Serialesitelenovelet
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+22
danuza
lexia
Iuliana
dana sandulescu
Petre Gabriel Nicoleta
rodica
dana4699
Motzişor
teodora_roman
axxa246
vania_e
alina_chupi
kh69
andradamaria
ninnet
victorelalove
alimar
iulia80
lica54
DENISA
lavy612
pufy2010
26 participanți

Pagina 35 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Urmatorul

In jos

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Empty Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Apr 2011, 11:21 am

dana4699 a scris:buna andrada , eu nu cred ca yasmine se va uita la yazuz,n-o cred in stare. poate va renunta la savas dar nu cred ca-l va rani tocmai cu el.stiind ca este dusmanul lor de moarte kiss

De acord cu tine dana. kiss
Nu vad cum s-ar putea uita Yaso la Yavuz... Si eu cred ca mai degraba ar pleca din viata lui Savas, decat sa-i faca asa ceva.
Si mai ganditi-va cat ar suferi Savas( SI NOI ALATURI DE EL) VA DATI SEAMA? sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Empty Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Apr 2011, 11:29 am

Si mai este ceva Andra... Tu chiar crezi ca un sacrificiu , asa de teribil, ca asta ( Yaso sa fie langa Yavuz) ar aduce pacea intre cele doua clanuri?
Ma indoiesc.
Cred ca le da Savas foc Moranilor!
Nu ar fi logic sa se intample asa ceva...Dar la ce finaluri de filme am vazut la turci...cine stie...
Insa niciodata.... niciodata... personajele principale nu au ramas cu dusmanul. Au murit, au plecat cu barca, au ramas cu copii, au plans pe la morminte.
Ce face filmul asta din om! kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 14 Apr 2011, 11:36 am

victorelalove a scris:WAW!... Cat de frumos se uita Savas la Yaso,( in poza unde este inchis) printre gratii Crying or Very sad
Nu este nevoie sa mai spuna nimic...am inteles totul. 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 283516
Lucrurile vor intra pe fagasul normal...trebuie...Totul se va termina cu bine... si asta cat mai curand.
Savas a vrut sa ii impace pe toti, sa nu mai fie varsare de sange, sa fie pace si armonie. Dar se pare ca nu toata lumea este de acord cu acest lucru. De ce sa fie Yaso si Savas fericiti, cand ar putea sa sufere? Isi pierd timpul aiurea multi ( Yavuz si Cicek de exemplu). Cand ar putea sa-si canalizeze energia si timpul pe lucruri mult mai importante (A-SI FACE O VIATA A LOR),ei continua sa SE LUPTE CU MORILE DE VANT. Dar asta este...orgoliul este prea mare si au impresia ca ar castiga Baldarii. Cand de fapt...eu cred ca ar avea de castigat toti.(Parerea mea).
Dar se pare...ca inainte de a fi LINISTEA MULT VISATA, o sa vedem ultima confruntare.
DACA ASA SE POT REZOLVA LUCRURILE... ATUNCI ASTEPTAM LUPTA CU SUFLETUL LA GURA.
Se schimba situatia si inainte de LINISTEA DE DINAINTEA FURTUNII sigur v-om vedea FURTUNA DE DINAINTEA LINISTII!

THE END!!!!!!!!
Vic, serialele turcesti in general (din ce am vazut noi)respecta anumite clisee si au mai multe furtuni (uneori exagerat de mule) Smile Smile si chiar daca inceputul este -original- il incadeaza ei pe parcurs in cliseele de care vorbeam kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 14 Apr 2011, 11:40 am

victorelalove a scris:Si mai este ceva Andra... Tu chiar crezi ca un sacrificiu , asa de teribil, ca asta ( Yaso sa fie langa Yavuz) ar aduce pacea intre cele doua clanuri?
Ma indoiesc.
Cred ca le da Savas foc Moranilor!
Nu ar fi logic sa se intample asa ceva...Dar la ce finaluri de filme am vazut la turci...cine stie...
Insa niciodata.... niciodata... personajele principale nu au ramas cu dusmanul. Au murit, au plecat cu barca, au ramas cu copii, au plans pe la morminte.
Ce face filmul asta din om! kiss kiss kiss
INTOTDEAUNA au gestionat dusmania in asa fel incat aceasta sa nu mai existe!!!!!!!!
Pe mine m-a prins acest serial, la inceput, prin faptul ca turcii au adus in fata noasta o situatie reala ,o situatie care exista in secolul 21 ,si care la drept vorbind nu prea face cinste unui popor care se vrea -la propriu- european :conditia femeii in societatea musulmana...pentru o astfel de societate ...este bine sa fii femeia aga, altfel n-ai nici o sansa , Smile

Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Joi 14 Apr 2011, 11:48 am, editata de 1 ori
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Apr 2011, 11:43 am

andradamaria a scris:THE END!!!!!!!!
Vic, serialele turcesti in general (din ce am vazut noi)respecta anumite clisee si au mai multe furtuni (uneori exagerat de mule) Smile Smile si chiar daca inceputul este -original- il incadeaza ei pe parcurs in cliseele de care vorbeam kiss
kiss Chiar asa.
CLISEE GASESTI IN ORICE FILM ai dreptate.
Dar trebuie sa ne gandim asa: Omenirea a facut... cred ca milioane de filme si piese de teatru.
Sa apara cineva cu o idee originala 100%, ma indoiesc ca se mai intampla, sau chiar daca se intampla, se intampla rar.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Apr 2011, 11:48 am

Stii ceva Andra...Cum ar fi sa se casatoreasca Yavuz cu Nazan?
I-a luat ei sotul, lui Baran tatal. Astfel le ofera ceea ce le-a luat.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 14 Apr 2011, 11:54 am

victorelalove a scris:Stii ceva Andra...Cum ar fi sa se casatoreasca Yavuz cu Nazan?
I-a luat ei sotul, lui Baran tatal. Astfel le ofera ceea ce le-a luat.
vezi ca am facut o completare mai sus Smile varianta asta o luasem in considerare cand Yavuz era ceva mai gri ,nu asa negru Smile Smile dar n-a mers!!! Smile
la inceputul serialului eram curioase cum vor scote la capat un asemenea subiect, dar..l-au diluat d.p.v.scenaristic...de n-a mai ramas aproape nimic..asa ca asteptam furtunile si oazele de liniste Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Apr 2011, 11:58 am

andradamaria a scris:
s Smile varianta asta o luasem in considerare cand Yavuz era ceva mai gri ,nu asa negru mori

Yavuz cel negru? Smile
Eu cred ca va sfarsi in inchisoare din nou.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 14 Apr 2011, 12:11 pm

victorelalove a scris:

Yavuz cel negru? Smile
Eu cred ca va sfarsi in inchisoare din nou.
eu cred ca se va rezolva pe cale amiabila...in nici un caz cu inchisoare-pe durata nedeterminata- Smile a unui sef de clan, se va oferi altcineva sa faca inchisoare in locul lui Smile si vor parafa pacea...acum sa vedem conditiile respectivului tratat!!!!! kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Apr 2011, 12:19 pm

andradamaria a scris:eu cred ca se va rezolva pe cale amiabila...in nici un caz cu inchisoare-pe durata nedeterminata- Smile a unui sef de clan, se va oferi altcineva sa faca inchisoare in locul lui Smile si vor parafa pacea...acum sa vedem conditiile respectivului tratat!!!!! kiss

Poate ca un astfel de tratat ar fi mers pana in momentul in care a intrat Savas in inchisoare. Acum nu mai sunt sigura de lucrul acesta.
S-au adunat prea multe.
Poate ca Yavuz pleaca la facultate in SUA. Ca tot este el suparat ca pe Savas l-au dat la scoala...

Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Joi 14 Apr 2011, 12:41 pm

Buna fetelor kiss .... ce zi posomorata, macar e bine ca aici atmosfera e mai vioaie.

kiss Eu nu l-am suportat pe Yavuz de la inceput, stiam ca va interveni intre savas si yaso , insa asa cum ziceai Vic , si eu vreau sa sfarseasca in inchisoare , singur , parasit si bagandu-si unghiile in gat de ciuda ca savas ramane cu yaso Smile
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Apr 2011, 12:44 pm

andradamaria a scris:
INTOTDEAUNA au gestionat dusmania in asa fel incat aceasta sa nu mai existe!!!!!!!!
Pe mine m-a prins acest serial, la inceput, prin faptul ca turcii au adus in fata noasta o situatie reala ,o situatie care exista in secolul 21 ,si care la drept vorbind nu prea face cinste unui popor care se vrea -la propriu- european :conditia femeii in societatea musulmana...pentru o astfel de societate ...este bine sa fii femeia aga, altfel n-ai nici o sansa , Smile
Si pe mine m-a prins RAU DE TOT serialul asta ...Acum sa vad cand imi da drumul! Nu am mai patit niciodata asa ceva. kiss

Cat despre dusmanie...nu stiu ce sa spun.
Ura si dorinta de razbunare sunt sentimente puternice, reale si foarte intense. Nu pot fi disimulate.
Ca nu mai exista dusmanie la sfarsitul serialului inseamna ca a fost mereu loc de PACE...dar in loc de asta au preferat sa se confrunte de fiecare data, dintr-un orgoliu stupid.
Poate ca asta se va intampla la sfarsitul serialului. kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Apr 2011, 12:46 pm

lavy612 a scris:Buna fetelor kiss .... ce zi posomorata, macar e bine ca aici atmosfera e mai vioaie.

kiss Eu nu l-am suportat pe Yavuz de la inceput, stiam ca va interveni intre savas si yaso , insa asa cum ziceai Vic , si eu vreau sa sfarseasca in inchisoare , singur , parasit si bagandu-si unghiile in gat de ciuda ca savas ramane cu yaso Smile
Buna lavy kiss
Era de asteptat sa intervina cineva intre ei. Lui Yavuz i-a revenit "deosebita placere". Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Joi 14 Apr 2011, 12:55 pm

victorelalove a scris:
Buna lavy kiss
Era de asteptat sa intervina cineva intre ei. Lui Yavuz i-a revenit "deosebita placere". Smile

Auzi , da totusi , slava domnului ca nu a mai aparut vreun alt personaj feminin tot asa malefic caruia sa i se puna pata pe Savas si sa doreasca sa-l desparta de Yaso.Mai demult credeam ca Pelin are o tentativa , cand ii facea ochi dulci pe la bar , dar bine ca nu s-a dovedit asa.
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Apr 2011, 12:59 pm

lavy612 a scris:

Auzi , da totusi , slava domnului ca nu a mai aparut vreun alt personaj feminin tot asa malefic caruia sa i se puna pata pe Savas si sa doreasca sa-l desparta de Yaso.Mai demult credeam ca Pelin are o tentativa , cand ii facea ochi dulci pe la bar , dar bine ca nu s-a dovedit asa.
Slava domnului! 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 363452
Lasa ca asa este mai bine...ii raman lui Pala toate GAGICILE Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Joi 14 Apr 2011, 1:09 pm

Pala are mai mult succes , e mai ,,pufos''Smile si mai ales la puicute , gen Ceyda ....
Ma intreb ce intentii perverse are in legatura cu Pala...oare o fi fost indrumata de yavuz sa-i destrame familia???
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Apr 2011, 1:11 pm

lavy612 a scris: Pala are mai mult succes , e mai ,,pufos''Smile si mai ales la puicute , gen Ceyda ....
Ma intreb ce intentii perverse are in legatura cu Pala...oare o fi fost indrumata de yavuz sa-i destrame familia???
Ceyda are planuri mari! Smile Smile Smile
Ce... Numai Savas sa aibe 2 neveste in casa Baldarilor?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Joi 14 Apr 2011, 1:25 pm

Un barbat (Pala)surprins la amanta de catre sotie, sare de la etajul 5.

In cadere se gindeste: “Nu puteam sa stau acasa cu nevasta… sa maninc un gratar… sa beau un sprit…. si …. cine stie …. poate sa fac si sex ?!?.”

Cade cu noroc pe o capitza de iarba proaspat cosita din spatiul verde al blocului si cugeta:

“Doamne cum e omul…. numai doua secunde am fost disperat si cate prostii mi-au trecut prin cap…” Smile
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Apr 2011, 1:27 pm

lavy612 a scris:Un barbat (Pala)surprins

“Doamne cum e omul…. numai doua secunde am fost disperat si cate prostii mi-au trecut prin cap…” Smile

Smile Smile Smile
BINE CA SI-A REVENIT.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Apr 2011, 1:30 pm

Oricum sper ca Pala sa-si revina repede...Astfel risca sa piarda multe lucruri, cel mai important fiind Fidan.
Este totusi interesant cum producatorii s-au gandit ei ...sa-l faca pe Pala un infidel. Relatia Pala-Fidan era asa de frumoasa si de sudata. Ce ti-e si cu barbatii astia. Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Joi 14 Apr 2011, 1:32 pm

Posibil si imposibil !!!!!!!!!

Profesoara de romana le cere elevilor sa alcatuiasca propozitii cu posibil si imposibil.
- Alina, daca o sa invat bine posibil sa iau note bune, imposibil sa nu iau un zece.
- Ionel, daca imi ajut bunicii la treaba posibil sa imi ia bicicleta,
imposibil sa nu-mi dea macar bani de buzunar.
- Bula, astazi am fost in cancelarie, domnul director si doamna profesoara isi ridicau chilotii,
posibil sa se fi fu...t, impsibil sa se fi ca..t in cancelarie...

ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Apr 2011, 1:35 pm

ninnet a scris:Posibil si imposibil !!!!!!!!!

Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Joi 14 Apr 2011, 1:58 pm

victorelalove a scris:Oricum sper ca Pala sa-si revina repede...Astfel risca sa piarda multe lucruri, cel mai important fiind Fidan.
Este totusi interesant cum producatorii s-au gandit ei ...sa-l faca pe Pala un infidel. Relatia Pala-Fidan era asa de frumoasa si de sudata. Ce ti-e si cu barbatii astia. Smile Smile Smile

Nu m-as fi gandit ca Pala poate fi asa naiv , mai degraba fiu sau Haldun .. deh asa au hotarat producatorii pt a alerta mai mult situatia.

Mama îsi învatã fiica:
- Nu-mi pasã, puteti sã mergeti în camera ta cu prietenul tãu cît timp ne uitãm la televizor în sufragerie. Dar dacã face ceva ce nu-i permis sã ne dai de veste.
- Dar, mamã, cum?
- Fii foarte atentã… Dacã vrea sã te sãrute strigi “pere” Dacã vrea sã te prindã de sîni sã strigi “mere”. Dacã îsi pune mîinile mai jos, atunci sã strigi: “piersici”!
Se închid tinerii în camera fetei iar pãrintii se uitã la televizor. Dintr-o datã, se aude o voce strigînd:
- Salatã de fructe…! Salatã de fructe…!

lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Apr 2011, 1:59 pm

lavy612 a scris:

- Salatã de fructe…! Salatã de fructe…!

Smile Salata de frunte! Tare... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Apr 2011, 2:02 pm

lavy612 a scris:

Nu m-as fi gandit ca Pala poate fi asa naiv , mai degraba fiu sau Haldun .. deh asa au hotarat producatorii pt a alerta mai mult situatia.

Bine...Pala este vrajit de Ceyda. In momentul de fata nu mai gandeste rational. Cum am mai spus ,se simte bine stiind ca o femeie asa de frumoasa se uita la el.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 35 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum