22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
danuza
lexia
Iuliana
dana sandulescu
Petre Gabriel Nicoleta
rodica
dana4699
Motzişor
teodora_roman
axxa246
vania_e
alina_chupi
kh69
andradamaria
ninnet
victorelalove
alimar
iulia80
lica54
DENISA
lavy612
pufy2010
26 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Un barbat statea pe veranda cu sotia sa. La un moment dat, spune: "Te iubesc!"
Sotia raspunde: "Vorbesti tu, sau berea din tine?"
Barbatul: "Eu vorbesc. Cu berea!"
Sotia raspunde: "Vorbesti tu, sau berea din tine?"
Barbatul: "Eu vorbesc. Cu berea!"
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Se duce unul la doctor cu un cutit infipt in spate.
- Domnule doctor, am un cutit in spate!
- Acum vii, domnule, cand mai sunt trei minute pana la ora 7, cand se termina programul. Vino si dumneata maine.
- Domnule doctor, ce suflet aveti sa ma lasati cu cutitul asta in spate?
Medicul se duce la bolnav, ii ia cutitul din spate si i-l infige in ochi.
- Na! Du-te la oftalmolog, ca ala are program pana la 8.
- Domnule doctor, am un cutit in spate!
- Acum vii, domnule, cand mai sunt trei minute pana la ora 7, cand se termina programul. Vino si dumneata maine.
- Domnule doctor, ce suflet aveti sa ma lasati cu cutitul asta in spate?
Medicul se duce la bolnav, ii ia cutitul din spate si i-l infige in ochi.
- Na! Du-te la oftalmolog, ca ala are program pana la 8.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
tari mai sunt bancurile. eu nu am timp sa caut pe net si asa ca atunci le citesc de la voi ma distrez copios. va multumesc pentru asta.
cat despre kenan si tuba.....nu stiu cum ar putea sa joace impreuna pentru ca sunt amandoi foarte incapatanati si iar am avea numai programe de artificii si scantei adica tot tacamul suferintei din dragoste. parerea mea
tot mai frumos arata asa
cat despre kenan si tuba.....nu stiu cum ar putea sa joace impreuna pentru ca sunt amandoi foarte incapatanati si iar am avea numai programe de artificii si scantei adica tot tacamul suferintei din dragoste. parerea mea
tot mai frumos arata asa
Petre Gabriel Nicoleta- membru activ
Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 43
Localizare : COM BERCA JUD BUZAU
Doamnelor si domnilor, avionul nostru se va prabusi in ocean si in jur e plin de rechini. Luati de sub scaune vestele de salvare si cutiuta cu crema. Trebuie sa va ungeti pe corp, impotriva rechinilor.
- Si nu ne mai mananca??
- Ba da, dar ne vor manca cu asa o i scarba.
Se duce o baba la un control la doctor.
- Domle doctor, am si eu o problema. De o vreme incoace tot trag niste basini, le simt cand le trag dar nu au nici miros si nici nu le aud. Uite, chiar acum am tras una.
Sta doctorul, se gandeste, se scarpina in cap, scrie o reteta si i-o da babei:
- Uite, ia matale aici pastilele astea si ne vedem peste o saptamana.
Dupa o saptamana vine baba furioasa la doctor:
- Ce mi-ai facut dom doctor, inainte basinile nu aveau miros, dupa ce am luat pastilele alea au inceput sa miroasa.
- Mda, acum ca ti-am desfundat nasul sa vedem ce facem cu auzul...
Intra un domn disperat in farmacie si tipa:
-Repede dati-mi ceva pentru diaree,e urgent!!
Farmacistul, care era nou, devine foarte si-i da un calmant.
Domnul, in foarte mare graba, ia medicamentul si pleaca.
Dupa cateva ore, domnul cu diaree revine, si farmacistul ii spune:
-Mii de scuze domnule. Cred ca din greseala v-am dat un medicament pentru nervi. Cum va simtiti?
La care domnul raspunde:
-Cacat tot.....dar linistiiit...
S-au intalnit la o bere un indian, un arab si un evreu, si s-au apucat ei sa povesteasca cum l-a ajutat pe fiecare Dumnezeul lui. Indianul spune ca in timpul unei inundatii cumplite s-a rugat lui Buddha si dintr-o data pe o raza de 20 de metri in jurul lui s-a facut senin. Arabul povesteste cum in desert cand era mort de sete i s-a rugat lui Allah si dintr-o data pe o raza de 20 de metri in jurul lui a inceput sa ploua. Vine si evreul care povesteste ca in ziua de sabat cand iesea din sinagoga a vazut pe jos un portofel plin cu bani si i s-a rugat lui Dumnezeu sa-l ajute sa nu pacatuiasca tocmai de sabat... si pe o raza de 20 de metri in jurul lui s-a facut Miercuri.
Doi vinatori erau undeva, intr-o padure. La un moment dat, unul dintre ei se prabuseste la pamint, fara suflare, cu ochii dati peste cap. Celalalt scoate repede celularul si suna la Salvare.
- Prietenul meu a murit. Ce sa fac? striga el in receptor. La care operatorul raspunde:
- Mai intii, calmati-va si eu o sa va ajut. Acum sa ne asiguram ca e intr-adevar mort. Se lasa tacerea, dupa care se aude zgomotul unei impuscaturi. Dupa care, tipul pune mina pe telefon si zice:
- OK si acum ce facem?
Recent a fost efectuat un sondaj de opinie in Italia, in care intrebarea era:
-"Credeti ca sunt prea multi straini in tara?"
Rezultatele au fost dupa cum urmeaza: 20% dintre respondenti au spus "Si" 10% dintre respondenti au spus "No" 70% dintre respondenti au spus: "Ei, pe dracu'..."
- Si nu ne mai mananca??
- Ba da, dar ne vor manca cu asa o i scarba.
Eu cred ca ar fi interesant sa-i vedem jucand impreuna...Petre Gabriel Nicoleta a scris:
cat despre kenan si tuba.....nu stiu cum ar putea sa joace impreuna pentru ca sunt amandoi foarte incapatanati
Se duce o baba la un control la doctor.
- Domle doctor, am si eu o problema. De o vreme incoace tot trag niste basini, le simt cand le trag dar nu au nici miros si nici nu le aud. Uite, chiar acum am tras una.
Sta doctorul, se gandeste, se scarpina in cap, scrie o reteta si i-o da babei:
- Uite, ia matale aici pastilele astea si ne vedem peste o saptamana.
Dupa o saptamana vine baba furioasa la doctor:
- Ce mi-ai facut dom doctor, inainte basinile nu aveau miros, dupa ce am luat pastilele alea au inceput sa miroasa.
- Mda, acum ca ti-am desfundat nasul sa vedem ce facem cu auzul...
Intra un domn disperat in farmacie si tipa:
-Repede dati-mi ceva pentru diaree,e urgent!!
Farmacistul, care era nou, devine foarte si-i da un calmant.
Domnul, in foarte mare graba, ia medicamentul si pleaca.
Dupa cateva ore, domnul cu diaree revine, si farmacistul ii spune:
-Mii de scuze domnule. Cred ca din greseala v-am dat un medicament pentru nervi. Cum va simtiti?
La care domnul raspunde:
-Cacat tot.....dar linistiiit...
S-au intalnit la o bere un indian, un arab si un evreu, si s-au apucat ei sa povesteasca cum l-a ajutat pe fiecare Dumnezeul lui. Indianul spune ca in timpul unei inundatii cumplite s-a rugat lui Buddha si dintr-o data pe o raza de 20 de metri in jurul lui s-a facut senin. Arabul povesteste cum in desert cand era mort de sete i s-a rugat lui Allah si dintr-o data pe o raza de 20 de metri in jurul lui a inceput sa ploua. Vine si evreul care povesteste ca in ziua de sabat cand iesea din sinagoga a vazut pe jos un portofel plin cu bani si i s-a rugat lui Dumnezeu sa-l ajute sa nu pacatuiasca tocmai de sabat... si pe o raza de 20 de metri in jurul lui s-a facut Miercuri.
Doi vinatori erau undeva, intr-o padure. La un moment dat, unul dintre ei se prabuseste la pamint, fara suflare, cu ochii dati peste cap. Celalalt scoate repede celularul si suna la Salvare.
- Prietenul meu a murit. Ce sa fac? striga el in receptor. La care operatorul raspunde:
- Mai intii, calmati-va si eu o sa va ajut. Acum sa ne asiguram ca e intr-adevar mort. Se lasa tacerea, dupa care se aude zgomotul unei impuscaturi. Dupa care, tipul pune mina pe telefon si zice:
- OK si acum ce facem?
Recent a fost efectuat un sondaj de opinie in Italia, in care intrebarea era:
-"Credeti ca sunt prea multi straini in tara?"
Rezultatele au fost dupa cum urmeaza: 20% dintre respondenti au spus "Si" 10% dintre respondenti au spus "No" 70% dintre respondenti au spus: "Ei, pe dracu'..."
victorelalove- moderator
Un mos se prezinta la biroul de emigrari spunind ca el vrea sa paraseasca definitiv tara.
- De ce, omule, mai ales la virsta dvs?
- Pai...din cauza homosexualitatii.
- Cum asa?
- Stiti, in timpul razboiului se pedepsea cu moartea, apoi in timpul comunistilor cu inchisoarea. Acum e tolerata... Eu as vrea sa emigrez pina nu devine obligatorie!
- De ce, omule, mai ales la virsta dvs?
- Pai...din cauza homosexualitatii.
- Cum asa?
- Stiti, in timpul razboiului se pedepsea cu moartea, apoi in timpul comunistilor cu inchisoarea. Acum e tolerata... Eu as vrea sa emigrez pina nu devine obligatorie!
victorelalove- moderator
Eu cred ca ar fi interesant sa-i vedem jucand impreuna... [/quote]
nu te contrazic. ar fi o super provocare pentru ei si in acelasi si pentru noi. chiar as fi curioasa sa ii vad formand o pereche.... fara suparare dar kenen pare mai matur si mai dur iar tuba finuta si delicata....
nu te contrazic. ar fi o super provocare pentru ei si in acelasi si pentru noi. chiar as fi curioasa sa ii vad formand o pereche.... fara suparare dar kenen pare mai matur si mai dur iar tuba finuta si delicata....
Petre Gabriel Nicoleta a scris:
Din acest motiv... va si fi interesant
Ea - finuta
El - un picut mai dur (sau facand pe durul)
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 08 Apr 2011, 6:13 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
aveti dreptate. sincer as vrea sa joace murat cu tuba din nou asta daca vor vrea cancel si burcinuta... as fi in stare sa fac eu filmul numai sa vad fata burcinutei cand se uita la ei
Petre Gabriel Nicoleta a scris:aveti dreptate. sincer as vrea sa joace murat cu tuba din nou asta daca vor vrea cancel si burcinuta... as fi in stare sa fac eu filmul numai sa vad fata burcinutei cand se uita la ei
Murat este sotul ei (Burcinutei). Ea daca este sigura de dragostea lui nu ar avea niciun motiv sa fie geloasa, sau sa faca "scene". Cat despre o noua colaborare Murat-Tuba... va mai trece ceva timp. Cred...
victorelalove- moderator
cu "acordul" inteleg,..ea si Murat sunt luati cu acte dar Cancelu ce cauta in ecuatie?????Tuba trebuie sa ceara acordul unui partener de serial?? sunt logoditi? sunt iubiti?ca altfel mi se pare chiar halucinant...eu n-am auzit nici o recunoastere oficiala a unor astfel de relatii intre Tuba si Cancel, dar probabil ca habar n-am!!!!! presupunerile sau dorintele fanilor nu conteaza!!!!!!Petre Gabriel Nicoleta a scris:aveti dreptate. sincer as vrea sa joace murat cu tuba din nou asta daca vor vrea cancel si burcinuta... as fi in stare sa fac eu filmul numai sa vad fata burcinutei cand se uita la ei
VIC, cat despre trinitrotoluen ,eu prefer nitroglicerina asa in stare pura ,poate ca interpretarea celor doi va fi de premiul NOBEL SI NU MAI TREBUIE OSCARURI SI GLOBURI
Un roman si un ungur se duc la pescuit,dupa ceva vreme unul prinde pestisorul auriu.
-Lasati-ma inapoi si va indeplinesc la fiecare cate o dorinta.Primul incepe ungurul:
-Pestisorule cunosti Marele Zid Chinezesc?
-Da
-Ial si inconjoara Ungaria ca nici o *** de roman sa nu mai intre.Ia pestisorul zidul si imediat inconjoara toata Ungaria.
Vine randul la roman.
-Pestisorule Marele Zid Chinezesc are ferestre?
-Nu.
-Are usi?
-Nu.
-Atunci umple-l cu apa.
Un ungur are accident de masina
, in Romania. La fata locului vine politia si il intreaba pe ungur cum s-a intamplat . Ungurul incepe si ii spune politistului.
-Stiti, io mergeam cu...
La care politistul ii spune:
- Zii ma odata, ca ma grabesc!
Ungurul:
-Stiu io...
Politistul:
- Zii ma odata!
Ungurul:
-Stii, domne', io mergeam cu viteza mare pe sosea si la un moment dat soseaua a facut curba, io nu.
Patru unguri si 4 romani pleaca cu trenul de la Cluj la Bucuresti. In gara, ungurii isi iau fiecare bilet, romanii isi iau toti un singur bilet. In tren, cand vine nasu' ungurii dau biletele, iar romanii se ascund in WC. Bate nasu in usa WC-ului, iese o mana cu biletul, il composteaza nasu' , si pleaca.
La intoarcere, ungurii iau in singur bilet, romanii nici unul. In tren vine nasu', ungurii se ascund in WC; se aude un ciocanit in usa iese o mana cu biletul , "nasu'" ia biletul dupa care se aude o voce :
- Hai baieti, c-am facut rost de bilet...
Discutie intre 2 prieteni:
- Ma Vasile, televizorul tau prinde ungurii ?
- Nu ma, Ioane, dar daca exista vreun televizor care sa prinda ungurii, io-l cumpar p'al mai mare.
Un domn se duce la medicul
psihiatru si ii relateaza ca el se crede caine.
- De mult aveti aceasta impresie? intreaba doctorul.
- De cand eram catelus...
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Dragalaselor buna seara si bine vam gasit[center]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna seara Lica,
In timpul examenului, proful il intreba pe student :
- Stiti oare dvs. ce este un Examen?
- Acesta este o discutie a doua persoane destepte.
- Dar daca unul dintre ei este un idiot?
- Al doilea nu va avea bursa.
-Domnule doctor, sotia mea ma consedera nebun.
-De ce?
-Findca eu dupa ce beau cafeaua, maninc ceasca.
-Cum, maninci ceasca cu totul?
-Nu, ramine numai toarta.
-Chiar esti nebun, apai toarta e cea mai gustoasa!
***********************8
La Radio Erevan, un ascultator intreaba:
- De ce costa divortul atit de mult?
Radio Erevan raspunde:
- Pentru ca merita!
I:se poate face dragoste cu femeile de la Cernobil?
R:da ,numai cu prezervativ de plumb
Un ascultator sovetic ne intriaba daca e adevarat ca dupa accidentul nuclear de la Cernobil, oamenilor le-au cazut dintii ? Noi raspundem ca da, dar nu tuturor ci numai acelora care nu si-au tinut gura...
Intrebare: Cand are un pahar cu apa proprietatzi contraceptive: inainte sau dupa?
Raspuns: In loc de.
- Se poate pune baza pe domnul Basescu ?
- Da, dar incercati mai bine cu acid !
In timpul examenului, proful il intreba pe student :
- Stiti oare dvs. ce este un Examen?
- Acesta este o discutie a doua persoane destepte.
- Dar daca unul dintre ei este un idiot?
- Al doilea nu va avea bursa.
-Domnule doctor, sotia mea ma consedera nebun.
-De ce?
-Findca eu dupa ce beau cafeaua, maninc ceasca.
-Cum, maninci ceasca cu totul?
-Nu, ramine numai toarta.
-Chiar esti nebun, apai toarta e cea mai gustoasa!
***********************8
La Radio Erevan, un ascultator intreaba:
- De ce costa divortul atit de mult?
Radio Erevan raspunde:
- Pentru ca merita!
I:se poate face dragoste cu femeile de la Cernobil?
R:da ,numai cu prezervativ de plumb
Un ascultator sovetic ne intriaba daca e adevarat ca dupa accidentul nuclear de la Cernobil, oamenilor le-au cazut dintii ? Noi raspundem ca da, dar nu tuturor ci numai acelora care nu si-au tinut gura...
Intrebare: Cand are un pahar cu apa proprietatzi contraceptive: inainte sau dupa?
Raspuns: In loc de.
- Se poate pune baza pe domnul Basescu ?
- Da, dar incercati mai bine cu acid !
andradamaria- vip
raspunde cineva??????????????????
andradamaria- vip
[quote="andradamaria"]
Atunci NITROGLICERINA SA FIE!!!!!!!!!! La greu...Explodeaza si mai usor...trinitrotoluenul are nevoie de detonator.
Si ai dreptate si cu premiul Nobel..Desi totusi... principala candidata ar fi si pentru acest premiu tot minunata si talentata sotie ... Dar pentru ce? Pace, fizica, literatura...?
La ce crezi ca se pricepe Doamna Burcin?
Cat despre oscaruri si globuri... sunt bune si alea...alea din bazar.
Atunci NITROGLICERINA SA FIE!!!!!!!!!! La greu...Explodeaza si mai usor...trinitrotoluenul are nevoie de detonator.
Si ai dreptate si cu premiul Nobel..Desi totusi... principala candidata ar fi si pentru acest premiu tot minunata si talentata sotie ... Dar pentru ce? Pace, fizica, literatura...?
La ce crezi ca se pricepe Doamna Burcin?
Cat despre oscaruri si globuri... sunt bune si alea...alea din bazar.
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 08 Apr 2011, 8:36 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
andradamaria a scris:
raspunde cineva??????????????????
Cam cate fete crezi ca ar raspunde la telefon ...daca le-ar suna Murat?
victorelalove- moderator
V-am adus un desert , asa ca de seara
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
lavy612- vip
lavy612 a scris: V-am adus un desert , asa ca de seara
Multumim frumos. Arata delicios.
victorelalove- moderator
[quote="victorelalove"]
Doamna BURCIN(cata eleganta pe capul meu) se pricepe la..nimic!
dar in pomelnicul ei de realizari a evidentiat vreun premiu ceva, sau si- a invatat(inventat, infrumusetat...) pe de rost CV-ul si - l recita cu orice ocazie? POATE VOR PRICEPE SI FANII LUI MURI CAT ESTE DE VALOROASA!!
ce fani frate
Lui Muri i-as raspunde cu mult drag si cred ca toti fanii lui ar face la fel Marele Bazar are mult parfum istoric,..nu-i de nasul ei..la periferie ...
Doamna BURCIN(cata eleganta pe capul meu) se pricepe la..nimic!
dar in pomelnicul ei de realizari a evidentiat vreun premiu ceva, sau si- a invatat(inventat, infrumusetat...) pe de rost CV-ul si - l recita cu orice ocazie? POATE VOR PRICEPE SI FANII LUI MURI CAT ESTE DE VALOROASA!!
ce fani frate
Lui Muri i-as raspunde cu mult drag si cred ca toti fanii lui ar face la fel Marele Bazar are mult parfum istoric,..nu-i de nasul ei..la periferie ...
andradamaria- vip
[quote="DENISA"][color=blue]
Bună seara la toată lumea!
Denisa, s-a încărcat complet episodul 37.
https://www.dailymotion.com/playlist/x1kwcz_ASKveCEZAro_aykveceza-ep-37#videoId=xi0b1t
Bună seara la toată lumea!
Denisa, s-a încărcat complet episodul 37.
https://www.dailymotion.com/playlist/x1kwcz_ASKveCEZAro_aykveceza-ep-37#videoId=xi0b1t
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Multumim o sa-l putem revedea, :hug:in leg cu traducerile de la 45 incolo ce se mai aude?
lavy612- vip
[quote="andradamaria"]
Cateodata si "priceperea la nimic" poate fi considerata o calitate...
Probabil ca se simte bine cand lumea o stie ca -SOTIA LUI MURAT- Probabil ca asa si scrie in CV si pe cartile ei de vizita.
Oricum, eu am mai spus ca in momentul in care am vazut-o cum a fluierat la decermarea premiilor, am ramas masca... Nu mi-a venit sa cred. Pana atunci tot ce citeam despre ea pe forum mi se pareau mici rautati... Dar sa o vad cum se manifesta in public (lasand mult de dorit) m-a facut sa ma intreb ce a vazut Murat la ea. Dar..asta este...gusturile nu se discuta.
Daca el este fericit alaturi de ea..suntem si noi fericiti pentru el!
Probabil ca se simte bine cand lumea o stie ca -SOTIA LUI MURAT- Probabil ca asa si scrie in CV si pe cartile ei de vizita.
Oricum, eu am mai spus ca in momentul in care am vazut-o cum a fluierat la decermarea premiilor, am ramas masca... Nu mi-a venit sa cred. Pana atunci tot ce citeam despre ea pe forum mi se pareau mici rautati... Dar sa o vad cum se manifesta in public (lasand mult de dorit) m-a facut sa ma intreb ce a vazut Murat la ea. Dar..asta este...gusturile nu se discuta.
victorelalove- moderator
[quote="victorelalove"]
ceva au ei in comun ceva ii leaga de o iubeste el atat de mult pe
ceva au ei in comun ceva ii leaga de o iubeste el atat de mult pe
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Spor la munca la aceasta zi de sezatoare
buna seara! am intrat sa salut membrii sezatoarei de azi multumesc motzy pentru traducerea ep 44 Am inceput sa caut stirea despre burcin unde este? va rog nu ma lasa-ti fara date Axxa ce bucuroasa eram ca cineva a vazut personajul mult iubit si comentat in carne si oase ,in somn cred ca il vad toate alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
victorelalove a scris:
Da , daca el traieste momente fericite alaturi de ea , sa-i fie de bine .. chiar in leg cu fluieratul , daca tot ii place sa-i cumpere lucruri ar putea intr-o zi sa -i ia intr-o zi si o carte cu bunele maniere.Ar ajuta-o sa-si corecteze manifestarile.
lavy612- vip
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum