22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
danuza
lexia
Iuliana
dana sandulescu
Petre Gabriel Nicoleta
rodica
dana4699
Motzişor
teodora_roman
axxa246
vania_e
alina_chupi
kh69
andradamaria
ninnet
victorelalove
alimar
iulia80
lica54
DENISA
lavy612
pufy2010
26 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris: l-au băgat la răcoare deoarece îi era teamă lui Yavuz că sporeşte neamul Baldarilor , l-au văzut pe Savaş pus pe fapte mari , " muncind" să crească natalitatea , poate ne face şi Pala o surpriză
Daca se apuca si Pala..asta face pe putin gemeni. Si parca si vad raportul ...Pe putin 3 Baldari la 1 Moran.
Ai dreptate Denisa. Stie Yavuz ce stie.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pala la gabaritul lui face tripleţi dintr-o lovitură nu mai " munceşte " precum Savaş
Sa faca tripleti, cvadrupli, ca parca vad ca iar incepe "varsarea de sange".DENISA a scris:Pala la gabaritul lui face tripleţi dintr-o lovitură nu mai " munceşte " precum Savaş
Totusi Baldarii sunt mult mai tari la "munca"... au multi copii mici...pe cand la Morani au cam trecut toti de adolescenta.
victorelalove- moderator
Moranii se pot pensiona dar Baldari vin cu tânăra generaţie , parcă le văd pe Şahnur şi pe Findan cu pistoletele în mână.
Yasemina cred că s-a mutat la Pelin, se distrează şi ele precum 2 văduve vesele dar culmea lui Yasemin nu i se vede burtica ori a uitat regizorul că d-na e un pic însărcinată.
Yasemina cred că s-a mutat la Pelin, se distrează şi ele precum 2 văduve vesele dar culmea lui Yasemin nu i se vede burtica ori a uitat regizorul că d-na e un pic însărcinată.
Pai sa preia ele controlul acum ca Savas este la inchisoare, Pala polenizeaza flori, Mustafa este uitat in beciul inchisorii, Baran este prea mic si Haldun prea tanar.
Eu cred ca cele doua s-ar descurca exemplar... Tandari l-ar face pe Yavuz cu tot cu clanul lui.
Pe cand cel mic din burtica..sta cuminte acolo sa se mai limpezeasca apele ( nu creste prea repede pentru a nu atrage atentia).
Eu cred ca cele doua s-ar descurca exemplar... Tandari l-ar face pe Yavuz cu tot cu clanul lui.
Pe cand cel mic din burtica..sta cuminte acolo sa se mai limpezeasca apele ( nu creste prea repede pentru a nu atrage atentia).
victorelalove- moderator
Bora probabil se vede acum capul Baldarilor .
DENISA a scris:Bora probabil se vede acum capul Baldarilor .
Bravo! Asa cred si eu.
Este tot ceea ce a visat din momentul in care a vazut-o pe Nazan. Parca il si vad cum se instaleaza la vila. Ce personaj si Bora asta...intruchipeaza ce este mai rau.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Pai sa preia ele controlul acum ca Savas este la inchisoare, Pala polenizeaza flori, Mustafa este uitat in beciul inchisorii, Baran este prea mic si Haldun prea tanar.
Daca barbatii Baldar n-au reusit sa potoleasca clanurile , macar sa iasa fetele la atac.....
sa-i mai calmeze putin ... poate d aia st asa razbunatori , pt ca femeile lor st mai ofilite...
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
cred că nici Nazan nu e atât de naivă parcă o văd scoţând gheruţele, nu îl văd pe Bora prea bine în casa Baldar cu atâtea femei tare în clonţ prin împrejur : Leyla, Şahnur , Nazan , Çiçek, Findan , Yasemin
Bora asta a avut asa un succes la femei ....si pe Yaso o ademenise la inceput... cand vroia un tata pt. Omer ,dar bine ca si-a dat seama ce hram poarta.
lavy612- vip
lavy612 a scris:
Daca barbatii Baldar n-au reusit sa potoleasca clanurile , macar sa iasa fetele la atac.....
sa-i mai calmeze putin
Fara violenta!
Ele ar trebui sa gandeasca la rece situatia. Sa explice( daca au cui explica), ca lucrurile pot fi rezolvate si altfel, pe cale amiabila.
Insa este greu, foarte greu.Ei sunt crescuti in alt spirit, alta lume. Asa ca la final, probabil, o sa vedem confruntarea confruntarilor intre cele doua clanuri .
DENISA a scris:cred că nici Nazan nu e atât de naivă parcă o văd scoţând gheruţele, nu îl văd pe Bora prea bine în casa Baldar cu atâtea femei tare în clonţ prin împrejur : Leyla, Şahnur , Nazan , Çiçek, Findan , Yasemin
Doamne ajuta! O sa traim sa o vedem si pe asta... Bora sa spuna: Gata..."M-am saturat de femei".
lavy612 a scris:Bora asta a avut asa un succes la femei ....si pe Yaso o ademenise la inceput... cand vroia un tata pt. Omer ,dar bine ca si-a dat seama ce hram poarta.
Frumos ar fi ca in final sa isi dea seama ca s-a indragostit de Nazan... Dar o sa fie prea tarziu.
Nu inteleg ce si-ar putea dori Bora mai mult? Nazan este o femeie frumoasa, desteapta si bogata.
Dar daca asa este domnul invatat, sa profite mereu de pe urma femeilor... Nu cred ca se va schimba vreodata.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Fara violenta!
Ele ar trebui sa gandeasca la rece situatia. Sa explice( daca au cui explica), ca lucrurile pot fi rezolvate si altfel, pe cale amiabila.
Insa este greu, foarte greu.Ei sunt crescuti in alt spirit, alta lume. Asa ca la final, probabil, o sa vedem confruntarea confruntarilor intre cele doua clanuri .
Ei nu vor intelege pe cale amiabila , exact datorita doctrinelor lor si mediului brutal in care traiesc .
Ma tem sa nu le ceara altceva in schimb .. de ex. lui yaso pt eliberarea lui savas , dar nu or fi asa nebuni ... bine de la yavuz ala deja\ te astepti la orice
lavy612- vip
Sa stii ca la asta ma gandesc si eu cateodata : Yaso sa fie sacrificata ( si prin asta ma refer la o casatorie cu Yavuz. DOAMNE APARA SI PAZESTE!) pentru binele Baldarilor. Dar asta ar fi deja prea mult.lavy612 a scris:
Ei nu vor intelege pe cale amiabila , exact datorita doctrinelor lor si mediului brutal in care traiesc .
Ma tem sa nu le ceara altceva in schimb .. de ex. lui yaso pt eliberarea lui savas , dar nu or fi asa nebuni ... bine de la yavuz ala deja\ te astepti la orice
De prea multe ori i-a spus Savas lui Yaso ca totul se va termina bine... ca v-or avea un sfarsit ca in basme, incat ne-a intrat si noua in subconstient.
Eu una as vrea sa vad la final o nunta (savas-yasemin) ca cea de la inceputul serialului.
Acum ramane de vazut ce vor producatori sa vad... implicit SA VEDEM.
cupidon
victorelalove- moderator
Nu , nu, doamne fereste de casatorie cu yavuz , nici gand , totusi scenaristii nu or fi fost atat de neinspirati .... Si eu tot asa vreau sa i vad, casatoriti ,la casuta aia a lor si cu cei doi copilasi ... . Aaaa si la final vrem si nunta lui Sahnur
lavy612- vip
lavy612 a scris:Nu , nu, doamne fereste de casatorie cu yavuz , nici gand , totusi scenaristii nu or fi fost atat de neinspirati .... Si eu tot asa vreau sa i vad, casatoriti ,la casuta aia a lor si cu cei doi copilasi ... . Aaaa si la final vrem si nunta lui Sahnur
Sa-l strice? (finalul)
Sau te gandesti ca preocupata de propria nunta si de propriul sot va fi mai calma si mai binevoitoare cu Yaso?
Parca o si vad ca se muta la casa ei si nu mai deranjeaza pe nimeni.
victorelalove- moderator
NOAPTE BUNA, DRAGUTELOR! kiss
Vise placute...cu cine vreti voi.
Pe maine.
Vise placute...cu cine vreti voi.
Pe maine.
victorelalove- moderator
LA MULTI ANI MURAT YILDIRIM!
buna seara! Denisa toate felicitarile si multumiri pentru gestul de a transmite urari de sarbatoare pretiosului Toata lauda si turcoaicelor care duc mesajul mai departe Il va citi sau intra consilierii si el habar nu are de aprecierile romancelor?alimar12 aprilie 2011
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
[quote="victorelalove"]
Da, iti dai seama cand se va indragosti ,va fi orbita de dragoste pt viitorul sot si o sa lase lumea in pace ( savas , yaso). Trebuie sa apara un ,,fat frumos'' si pt ea ca sa nu mai fie asa irascibila Noapte buna
Da, iti dai seama cand se va indragosti ,va fi orbita de dragoste pt viitorul sot si o sa lase lumea in pace ( savas , yaso). Trebuie sa apara un ,,fat frumos'' si pt ea ca sa nu mai fie asa irascibila Noapte buna
lavy612- vip
[quote="lavy612"]
'Neaţa fetelor, eu propun un alt deznodământ: Yavuz dispare din peisaj din mare mila lui Beşir care nu se lasă, iar Floarea lu' Ahmet devine Agă
Felicitările masa şi dansul se împart pe scări la maternitate unde vor naşte la dublu Nazan şi Yaso, Yaso evident cu lămâiţă pe cap.
O zi bună tuturor
'Neaţa fetelor, eu propun un alt deznodământ: Yavuz dispare din peisaj din mare mila lui Beşir care nu se lasă, iar Floarea lu' Ahmet devine Agă
Felicitările masa şi dansul se împart pe scări la maternitate unde vor naşte la dublu Nazan şi Yaso, Yaso evident cu lămâiţă pe cap.
O zi bună tuturor
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna dimineata, tuturor!
O zi excelenta va doresc.
Vorbim mai tarziu, sa va spun cum toata noaptea ...l-am visat numai pe Savas in inchisoare.
OF, OF, OF...
Parca sunt batuta cu parul Nu m-am odihnit deloc.
Sau chiar m-o fi batut cineva cu parul?
Vorbim mai tarziu, sa va spun cum toata noaptea ...l-am visat numai pe Savas in inchisoare.
OF, OF, OF...
victorelalove- moderator
Neatza .. tuturor ..
Thanks Vic .. serialul asta
chiar ne mananca zilele si eu ii mai visez cateodata.....
Stai calma , cred ca mai multe suntem ,,batute cu parul''
lavy612- vip
buna dimineata ...am venit si euvictorelalove a scris:Buna dimineata, tuturor!
OF, OF, OF...
Dragilor, nu disperati , intotdeauna invinge binele...desi nu in chiar toate serialele turcesti..
Vic, inseamna ca ai avut cosmaruri din cauza lui Savas lasa ca a mai fost pe acolo si stie cum este are avocati cu ghiotura, chit ca uneori turcii au o abordare de-a dreptul bizara cand e vorba de aflarea unui adevar dar in final o scot ei cale
Sa aveti o zi frumoasa, pe aici ploua si-i urat!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
andradamaria a scris:
buna dimineata ...am venit si eu
Dragilor, nu disperati , intotdeauna invinge binele...desi nu in chiar toate serialele turcesti..
Vic, inseamna ca ai avut cosmaruri din cauza lui Savas
Nu il pot numi cosmar...sigur nu a fost cosmar....
A fost mai degraba o "soap opera "
Mai mult m-am ingrijorat pentru el si pentru Yaso.
Dar ai dreptate...In serialul asta trebuie sa invinga binele
victorelalove- moderator
lavy612 a scris:Neatza .. tuturor ..
Ramana padurea fara copaci...cu atatia pari.
victorelalove- moderator
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum