Serialesitelenovelet
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+22
danuza
lexia
Iuliana
dana sandulescu
Petre Gabriel Nicoleta
rodica
dana4699
Motzişor
teodora_roman
axxa246
vania_e
alina_chupi
kh69
andradamaria
ninnet
victorelalove
alimar
iulia80
lica54
DENISA
lavy612
pufy2010
26 participanți

Pagina 27 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul

In jos

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Empty Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de andradamaria Mar 12 Apr 2011, 10:02 am

[quote="Motzişor"]Apropos, mie imi placea personajul-Besir-, OARE CE-OR FI FACUT CU EL ????????????? Smile Smile te pomenesti ca devine "protectorul"lui Savas in inchisoare Smile Smile
Motzi, sper sa nu ai dreptate, Smile nu de alta da Floarea lu 'ahmmet ne-a mai aratat ce poate si cu alte ocazii, iti dai seama ce "trasaturi" de caracter ar scoate asta la iveala... Smile si iar am zice ca Yavuz ...a fost mic copil Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Empty Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de ninnet Mar 12 Apr 2011, 10:11 am

Buna dimineata,am venit cu o cafeluta si micul dejun!

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 1005m
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 7f933288a1548a9f903ecae
kiss kiss 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mar 12 Apr 2011, 10:14 am

[quote="andradamaria"]...
Besir cred ca a ramas arestat ,dar cred ca da ordine si d acolo. Poate se intalneste cu Savas si se aliaza impotriva lui yavuz Smile
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mar 12 Apr 2011, 10:16 am

victorelalove a scris: sad sad sad sad sad sad sad
Multumim pentru promo Denisa.
NU POT SA CRED...MI SE FRANGE INIMA. Savas la inchisoare.(SAU NU VAD EU BINE?)
De ce mai, de ce, de ce? Producatorii astia nu se gandesc si la noi? La bietele noastre inimioare, care bat o data cu serialul tic-tic-tic... Pai cu ce am gresit noi,cu ce?
Aveam eu o presimtire ca se vor complica lucrurile. sad

sad sad sad sad sad sad sad

iubire , vezi ce palpitant e? altfel cum mai plangeam si noi un pic asa??????????? sad sad
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Apr 2011, 10:16 am

neaţa cucuietelor !!

Dragilor cam în toate serialele turceşi văzute de mine personajul princ. masculin trece pe la" Hotelul numit arest " Demir , Ezel , Mehmet ( Gumuş) , Galip( Un nou destin)
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 164493922. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 300733t6obz376
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Nfex1mq1vi456qlxfm
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Mkj
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 12 Apr 2011, 10:20 am

DENISA a scris:neaţa cucuietelor !!

Dragilor cam în toate serialele turceşi văzute de mine personajul princ. masculin trece pe la" Hotelul numit arest " Demir , Ezel , Mehmet ( Gumuş) , Galip( Un nou destin)
Spoiler:
' neata scumpete, cred ca sunt "predestinati"acestui hotel Smile Smile dar intodeauna s-au cazat pentru putina vreme Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mar 12 Apr 2011, 10:21 am

[quote="lavy612"]

tot ce se poate ,oricum se mai pot intampla multe pana la sfarsitul serialului care
este in iunie
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Apr 2011, 10:25 am

Andrada sper ca Savaş să nu stea prea mult în " staţiune " că nu prea mai are farmec serialul , el are mişcările limitate , nu tu ceartă cu mam' mare , nu tu ceartă cu Yavuz , nu vedem cum îl " jumuleşte "pe Ismail , acolo nu prea ar avea motive să zâmbească deci ar fi prea monoton şi aşa aproape adormim la serial cu lipsa lui de acţiune renunţăm complet la serial .

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 12 Apr 2011, 10:27 am, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 12 Apr 2011, 10:27 am

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Images?q=tbn:ANd9GcQgSfjujbfyqXg8DKa_TezvIKRfRmtoFxqtH7be2ehtH-DkrS4A..si de la mine
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Apr 2011, 10:28 am

vreţi să mă ' îndopaţi " să numai încap mâine în rochiile mele arătoase ???
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mar 12 Apr 2011, 10:30 am

DENISA a scris:vreţi să mă ' îndopaţi " să numai încap mâine în rochiile mele arătoase ???

cu masura iubito, cu masura kiss
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mar 12 Apr 2011, 10:30 am

[quote="ninnet"]
da , asa e , ne mai asteapta o gramada de surprize pana atunci , dar ne vom bucura pe deplin de sfarsit, sper. kiss kiss
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mar 12 Apr 2011, 10:32 am

Va pupic, o zi buna va doresc! kiss 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 12 Apr 2011, 10:35 am

DENISA a scris:Andrada sper ca Savaş să nu stea prea mult în " staţiune " că nu prea mai are farmec serialul , el are mişcările limitate , nu tu ceartă cu mam' mare , nu tu ceartă cu Yavuz , nu vedem cum îl " jumuleşte pe Ismail , acolo nu prea ar avea motive să zâmbească deci ar fi prae monoton şi aşa aproape adormim la serial cu lipsa lui de acţiune renunţăm complet la serial .
din pacate eu n-am vazut episodul, dar in ceea ce ma priveste cam ai dreptate!!!!!!!!!!!Indur de dragul lui Murat sad sad si revin la ideea de-a fi rapiti scenaristii..prea a inceput sa semene ..a zeama lunga, si nu mai are nimic special, in afara de Murat si actrita care o interpreteaza pe mama lui Savas Smile Smile Pufy, sa nu 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 3176764736 !!!!!!!!!!!!!!!!
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Apr 2011, 10:40 am

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 125p7ys22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 695134vc3pcgb7rh

eu mă pregătesc ptr party-ul de mâine 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 34827-bigthumbnail
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Petre Gabriel Nicoleta Mar 12 Apr 2011, 10:48 am

Buna dimineata tuturor! Dupa ce am urmarit filmul in dimineata asta (ep 52), am realizat ca daca Savas este acum la inchisoare , Yavuz are cale libera la Yasemin, care din pura coincidenta este plecata pentru cateva zile la Pelin. Daca nu ma insel , oamenii de paza a lui Yasemin sunt schimbati de catre Ismail si oamenii lui. Sa nu uitam pentru cine lucreaza Ismail. P arca vad o eventuala rapire a lui Yasemin,sau ea nu se va mai putea intoarce in casa Baldarilor la omer si mama sa. sad Nu stiu parca acum sau mai incurcat itele oleaca mai mult si sunt prea multe scenarii unele mai dureroase altele nu.... Sa nu uitam ca Yavuz renuntase la Yasemin doar in spital la aflarea vestii de paralizie. Acum vad ca totusi merge sontac-sontac dar merge. Toata ura lui pentru SAvas pleaca de la iubirea ptr Yasemin. Oare Yavuz stie ca Yasemin este insarcinata? SAu poate burtica nu ii creste doar pentru a pierde sarcina mai usor...Iertati-mi pesimismul dar de la scenaristii astia nu mai stiu ce sa mai cred. PArca este prea mult pentru o poveste de dragoste. 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2743637754
PArerea mea.... kiss kiss

Petre Gabriel Nicoleta
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 43
Localizare : COM BERCA JUD BUZAU

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Apr 2011, 10:51 am

Nicoleta dacă o răpesc pe Yasemina nu e paguba prea mare , Savaş să fie bine .

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 12 Apr 2011, 11:03 am, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 12 Apr 2011, 11:03 am

Petre Gabriel Nicoleta a scris:..Iertati-mi pesimismul dar de la scenaristii astia nu mai stiu ce sa mai cred. PArca este prea mult pentru o poveste de dragoste. 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2743637754
Nicoleta, si la ei ca la noi, trebuie sa fie rau ..ca sa poti aprecia binele Smile Smile atata cat va fi.. Smile Smile
Turcii au o nota de sadism aparte cred ca li se trage de prin stepele asiatice Smile Smile dar mereu revin si la sentimente mai bune si dupa ce fac varza o poveste, timp de 50-60 de episoade (uneori chiar mai mult) rezolva totul in ultimul episod!!!! kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Apr 2011, 11:05 am

Andrada cred că o să fugărească acţiunea în ultimul episod , îi vindecă pe toţi , îi amorezează pe toţi , îi căsătoreşte , îi împacă şi vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi Smile

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mar 12 Apr 2011, 11:07 am

Petre Gabriel Nicoleta a scris:Buna dimineata tuturor! Dupa ce am urmarit filmul in dimineata asta (ep 52), am realizat ca daca Savas este acum la inchisoare , Yavuz are cale libera la Yasemin, care din pura coincidenta este plecata pentru cateva zile la Pelin. Daca nu ma insel , oamenii de paza a lui Yasemin sunt schimbati de catre Ismail si oamenii lui. Sa nu uitam pentru cine lucreaza Ismail. P arca vad o eventuala rapire a lui Yasemin,sau ea nu se va mai putea intoarce in casa Baldarilor la omer si mama sa. sad Nu stiu parca acum sau mai incurcat itele oleaca mai mult si sunt prea multe scenarii unele mai dureroase altele nu.... Sa nu uitam ca Yavuz renuntase la Yasemin doar in spital la aflarea vestii de paralizie. Acum vad ca totusi merge sontac-sontac dar merge. Toata ura lui pentru SAvas pleaca de la iubirea ptr Yasemin. Oare Yavuz stie ca Yasemin este insarcinata? SAu poate burtica nu ii creste doar pentru a pierde sarcina mai usor...Iertati-mi pesimismul dar de la scenaristii astia nu mai stiu ce sa mai cred. PArca este prea mult pentru o poveste de dragoste. 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2743637754

sad sad
Mie mi-ar parea f rau si de yaso sa i se int ceva rau, sa piarda copilu de ex, dar ea a fost destul de protejata pana acum , totul ar fi posibil , insa trebuie sa o scape cineva din ghiarele lui yavuz... in cazul in care Savas va mai ramane arestat. Probabil o va santaja cu actul acela semnat de ei...pt ca e f obsedat de ea.
Oricum , o sa plateasca .., raul trebuie smuls odata si odata. ASK va invinge
I love you 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 12 Apr 2011, 11:15 am

DENISA a scris:Andrada cred că o să fugărească acţiunea în ultimul episod , îi vindecă pe toţi , îi amorezează pe toţi , îi căsătoreşte , îi împacă şi vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi Smile
Spoiler:
Singura intrebare care ma framanta este ...partenerul pentru 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 885862 Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Apr 2011, 11:17 am

da , mă fac foc şi pară dacă nu o amorezează pe Şahnur , şi aşa e cam tristă şi cam abătută în ultimile ep , nu mai are obiectul muncii dar acum cu lipsa lui Savaş poate intră în afaceri cu Yavuz .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 12 Apr 2011, 11:18 am

lavy612 a scris: sad sad
raul trebuie smuls odata si odata. ASK va invinge
I love you 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656
intotdeauna!!!!!!!!!!! kiss altfel n-ar mai fi fost inventate tragediile Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Petre Gabriel Nicoleta Mar 12 Apr 2011, 11:20 am

Sper din tot sufletul sa aveti dreptate fetelor. Nici eu nu o prea am la suflet pe Yaso, dar pentru sufletul lui Savas ca va suferi daca ei i se va intampla ceva imi pare rau mai ales daca este in inchisoare si nu o poate proteja. Cel putin eu sufar pentru suferinta lui. kiss

Petre Gabriel Nicoleta
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 43
Localizare : COM BERCA JUD BUZAU

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Apr 2011, 11:20 am

poate o captează şi pe Leyla în afacere , are vorbitorul bun Smile Smile o pun PR , pe Findan secretară, le serveşte cafeaua , pe Yasemin o pun şefă la dep de marketing .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 27 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum