22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
danuza
lexia
Iuliana
dana sandulescu
Petre Gabriel Nicoleta
rodica
dana4699
Motzişor
teodora_roman
axxa246
vania_e
alina_chupi
kh69
andradamaria
ninnet
victorelalove
alimar
iulia80
lica54
DENISA
lavy612
pufy2010
26 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Asa este... CE PACAT, CE PACAT!andradamaria a scris: nu l-a lasat singur de tot??????????ce pacat
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bună ziua dragilor !!!!!
Alimar încă nu am obţinut nicio adresă a lui Murat , tot ce trimit acum îi trimit uneia dintre fetele care îi organizează petrecerea de ziua lui .
Andrada încă mai aştept o motivaţie din partea Tubei , poate chiar nu a putut fi prezentă dar totuşi când ştii că eşti premiată e mai greu de înţeles absenţa, cu evitarea asta a lor nu fac altceva decât alimentează zvonurile îmi este greu să cred că dacă au fost doar doi colegi cu o chimie specială cum ei au spus ar avea motive să se evite , acolo încă mocneşte şi altceva .
Alimar încă nu am obţinut nicio adresă a lui Murat , tot ce trimit acum îi trimit uneia dintre fetele care îi organizează petrecerea de ziua lui .
Andrada încă mai aştept o motivaţie din partea Tubei , poate chiar nu a putut fi prezentă dar totuşi când ştii că eşti premiată e mai greu de înţeles absenţa, cu evitarea asta a lor nu fac altceva decât alimentează zvonurile îmi este greu să cred că dacă au fost doar doi colegi cu o chimie specială cum ei au spus ar avea motive să se evite , acolo încă mocneşte şi altceva .
Eu totusi tind sa cred ca motivul pentru care se evita este Burcin
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
poate Lica , dar nici starleta nu a fost prezentă ea are o scuză are un mare rol în Ezel , apropo în ep de ieri seară nu am văzut-o nici măcar trecând prin cadru .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 07 Apr 2011, 1:51 pm, editata de 1 ori
Tot ce este posibil.Si eu ma gandesc ca nu vrea sa-si supere sotia...mai ales ca aceasta stie ce isterie s-a creat in jurul cuplului ASI-DEMIR.lica54 a scris:Eu totusi tind sa cred ca motivul pentru care se evita este Burcin
Asa ca el, probabil, considera ca cel mai bun lucru este sa se evite.
Acum ramane de vazut CAT V-OR PUTEA SA SE EVITE!
victorelalove- moderator
DENISA a scris:are un mare rol în Ezel , apropo în ep de ieri seară nu am văzut-o nici măcar trecând prin cadru .
A trecut pe sub CADRU... Si tot se considera ca a aparut in film!!!!!
victorelalove- moderator
dacă e din cauza isteriei ei înseamnă ca ea nu este sigură pe dragostea lui , doar nu începi să te agiţi fără motive dacă tu ştii că ei au fost doar colegi .
Ai vazut Denisa?
Murat a fost asezat la masa cu numarul 10.
Stiu si ei ca este de NOTA
Murat a fost asezat la masa cu numarul 10.
Stiu si ei ca este de NOTA
victorelalove- moderator
eu chiar cred că este un actor foarte bun , cu un bun potenţial şi cu timpul cred că va deveni şi mai bun dar asta depinde de perseverenţa lui , mi se pare un tip ambiţios dar cam nesigur uneori pe talentul lui .
Eu una stau si ma gandesc cum ar fi fost sa se nasca intr-o tara ca SUA, Anglia sau Australia... In ce roluri l-am fi vazut! Are mai mult talent decat multi dintre actori hollywoodieni.
victorelalove- moderator
dacă şi-ar perfecţiona lb engleză ar fi foarte bine , ar avea posibilitatea să joace în America şi nu numai, Halit Ergenc a jucat în America .
îl scot pe Ramiz din Ezel din cauza problemelor de inimă , Tuncel Kurtiz are 2 stenturi la inimă , dar la 75 de ani joacă foarte bine , pe mine mă inerva în ASI .
îl scot pe Ramiz din Ezel din cauza problemelor de inimă , Tuncel Kurtiz are 2 stenturi la inimă , dar la 75 de ani joacă foarte bine , pe mine mă inerva în ASI .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 07 Apr 2011, 2:08 pm, editata de 1 ori
Da..sunt de acord. Limba engleza- perfectionata... si americanii s-ar " face" cu un actor grozav!DENISA a scris:dacă şi-ar perfecţiona lb engleză ar fi foarte bine , ar avea posibilitatea să joace în America şi nu numai, Halit Ergenc a jucat în America .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:... In ce roluri l-am fi vazut! Are mai mult talent decat multi dintre actori hollywoodieni.
.... în Top Gun 2, împreună cu Tuba pe post de instructor de zbor
salut fetelor
pufy2010 a scris:
.... în Top Gun 2, împreună cu Tuba pe post de instructor de zbor
salut fetelor
Top ce?
Buna
victorelalove- moderator
Pufy chiar mi-ar place să-l văz într-un asemenea rol , chiar şi pe Ezelu mi-ar place să-l văd jucând cu Tuba . Ezelu ca fizic e beton armat dar ca şi joc eu spun că Murat e mai bun , e mai natural şi mai credibil .
victorelalove a scris:
Top ce?
Buna
mafiot este, afacerist a fost, polițist a fost, acum e timpul să devină aviator
cum mafiot mă?? progenitură de mafiot , genă are dar nu e practicant
Si dupa ce este aviator, se face ... APICULTOR!pufy2010 a scris:
mafiot este, afacerist a fost, polițist a fost, acum e timpul să devină aviator
victorelalove- moderator
DENISA a scris:cum mafiot mă?? progenitură de mafiot , genă are dar nu e practicant
ai dreptate, e o fată mare care Duminica se duce la biserică ... pardon geamie
e un mafiot reformat, cu față umană
victorelalove a scris:
Si dupa ce este aviator, se face ... APICULTOR!
adică să umble cu mai multe al(b)inuțe?
cum apicultor mă??? lăsaţi-mi bunăciunea în pace că amu îmi etalez armamentul
Pufy s-a legat doar de o Al(B)inuţă căreia i se potrivesc de minune bancurile cu Alinuţa
Pufy s-a legat doar de o Al(B)inuţă căreia i se potrivesc de minune bancurile cu Alinuţa
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 07 Apr 2011, 2:26 pm, editata de 2 ori
Cu cat mai multe al(b)inute... cu atat mai multa miere!!!!pufy2010 a scris:
adică să umble cu mai multe al(b)inuțe?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Cu cat mai multe al(b)inute... cu atat mai multa miere!!!!
... mă rog, fiecare ce preferă, unii mierea, alții frișca, poate și maioneză
Din punctul meu de vedere i s-ar fi potrivit foarte bine rolul din " Fantoma mea iubita - ghost".
victorelalove- moderator
el preferă ciuma după alergerea făcută.
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum