea.
narcisa- vip
Multumim Narcisa pentru traduceri :cei mai iubiti
andreea90- vip
andreea90- vip
Bună seara fetelor
Narcisa, Iuli, mulţumesc mult :love3:
Să aveţi o seară frumoasă
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Cu plăcere Andreea. Mai este vreo parte? N-am văzut filmul şi nu ştiu dacă ăsta e finalul.andreea90 a scris:Multumim Narcisa pentru traduceri :cei mai iubiti
narcisa- vip
anuta1971 a scris:Bună seara fetelor
O seară frumoasă şi ţie draga mea . Acum fug să iau piticul de la grădiniţă.
narcisa- vip
Narcisa , Iuliana , fetelor care traduc si lucreaza pentru noi , multzumim din suflet.
Geta- vip
Dragalaselor multumim frumos pentru munca depusa Iuliana si Narcisa un bonus din partea mea si mii de
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna ziua!
Mii de multumiri fetelor care traduc !
sa fiti sanatoase si sa o faceti mereu, de cate ori va fi cate un film cu Tuba!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
narcisa a scris:
Cu plăcere Andreea. Mai este vreo parte? N-am văzut filmul şi nu ştiu dacă ăsta e finalul.
Nu .. sunt doar 6 parti .. ala e finalul cand incepe Hasret sa cante .. Multumim
andreea90- vip
Cu multă plăcere Geta.Geta a scris:Narcisa , Iuliana , fetelor care traduc si lucreaza pentru noi , multzumim din suflet.
narcisa- vip
pentru înghețată Lica. Chiar îmi place înghețata de la Betty.lica54 a scris:Dragalaselor multumim frumos pentru munca depusa Iuliana si Narcisa un bonus din partea mea si mii de
narcisa- vip
Să dea Domnul să vedem cât mai multe filme cu Tuba și cât mai bune.Luana a scris:Buna ziua!
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum