22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
danuza
lexia
Iuliana
dana sandulescu
Petre Gabriel Nicoleta
rodica
dana4699
Motzişor
teodora_roman
axxa246
vania_e
alina_chupi
kh69
andradamaria
ninnet
victorelalove
alimar
iulia80
lica54
DENISA
lavy612
pufy2010
26 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bună Dana !!! Bună dragilor !!!!!!!!!!!!
Tuba Büyüküstün Kenan'ı reddetti
Tuba Büyüküstün Kenan'ı reddetti
- Spoiler:
Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Kenan İmirzalıoğlu'nun aşkı olmayı kabul etmedi.
Diziler için yavaş yavaş sezonun sonunda geliniyor. Ezel dizisi de senaryosu tıkandığı için sezon sonu final yapmaya hazırlanıyor. Ezel'i canlandıran ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ise yeni yayın döneminde 'İngiliz Kemal' isimli dizide başrolü üstlenecek. İmirzalıoğlu'nun büyük aşkını ise Tuba Büyüküstün'ün canlandıracağı iddia edildi. Gönülçelen dizisinin başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün yaklaşık 5 yıldır kesintisiz ekran önünde olduğu için İmirzalıoğlu'yla oynamayı reddetti. Bugün'ün haberine göre güzel oyuncunun 'Gönülçelen' biterse yeni dönemde bir dizide oynamayı düşünmediği, sinema filmi tekliflerini değerlendirip dinlenmek istediği öğrenildi.
http://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustun-kenani-reddetti_6_36500
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 08 Apr 2011, 1:59 pm, editata de 1 ori
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna Deni
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
se pare ca este liniste totala
dana4699- vip
dana4699 a scris:se pare ca este liniste totala
nici chiar așa
să facem puțin zgomot
Denisa te-ai reorientat? Ai trecut pe Mister Univers?
buna Pufy , credeam ca numai eu si Deni suntem pe forum
dana4699- vip
Salut fetelor, că n-am zis, scuze
pufy2010 a scris:Salut fetelor, că n-am zis, scuze
buna
Te scuzam stai fara grija
dana4699- vip
Salutare tuturor ...am venit si eu cu floricele pt voi
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
nu Pufy , şef de harem rămâne Preţiosul apoi urmează Kenan Imirzalıoğlu, Kenan Ece, Saruhan Hünel, Erkan Petekkaya, cel din urmă e cam puriu ptr mine dar merge , mă poate lua de crescut dacă a fost precoce . sper să nu fi uitat vreun membru marcant al haremului .
da , cam prea multa linişte , "Yok lupte " mă plictisesc
AYAKLIGAZETE.COM'UN 2010 YILI TELEVİZYON YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ'NİN PERDE ARKASI!
AYAKLIGAZETE.COM 2010 YILI TELEVİZYON YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ büyük ilgi gördü. Geceye katılan Televizyon Yıldızları ve diğer ünlü konuklar muhteşem bir gece geçirdi.
07.04.2011 09:51:00
Ayakligazete.com'un takipçilerinin oylarıyla belirlenen AYAKLIGAZETE.COM 2010 YILI TELEVİZYON YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ büyük ilgi gördü. Geceye katılan Televizyon Yıldızları ve diğer ünlü konuklar muhteşem bir gece geçirdi.
Geyece katılan konuklarımızın memnuniyeti için hazırlıklar nasıl sürdürüldü, yaşanan ilkler neler...
İşte Ayakligazete.com 2010 Yılı Televizyon Yıldızları Ödül Töreni'nin perde arkası:
Ön hazırlık 2 ay sürdü. Titiz çalışmaların sürdürüldüğü Suada'da sadece Ayakligazete.com 2010 Yılı Televizyon Yıldızları Ödül Töreni için 3 tır malzeme kullanıldı.
Ekibimiz tam 3 gün boyunca törenin yapıldığı Suada'da çalıştı.
Ayakligazete.com takipçilerinin oylarıyla belirlenen '2010 Yılının Televizyon Yıldızları' sahnede ödüllerini alırken muhteşem ışıklar arasında göz kamaştırdı. Bir ödül töreninde ilk defa bu kadar çok ışık kullanıldı ve bütün ada robot ışıklarla donatıldı.
Televizyon Yıldızları için hazırlanan gecede 120 Şişe şampanya, 20 şişe viski 11 şişe de rakı ve 120 şişe şarap tüketildi.
Konuklarımızın deniz taksisinden inip ödüllerin verildiği balo salonuna girerken üzerinde yürüdüğü kırmızı halı tam 180 metrekare uzunluğundaydı.
Deniz taksisinden balo salonuna girerken yağmur yağması riskine karşı yürüme mesafesi boyunca alan koruyucu panellerle donatıldı. Konuklarımızın rahatlığı ve mutluluğunun ön planda tutulduğu ödül töreni kusursuz ve muhteşem oluşuyla dillerden düşmüyor.
da , cam prea multa linişte , "Yok lupte " mă plictisesc
AYAKLIGAZETE.COM'UN 2010 YILI TELEVİZYON YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ'NİN PERDE ARKASI!
AYAKLIGAZETE.COM 2010 YILI TELEVİZYON YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ büyük ilgi gördü. Geceye katılan Televizyon Yıldızları ve diğer ünlü konuklar muhteşem bir gece geçirdi.
07.04.2011 09:51:00
Ayakligazete.com'un takipçilerinin oylarıyla belirlenen AYAKLIGAZETE.COM 2010 YILI TELEVİZYON YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ büyük ilgi gördü. Geceye katılan Televizyon Yıldızları ve diğer ünlü konuklar muhteşem bir gece geçirdi.
Geyece katılan konuklarımızın memnuniyeti için hazırlıklar nasıl sürdürüldü, yaşanan ilkler neler...
İşte Ayakligazete.com 2010 Yılı Televizyon Yıldızları Ödül Töreni'nin perde arkası:
Ön hazırlık 2 ay sürdü. Titiz çalışmaların sürdürüldüğü Suada'da sadece Ayakligazete.com 2010 Yılı Televizyon Yıldızları Ödül Töreni için 3 tır malzeme kullanıldı.
Ekibimiz tam 3 gün boyunca törenin yapıldığı Suada'da çalıştı.
Ayakligazete.com takipçilerinin oylarıyla belirlenen '2010 Yılının Televizyon Yıldızları' sahnede ödüllerini alırken muhteşem ışıklar arasında göz kamaştırdı. Bir ödül töreninde ilk defa bu kadar çok ışık kullanıldı ve bütün ada robot ışıklarla donatıldı.
Televizyon Yıldızları için hazırlanan gecede 120 Şişe şampanya, 20 şişe viski 11 şişe de rakı ve 120 şişe şarap tüketildi.
Konuklarımızın deniz taksisinden inip ödüllerin verildiği balo salonuna girerken üzerinde yürüdüğü kırmızı halı tam 180 metrekare uzunluğundaydı.
Deniz taksisinden balo salonuna girerken yağmur yağması riskine karşı yürüme mesafesi boyunca alan koruyucu panellerle donatıldı. Konuklarımızın rahatlığı ve mutluluğunun ön planda tutulduğu ödül töreni kusursuz ve muhteşem oluşuyla dillerden düşmüyor.
multumim Lavy
Deni si la mine este la fel Pretiosul , urmat de EZEL, parca am gandi la fel
Deni si la mine este la fel Pretiosul , urmat de EZEL, parca am gandi la fel
dana4699- vip
aoleu Dana !! pomeneşti că avem acelaşi " harem "" să vedem cum le facem orarul
cu randul iubita , cu randul
dana4699- vip
erau 2 mosnegi pe o banca si unu zice:
-o vezi pe blonda aia?moare dupa mine!
-de unde stii?
-pai nu o sa moara inaintea mea!
chelneru catre o doamna:
-ati observat ca sotul dumneavoastra a cazut sub masa?
-te inseli draga,sotul meu tocmai acum a intrat pe usa!
chelner ce vin ne recomanzi astazi la aniversarea casatoriei?
-depinde d-le,vreti sa sarbatoriti sau sa uitati?
-o vezi pe blonda aia?moare dupa mine!
-de unde stii?
-pai nu o sa moara inaintea mea!
chelneru catre o doamna:
-ati observat ca sotul dumneavoastra a cazut sub masa?
-te inseli draga,sotul meu tocmai acum a intrat pe usa!
chelner ce vin ne recomanzi astazi la aniversarea casatoriei?
-depinde d-le,vreti sa sarbatoriti sau sa uitati?
să ştii Dana că atunci când vine vorba de harem sau Preţios nu sunt prea darnică sunt chiar zgripţuroaică, îi calc pe urme Burcinei.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 08 Apr 2011, 2:24 pm, editata de 1 ori
lume lume..soroo lumeeeee!
ce fac fetele? si baietii?am gasitt ceva pt Motz!sper sa va placa la toti!
ce fac fetele? si baietii?am gasitt ceva pt Motz!sper sa va placa la toti!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
normal , aperi ce-i al tau
dana4699- vip
buna iulia
dana4699- vip
Aoleu apăruşi , simţi că trebuie să mă injectezi ??? ptr calmare , eu deja simt gustul victoriei , eu centrez eu dau cu capul
Dupa ce s-au certat bine, doi soti merg in masina fara sa-si vorbeasca.
Trecand prin dreptul unei crescatorii de porci, el spune:
"Nu stiam ca ai rude prin zona asta..."
Ea raspunde:
"Ei bine, am - socrii!..."
Ea raspunde:
Deni , vezi sa nu te doara
dana4699- vip
pufy2010 a scris:
- Spoiler:
Dupa ce s-au certat bine, doi soti merg in masina fara sa-si vorbeasca.
Ea raspunde:
o fi fost prin acea fermă şi rudele starletei ???
super bancuri m-au binedispus total . aveam nevoie de asa ceva...
oare ce se intampla cu savas?
oare ce se intampla cu savas?
Petre Gabriel Nicoleta- membru activ
Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 43
Localizare : COM BERCA JUD BUZAU
si la iesire..am ceva si pt Deni..draga de ea!
am spalat putina..ca nu pot sa stau mult!
am spalat putina..ca nu pot sa stau mult!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Savaş o mai scălămbăie vreo 8-9 episoade după care avem parte de un final glorios , sper eu să nu fie şi lacrimogen .
Madam eşti mai iute ca Speedy Gonzales , nici nu apuc să mă dismeticesc bine că şi dispari .
Madam eşti mai iute ca Speedy Gonzales , nici nu apuc să mă dismeticesc bine că şi dispari .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 08 Apr 2011, 2:32 pm, editata de 2 ori
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum