Serialesitelenovelet
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+22
danuza
lexia
Iuliana
dana sandulescu
Petre Gabriel Nicoleta
rodica
dana4699
Motzişor
teodora_roman
axxa246
vania_e
alina_chupi
kh69
andradamaria
ninnet
victorelalove
alimar
iulia80
lica54
DENISA
lavy612
pufy2010
26 participanți

Pagina 10 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul

In jos

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Empty Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Joi 07 Apr 2011, 2:29 pm

DENISA a scris:el preferă ciuma după alergerea făcută.

Smile GENIAL!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Empty Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de pufy2010 Joi 07 Apr 2011, 2:32 pm

victorelalove a scris:Din punctul meu de vedere i s-ar fi potrivit foarte bine rolul din " Fantoma mea iubita - ghost".

eu aici l-aș vedea, tot pe bar

pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 07 Apr 2011, 2:35 pm

Eu zic ca Yildirim este un familist inrait cu radacini bine infipte in pamant io fi facut si vr-io promisiune Burcinicai si cum la ei promisiunea este sfinta greu se va debarasa de ea si evita sa se intersecteze cu Tuba sa nusi sifoneze consoarta sad
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 07 Apr 2011, 2:35 pm

Eu îl văd foarte bine în orice rol jucat alături de Tuba sau o altă parteneră pe măsura valorii lui .22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 925958

Lica eu îl apreciez şi ptr această fidelitatea a lui , chiar dacă nu-mi place soaţa, dar e de apreciat că el nu apărut prin presă cu diverse dudui avide de afirmare .

Lica dacă o şifonează pe doamna poate nu a auzit dar există fier de călcat şi rapid o nivelează nu mai dă banii şi la estetician .

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 07 Apr 2011, 2:38 pm, editata de 2 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 07 Apr 2011, 2:36 pm

pufy2010 a scris:

eu aici l-aș vedea, tot pe bar

Frumos film.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 07 Apr 2011, 2:37 pm

DENISA a scris:Eu îl văd foarte bine în orice rol jucat alături de Tuba sau o altă parteneră pe măsura valorii lui .22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 925958

Crezi ca va mai juca vreodata alaturi de Tuba? 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 229917
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 07 Apr 2011, 2:39 pm

nu se ştie niciodată , speranţa moare ultima .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 07 Apr 2011, 2:42 pm

DENISA a scris:Eu îl văd foarte bine în orice rol jucat alături de Tuba sau o altă parteneră pe măsura valorii lui .22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 925958

Lica eu îl apreciez şi ptr această fidelitatea a lui , chiar dacă nu-mi place soaţa, dar e de apreciat că el nu apărut prin presă cu diverse dudui avide de afirmare .

Lica dacă o şifonează pe doamna poate nu a auzit dar există fier de călcat şi rapid o nivelează nu mai dă banii şi la estetician .
Tare faza cu fierul de calcat Smile poate aude si cucona ca exista obiectul cu pricina, nu de alta dar are mari carente la tinuta ..ea e sifonata la propriu Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 07 Apr 2011, 2:43 pm

DENISA a scris:nu se ştie niciodată , speranţa moare ultima .

Asta asa este... Oricum eu cred ca va ramane fidel sotiei si asta inseamna ca va face tot posibilul si imposibilul pentru a sta cat mai departe de Tuba. Asta ca sa nu se supere Burcin. Altfel ... ce motiv ar avea cei doi 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 536676 sa se evite?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 07 Apr 2011, 2:44 pm

victorelalove a scris:

Crezi ca va mai juca vreodata alaturi de Tuba? 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 229917
in urmatorii cativa ani (cati,nu se stie Smile ) eu nu cred, mi se pare ca a si declarat asta candva..
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 07 Apr 2011, 2:46 pm

Andrada cea mai tare fază e că turcoaica ce mă ajută cu mesajele e amică şi o şi place pe Burcin îţi dai seama ce eforturi fac să nu dau drumul la epitetetele ptr Curcinica .

dacă li se va propune un contract bun e fraier sau fraieră dacă refuză

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 07 Apr 2011, 2:56 pm, editata de 2 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 07 Apr 2011, 2:46 pm

andradamaria a scris:Tare faza cu fierul de calcat Smile poate aude si cucona ca exista obiectul cu pricina, nu de alta dar are mari carente la tinuta ..ea e sifonata la propriu Smile Smile
Pai si tocmai din cauza aceasta orice ar pune pe ea, oricat de calcat ar fi ,se sifoneaza automat. Smile
Se economisesc bani...si pe fierul de calcat si pe electricitate
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 07 Apr 2011, 2:47 pm

victorelalove a scris:

Asta asa este... Oricum eu cred ca va ramane fidel sotiei si asta inseamna ca va face tot posibilul si imposibilul pentru a sta cat mai departe de Tuba. Asta ca sa nu se supere Burcin. Altfel ... ce motiv ar avea cei doi 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 536676 sa se evite?
o mare dragoste neamplinita sad sad
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 07 Apr 2011, 2:48 pm

Un clip făcut de Dana 4699 cam aşa i-ar cânta Murat Tubei dacă ar putea cânta

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 07 Apr 2011, 2:50 pm

DENISA a scris:Andrada cea mai tare fază e că turcoaica ce mă ajută cu mesajele e amică şi o şi place pe Burcin îţi dai seama ce eforturi fac să nu dau drumul la epitetetele ptr Curcinica .

dacă li se va propune un contract bun e fraier sau fraieră dacă refuză
MAMAMIA!!!!!!!!!!!!!!!!ai grija sa nu patesti ceva, iti mai aduci aminte de parerile noastre in legatura cu Nurgula...impartasite turcoaicelor????????? Smile sper ca Pufy e ocupat!!!!!!!!!!!!
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 07 Apr 2011, 2:54 pm

andradamaria a scris:o mare dragoste neamplinita sad sad
Gand la gand! kiss kiss kiss Sa speram ca este si cu BUCURIE...
Cand a inceput sa joace in Asi, Murat era la inceputul relatiei lui cu Burcin... Sigur a simtit ceva pentru Tuba ( Altfel de ce s-ar evita asa de mult) insa cred ca si-a spus NU NU SI NU CRED CA DE MII SI MII DE ORI . Apoi a venit nunta... apoi s-au terminat filmarile la Asi...SI MAREA DRAGOSTE NEIMPLINITA ramane neimplinita. sad
Dar ramane Burcin fericita!!!!!!

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 08 Apr 2011, 5:16 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 07 Apr 2011, 2:59 pm

eu nu sunt atât de sigură că e foarte fericită, dacă ar fi nu ar ţine foarte mult amândoi să sublinieze acest lucru , pur şi simplu ar fi naturali şi am vedea noi cu ochiul liber , mie mi se pare Murat mult mai degajat şi mai vesel când e singur decât când e însoţit.

Andrada fata ştie că nu o plac pe B.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 07 Apr 2011, 3:00 pm

A spua intr-un interviu nu mai stiu unde ca Tuba va deveni in urmatorii 5 ani una dintre cele mai bune actrite ale Turciei.Amai spus ca daca juca imedit intr-un film cu Tuba sa-r fi plictisit fanii.Dar peste catva ani ar mai juc cu ea ok
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 07 Apr 2011, 3:06 pm

e conştient că Tuba e şi frumoasă dar şi foarte talentată , normal că ar mai juca cu ea .

Pufy ne mai poţi ajuta cu traducerea întrebărilor , eu le-am tradus în engleză dar poate le pricepe mai bine dacă sunt în turcă
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 07 Apr 2011, 3:12 pm

Pare mult mai fericit si este mai zambaret cand este singur... Sau s-o gandi : " Bine ca nu este nevasta-mea aici sa fluiere!" Cat despre declaratiile lor, cat de fericiti sunt impreuna, parca ar vrea sa se convinga si ei de ceea ce spun.
Dar ea chiar daca nu este asa fericita, sigur simte o mandrie... Gen :" Aha, este al meu, al meu, al meu, al meu, TROFEUL MEU". Si poate pentru ea, sentimentul asta = FERICIRE.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 07 Apr 2011, 3:13 pm

victorelalove a scris:
Gand la gand! kiss kiss kiss Sa speram ca este si cu BUCURIE...
Cand a inceput sa joace in Asi, Murat era la inceputul reletiei lui cu Burcin... Sigur a simtit ceva pentru Tuba ( Altfel de ce s-ar evita asa de mult) insa cred ca si-a spus NU NU SI NU CRED CA DE MII SI MII DE ORI . Apoi a venit nunta... apoi s-au terminat filmarile la Asi...SI MAREA DRAGOSTE NEIMPLINITA ramane neimplinita. sad
Dar ramane Burcin fericita!!!!!!
Vic, in legatura cu mult discutata gala Smile a fost un sondaj de opinie pentru cel mai bun si cea mai buna-actor, actrita- a anului 2010 pe internet, si a fost sondaj ,nu concurs de clikuit,<expresia ii apartine lui Pufy, dar mi-am insusit-o, Smile >ei, cei doi au fost votati, sondajul a fost initiat si gestionat de catre cei care au organizat si gala..asa ca de aici provenea dezamagirea mea cu privire la neparticiparea Tubei..cine stie de ce ,in fond a fost desemnata de admiratorii sai....scuze daca am spus un lucru stiut deja. kiss

Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Joi 07 Apr 2011, 3:25 pm, editata de 1 ori
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 07 Apr 2011, 3:14 pm

să nu uite că se poate ca " trofeul " să se spargă " nu se ştie din ce material e trofeul şi se poate ca ea să rămână doar cu cioburile .

BİR NESİL ONUNLA BÜYÜDÜ! HALİT KIVANÇ'A ONUR ÖDÜLÜ VERİLDİ!

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 22420_b

'AYAKLIGAZETE.COM 2010 YILI TELEVİZYON YILDIZLARI' ödül töreni Kültür Bakanlığı'nın katlılarıyla, Ağaoğlu'nun sponsorluğunda Suada'da gerçekleştirildi.
06.04.2011 14:56:00

Ayakligazete.com'un 2010 Yılı Televizyon Yıdızları Ödül Töreni büyük ilgi uyandırdı. Türkiye'nin Oscar'ları niteliği taşıyan 'AYAKLIGAZETE.COM 2010 YILI TELEVİZYON YILDIZLARI' ödül töreni Kültür Bakanlığı'nın katlılarıyla, Ağaoğlu'nun sponsorluğunda Suada'da gerçekleştirildi.

Ayakligazete.com'un 43 kategoride 364 adayın yarıştığı '2010 YILININ TELEVİZYON YILDIZLARI' anketin büyük ilgi gördü! Ayakligazete.com sitesinin takipçileri 43 kategoride yarışan adayları oylarıyla belirledi.

Ünlü oyuncu Halit Kıvanç 'AYAKLIGAZETE.COM 2010 YILI TELEVİZYON YILDIZLARI' Ödül Töreni'nin onur konuklarından oldu. Halit Kıvanç Onur Ödülü'nü Ufuk Özkan'dan aldı. (Ayakligazete.com)
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Joi 07 Apr 2011, 3:16 pm

DENISA a scris:...
Pufy ne mai poţi ajuta cu traducerea întrebărilor ...

... nu cred, că după ultima temă dată turcului, mi-a încărcat frigiderul... Smile
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 07 Apr 2011, 3:17 pm

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 205532_174479585935109_100001192069854_342571_2434492_n
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 07 Apr 2011, 3:19 pm

andradamaria a scris:asa ca de aici provenea dezamagirea mea cu privire la neparticiparea Tubei..cine stie de ce ,in fond a fost desemnata de admiratorii sai..... kiss

Sunt de acord cu tine. kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 10 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum