22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
danuza
lexia
Iuliana
dana sandulescu
Petre Gabriel Nicoleta
rodica
dana4699
Motzişor
teodora_roman
axxa246
vania_e
alina_chupi
kh69
andradamaria
ninnet
victorelalove
alimar
iulia80
lica54
DENISA
lavy612
pufy2010
26 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
[quote="Motzişor"]Apropos, mie imi placea personajul-Besir-, OARE CE-OR FI FACUT CU EL ????????????? te pomenesti ca devine "protectorul"lui Savas in inchisoare
Motzi, sper sa nu ai dreptate, nu de alta da Floarea lu 'ahmmet ne-a mai aratat ce poate si cu alte ocazii, iti dai seama ce "trasaturi" de caracter ar scoate asta la iveala... si iar am zice ca Yavuz ...a fost mic copil
Motzi, sper sa nu ai dreptate, nu de alta da Floarea lu 'ahmmet ne-a mai aratat ce poate si cu alte ocazii, iti dai seama ce "trasaturi" de caracter ar scoate asta la iveala... si iar am zice ca Yavuz ...a fost mic copil
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata,am venit cu o cafeluta si micul dejun!
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
[quote="andradamaria"]...
Besir cred ca a ramas arestat ,dar cred ca da ordine si d acolo. Poate se intalneste cu Savas si se aliaza impotriva lui yavuz
Besir cred ca a ramas arestat ,dar cred ca da ordine si d acolo. Poate se intalneste cu Savas si se aliaza impotriva lui yavuz
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
victorelalove a scris:
Multumim pentru promo Denisa.
NU POT SA CRED...MI SE FRANGE INIMA. Savas la inchisoare.(SAU NU VAD EU BINE?)
De ce mai, de ce, de ce? Producatorii astia nu se gandesc si la noi? La bietele noastre inimioare, care bat o data cu serialul tic-tic-tic... Pai cu ce am gresit noi,cu ce?
Aveam eu o presimtire ca se vor complica lucrurile.
iubire , vezi ce palpitant e? altfel cum mai plangeam si noi un pic asa???????????
ninnet- vip
neaţa cucuietelor !!
Dragilor cam în toate serialele turceşi văzute de mine personajul princ. masculin trece pe la" Hotelul numit arest " Demir , Ezel , Mehmet ( Gumuş) , Galip( Un nou destin)
Dragilor cam în toate serialele turceşi văzute de mine personajul princ. masculin trece pe la" Hotelul numit arest " Demir , Ezel , Mehmet ( Gumuş) , Galip( Un nou destin)
' neata scumpete, cred ca sunt "predestinati"acestui hotel dar intodeauna s-au cazat pentru putina vremeDENISA a scris:neaţa cucuietelor !!
- Spoiler:
andradamaria- vip
[quote="lavy612"]
tot ce se poate ,oricum se mai pot intampla multe pana la sfarsitul serialului care
este in iunie
tot ce se poate ,oricum se mai pot intampla multe pana la sfarsitul serialului care
este in iunie
ninnet- vip
Andrada sper ca Savaş să nu stea prea mult în " staţiune " că nu prea mai are farmec serialul , el are mişcările limitate , nu tu ceartă cu mam' mare , nu tu ceartă cu Yavuz , nu vedem cum îl " jumuleşte "pe Ismail , acolo nu prea ar avea motive să zâmbească deci ar fi prea monoton şi aşa aproape adormim la serial cu lipsa lui de acţiune renunţăm complet la serial .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 12 Apr 2011, 10:27 am, editata de 1 ori
..si de la mine
andradamaria- vip
vreţi să mă ' îndopaţi " să numai încap mâine în rochiile mele arătoase ???
DENISA a scris:vreţi să mă ' îndopaţi " să numai încap mâine în rochiile mele arătoase ???
cu masura iubito, cu masura
ninnet- vip
[quote="ninnet"]
da , asa e , ne mai asteapta o gramada de surprize pana atunci , dar ne vom bucura pe deplin de sfarsit, sper.
da , asa e , ne mai asteapta o gramada de surprize pana atunci , dar ne vom bucura pe deplin de sfarsit, sper.
lavy612- vip
Va pupic, o zi buna va doresc!
ninnet- vip
din pacate eu n-am vazut episodul, dar in ceea ce ma priveste cam ai dreptate!!!!!!!!!!!Indur de dragul lui Murat si revin la ideea de-a fi rapiti scenaristii..prea a inceput sa semene ..a zeama lunga, si nu mai are nimic special, in afara de Murat si actrita care o interpreteaza pe mama lui Savas Pufy, sa nu !!!!!!!!!!!!!!!!DENISA a scris:Andrada sper ca Savaş să nu stea prea mult în " staţiune " că nu prea mai are farmec serialul , el are mişcările limitate , nu tu ceartă cu mam' mare , nu tu ceartă cu Yavuz , nu vedem cum îl " jumuleşte pe Ismail , acolo nu prea ar avea motive să zâmbească deci ar fi prae monoton şi aşa aproape adormim la serial cu lipsa lui de acţiune renunţăm complet la serial .
andradamaria- vip
eu mă pregătesc ptr party-ul de mâine
Buna dimineata tuturor! Dupa ce am urmarit filmul in dimineata asta (ep 52), am realizat ca daca Savas este acum la inchisoare , Yavuz are cale libera la Yasemin, care din pura coincidenta este plecata pentru cateva zile la Pelin. Daca nu ma insel , oamenii de paza a lui Yasemin sunt schimbati de catre Ismail si oamenii lui. Sa nu uitam pentru cine lucreaza Ismail. P arca vad o eventuala rapire a lui Yasemin,sau ea nu se va mai putea intoarce in casa Baldarilor la omer si mama sa. Nu stiu parca acum sau mai incurcat itele oleaca mai mult si sunt prea multe scenarii unele mai dureroase altele nu.... Sa nu uitam ca Yavuz renuntase la Yasemin doar in spital la aflarea vestii de paralizie. Acum vad ca totusi merge sontac-sontac dar merge. Toata ura lui pentru SAvas pleaca de la iubirea ptr Yasemin. Oare Yavuz stie ca Yasemin este insarcinata? SAu poate burtica nu ii creste doar pentru a pierde sarcina mai usor...Iertati-mi pesimismul dar de la scenaristii astia nu mai stiu ce sa mai cred. PArca este prea mult pentru o poveste de dragoste.
PArerea mea....
PArerea mea....
Petre Gabriel Nicoleta- membru activ
Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 43
Localizare : COM BERCA JUD BUZAU
Nicoleta dacă o răpesc pe Yasemina nu e paguba prea mare , Savaş să fie bine .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 12 Apr 2011, 11:03 am, editata de 1 ori
Nicoleta, si la ei ca la noi, trebuie sa fie rau ..ca sa poti aprecia binele atata cat va fi..Petre Gabriel Nicoleta a scris:..Iertati-mi pesimismul dar de la scenaristii astia nu mai stiu ce sa mai cred. PArca este prea mult pentru o poveste de dragoste.
PArerea mea....
Turcii au o nota de sadism aparte cred ca li se trage de prin stepele asiatice dar mereu revin si la sentimente mai bune si dupa ce fac varza o poveste, timp de 50-60 de episoade (uneori chiar mai mult) rezolva totul in ultimul episod!!!!
andradamaria- vip
Andrada cred că o să fugărească acţiunea în ultimul episod , îi vindecă pe toţi , îi amorezează pe toţi , îi căsătoreşte , îi împacă şi vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi
Petre Gabriel Nicoleta a scris:Buna dimineata tuturor! Dupa ce am urmarit filmul in dimineata asta (ep 52), am realizat ca daca Savas este acum la inchisoare , Yavuz are cale libera la Yasemin, care din pura coincidenta este plecata pentru cateva zile la Pelin. Daca nu ma insel , oamenii de paza a lui Yasemin sunt schimbati de catre Ismail si oamenii lui. Sa nu uitam pentru cine lucreaza Ismail. P arca vad o eventuala rapire a lui Yasemin,sau ea nu se va mai putea intoarce in casa Baldarilor la omer si mama sa. Nu stiu parca acum sau mai incurcat itele oleaca mai mult si sunt prea multe scenarii unele mai dureroase altele nu.... Sa nu uitam ca Yavuz renuntase la Yasemin doar in spital la aflarea vestii de paralizie. Acum vad ca totusi merge sontac-sontac dar merge. Toata ura lui pentru SAvas pleaca de la iubirea ptr Yasemin. Oare Yavuz stie ca Yasemin este insarcinata? SAu poate burtica nu ii creste doar pentru a pierde sarcina mai usor...Iertati-mi pesimismul dar de la scenaristii astia nu mai stiu ce sa mai cred. PArca este prea mult pentru o poveste de dragoste.
PArerea mea....
Mie mi-ar parea f rau si de yaso sa i se int ceva rau, sa piarda copilu de ex, dar ea a fost destul de protejata pana acum , totul ar fi posibil , insa trebuie sa o scape cineva din ghiarele lui yavuz... in cazul in care Savas va mai ramane arestat. Probabil o va santaja cu actul acela semnat de ei...pt ca e f obsedat de ea.
Oricum , o sa plateasca .., raul trebuie smuls odata si odata. ASK va invinge
lavy612- vip
Singura intrebare care ma framanta este ...partenerul pentruDENISA a scris:Andrada cred că o să fugărească acţiunea în ultimul episod , îi vindecă pe toţi , îi amorezează pe toţi , îi căsătoreşte , îi împacă şi vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi
- Spoiler:
andradamaria- vip
da , mă fac foc şi pară dacă nu o amorezează pe Şahnur , şi aşa e cam tristă şi cam abătută în ultimile ep , nu mai are obiectul muncii dar acum cu lipsa lui Savaş poate intră în afaceri cu Yavuz .
intotdeauna!!!!!!!!!!! altfel n-ar mai fi fost inventate tragediilelavy612 a scris:
raul trebuie smuls odata si odata. ASK va invinge
andradamaria- vip
Sper din tot sufletul sa aveti dreptate fetelor. Nici eu nu o prea am la suflet pe Yaso, dar pentru sufletul lui Savas ca va suferi daca ei i se va intampla ceva imi pare rau mai ales daca este in inchisoare si nu o poate proteja. Cel putin eu sufar pentru suferinta lui.
Petre Gabriel Nicoleta- membru activ
Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 43
Localizare : COM BERCA JUD BUZAU
poate o captează şi pe Leyla în afacere , are vorbitorul bun o pun PR , pe Findan secretară, le serveşte cafeaua , pe Yasemin o pun şefă la dep de marketing .
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum