Serialesitelenovelet
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+22
danuza
lexia
Iuliana
dana sandulescu
Petre Gabriel Nicoleta
rodica
dana4699
Motzişor
teodora_roman
axxa246
vania_e
alina_chupi
kh69
andradamaria
ninnet
victorelalove
alimar
iulia80
lica54
DENISA
lavy612
pufy2010
26 participanți

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

In jos

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Empty Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de andradamaria Mar 12 Apr 2011, 11:21 am

DENISA a scris:da , mă fac foc şi pară dacă nu o amorezează pe Şahnur , şi aşa e cam tristă şi cam abătută în ultimile ep , nu mai are obiectul muncii dar acum cu lipsa lui Savaş poate intră în afaceri cu Yavuz .
Pentru Dumnezeu, Denisa tu vrei sa fie pace in lume ???????????
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Empty Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Apr 2011, 11:23 am

a , am uitat să specific la final îl vreau căsătorit pe Savaş cu Hasret , facem frăţie între casele de producţie Smile 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 66512
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 12 Apr 2011, 11:29 am

DENISA a scris:a , am uitat să specific la final îl vreau căsătorit pe Savaş cu Hasret , facem frăţie între casele de producţie Smile 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 66512
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 780376 100% 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 780376 (in visele noastre, macar atat)
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Petre Gabriel Nicoleta Mar 12 Apr 2011, 12:13 pm

asta da combinatie 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 60243 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 495309 cupidon 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 536676

Petre Gabriel Nicoleta
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 43
Localizare : COM BERCA JUD BUZAU

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Apr 2011, 1:00 pm

11 Nisan Pazartesi 2011 Reyting Sonuçları

HEDEF KITLE (A/B)
S.NO PROGRAM ADI KANAL\DEGISKEN SURE (r) AMR % SHR %
1 ARKA SOKAKLAR KAND 1:30:22 8,30% 21,42%
2 EZEL ATV 1:33:50 6,05% 19,72%

7 EZEL (OZET) ATV 0:05:30 4,73% 12,22%

8 ASK VE CEZA ATV 1:25:46 4,65% 12,30%

HEDEF KITLE (TOTAL)
S.NO PROGRAM ADI KANAL\DEGISKEN SURE (r) AMR % SHR %
1 ARKA SOKAKLAR KAND 1:30:22 11,27% 26,81%
2 ARKA SOKAKLAR (OZET.) KAND 1:02:29 6,76% 17,40%
3 DENIZ YILDIZI. FOX 0:48:30 6,03% 16,62%
4 YER GOK ASK FOX 1:47:30 5,66% 14,13%

5 ASK VE CEZA ATV 1:25:46 5,64% 13,56%

10 EZEL ATV 1:33:50 4,37% 13,98%

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 189883101501995456
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 12 Apr 2011, 2:11 pm

[quote="DENISA"] Mersi de ştiri Denisa!

Servus şi merhaba la toată lumea!
Dar!!!! Îmi pare rău că de ziua lui Murat vin cu un astfel de anunţ, dar n-am de ales, nu depinde de mine: Dailymotion a blocat episoadele 37-44, adică le-a şters din cauza drepturilor de autor.

Vă pun în imagine anunţul lor.
În aceste condiţii nu mai are sens să mai insistăm, Lexia şi cu mine să le punem pe vreo reţea. Rămân variantele piratate de alţii după filmele noastre, râsul lumii, dar asta e.
Vă pun docomentul de pe Dailymotion.

Spoiler:
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 12 Apr 2011, 2:16 pm

Ce scenarii frumoase isi imagineaza toata lumea. kiss

Dar eu cred ca razbunarea lui Savas va fi teribila...L-au bagat la inchisoare sa-si alimenteze bateriile, pentru acest motiv eu cred ca ceea ce se va intampla in continuare va fi plin de actiune...asta cred eu.
Ii va face intr-un fel "bine" statul la inchisoare un episod , sau chiar mai putin. Isi va da seama ca asa nu se mai poate. RAUL (YAVUZ, IN SPECIAL) TREBUIE TAIAT DE LA RADACINA ! Smile
Yasemin-tot ce se poate sa fie rapita de Yavuz 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 2743637754 dar de pierdut sarcina...nu stiu ce sa spun
Oricum in continuare o sa avem ce sa vedem si sa ne imaginam kiss va fi interesant si placut in acelasi timp.

A...si poate se mai gandeste si Savas, sa-si mai schimbe din oameni ,ca prea mi se par ... sa spunem "putin varza" . Sa ne gandim la momentul in care Yavuz a intrat in casa lui Yaso si cand a fost cu Omer in parc. Aia de la paza dormeau... Somn usor!

Smile

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mar 12 Apr 2011, 3:56 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de alina_chupi Mar 12 Apr 2011, 2:24 pm

Buna ziua. Unde pot sa vad si eu tot episodul 52? sad
alina_chupi
alina_chupi
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 24/03/2011
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mar 12 Apr 2011, 5:21 pm

victorelalove a scris:Ce scenarii frumoase isi imagineaza toata lumea. kiss

Dar eu cred ca razbunarea lui Savas va fi teribila...L-au bagat la inchisoare sa-si alimenteze bateriile, pentru acest motiv eu cred ca ceea ce se va intampla in continuare va fi plin de actiune...asta cred eu.
Ii va face intr-un fel "bine" statul la inchisoare un episod , sau chiar mai putin. Isi va da seama ca asa nu se mai poate. RAUL (YAVUZ, IN SPECIAL) TREBUIE TAIAT DE LA RADACINA ! Smile
Yasemin-tot ce se poate sa fie rapita de Yavuz 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 2743637754 dar de pierdut sarcina...nu stiu ce sa spun
Oricum in continuare o sa avem ce sa vedem si sa ne imaginam kiss va fi interesant si placut in acelasi timp.

A...si poate se mai gandeste si Savas, sa-si mai schimbe din oameni ,ca prea mi se par ... sa spunem "putin varza" . Sa ne gandim la momentul in care Yavuz a intrat in casa lui Yaso si cand a fost cu Omer in parc. Aia de la paza dormeau... Somn usor!

Smile
Abia asteptam adevarata actiune.. de acum incolo , altfel era totul anost si monoton. Cred si eu ca-i va prinde bine scurta cazare, ( sa speram) , va reflecta mai mult asupra situatiei critice prin care trece.
Yaso l-a avut tot timpul langa ea in ultimele episoade , locuind in acceasi casa , asa ca acum vedem scenele mai palpitante intre ei avand in vedere ca sunt departati unul de altul, el fiind pe la
Trebuie sa si dea seama de incompetenta oamenilor lui .. tot timpul au dat-o in bara , ai lui Moran sunt mai bine antrenati Smile , primesc mai multi bani , mai multa mancare nu stiu care e cauza Smile .
Pe Ysmail l-au pierdut si p ala , s-a dus la Morani ...Esref este insa un angajat loial , de el imi place, Nu l-ar lasa el pe ABBE de izbeliste. Poate afla de Ismail si -l jumuleste oleaca\ 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 273628
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Mar 12 Apr 2011, 6:00 pm

lavy612 a scris:
Abia asteptam adevarata actiune.. de acum incolo , altfel era totul anost si monoton. Cred si eu ca-i va prinde bine scurta cazare, ( sa speram) , va reflecta mai mult asupra situatiei critice prin care trece.
Yaso l-a avut tot timpul langa ea in ultimele episoade , locuind in acceasi casa , asa ca acum vedem scenele mai palpitante intre ei avand in vedere ca sunt departati unul de altul, el fiind pe la <hotel>
Trebuie sa si dea seama de incompetenta oamenilor lui .. tot timpul au dat-o in bara , ai lui Moran sunt mai bine antrenati Smile , primesc mai multi bani , mai multa mancare nu stiu care e cauza Smile .
Pe Ysmail l-au pierdut si p ala , s-a dus la Morani ...Esref este insa un angajat loial , de el imi place, Nu l-ar lasa el pe ABBE de izbeliste. Poate afla de Ismail si -l jumuleste oleaca\ 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 273628

Mai ales că Ismail nu e la prima abatere. Evil or Very Mad
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 12 Apr 2011, 6:01 pm

lavy612 a scris:
A ai lui Moran sunt mai bine antrenati Smile , primesc mai multi bani , mai multa mancare nu stiu care e cauza Smile . ...Esref este insa un angajat loial , de el imi place, Nu l-ar lasa el pe ABBE de izbeliste. Poate afla de Ismail si -l jumuleste oleaca\ 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 273628

Smile Smile Smile
Mai multa mancare...Asta este tare. Si daca primesc mancare...ce le pune in ea de sunt asa de loiali?
Ca eu nu imi amintesc sa-i fi tradat vreodata cineva.
Cat despre Ysmail sigur isi va lua si el la un moment dat "bataita" si inca cu dobanda. kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 12 Apr 2011, 6:03 pm

teodora_roman a scris:

Mai ales că Ismail nu e la prima abatere. Evil or Very Mad

Smile Asa este... are deja cartonas galben... inca un galben si este ELIMINAT. Smile
A muscat" mana care la hranit". Cata lipsa de caracter... of, of, of
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mar 12 Apr 2011, 6:07 pm

Ismail a facut gafa si cu pozele atunci demult.Da, parca tot palavragea cu Sahnur ceva pe acolo , sa nu se alieze si asta cu el Smile ...

Serviti , va rog kiss
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Prajitura%2BPacatul%2BDulce%2B1%2B%286%29%2Bcopy
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 12 Apr 2011, 6:14 pm

NUUUUUUUUUUU! lavy asta ar insemna sa se alieze cu insusi "persona non grata" dragalasul de Yavuz.
Nu cred sa faca asta Sahnur...sau chiar daca s-ar intampla asa ceva( o alianta intre cei doi) Baldaroaica ar face-o in necunostiinta de cauza...Dar sa speram ca nu se complica asa de mult lucrurile. 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 229917
Si eu cred ca atunci cand se va afla de Ysmail (ce ii coace lui mintea si cum a tradat el) cel care ii da "omorul" este Esref.
Ca el s-a rugat de Savas Aga sa-l primeasca inapoi...si daca tin eu bine minte i-a spus ca daca mai face ceva necurat el se ocupa de Ysmail. Evil or Very Mad ( Esref este cel din stanga ecranului) Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mar 12 Apr 2011, 6:27 pm

victorelalove a scris:NUUUUUUUUUUU! lavy asta ar insemna sa se alieze cu insusi "persona non grata" dragalasul de Yavuz.
Nu cred sa faca asta Sahnur...sau chiar daca s-ar intampla asa ceva( o alianta intre cei doi) Baldaroaica ar face-o in necunostiinta de cauza...Dar sa speram ca nu se complica asa de mult lucrurile. 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 229917
Si eu cred ca atunci cand se va afla de Ysmail (ce ii coace lui mintea si cum a tradat el) cel care ii da "omorul" este Esref.
Ca el s-a rugat de Savas Aga sa-l primeasca inapoi...si daca tin eu bine minte i-a spus ca daca mai face ceva necurat el se ocupa de Ysmail. 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 273628

Sahnur e incoltita rau , 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 2743637754 pt ca vrea fiu'sau sa le vanda pamant Moranilor .Nici eu nu vreau sa se int aasa ceva sa se dea cumva de partea ,, capcaunilor'' alora. Sa- si stapaneasca atacurile de disperare ... oricum nu-l mai suporta pe Yavuz pt ca stie ca din cauza lui e si Mustafa arestat.
Ismail tot de la Savas si-o incaseaza , presimt , cum il va duce asa intr-un loc izolat si intunecat ...cum a mai facut cu restul si acolo ii face de petrecanie 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 205782
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Mar 12 Apr 2011, 7:01 pm

Motzişor a scris:...
În aceste condiţii nu mai are sens să mai insistăm, Lexia şi cu mine să le punem pe vreo reţea...

@ Motzisor & Lexia & Co

pentru eforturile voastre 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 357595 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 357595 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 357595 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 357595 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 357595 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 357595 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 357595 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 357595 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 357595 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 357595 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 357595

mesajul din finalul clipului este pentru voi

PS - ce frumos se uitau unul la altul în primul sezon!!!
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 12 Apr 2011, 7:41 pm

pufy2010 a scris:...
@ Motzisor & Lexia & Co... mesajul din finalul clipului este pentru voi...

Mulţumim frumos, Pufy, trebuie să mă retrag, dar peste vreo 3 zile revin în forţă cheers
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Apr 2011, 10:47 pm

bună seara !! Motzy chiar îmi pare rău .. sad

alina_chupi a scris:Buna ziua. Unde pot sa vad si eu tot episodul 52? sad

http://www.dizifrm.org/izle/ask-ve-ceza-52-bolum-hd

http://www.dizifrm.org/izle/ask-ve-ceza-52-bolum-izle
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mar 12 Apr 2011, 11:04 pm

pufy2010 a scris:

@ Motzisor & Lexia & Co

pentru eforturile voastre 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 357595 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 357595 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 357595 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 357595

mesajul din finalul clipului este pentru voi

Spoiler:

PS - ce frumos se uitau unul la altul în primul sezon!!!
Ești un dulce Pufy, mulțumim frumos. Uite noi ne-am muncit confused și ei asta ne-au făcut 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 273628
Văd că vă menajați pentru mâine. Delectați-vă cu mesajele din clip pentru 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 441651

lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Apr 2011, 11:06 pm

bună Lexia !! eu sunt pe acilea aştept să bată gongul 0:00

http://muratyildirim.forumotion.com/f43-montada
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 13 Apr 2011, 12:07 am

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 993f3c3f22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 993f3c3f

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Muraty

Murat în România ai numeroşi şi înfocaţi fani, ne-ai fascinat cu vocea ta caldă, cu gingăşia şi expresivitatea ochilor tăi. Admirăm tot ce ai făcut pe plan profesional, modul în care joci, modul în care zâmbeşti, jocul ochilor tăi este magnific, uneori nu sunt necesare cuvintele, ochii tăi spun totul.

Iţi admirăm perseverenţa, modestia , entuziasmul, încrederea în sine de care dai dovadă în meseria ta de actor. Iţi mulţunin pentru regalul actoricesc oferit în " ASI ", ne uităm cu aceeaşi plăcere şi la " AŞK ve CEZA " pentru a te vedea şi pentru a îţi descoperi noi valenţe ca actor. Datorită serialului ASI am descoperit lumea serialelor turceşti, tradiţiile şi obiceiurile poporului turc, muzica turcească , am încercat să aflăm cât mai multe informaţii despre actorii turci, despre Turcia , datorită acestui serial am legat prietenii virtuale pe forumuri discutând zile şi nopţi la rând despre personaje .

De ziua ta Murat , îţi dorim multă sănătate, îndeplinirea tuturor dorinţelor, succes în tot ceea ce faci, drumul tău să fie presărat numai cu flori, să fie plin cu soare, înţelegere, înţelepciune şi mai presus de toate cu multă dragoste .
Murat, ne-ai produs atât de multă bucurie în suflete, încât toate gândurile noastre se îndreaptă astăzi spre tine. Îți dorim să fii mereu, înțelept, înțelegător, plin de dragoste și iubire. Fii întodeauna așa cum simți că trebuie sa fii și dacă acest lucru nu e de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu e de ajuns pentru tine.

Murat îţi dorim multe reuşite pe plan profesional şi personal, ne-am bucura ca din toamnă să te putem vedea într-un nou proiect TV.

La mulţi ani !! Murat Yildirim

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 0bc24c2ab364340fb27e3d64d631207d22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 C1250a52916a356f5a145c511e1021e922. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 3697c76223682acde4838bd22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 68322. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Birthdayredheartshapedb

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Muratyildirimmessage222. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Muratyildirimbirthdaya22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Muratyildirim1222. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Muratbirth122. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Muratyildirimbirthday22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Muratd1
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Ef660d5f3cfdc7f652abc2222. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Zif32n3e22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Cajscrfrmix201029
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Sinttulo2ee
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 019f22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Cadeau522. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Df9ecce5d0001bcb7fbed01

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 13 Apr 2011, 12:13 am, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 13 Apr 2011, 12:11 am

Foarte frumos, Denisa.

Am ramas fara cuvinte. kiss kiss kiss

Iti multumim din suflet si ii spun si eu LA MULTI ANI! :sdf:

Pe maine 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155656 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155656 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155656
Somn usor, vise placute... kiss
Acum... la somnic. 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 79551
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mier 13 Apr 2011, 12:18 am

Magnific de -a dreptul intregul mesaj. Felicitari kiss La multi ani , Murat! 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 161472

Noapte buna, Vic kiss kiss Pe maine 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155656 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155656 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155656
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 13 Apr 2011, 12:24 am

bravo denisa! ai facut pagina frumoasa si aici si la gonulce! felicitari!
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 55

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 13 Apr 2011, 12:25 am

Mulţam fetelor !!!!!!!! kiss kiss
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum