22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
danuza
lexia
Iuliana
dana sandulescu
Petre Gabriel Nicoleta
rodica
dana4699
Motzişor
teodora_roman
axxa246
vania_e
alina_chupi
kh69
andradamaria
ninnet
victorelalove
alimar
iulia80
lica54
DENISA
lavy612
pufy2010
26 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna seara , merge acuma si http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Multumim pentru traduceri Denisa.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
andreea90 a scris:buna seara , merge acuma si http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv
eu vreau camturk , e mai clară imaginea şi e mai bună ptr capturi .
DENISA a scris:
eu vreau camturk , e mai clară imaginea şi e mai bună ptr capturi .
- Spoiler:
din pacate cand merge unu .. nu merge celalalt .. nici la mine nu merge camturk pana acum 10 min nu a mers yildiz ..
andreea90- vip
Multumim pt promo Noapte buna
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Dragalaselor va doresc somn usor vise placute ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute iar eu va dulce pe obrajori si o imbratisare calda de la bunicuta nu uitati ca si astazi va iubesc mult pe toate[center]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Multumim pentru promo Denisa.
NU POT SA CRED...MI SE FRANGE INIMA. Savas la inchisoare.(SAU NU VAD EU BINE?)
De ce mai, de ce, de ce? Producatorii astia nu se gandesc si la noi? La bietele noastre inimioare, care bat o data cu serialul tic-tic-tic... Pai cu ce am gresit noi,cu ce?
Aveam eu o presimtire ca se vor complica lucrurile.
victorelalove- moderator
Lica dar nu ar fi mai bine să ne pupăcească Preţiosul din 5 în 5 minute ????
Victorelalove nu fii tristă că prea mult nu-l ţin că îngheaţă , mai sunt vreo 10 ep de toate deci cam 8 îl răcoresc iar apoi îl încălzesc după perdele sau pleduri
Victorelalove nu fii tristă că prea mult nu-l ţin că îngheaţă , mai sunt vreo 10 ep de toate deci cam 8 îl răcoresc iar apoi îl încălzesc după perdele sau pleduri
Denisa iti doresc din toata inima sa ai parte de asa ceva!Fetelor eu imi pun intrebarea cand ii mai creste burta lu Yasemin ca a ramas insarcinata de prin ep 32.Pe Omer la facut la comanda dar pe asta il tine cam mult la dospit?
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Lun 11 Apr 2011, 11:08 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
vide taică vise ....lica54 a scris:Denisa iti doresc din toata inima sa ai parte de asa ceva!
DENISA a scris: vide taică vise ....
- Spoiler:
poza e adevarata ? sau e prelucrata ? :nh8:
andreea90- vip
DENISA a scris:Lica dar nu ar fi mai bine să ne pupăcească Preţiosul din 5 în 5 minute ????
Multumesc pentru incurajari Denisa .
Eu cred ca mai mult de 2 episoade nu il tin...Dar astea 2 episoade sunt de ajuns pentru Yavuz...Sigur coace el ceva. ( Sa speram ca nu raceste Savas sa il tina vreo 2 si pe tratament medicamentos...Doamna fereste!)
Si cum se face ca astia din clanul Moran au avut mereu spioni la Baldari...Dar Baldarii niciodata la Morani?
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 11 Apr 2011, 11:12 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Tragic de -a dreptul a fost si finalul Nici nu a apucat sa-si dea seama ce se int.. si imediat l-au asaltat . Chiar ca vor sa se joace cu sufletele noastre rau d tot ca sa ne tina cu sufletul la gura pana la ep urmator . Off , yavuz ala deja ma exaspereaza , sper sa si primeasca ,,portia meritata'' la final ....victorelalove a scris:
Multumim pentru promo Denisa.
NU POT SA CRED...MI SE FRANGE INIMA. Savas la inchisoare.(SAU NU VAD EU BINE?)
De ce mai, de ce, de ce? Producatorii astia nu se gandesc si la noi? La bietele noastre inimioare, care bat o data cu serialul tic-tic-tic... Pai cu ce am gresit noi,cu ce?
Aveam eu o presimtire ca se vor complica lucrurile.
lavy612- vip
wow .. ce scene in Ezel .. turcii astia nu ne mai lasa sa plecam din fatza tv-ului ... Ask ve ceza .. acuma Ezel , 2 filme bune .. unu dupa altu
andreea90- vip
poza e după dizifilm , probabil e din acea revistă.
Moranii sunt mai vicleni şi probabil plătesc şi mai bine .
Daca filmul ar fi dupa cum am vrea noi nu ar mai avea farmec
lica54- vip
lavy612 a scris:
Tragic de -a dreptul a fost si finalul Nici nu a apucat sa-si dea seama ce se int.. si imediat l-au asaltat . Chiar ca vor sa se joace cu sufletele noastre rau d tot ca sa ne tina cu sufletul la gura pana la ep urmator . Off , yavuz ala deja ma exaspereaza , sper sa si primeasca ,,portia meritata'' la final ....
Acum ,asta este. Trebuie si ei sa ne tina in suspans de la un episod la altul...Sa stam sa ne framantam, sa ne roadem unghiile , sa avem ce sa vorbim si sa dezbatem pe forum.
Ce... Viata este usoara? Trebuie sa simti ca traieti. Dar parca totusi "saracutul" Savas prea simte...
victorelalove- moderator
DENISA a scris:
Mostenire de familie, viclenia asta. De la Baran al batran li se trage...
Si oricum la Yavuz s-a multiplicat
victorelalove- moderator
Multumesc Denisa ... asa e Savas a mai fost o data in inchisoare .. si a iesit repede .. poate apare iar in scena echipa aceea de detectivi/politisti ce erau si rezolva problema
andreea90- vip
andreea90 a scris: ... asa e Savas a mai fost o data in inchisoare .. si a iesit repede .. poate apare iar in scena echipa aceea de detectivi/politisti ce erau si rezolva problema
Sa apara, sa apara..Numai sa nu-l trimita iar prin Iran sau cine stie pe unde
Ca detectivii/politistii aia asta si asteapta...sa mai rezolve Savas vre-un caz de-al lor
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Acum ,asta este. Trebuie si ei sa ne tina in suspans de la un episod la altul...Sa stam sa ne framantam, sa ne roadem unghiile , sa avem ce sa vorbim si sa dezbatem pe forum.
Ce... Viata este usoara? Trebuie sa simti ca traieti. Dar parca totusi "saracutul" Savas prea simte...
Daca nu ar mai fi actiune ... ce am mai toca noi pe aici . ....Savas va scapa si din beleaua asta .. ca e baiat descurcaret. ... Chiar , de Mustafa nu se mai aude nimic...... Poate o sa-l ajute el pe Savas cumva
lavy612- vip
l-au băgat la răcoare deoarece îi era teamă lui Yavuz că sporeşte neamul Baldarilor , l-au văzut pe Savaş pus pe fapte mari , " muncind" să crească natalitatea , poate ne face şi Pala o surpriză
I think Ceyda will bribe Pala for money, i thought at the beginning she was working for Yavuz. Savas should not be telling Cicek to halt her love life. If the Baldars home is a prison, i wonder what life with her family was like. She is exaggerating.
Who is going to help Savas clear his name? Yavuz is always one step ahead of the Baldars.
I think Ceyda will bribe Pala for money, i thought at the beginning she was working for Yavuz. Savas should not be telling Cicek to halt her love life. If the Baldars home is a prison, i wonder what life with her family was like. She is exaggerating.
Who is going to help Savas clear his name? Yavuz is always one step ahead of the Baldars.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 11 Apr 2011, 11:28 pm, editata de 1 ori
lavy612 a scris:
Daca nu ar mai fi actiune ... ce am mai toca noi pe aici . ....Savas va scapa si din beleaua asta .. ca e baiat descurcaret. ... Chiar , de Mustafa nu se mai aude nimic...... Poate o sa-l ajute el pe Savas cumva
Da...asta chiar ca ar fi interesant. Savas si Mustafa -colegi de celula. Si-ar mai aminti si clanul de saracul baiat.
Ca mi se pare mie, sau astia un episod sunt in vizita la inchisoare dupa care un sezon uita cu desavarsire de el?
victorelalove- moderator
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum