22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
danuza
lexia
Iuliana
dana sandulescu
Petre Gabriel Nicoleta
rodica
dana4699
Motzişor
teodora_roman
axxa246
vania_e
alina_chupi
kh69
andradamaria
ninnet
victorelalove
alimar
iulia80
lica54
DENISA
lavy612
pufy2010
26 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
victorelalove a scris:BUNA DIMINEATA, NINNET.
Multumim pentru cafea.... este delicioasa.
cu placere draga mea ,am trimis cateva bancuri poate ne amuzam pe
asa o zi naspa
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
ninnet a scris:
cu placere draga mea ,am trimis cateva bancuri poate ne amuzam pe
asa o zi naspa
Chiar sunt bune bancurile...mai radem si noi...trece timpul mai repede.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
superrrrrrrr!!!!!!!111
La o unitate militara vine un general in inspectie. Toate bune cu o singura exceptie: O camila legata de un pom.
Generalul intreaba: -Ce-i cu camila asta?
-Stiti, o folosesc soldatii fiindca pe aici prin preajma nu sunt femei.
Peste doua saptamani generalul ia camila la el in cort, si apoi iese afara cu pantalonii in vine.
-Deci asa o faceti voi soldatii?
-Nu, de obicei ne urcam pe ea si mergem in sat la femei.
La o unitate militara vine un general in inspectie. Toate bune cu o singura exceptie: O camila legata de un pom.
Generalul intreaba: -Ce-i cu camila asta?
-Stiti, o folosesc soldatii fiindca pe aici prin preajma nu sunt femei.
Peste doua saptamani generalul ia camila la el in cort, si apoi iese afara cu pantalonii in vine.
-Deci asa o faceti voi soldatii?
ninnet- vip
buna dimineata Ninnet , buna dimineta forum
chiar ca este o cafea foarte delicioasa
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
ninnet a scris:superrrrrrrr!!!!!!!111
victorelalove- moderator
dana4699 a scris:buna dimineata Ninnet , buna dimineta forum
Buna dimineata, dana.
victorelalove- moderator
e tare
dana4699- vip
buna dimineata Victorela
dana4699- vip
Aveti sampon?
- De oua.
- Si pe cap cu ce ma spal?
-Domnule doctor, zise femeia, disperata, ati uitat ca de trei minute stau cu limba scoasa?
-N-am uitat, dar vreau sa scriu reteta in liniste.
Doi politisti intra intr-o librarie.
Dupa un moment de ezitare, vinzatoarea ii intreaba:
-Ce-i baieti, ploua afara?
Inaintea unei operatii, chirurgul isi intreaba pacientul:
-Ce varsta aveti?
-Peste o luna voi implini 40 de ani.
-Bravo, bravo, spune chirurgul, imi place tare mult optimismul dumneavoastra!
-Vecine, sunt distrus. Nevasta ma insala! Mi-a zis aseara ca a dormit la Nuti.
-Si?
-Pai la Nuti am dormit eu!
Barbatul isi prinde sotia cu amantul:
- Ce face individul asta in patul nostru?
- Minuni...
- De oua.
-Domnule doctor, zise femeia, disperata, ati uitat ca de trei minute stau cu limba scoasa?
-N-am uitat, dar vreau sa scriu reteta in liniste.
Doi politisti intra intr-o librarie.
Dupa un moment de ezitare, vinzatoarea ii intreaba:
-Ce-i baieti, ploua afara?
Inaintea unei operatii, chirurgul isi intreaba pacientul:
-Ce varsta aveti?
-Peste o luna voi implini 40 de ani.
-Bravo, bravo, spune chirurgul, imi place tare mult optimismul dumneavoastra!
-Vecine, sunt distrus. Nevasta ma insala! Mi-a zis aseara ca a dormit la Nuti.
-Si?
-Pai la Nuti am dormit eu!
Barbatul isi prinde sotia cu amantul:
- Ce face individul asta in patul nostru?
- Minuni...
ninnet- vip
dana4699 a scris:buna dimineata Victorela
Dana , vezi ca te las repetenta............ buna dimineata!
ninnet- vip
ninnet a scris:Aveti sampon?
- De oua.
Super bancuri...Iar primul este mortal!
victorelalove- moderator
bravo Denisa , Dea , pentru frumoasa pagina oferita Pretiosului
bravo Ninnet pentru bancuri , ar fi bine daca amantul ar face minuni dar el de obicei creeaza necazuri
bravo Ninnet pentru bancuri , ar fi bine daca amantul ar face minuni dar el de obicei creeaza necazuri
dana4699- vip
Sa aveti o zi linistita , va pupic!
ninnet- vip
scuze iubita dar am facut o febra de zile mari si am avut si frisone. trebuie sa pun pe picioare si sa-mi reintru in ritm .
dana4699- vip
si tu draguta sa ai o zi frumoasa si linistita
dana4699- vip
Si acum te simti mai bine?dana4699 a scris:scuze iubita dar am facut o febra de zile mari si am avut si frisone. trebuie sa pun pe picioare si sa-mi reintru in ritm .
victorelalove- moderator
chiar daca simt ca ard , vreau sa fac si prezenta pe forum
dana4699- vip
dana4699 a scris:chiar daca simt ca ard , vreau sa fac si prezenta pe forum
Din acest motiv... anul acesta vei lua premiul intai cu coronita.
pe linie.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Din acest motiv... anul acesta vei lua premiul intai cu coronita.
pe linie.
multumesc frumos , esti o dulce
dana4699- vip
:hello2: :hello2: dragilor!
si chiar asa! pe unde umbla primavara asta?
Dar ce-ati zice voi ca propunerea Yaseminei pentru Cicek sa se re fere la faptul ca ea, Yaso va renunta la Savas tocmai pentru a" stopa "cutuma , iar Cicec sa ramana sotia si de facto a lui Savas, Yaso urmand sa-si indrepte "atentia" spre Yavuz ati crede-o pe Yaso capabila de sacrificiul asta?????????? -sadic-
nu ,nu-i frumos din partea mea!!!!!!!!!!
Savas va ramane perplex, Yavuz triumfator, ...restul nu mai conteaza in faza asta...
Nu ca vine :paste5>: si va dau voua roaba cu tot ce contine!!!!!!!
Dar ce-ati zice voi ca propunerea Yaseminei pentru Cicek sa se re fere la faptul ca ea, Yaso va renunta la Savas tocmai pentru a" stopa "cutuma , iar Cicec sa ramana sotia si de facto a lui Savas, Yaso urmand sa-si indrepte "atentia" spre Yavuz ati crede-o pe Yaso capabila de sacrificiul asta?????????? -sadic-
Savas va ramane perplex, Yavuz triumfator, ...restul nu mai conteaza in faza asta...
Nu ca vine :paste5>: si va dau voua roaba cu tot ce contine!!!!!!!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
buna andrada , eu nu cred ca yasmine se va uita la yazuz,n-o cred in stare. poate va renunta la savas dar nu cred ca-l va rani tocmai cu el.stiind ca este dusmanul lor de moarte
dana4699- vip
WAW!... Cat de frumos se uita Savas la Yaso,( in poza unde este inchis) printre gratii
Nu este nevoie sa mai spuna nimic...am inteles totul.
Lucrurile vor intra pe fagasul normal...trebuie...Totul se va termina cu bine... si asta cat mai curand.
Savas a vrut sa ii impace pe toti, sa nu mai fie varsare de sange, sa fie pace si armonie. Dar se pare ca nu toata lumea este de acord cu acest lucru. De ce sa fie Yaso si Savas fericiti, cand ar putea sa sufere? Isi pierd timpul aiurea multi ( Yavuz si Cicek de exemplu). Cand ar putea sa-si canalizeze energia si timpul pe lucruri mult mai importante (A-SI FACE O VIATA A LOR),ei continua sa SE LUPTE CU MORILE DE VANT. Dar asta este...orgoliul este prea mare si au impresia ca ar castiga Baldarii. Cand de fapt...eu cred ca ar avea de castigat toti.(Parerea mea).
Dar se pare...ca inainte de a fi LINISTEA MULT VISATA, o sa vedem ultima confruntare.
DACA ASA SE POT REZOLVA LUCRURILE... ATUNCI ASTEPTAM LUPTA CU SUFLETUL LA GURA.
Se schimba situatia si inainte de LINISTEA DE DINAINTEA FURTUNII sigur v-om vedea FURTUNA DE DINAINTEA LINISTEI!
Nu este nevoie sa mai spuna nimic...am inteles totul.
Lucrurile vor intra pe fagasul normal...trebuie...Totul se va termina cu bine... si asta cat mai curand.
Savas a vrut sa ii impace pe toti, sa nu mai fie varsare de sange, sa fie pace si armonie. Dar se pare ca nu toata lumea este de acord cu acest lucru. De ce sa fie Yaso si Savas fericiti, cand ar putea sa sufere? Isi pierd timpul aiurea multi ( Yavuz si Cicek de exemplu). Cand ar putea sa-si canalizeze energia si timpul pe lucruri mult mai importante (A-SI FACE O VIATA A LOR),ei continua sa SE LUPTE CU MORILE DE VANT. Dar asta este...orgoliul este prea mare si au impresia ca ar castiga Baldarii. Cand de fapt...eu cred ca ar avea de castigat toti.(Parerea mea).
Dar se pare...ca inainte de a fi LINISTEA MULT VISATA, o sa vedem ultima confruntare.
DACA ASA SE POT REZOLVA LUCRURILE... ATUNCI ASTEPTAM LUPTA CU SUFLETUL LA GURA.
Se schimba situatia si inainte de LINISTEA DE DINAINTEA FURTUNII sigur v-om vedea FURTUNA DE DINAINTEA LINISTEI!
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Joi 14 Apr 2011, 11:32 am, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Ei pai tocmai asta opreste "vendetta" ...dar eu am glumit, insa in termeni reali Yaso a inceput sa inteleaga foarte bine cum este cu "legile "Vanului...si eu chiar cred ca este dispusa la sacrificii , cum vor arata acestea vom vedea!dana4699 a scris:buna andrada , eu nu cred ca yasmine se va uita la yazuz,n-o cred in stare. poate va renunta la savas dar nu cred ca-l va rani tocmai cu el.stiind ca este dusmanul lor de moarte
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
andradamaria a scris: :hello2: :hello2: dragilor!
-sadic-
Buna Andra.
Eu cred ca mai degraba moare unul la sfarsit , decat sa se intample asa ceva!
Asta ar insemna...pe langa faptul ca mi-as smulge parul din cap... ca a fost o pierdere de timp. Parca ne-am fi uitat la alt film. NU , NU SI NU.
Eu una stiu ca as suferi foarte mult daca s-ar intampla asta. Dar..ce pot sa fac?
Ramane sa sper.
victorelalove- moderator
fii sigura de asta
dana4699- vip
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum