Serialesitelenovelet
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+22
danuza
lexia
Iuliana
dana sandulescu
Petre Gabriel Nicoleta
rodica
dana4699
Motzişor
teodora_roman
axxa246
vania_e
alina_chupi
kh69
andradamaria
ninnet
victorelalove
alimar
iulia80
lica54
DENISA
lavy612
pufy2010
26 participanți

Pagina 26 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul

In jos

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Empty Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Lun 11 Apr 2011, 11:30 pm

DENISA a scris: l-au băgat la răcoare deoarece îi era teamă lui Yavuz că sporeşte neamul Baldarilor , l-au văzut pe Savaş pus pe fapte mari , " muncind" să crească natalitatea , poate ne face şi Pala o surpriză

Smile Smile Smile
Daca se apuca si Pala..asta face pe putin gemeni. Si parca si vad raportul ...Pe putin 3 Baldari la 1 Moran.
Ai dreptate Denisa. Stie Yavuz ce stie. Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Empty Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Lun 11 Apr 2011, 11:32 pm

Pala la gabaritul lui face tripleţi dintr-o lovitură nu mai " munceşte " precum Savaş
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 11 Apr 2011, 11:37 pm

DENISA a scris:Pala la gabaritul lui face tripleţi dintr-o lovitură nu mai " munceşte " precum Savaş
Sa faca tripleti, cvadrupli, ca parca vad ca iar incepe "varsarea de sange".
Totusi Baldarii sunt mult mai tari la "munca"... au multi copii mici...pe cand la Morani au cam trecut toti de adolescenta. Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 11 Apr 2011, 11:41 pm

Moranii se pot pensiona dar Baldari vin cu tânăra generaţie , parcă le văd pe Şahnur şi pe Findan cu pistoletele în mână.

Yasemina cred că s-a mutat la Pelin, se distrează şi ele precum 2 văduve vesele dar culmea lui Yasemin nu i se vede burtica ori a uitat regizorul că d-na e un pic însărcinată.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 11 Apr 2011, 11:47 pm

Pai sa preia ele controlul acum ca Savas este la inchisoare, Pala polenizeaza flori, Mustafa este uitat in beciul inchisorii, Baran este prea mic si Haldun prea tanar.
Eu cred ca cele doua s-ar descurca exemplar... Tandari l-ar face pe Yavuz cu tot cu clanul lui.
Pe cand cel mic din burtica..sta cuminte acolo sa se mai limpezeasca apele ( nu creste prea repede pentru a nu atrage atentia). Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 11 Apr 2011, 11:50 pm

Bora probabil se vede acum capul Baldarilor .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 11 Apr 2011, 11:55 pm

DENISA a scris:Bora probabil se vede acum capul Baldarilor .

Bravo! Asa cred si eu. kiss
Este tot ceea ce a visat din momentul in care a vazut-o pe Nazan. Parca il si vad cum se instaleaza la vila. Ce personaj si Bora asta...intruchipeaza ce este mai rau.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Lun 11 Apr 2011, 11:56 pm

victorelalove a scris:Pai sa preia ele controlul acum ca Savas este la inchisoare, Pala polenizeaza flori, Mustafa este uitat in beciul inchisorii, Baran este prea mic si Haldun prea tanar.
Eu cred ca cele doua s-ar descurca exemplar... Tandari l-ar face pe Yavuz cu tot cu clanul lui.
Pe cand cel mic din burtica..sta cuminte acolo sa se mai limpezeasca apele ( nu creste prea repede pentru a nu atrage atentia). Smile

Daca barbatii Baldar n-au reusit sa potoleasca clanurile , macar sa iasa fetele la atac.....
sa-i mai calmeze putin Smile ... poate d aia st asa razbunatori , pt ca femeile lor st mai ofilite... Smile
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 11 Apr 2011, 11:59 pm

cred că nici Nazan nu e atât de naivă parcă o văd scoţând gheruţele, nu îl văd pe Bora prea bine în casa Baldar cu atâtea femei tare în clonţ prin împrejur : Leyla, Şahnur , Nazan , Çiçek, Findan , Yasemin Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mar 12 Apr 2011, 12:00 am

Bora asta a avut asa un succes la femei ....si pe Yaso o ademenise la inceput... cand vroia un tata pt. Omer ,dar bine ca si-a dat seama ce hram poarta. Smile
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 12 Apr 2011, 12:04 am

lavy612 a scris:

Daca barbatii Baldar n-au reusit sa potoleasca clanurile , macar sa iasa fetele la atac.....
sa-i mai calmeze putin

Fara violenta!
Ele ar trebui sa gandeasca la rece situatia. Sa explice( daca au cui explica), ca lucrurile pot fi rezolvate si altfel, pe cale amiabila.
Insa este greu, foarte greu.Ei sunt crescuti in alt spirit, alta lume. Asa ca la final, probabil, o sa vedem confruntarea confruntarilor intre cele doua clanuri . Evil or Very Mad slap Evil or Very Mad slap Evil or Very Mad slap

DENISA a scris:cred că nici Nazan nu e atât de naivă parcă o văd scoţând gheruţele, nu îl văd pe Bora prea bine în casa Baldar cu atâtea femei tare în clonţ prin împrejur : Leyla, Şahnur , Nazan , Çiçek, Findan , Yasemin Smile

Doamne ajuta! O sa traim sa o vedem si pe asta... Bora sa spuna: Gata..."M-am saturat de femei". Smile

lavy612 a scris:Bora asta a avut asa un succes la femei ....si pe Yaso o ademenise la inceput... cand vroia un tata pt. Omer ,dar bine ca si-a dat seama ce hram poarta. Smile

Frumos ar fi ca in final sa isi dea seama ca s-a indragostit de Nazan... Dar o sa fie prea tarziu.
Nu inteleg ce si-ar putea dori Bora mai mult? Nazan este o femeie frumoasa, desteapta si bogata.
Dar daca asa este domnul invatat, sa profite mereu de pe urma femeilor... Nu cred ca se va schimba vreodata.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mar 12 Apr 2011, 12:12 am

victorelalove a scris:

Fara violenta!
Ele ar trebui sa gandeasca la rece situatia. Sa explice( daca au cui explica), ca lucrurile pot fi rezolvate si altfel, pe cale amiabila.
Insa este greu, foarte greu.Ei sunt crescuti in alt spirit, alta lume. Asa ca la final, probabil, o sa vedem confruntarea confruntarilor intre cele doua clanuri . Evil or Very Mad slap Evil or Very Mad slap Evil or Very Mad slap

Ei nu vor intelege pe cale amiabila , exact datorita doctrinelor lor si mediului brutal in care traiesc .
Ma tem sa nu le ceara altceva in schimb .. de ex. lui yaso pt eliberarea lui savas , dar nu or fi asa nebuni ... bine de la yavuz ala deja\ te astepti la orice
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 12 Apr 2011, 12:19 am

lavy612 a scris:

Ei nu vor intelege pe cale amiabila , exact datorita doctrinelor lor si mediului brutal in care traiesc .
Ma tem sa nu le ceara altceva in schimb .. de ex. lui yaso pt eliberarea lui savas , dar nu or fi asa nebuni ... bine de la yavuz ala deja\ te astepti la orice
Sa stii ca la asta ma gandesc si eu cateodata : Yaso sa fie sacrificata ( si prin asta ma refer la o casatorie cu Yavuz. DOAMNE APARA SI PAZESTE!) pentru binele Baldarilor. Dar asta ar fi deja prea mult.
De prea multe ori i-a spus Savas lui Yaso ca totul se va termina bine... ca v-or avea un sfarsit ca in basme, incat ne-a intrat si noua in subconstient.
Eu una as vrea sa vad la final o nunta (savas-yasemin) ca cea de la inceputul serialului.

kiss
Acum ramane de vazut ce vor producatori sa vad... Smile implicit SA VEDEM.
cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mar 12 Apr 2011, 12:28 am

Nu , nu, doamne fereste de casatorie cu yavuz , nici gand , totusi scenaristii nu or fi fost atat de neinspirati .... Si eu tot asa vreau sa i vad, casatoriti ,la casuta aia a lor si cu cei doi copilasi ... kiss . kiss Aaaa si la final vrem si nunta lui Sahnur Smile
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 12 Apr 2011, 12:33 am

lavy612 a scris:Nu , nu, doamne fereste de casatorie cu yavuz , nici gand , totusi scenaristii nu or fi fost atat de neinspirati .... Si eu tot asa vreau sa i vad, casatoriti ,la casuta aia a lor si cu cei doi copilasi ... kiss . kiss Aaaa si la final vrem si nunta lui Sahnur Smile

Sa-l strice? (finalul) Smile Smile Smile
Sau te gandesti ca preocupata de propria nunta si de propriul sot va fi mai calma si mai binevoitoare cu Yaso?
Parca o si vad ca se muta la casa ei si nu mai deranjeaza pe nimeni.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 12 Apr 2011, 12:34 am

NOAPTE BUNA, DRAGUTELOR! kiss
Vise placute...cu cine vreti voi.

Pe maine. 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 720534 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 720534 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 720534
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Empty LA MULTI ANI MURAT YILDIRIM!

Mesaj Scris de alimar Mar 12 Apr 2011, 12:38 am

buna seara! Denisa toate felicitarile si multumiri pentru gestul de a transmite urari de sarbatoare pretiosului Toata lauda si turcoaicelor care duc mesajul mai departe Il va citi sau intra consilierii si el habar nu are de aprecierile romancelor?alimar12 aprilie 2011

alimar
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Apr 2011, 12:39 am

Noapte bună !!!!!!!

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Tuba92355005n
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mar 12 Apr 2011, 12:41 am

[quote="victorelalove"]

Da, iti dai seama cand se va indragosti ,va fi orbita de dragoste pt viitorul sot si o sa lase lumea in pace ( savas , yaso). Trebuie sa apara un ,,fat frumos'' si pt ea ca sa nu mai fie asa irascibila 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 155656 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 155656 Noapte buna kiss kiss
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 12 Apr 2011, 9:30 am

[quote="lavy612"]
'Neaţa fetelor, eu propun un alt deznodământ: Yavuz dispare din peisaj din mare mila lui Beşir care nu se lasă, iar Floarea lu' Ahmet devine Agă Smile
Felicitările masa şi dansul se împart pe scări la maternitate unde vor naşte la dublu Nazan şi Yaso, Yaso evident cu lămâiţă pe cap.
O zi bună tuturor 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 517793
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 12 Apr 2011, 9:32 am

Buna dimineata, tuturor!
O zi excelenta va doresc. kiss kiss kiss
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 433230
Vorbim mai tarziu, sa va spun cum toata noaptea ...l-am visat numai pe Savas in inchisoare. sad sad sad
OF, OF, OF... Crying or Very sad
Parca sunt batuta cu parul Evil or Very Mad Evil or Very Mad Nu m-am odihnit deloc.
bounce

Sau chiar m-o fi batut cineva cu parul? Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mar 12 Apr 2011, 9:42 am

Neatza .. tuturor cafea ..
Thanks Vic kiss .. serialul asta
chiar ne mananca zilele sad si eu ii mai visez cateodata..... Smile
Stai calma , cred ca mai multe suntem ,,batute cu parul'' Smile Smile
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 12 Apr 2011, 9:47 am

victorelalove a scris:Buna dimineata, tuturor!
O zi excelenta va doresc. kiss kiss kiss
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 433230
Vorbim mai tarziu, sa va spun cum toata noaptea ...l-am visat numai pe Savas in inchisoare. sad sad sad
OF, OF, OF... Crying or Very sad
Parca sunt batuta cu parul Evil or Very Mad Evil or Very Mad Nu m-am odihnit deloc.
bounce

Sau chiar m-o fi batut cineva cu parul? Smile Smile Smile
buna dimineata ...am venit si eu floare
Dragilor, nu disperati , intotdeauna invinge binele...desi nu in chiar toate serialele turcesti..
Vic, inseamna ca ai avut cosmaruri din cauza lui Savas 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 229917 lasa ca a mai fost pe acolo si stie cum este Smile are avocati cu ghiotura, Smile chit ca uneori turcii au o abordare de-a dreptul bizara cand e vorba de aflarea unui adevar dar in final o scot ei cale Smile
Sa aveti o zi frumoasa, pe aici ploua si-i urat! sad sad
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 12 Apr 2011, 9:51 am

andradamaria a scris:
buna dimineata ...am venit si eu floare
Dragilor, nu disperati , intotdeauna invinge binele...desi nu in chiar toate serialele turcesti..
Vic, inseamna ca ai avut cosmaruri din cauza lui Savas 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 229917 sad sad

Nu il pot numi cosmar...sigur nu a fost cosmar....
A fost mai degraba o "soap opera " Smile Smile Smile
Mai mult m-am ingrijorat pentru el si pentru Yaso.
Dar ai dreptate...In serialul asta trebuie sa invinga binele kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 12 Apr 2011, 9:53 am

lavy612 a scris:Neatza .. tuturor cafea ..
Thanks Vic kiss .. serialul asta
chiar ne mananca zilele sad si eu ii mai visez cateodata..... Smile
Stai calma , cred ca mai multe suntem ,,batute cu parul'' Smile Smile

Smile Smile Smile
Ramana padurea fara copaci...cu atatia pari.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 26 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum