22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
danuza
lexia
Iuliana
dana sandulescu
Petre Gabriel Nicoleta
rodica
dana4699
Motzişor
teodora_roman
axxa246
vania_e
alina_chupi
kh69
andradamaria
ninnet
victorelalove
alimar
iulia80
lica54
DENISA
lavy612
pufy2010
26 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pentru Dumnezeu, Denisa tu vrei sa fie pace in lume ???????????DENISA a scris:da , mă fac foc şi pară dacă nu o amorezează pe Şahnur , şi aşa e cam tristă şi cam abătută în ultimile ep , nu mai are obiectul muncii dar acum cu lipsa lui Savaş poate intră în afaceri cu Yavuz .
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
a , am uitat să specific la final îl vreau căsătorit pe Savaş cu Hasret , facem frăţie între casele de producţie
100% (in visele noastre, macar atat)DENISA a scris:a , am uitat să specific la final îl vreau căsătorit pe Savaş cu Hasret , facem frăţie între casele de producţie
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
asta da combinatie cupidon
Petre Gabriel Nicoleta- membru activ
Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 43
Localizare : COM BERCA JUD BUZAU
11 Nisan Pazartesi 2011 Reyting Sonuçları
HEDEF KITLE (A/B)
S.NO PROGRAM ADI KANAL\DEGISKEN SURE (r) AMR % SHR %
1 ARKA SOKAKLAR KAND 1:30:22 8,30% 21,42%
2 EZEL ATV 1:33:50 6,05% 19,72%
7 EZEL (OZET) ATV 0:05:30 4,73% 12,22%
8 ASK VE CEZA ATV 1:25:46 4,65% 12,30%
HEDEF KITLE (TOTAL)
1 ARKA SOKAKLAR KAND 1:30:22 11,27% 26,81%
2 ARKA SOKAKLAR (OZET.) KAND 1:02:29 6,76% 17,40%
3 DENIZ YILDIZI. FOX 0:48:30 6,03% 16,62%
4 YER GOK ASK FOX 1:47:30 5,66% 14,13%
5 ASK VE CEZA ATV 1:25:46 5,64% 13,56%
10 EZEL ATV 1:33:50 4,37% 13,98%
HEDEF KITLE (A/B)
1 ARKA SOKAKLAR KAND 1:30:22 8,30% 21,42%
2 EZEL ATV 1:33:50 6,05% 19,72%
7 EZEL (OZET) ATV 0:05:30 4,73% 12,22%
8 ASK VE CEZA ATV 1:25:46 4,65% 12,30%
HEDEF KITLE (TOTAL)
1 ARKA SOKAKLAR KAND 1:30:22 11,27% 26,81%
2 ARKA SOKAKLAR (OZET.) KAND 1:02:29 6,76% 17,40%
3 DENIZ YILDIZI. FOX 0:48:30 6,03% 16,62%
4 YER GOK ASK FOX 1:47:30 5,66% 14,13%
5 ASK VE CEZA ATV 1:25:46 5,64% 13,56%
10 EZEL ATV 1:33:50 4,37% 13,98%
[quote="DENISA"] Mersi de ştiri Denisa!
Servus şi merhaba la toată lumea!
Dar!!!! Îmi pare rău că de ziua lui Murat vin cu un astfel de anunţ, dar n-am de ales, nu depinde de mine: Dailymotion a blocat episoadele 37-44, adică le-a şters din cauza drepturilor de autor.
Vă pun în imagine anunţul lor.
În aceste condiţii nu mai are sens să mai insistăm, Lexia şi cu mine să le punem pe vreo reţea. Rămân variantele piratate de alţii după filmele noastre, râsul lumii, dar asta e.
Vă pun docomentul de pe Dailymotion.
Servus şi merhaba la toată lumea!
Dar!!!! Îmi pare rău că de ziua lui Murat vin cu un astfel de anunţ, dar n-am de ales, nu depinde de mine: Dailymotion a blocat episoadele 37-44, adică le-a şters din cauza drepturilor de autor.
Vă pun în imagine anunţul lor.
În aceste condiţii nu mai are sens să mai insistăm, Lexia şi cu mine să le punem pe vreo reţea. Rămân variantele piratate de alţii după filmele noastre, râsul lumii, dar asta e.
Vă pun docomentul de pe Dailymotion.
- Spoiler:
- https://2img.net/r/ihimizer/img689/34/aaaawn.jpg
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Ce scenarii frumoase isi imagineaza toata lumea.
Dar eu cred ca razbunarea lui Savas va fi teribila...L-au bagat la inchisoare sa-si alimenteze bateriile, pentru acest motiv eu cred ca ceea ce se va intampla in continuare va fi plin de actiune...asta cred eu.
Ii va face intr-un fel "bine" statul la inchisoare un episod , sau chiar mai putin. Isi va da seama ca asa nu se mai poate. RAUL (YAVUZ, IN SPECIAL) TREBUIE TAIAT DE LA RADACINA !
Yasemin-tot ce se poate sa fie rapita de Yavuz dar de pierdut sarcina...nu stiu ce sa spun
Oricum in continuare o sa avem ce sa vedem si sa ne imaginam va fi interesant si placut in acelasi timp.
A...si poate se mai gandeste si Savas, sa-si mai schimbe din oameni ,ca prea mi se par ... sa spunem "putin varza" . Sa ne gandim la momentul in care Yavuz a intrat in casa lui Yaso si cand a fost cu Omer in parc. Aia de la paza dormeau... Somn usor!
Dar eu cred ca razbunarea lui Savas va fi teribila...L-au bagat la inchisoare sa-si alimenteze bateriile, pentru acest motiv eu cred ca ceea ce se va intampla in continuare va fi plin de actiune...asta cred eu.
Ii va face intr-un fel "bine" statul la inchisoare un episod , sau chiar mai putin. Isi va da seama ca asa nu se mai poate. RAUL (YAVUZ, IN SPECIAL) TREBUIE TAIAT DE LA RADACINA !
Yasemin-tot ce se poate sa fie rapita de Yavuz dar de pierdut sarcina...nu stiu ce sa spun
Oricum in continuare o sa avem ce sa vedem si sa ne imaginam va fi interesant si placut in acelasi timp.
A...si poate se mai gandeste si Savas, sa-si mai schimbe din oameni ,ca prea mi se par ... sa spunem "putin varza" . Sa ne gandim la momentul in care Yavuz a intrat in casa lui Yaso si cand a fost cu Omer in parc. Aia de la paza dormeau... Somn usor!
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mar 12 Apr 2011, 3:56 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Buna ziua. Unde pot sa vad si eu tot episodul 52?
alina_chupi- membru activ
Data de inscriere : 24/03/2011
Localizare : Ploiesti
Abia asteptam adevarata actiune.. de acum incolo , altfel era totul anost si monoton. Cred si eu ca-i va prinde bine scurta cazare, ( sa speram) , va reflecta mai mult asupra situatiei critice prin care trece.victorelalove a scris:Ce scenarii frumoase isi imagineaza toata lumea.
Yaso l-a avut tot timpul langa ea in ultimele episoade , locuind in acceasi casa , asa ca acum vedem scenele mai palpitante intre ei avand in vedere ca sunt departati unul de altul, el fiind pe la
Trebuie sa si dea seama de incompetenta oamenilor lui .. tot timpul au dat-o in bara , ai lui Moran sunt mai bine antrenati , primesc mai multi bani , mai multa mancare nu stiu care e cauza .
Pe Ysmail l-au pierdut si p ala , s-a dus la Morani ...Esref este insa un angajat loial , de el imi place, Nu l-ar lasa el pe ABBE de izbeliste. Poate afla de Ismail si -l jumuleste oleaca\
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
lavy612 a scris:
Abia asteptam adevarata actiune.. de acum incolo , altfel era totul anost si monoton. Cred si eu ca-i va prinde bine scurta cazare, ( sa speram) , va reflecta mai mult asupra situatiei critice prin care trece.
Yaso l-a avut tot timpul langa ea in ultimele episoade , locuind in acceasi casa , asa ca acum vedem scenele mai palpitante intre ei avand in vedere ca sunt departati unul de altul, el fiind pe la <hotel>
Trebuie sa si dea seama de incompetenta oamenilor lui .. tot timpul au dat-o in bara , ai lui Moran sunt mai bine antrenati , primesc mai multi bani , mai multa mancare nu stiu care e cauza .
Pe Ysmail l-au pierdut si p ala , s-a dus la Morani ...Esref este insa un angajat loial , de el imi place, Nu l-ar lasa el pe ABBE de izbeliste. Poate afla de Ismail si -l jumuleste oleaca\
Mai ales că Ismail nu e la prima abatere.
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
lavy612 a scris:
A ai lui Moran sunt mai bine antrenati , primesc mai multi bani , mai multa mancare nu stiu care e cauza . ...Esref este insa un angajat loial , de el imi place, Nu l-ar lasa el pe ABBE de izbeliste. Poate afla de Ismail si -l jumuleste oleaca\
Mai multa mancare...Asta este tare. Si daca primesc mancare...ce le pune in ea de sunt asa de loiali?
Ca eu nu imi amintesc sa-i fi tradat vreodata cineva.
Cat despre Ysmail sigur isi va lua si el la un moment dat "bataita" si inca cu dobanda.
victorelalove- moderator
teodora_roman a scris:
Mai ales că Ismail nu e la prima abatere.
Asa este... are deja cartonas galben... inca un galben si este ELIMINAT.
A muscat" mana care la hranit". Cata lipsa de caracter... of, of, of
victorelalove- moderator
Ismail a facut gafa si cu pozele atunci demult.Da, parca tot palavragea cu Sahnur ceva pe acolo , sa nu se alieze si asta cu el ...
Serviti , va rog
Serviti , va rog
lavy612- vip
NUUUUUUUUUUU! lavy asta ar insemna sa se alieze cu insusi "persona non grata" dragalasul de Yavuz.
Nu cred sa faca asta Sahnur...sau chiar daca s-ar intampla asa ceva( o alianta intre cei doi) Baldaroaica ar face-o in necunostiinta de cauza...Dar sa speram ca nu se complica asa de mult lucrurile.
Si eu cred ca atunci cand se va afla de Ysmail (ce ii coace lui mintea si cum a tradat el) cel care ii da "omorul" este Esref.
Ca el s-a rugat de Savas Aga sa-l primeasca inapoi...si daca tin eu bine minte i-a spus ca daca mai face ceva necurat el se ocupa de Ysmail. ( Esref este cel din stanga ecranului)
Nu cred sa faca asta Sahnur...sau chiar daca s-ar intampla asa ceva( o alianta intre cei doi) Baldaroaica ar face-o in necunostiinta de cauza...Dar sa speram ca nu se complica asa de mult lucrurile.
Si eu cred ca atunci cand se va afla de Ysmail (ce ii coace lui mintea si cum a tradat el) cel care ii da "omorul" este Esref.
Ca el s-a rugat de Savas Aga sa-l primeasca inapoi...si daca tin eu bine minte i-a spus ca daca mai face ceva necurat el se ocupa de Ysmail. ( Esref este cel din stanga ecranului)
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:NUUUUUUUUUUU! lavy asta ar insemna sa se alieze cu insusi "persona non grata" dragalasul de Yavuz.
Ca el s-a rugat de Savas Aga sa-l primeasca inapoi...si daca tin eu bine minte i-a spus ca daca mai face ceva necurat el se ocupa de Ysmail.
Sahnur e incoltita rau , pt ca vrea fiu'sau sa le vanda pamant Moranilor .Nici eu nu vreau sa se int aasa ceva sa se dea cumva de partea ,, capcaunilor'' alora. Sa- si stapaneasca atacurile de disperare ... oricum nu-l mai suporta pe Yavuz pt ca stie ca din cauza lui e si Mustafa arestat.
Ismail tot de la Savas si-o incaseaza , presimt , cum il va duce asa intr-un loc izolat si intunecat ...cum a mai facut cu restul si acolo ii face de petrecanie
lavy612- vip
Motzişor a scris:...
În aceste condiţii nu mai are sens să mai insistăm, Lexia şi cu mine să le punem pe vreo reţea...
@ Motzisor & Lexia & Co
pentru eforturile voastre
mesajul din finalul clipului este pentru voi
PS - ce frumos se uitau unul la altul în primul sezon!!!
pufy2010 a scris:...
@ Motzisor & Lexia & Co... mesajul din finalul clipului este pentru voi...
Mulţumim frumos, Pufy, trebuie să mă retrag, dar peste vreo 3 zile revin în forţă
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
bună seara !! Motzy chiar îmi pare rău ..
http://www.dizifrm.org/izle/ask-ve-ceza-52-bolum-hd
http://www.dizifrm.org/izle/ask-ve-ceza-52-bolum-izle
alina_chupi a scris:Buna ziua. Unde pot sa vad si eu tot episodul 52?
http://www.dizifrm.org/izle/ask-ve-ceza-52-bolum-hd
http://www.dizifrm.org/izle/ask-ve-ceza-52-bolum-izle
Ești un dulce Pufy, mulțumim frumos. Uite noi ne-am muncit și ei asta ne-au făcutpufy2010 a scris:
@ Motzisor & Lexia & Co
pentru eforturile voastre
mesajul din finalul clipului este pentru voi
- Spoiler:
PS - ce frumos se uitau unul la altul în primul sezon!!!
Văd că vă menajați pentru mâine. Delectați-vă cu mesajele din clip pentru
bună Lexia !! eu sunt pe acilea aştept să bată gongul 0:00
http://muratyildirim.forumotion.com/f43-montada
http://muratyildirim.forumotion.com/f43-montada
Murat în România ai numeroşi şi înfocaţi fani, ne-ai fascinat cu vocea ta caldă, cu gingăşia şi expresivitatea ochilor tăi. Admirăm tot ce ai făcut pe plan profesional, modul în care joci, modul în care zâmbeşti, jocul ochilor tăi este magnific, uneori nu sunt necesare cuvintele, ochii tăi spun totul.
Iţi admirăm perseverenţa, modestia , entuziasmul, încrederea în sine de care dai dovadă în meseria ta de actor. Iţi mulţunin pentru regalul actoricesc oferit în " ASI ", ne uităm cu aceeaşi plăcere şi la " AŞK ve CEZA " pentru a te vedea şi pentru a îţi descoperi noi valenţe ca actor. Datorită serialului ASI am descoperit lumea serialelor turceşti, tradiţiile şi obiceiurile poporului turc, muzica turcească , am încercat să aflăm cât mai multe informaţii despre actorii turci, despre Turcia , datorită acestui serial am legat prietenii virtuale pe forumuri discutând zile şi nopţi la rând despre personaje .
De ziua ta Murat , îţi dorim multă sănătate, îndeplinirea tuturor dorinţelor, succes în tot ceea ce faci, drumul tău să fie presărat numai cu flori, să fie plin cu soare, înţelegere, înţelepciune şi mai presus de toate cu multă dragoste .
Murat, ne-ai produs atât de multă bucurie în suflete, încât toate gândurile noastre se îndreaptă astăzi spre tine. Îți dorim să fii mereu, înțelept, înțelegător, plin de dragoste și iubire. Fii întodeauna așa cum simți că trebuie sa fii și dacă acest lucru nu e de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu e de ajuns pentru tine.
Murat îţi dorim multe reuşite pe plan profesional şi personal, ne-am bucura ca din toamnă să te putem vedea într-un nou proiect TV.
La mulţi ani !! Murat Yildirim
membrii forumului https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 13 Apr 2011, 12:13 am, editata de 1 ori
Foarte frumos, Denisa.
Am ramas fara cuvinte.
Iti multumim din suflet si ii spun si eu LA MULTI ANI! :sdf:
Pe maine
Somn usor, vise placute...
Acum... la somnic.
Am ramas fara cuvinte.
Iti multumim din suflet si ii spun si eu LA MULTI ANI! :sdf:
Pe maine
Somn usor, vise placute...
Acum... la somnic.
victorelalove- moderator
Magnific de -a dreptul intregul mesaj. Felicitari La multi ani , Murat!
Noapte buna, Vic Pe maine
Noapte buna, Vic Pe maine
lavy612- vip
bravo denisa! ai facut pagina frumoasa si aici si la gonulce! felicitari!
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum