22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
danuza
lexia
Iuliana
dana sandulescu
Petre Gabriel Nicoleta
rodica
dana4699
Motzişor
teodora_roman
axxa246
vania_e
alina_chupi
kh69
andradamaria
ninnet
victorelalove
alimar
iulia80
lica54
DENISA
lavy612
pufy2010
26 participanți
Pagina 32 din 40
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Andrada la soare te poţi uita dar la mine ba , îl zăpăcesc de cap pe Preţios
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Denisa a aparut rezumatul ep 53 daca este in engleza nu nil traduci si noua?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
cam asa ceva si eu trebuie sa mai caut ....DENISA a scris:[color=darkblue]Andrada la soare te poţi uita dar la mine ba , îl zăpăcesc de cap pe Preţios
...am gasit si sustinatori
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mier 13 Apr 2011, 8:48 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
lica54 a scris:Denisa a aparut rezumatul ep 53 daca este in engleza nu n-il traduci si noua?
Rezumat Ep 53 ask ve Ceza
Savas se află sub supravegherea poliţiei!
Yasemin nu a putut să ajungă la Savas şi ea a simţit că ceva este în neregulă. Ea primeşte o veste şi este şocată. Savas a fost luat pentru interogatoriu.
Aceeaşi ştire ajunge şi la casa Baldar. Şahnur îşi pierde controlul iar Pala încearcă să- şi păstreze calmul. Liderii Moranilor , de asemenea, sunt confuzi. Ei nu pot înţelege de ce Savaş care a oferit chiar un teren pentru pace l-a împuşcat pe Resit. cel mai vârsnic Moran merge să -l întrebe pe Yavuz dar Yavuz, pare a fi la fel de confuz ca şi ei aşa că nu pot primi un răspuns de la Yavuz.
Yasemin care a fost foarte curajoasă până acum este speriată de noul necaz, eveniment căruia trebuie să-i facă faţă. Dar ea îi sprijină ca întotdeauna pe Savaş . Ea va pleca la Savas, la secţia de poliţie cu curaj .
Savaş şi Pala acum sunt siguri că există un turnător/ trădător în casă . Yasemin încearcă să găsească o modalitate de a îl elibera pe Savas din închisoare şi să demonstreze că el este nevinovat. Pala este în căutarea trădătorului . Yasemin are o idee şi fără a se gîndi la consecinţele periculoase ea decide să joace un joc împotriva trădătorului .
Şahnur, este supărată pentru Savaş şi ea practic se prăbuşeşte , atunci când ea aude verdictul cu privire la sentinţa lui Mustafa în închisoare. Sănătate lui Şahnur nu este aşa de bună si ea decide că nu poate aştepta mai mult, astfel ea va face ca persoana care este în spatele tuturor acestor necazuri să plătească !
Pe de altă parte, Cicek şi Yasemin sunt din nou în relaţii proaste şi au o altă dispută. Yasemin nu-l poate ajuta pe Savaş şi nu poate menţine liniştea, astfel ea decide să spună tot ceea ce simte lui Cicek. În cele din urmă Yasemin îi face o ofertă lui Cicek.
Dar această ofertă este şocantă pentru Çiçek!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 13 Apr 2011, 8:49 pm, editata de 1 ori
lavy612 a scris:.Cicek merita sa fie putin pusa la punct ,(pt aerele de soata Baldar) sa vedem ce oferta ii propune yaso.
Cicek se razbuna pentru cat a patimit in intreg sezonul intai. Pana la urma eu cred ca ea este mai "tare" si decat insusi capul rautatilor, yavuz. Face ea pe Ciceka (floricica) delicata, dar intr-un final cred ca isi va arata latura de CACTUS.
Si eu sunt curioasa ce oferta ii face Yaso... Parca vad ca iar ramanem "BLOCATI" la sfarsitul episodului.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Denisa mii de multumiri si de o seara buna si vizionare placuta la EZEL
lica54- vip
Siti pentru ce ar mai trebui sa-i multumim lui Murat?
Datorita lui am intrat pe acest forum si am reusit sa ne cunoastem... faptul ca are ca fani OAMENI ASA DE MINUNATI CA VOI, spune multe.
CEI CE SEAMANA , SE ADUNA!
Datorita lui am intrat pe acest forum si am reusit sa ne cunoastem... faptul ca are ca fani OAMENI ASA DE MINUNATI CA VOI, spune multe.
CEI CE SEAMANA , SE ADUNA!
victorelalove- moderator
Eu cred ca Baldarii o banuesc pe Cicec de tradare in ep trecut cand a venit Hacan la Savas si ia spus ca nu sa-u gasit droguri in camion Savas si-a adus aminte cand a venit Cicec sa vorbeasca cu el ca ar fi auzit discutia lor.
lica54- vip
Victorelalove eu le mulţumesc amândorora Tuba şi Murat datorită lor am ajuns să-mi pierd nopţile pe net , datorită lor mi-am făcut atâtea prietene în lumea virtuală şi nu numai şi datorită lor am ajuns să privesc cu alţi ochi poporul turc .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 13 Apr 2011, 9:09 pm, editata de 1 ori
La asta ma gandesc si eu lica( ca o suspecteaza pe Cicek). Dar sa speram ca le trece repede si isi indreapta atentia spre cine trebuie ( nesuferitul de ismail)lica54 a scris:Eu cred ca Baldarii o banuesc pe Cicec de tradare in ep trecut cand a venit Hacan la Savas si ia spus ca nu sa-u gasit droguri in camion Savas si-a adus aminte cand a venit Cicec sa vorbeasca cu el ca ar fi auzit discutia lor.
victorelalove- moderator
Ai dreptate! Bravo poporului turc care stie sa faca filme asa de frumoase.DENISA a scris: am ajuns să privesc cu alţi ochi poporul turc .
victorelalove- moderator
:cei mai iubiti :gtre2:
DENISA a scris: am ajuns să privesc cu alţi ochi poporul turc ...
dap, bine spus/scris
mă pot îmbrăca şi mai sumar , doar e recesiune
DENISA a scris:mă pot îmbrăca şi mai sumar , doar e recesiune
Costumul acesta "de recesiune" bate de departe, orice perdea, pardon...ROCHIE a doamnei Burcin.
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mier 13 Apr 2011, 9:30 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:... Costumul aceste "de recesiune"
... care costum? s-a îmbrăcat cu o jumătate de batistă!!!!!!!!!!!!
Actori deosebiti , filme de nota 10 , ... ne-au vrajit de tot ce sa mai... .victorelalove a scris:
Ai dreptate! Bravo poporului turc care stie sa faca filme asa de frumoase.
Ma gandesc cat or fi sughitat pana acum... .. Daca ar sti ei ca o intreaga familie ii,, chinuie''(sens pozitiv) zi de zi pe acest forum.... ( mai ales pe Muri , azi
)
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
pufy2010 a scris:
... care costum? s-a îmbrăcat cu o jumătate de batistă!!!!!!!!!!!!
Eu vad un costum de baie! Dar daca tu spui ce este o jumatate de batista...ma intreb: Ce batiste ai tu?
victorelalove- moderator
DENISA a scris:
vise, vise
[quote="lavy612"]
Sper sa nu sughita... prea mult. Ca daca se intampla asa, iti dai seama cate duble se fac la filmari?
Sper sa nu sughita... prea mult. Ca daca se intampla asa, iti dai seama cate duble se fac la filmari?
victorelalove- moderator
Un batranel, uitandu-se la scula lui: Bine mai nesimtito, ne nastem impreuna , crestem impreuna si murim pe rand?!
Gigel vine acasa zgiriat tot pe fata, pe git, pe maini.
- Doamne sfinte, ce s-a intimplat ?
- Am facut hora in jurul bradului.
- Pai, si de ce esti zgiriat in halul asta?
- Eram putini!
Profesoara: Imi puteti numi cinci animale care traiesc in Africa ?
Elev: Patru elefanti si o girafa.
- Daca stiam cat esti de sarac, nu ma mai maritam cu tine!
- Eu am fost sincer cand iti ziceam ca esti tot ce am pe lume. De ce nu ma luai in serios?
Unul isi intalneste un prieten care era bandajat peste tot, plin de vanatai, un picior rupt si avea ochii vinetzi-negri.
- Da’ ce-ai patit? Ai ajuns sub un TIR?
- Nu… e din cauza noului meu hobby.
- Ce hobby?
- In fiecare noapte, pe la 3, sun la intamplare numere de telefon si zic “Fraiere, ia ghici, cine sunt?”
- Si?
- Saptamana asta a ghicit unul.
- Cine ti-a facut cunostinta cu sotia ta?
- Ah, ne-am intalnit intamplator, nu pot da vina pe nimeni.
Femeia are suflet bun, poate ierta barbatului orice, chiar daca el n-are nicio vina.
– Saptamana trecuta, v-am semnalat disparitia sotiei mele. Ei bine, puteti abandona cercetarile.
– Ati gasit-o?
– Nu. Dar intre timp am mai reflectat.
- Ce mai faci, amice? Te-ai casatorit sau tot tu iti gatesti?
- Si una si alta.
- Doctore, sotul meu are grave tulburari psihice. Uneori, ore intregi, ii povestesc cate ceva, ca sa constat apoi ca el n-a auzit niciun cuvant !
- Aceasta nu e boala, doamna, e un dar de la Dumnezeu!
Gigel vine acasa zgiriat tot pe fata, pe git, pe maini.
- Doamne sfinte, ce s-a intimplat ?
- Am facut hora in jurul bradului.
- Pai, si de ce esti zgiriat in halul asta?
- Eram putini!
Profesoara: Imi puteti numi cinci animale care traiesc in Africa ?
Elev: Patru elefanti si o girafa.
- Daca stiam cat esti de sarac, nu ma mai maritam cu tine!
- Eu am fost sincer cand iti ziceam ca esti tot ce am pe lume. De ce nu ma luai in serios?
Unul isi intalneste un prieten care era bandajat peste tot, plin de vanatai, un picior rupt si avea ochii vinetzi-negri.
- Da’ ce-ai patit? Ai ajuns sub un TIR?
- Nu… e din cauza noului meu hobby.
- Ce hobby?
- In fiecare noapte, pe la 3, sun la intamplare numere de telefon si zic “Fraiere, ia ghici, cine sunt?”
- Si?
- Saptamana asta a ghicit unul.
- Cine ti-a facut cunostinta cu sotia ta?
- Ah, ne-am intalnit intamplator, nu pot da vina pe nimeni.
Femeia are suflet bun, poate ierta barbatului orice, chiar daca el n-are nicio vina.
– Saptamana trecuta, v-am semnalat disparitia sotiei mele. Ei bine, puteti abandona cercetarile.
– Ati gasit-o?
– Nu. Dar intre timp am mai reflectat.
- Ce mai faci, amice? Te-ai casatorit sau tot tu iti gatesti?
- Si una si alta.
- Doctore, sotul meu are grave tulburari psihice. Uneori, ore intregi, ii povestesc cate ceva, ca sa constat apoi ca el n-a auzit niciun cuvant !
- Aceasta nu e boala, doamna, e un dar de la Dumnezeu!
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
O discutie intre doi copii in camera lor. Baietelul catre fetita:
- Ce-i vei cere lui Mos Craciun anul acesta?
Fetita:
- O papusica Barbie. Dar tu ?
Baietelul:
- Eu ii voi cere un Tampax!
Fetita:
- Tampax ? Ce e asta ?
Baiatul:
- Habar n-am, dar zic astia la televizor ca daca-l folosesti poti merge la plaja in fiecare zi, sa mergi cu bicicleta, la piscina, sa dansezi, sa alergi, sa faci o multime de lucruri ... fara ca nimeni sa-si dea seama!
- Ce-i vei cere lui Mos Craciun anul acesta?
Fetita:
- O papusica Barbie. Dar tu ?
Baietelul:
- Eu ii voi cere un Tampax!
Fetita:
- Tampax ? Ce e asta ?
Baiatul:
- Habar n-am, dar zic astia la televizor ca daca-l folosesti poti merge la plaja in fiecare zi, sa mergi cu bicicleta, la piscina, sa dansezi, sa alergi, sa faci o multime de lucruri ... fara ca nimeni sa-si dea seama!
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
victorelalove a scris:
Eu vad un costum de baie! Dar daca tu spui ce este o jumatate de batista...ma intreb: Ce batiste ai tu?
... de unică folosință, mentolate....
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum