22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
danuza
lexia
Iuliana
dana sandulescu
Petre Gabriel Nicoleta
rodica
dana4699
Motzişor
teodora_roman
axxa246
vania_e
alina_chupi
kh69
andradamaria
ninnet
victorelalove
alimar
iulia80
lica54
DENISA
lavy612
pufy2010
26 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
[quote="lica54"]
Asta numai el stie...ce au in comun si ce nu... eu doar am spus ca nu inteleg ce a vazut la ea. Dar poate ca mi se pare mie.
In rest le dorim tot binele din lume...Ca nici mie nu mi-ar placea sa-mi spuna cineva ca nu am facut o alegere buna atunci cand m-am casatorit.
Dar asta este dezavantajul lor... sunt persoane publice...
Asta numai el stie...ce au in comun si ce nu... eu doar am spus ca nu inteleg ce a vazut la ea. Dar poate ca mi se pare mie.
In rest le dorim tot binele din lume...Ca nici mie nu mi-ar placea sa-mi spuna cineva ca nu am facut o alegere buna atunci cand m-am casatorit.
Dar asta este dezavantajul lor... sunt persoane publice...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
[quote="victorelalove"]fericit?????nu prea arata ai senzatia ca este "constrans"sa stea alaturi de ea...dar ce-si face omul cu mana lui.... .Cred ca "sotia lui Murat "este singura ei realizare cu adevarat desi , ca o actrita sa poarte cartea asta de vizita ..
Motzi , multumim
Motzi , multumim
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
lavy612 a scris:... cu traducerile de la 45 incolo ce se mai aude?
Absolut nimic, din păcate, doar atât: Keii m-a asigurat că fetele sunt încăpăţânate şi nu vor să renunţe.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
lavy612 a scris:
Da , daca el traieste momente fericite alaturi de ea , sa-i fie de bine .. chiar in leg cu fluieratul , daca tot ii place sa-i cumpere lucruri ar putea intr-o zi sa -i ia intr-o zi si o carte cu bunele maniere.Ar ajuta-o sa-si corecteze manifestarile.
Da...nu stiu ce sa spun despre asta (cumparat carte cu bunele maniere), dar nu cred ca ar face asa ceva.
Cred ca realizezi cat de jignita s-ar simti...
Si apoi el daca o iubeste...o iubeste asa cum este...CU TOT CU FLUIERATURI.
victorelalove- moderator
Andrada.. asta e un semn promitator , sa aiba mult spor la treaba si le multumim din suflet ca nu ne-au uitat
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
[quote="andradamaria"]
Si totusi Andra...daca este sa fim corecte, "sotia lui Murat", este o realizare destul de importanta...
Ce spui?
Si totusi Andra...daca este sa fim corecte, "sotia lui Murat", este o realizare destul de importanta...
Ce spui?
victorelalove- moderator
Motzy, tot atat de ocupata???????? ne este dor de 2 vorbe de-ale tale..esti atat de telegafica!!!!!!!!!!!!!!
andradamaria- vip
ia iutati ce scumpe sunt[center]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
[quote="victorelalove"] eu sunt cam feminista nu mi-ar placea de loc sa nu fiu privita ca o "persoana de sine statatoare"sau sa fiu privita ca o anexa intro stare civila..,deci am judecat din acest punct de vedere, in rest iti dau dreptate este o realizare sa fii sotia lui Murat, mai ales daca luam in seama zvonurile care au circulat in preajma casatoriei lor ..
andradamaria- vip
Frumusele focccccc!
Multumim Lica.
Multumim Lica.
victorelalove- moderator
ceva usor
lica54- vip
[quote="andradamaria"]
JUMATATI ALE ACELUIASI INTREG.
El- intregul mai talentat , mai cuminte, mai carismatic, mai apreciat, cu mai multi fani si am putea continua asa mult si bine...
Ea- intregul mai putin talentat, mai "nebunatic", mai fara fani si sa ne oprim aici.
DAR TOTUSI UN INTREG! ( gandesc eu)
JUMATATI ALE ACELUIASI INTREG.
El- intregul mai talentat , mai cuminte, mai carismatic, mai apreciat, cu mai multi fani si am putea continua asa mult si bine...
Ea- intregul mai putin talentat, mai "nebunatic", mai fara fani si sa ne oprim aici.
DAR TOTUSI UN INTREG! ( gandesc eu)
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 08 Apr 2011, 10:00 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
[quote="victorelalove"]
Iti dai seama , ca atata timp cat este orbit de dragoste nu va actiona in niciun fel, mai ales cu ceva care sa o lezeze.Era doar o sugestie de cadou din partea mea ...
Iti dai seama , ca atata timp cat este orbit de dragoste nu va actiona in niciun fel, mai ales cu ceva care sa o lezeze.Era doar o sugestie de cadou din partea mea ...
lavy612- vip
ce ziceti de ei?
lavy612- vip
dragalaselor va de noapte buna
lica54- vip
Zici ca sunt de plus.lavy612 a scris:]
- Spoiler:
[img]http://1.bp.blogspot.com/_Zw41kxI2akg/TAP69GtzjOI/AAAAAAAACW8/JlzYfhVsY2Q/s1600/catelus_si_pisicuta.jpg[/img
ce ziceti de ei?
Sau chiar sunt de plus?
Noapte buna ,Lica.
Pe maine.
victorelalove- moderator
Andrada, mulţumesc frumos, sunt EXTREM de ocupată şi povestea asta cu reîncărcatul filmelor nu-mi ajută nicicum la ,,eliberarea" de sarcini, ofandradamaria a scris:Motzy, tot atat de ocupata???????? ne este dor de 2 vorbe de-ale tale..esti atat de telegafica!!!!!!!!!!!!!!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Good evening weety girls
Thank you DENISA for the trailer 2 of Episode 52 ...and this is the same trialer with English subtitle
and this is the Episode 52 photos of AVC
Ultima editare efectuata de catre kh69 in Vin 08 Apr 2011, 10:18 pm, editata de 1 ori
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
iti vine sa-i iei acasa!!!!!!!!!!!!lavy612 a scris:ce ziceti de ei?
- Spoiler:
Vic problema este ca eu ii vad atat de disparati..nici vorba de intreg..ii vad ca pe un cuplu de convenienta si atat, se straduiesc sa arate ca un cuplu fericit dar nu prea le iese,,si atunci incearca sa ne arate asta prin declaratii neconvingatoare daca nu chiar aberante, fercirea se vede nu trebuie sa convingi pe nimeni ca ea exista..cred
DRAGILOR VA SPUN SI EU NOAPTE BUNA SI
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Vin 08 Apr 2011, 10:21 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Disperati ii vad si eu...poate ca DISPERAREA ii si tine impreuna.andradamaria a scris:iti vine sa-i iei acasa!!!!!!!!!!!!
Vic problema este ca eu ii vad atat de disparati..nici vorba de intreg..ii vad ca pe un cuplu de convenienta si atat, se straduiesc sa arate ca un cuplu fericit dar nu prea le iese,,si atunci incearca sa ne arate asta prin declaratii neconvingatoare daca nu chiar aberante, fercirea se vede nu trebuie sa convingi pe nimeni ca ea exista..cred
Parca si-au spus :" Am facut atat de multe declaratii ca ne iubim si ca suntem fericiti impreuna, incat acum ce sa mai facem? Hai sa continuam..."
victorelalove- moderator
bună seara dragilor !!!
Şahnur , Findan şi o amică
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 08 Apr 2011, 10:29 pm, editata de 1 ori
Thank you, kh69
victorelalove- moderator
Yas: what are you doing?
savas: Have I ever, kissed you here. at this point exactly?
yas: you really are crazy savas
sahnur: that woman is going to be the end of us all!
nazan: I think she has someone special in her life. She is not alone.
fidan: there is another woman.
nazan: my uncle would never do such a thing.
yavuz: Ms. Ceyda!
yas: never, ever, no way will something like this happen.
yavuz: your bill is getting higher and higher to pay savas baldar!
se pare ca au o conditie fizica de invidiatDENISA a scris:
- Spoiler:
lavy612- vip
DENISA a scris:
- Spoiler:
Yas: what are you doing?
savas: Have I ever, kissed you here. at this point exactly?
yas: you really are crazy savas
sahnur: that woman is going to be the end of us all!
nazan: I think she has someone special in her life. She is not alone.
fidan: there is another woman.
nazan: my uncle would never do such a thing.
yavuz: Ms. Ceyda!
yas: never, ever, no way will something like this happen.
yavuz: your bill is getting higher and higher to pay savas baldar!
Yas: ce faci?
Savas: Ce am vrut întotdeauna, să te sărut aici. exact în acest moment / clipă.
Yas: Eşti cu adevărat nebun Savaş.
sahnur: acea femeia ne va distruge pe toţi!
Nazan: Cred că are pe cineva special în viaţa ei. Ea nu este singură.
Fidan: Există o altă femeie.
Nazan: Unchiul meu nu ar face niciodată aşa ceva.
Yavuz: D-na Ceyda!
Yas: Niciodată, niciodată, aşa ceva nu se va întâmpla .
Yavuz: Problemele tale iau amploare( cresc ) Savaş Baldar!
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum