Serialesitelenovelet
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+22
danuza
lexia
Iuliana
dana sandulescu
Petre Gabriel Nicoleta
rodica
dana4699
Motzişor
teodora_roman
axxa246
vania_e
alina_chupi
kh69
andradamaria
ninnet
victorelalove
alimar
iulia80
lica54
DENISA
lavy612
pufy2010
26 participanți

Pagina 11 din 40 Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Urmatorul

In jos

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Empty Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de andradamaria Joi 07 Apr 2011, 3:21 pm

pufy2010 a scris:

... nu cred, că după ultima temă dată turcului, mi-a încărcat frigiderul... Smile
niciodata n-am inteles cum e cu frigiderul si musulmanii Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Empty Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de lica54 Joi 07 Apr 2011, 3:23 pm

Eu am mai spus o data ca atata reclama pe care o face el mereu ca isi iubeste nevasta de cate ori are ocazia este ceva putred in danemarca
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Joi 07 Apr 2011, 3:25 pm

DENISA a scris:... se poate ca ea să rămână doar cu cioburile .

... corect, trebuia să profite de orice secundă de publicitate gratuită. Dacă acum face nazuri, e posibil ca în scurt timp, nemaifiind promovată, să nu-și mai aducă aminte de ea prea mulți producători, iar atunci yok contracte, yok parai.

Indiferent de succesul Asi, cred că e prea devreme să nu participe la manifestări unde este prezentă "crema" cinematografiei turce, mai ales că Gonulcelenul nu se ridică la nivelul așteptat.
Murat a înțeles asta, Tuba face greșeli de PR
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Joi 07 Apr 2011, 3:26 pm

andradamaria a scris: niciodata n-am inteles cum e cu frigiderul si musulmanii Smile Smile

... este exact ca la ortodocși, tipul de carne diferă Smile
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 07 Apr 2011, 3:26 pm

lica54 a scris:Eu am mai spus o data ca atata reclama pe care o face el mereu ca isi iubeste nevasta de cate ori are ocazia este ceva putred in danemarca
Timpul ne va dovedi daca am avut dreptate sau nu... in ceea ce priveste relatia celor doi. Dar eu cred ca el este un om de cuvant si chiar daca si-ar da seama sau si-a dat deja seama, ca a facut o alegere gresita, ii va fi foarte greu sa renunte....
Voi ce parere aveti?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 07 Apr 2011, 3:29 pm

pufy2010 a scris:

... este exact ca la ortodocși, tipul de carne diferă Smile
Smile Smile Smile eu ma refeream ..la rachiul turcesc.. Smile Smile dar este o tara laica!!!!!!!!!!!!te faci ca nu pricepi!

Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Joi 07 Apr 2011, 4:50 pm, editata de 1 ori
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 07 Apr 2011, 3:32 pm

da , Murat în urma ultimilor apariţii , în ţările arabe , la evenimentele importante ale lor pare a avea un PR dus de minte poate mai progresează şi el în apariţii mai bune poate îi dezleagă şi limba .

Dragilor eu vă pupăcesc , am o groază de lucru şi dacă mai şed mult după turcaleţi nu-mi mai termin hârţoagele .

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 155656 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 155656 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 155656
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 07 Apr 2011, 3:47 pm

victorelalove a scris:
Timpul ne va dovedi daca am avut dreptate sau nu... in ceea ce priveste relatia celor doi. Dar eu cred ca el este un om de cuvant si chiar daca si-ar da seama sau si-a dat deja seama, ca a facut o alegere gresita, ii va fi foarte greu sa renunte....
Voi ce parere aveti?
Nici eu nu cred ca va renunta, dar ar putea sa o puna deoparte!!!! Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 07 Apr 2011, 3:48 pm

andradamaria a scris:Nici eu nu cred ca va renunta, dar ar putea sa o puna deoparte!!!! Smile Smile
Si sa o stearga din cand in cand de praf!!!!!!! Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 07 Apr 2011, 3:56 pm

pufy2010 a scris:

Murat a înțeles asta, Tuba face greșeli de PR
n-are impresar? Sami a disparut .....precum scheletul de la noi Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 07 Apr 2011, 3:57 pm

victorelalove a scris:
Si sa o stearga din cand in cand de praf!!!!!!! Smile Smile Smile
Smile Smile Smile sa uite de ea cu desavarsire!
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 07 Apr 2011, 4:01 pm

andradamaria a scris: Smile Smile Smile sa uite de ea cu desavarsire!
Nu cred ca ar putea sa uite... Nu l-ar lasa ea. Superglue isi pune pe maini doamna si tot ramane in peisaj. Murat este cea mai buna promovare pentru cariera ei!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 07 Apr 2011, 4:06 pm

victorelalove a scris:
Nu cred ca ar putea sa uite... Nu l-ar lasa ea. Superglue isi pune pe maini doamna si tot ramane in peisaj. Murat este cea mai buna promovare pentru cariera ei!
Care cariera? Smile aia de sub cadru???? Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 07 Apr 2011, 4:09 pm

andradamaria a scris:
Care cariera? Smile aia de sub cadru???? Smile Smile
De sub cadru, peste cadru, in spatele cadrului, cateodata o prind astia din ezel "din greseala " in cadru
este buna si cariera asta decat deloc...Oricum, daca este sa ne luam dupa declaratiile lor (Murat si Burcin) ea ar fi trebuit sa aiba deja 3 oscaruri si pe putin 4 globuri de aur. Smile Smile Smile
Cata nedreptate mon cher!!!!!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 07 Apr 2011, 4:16 pm

[quote="victorelalove"]toate de calitate tuceasca gen vanzatori ambulanti prin Istambul Smile Smile oscaruri si globuri....
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 07 Apr 2011, 4:20 pm

[quote="andradamaria"]

Smile
Hai mai... ca suntem noi rele si nedrepte cu ea... Smile Daca ar fi sa judecam "la rece" ne-am da seama ce actrita buna este...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Joi 07 Apr 2011, 4:27 pm

Smile ma bag si eu in seama kiss , ea mosteneste talentul din familie , n-ati auzit ca provine dintr-o venerabila fam de actori Smile
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 07 Apr 2011, 4:34 pm

lavy612 a scris: Smile ma bag si eu in seama kiss , ea mosteneste talentul din familie , n-ati auzit ca provine dintr-o venerabila fam de actori Smile

Smile Smile Smile
Ce frumos suna:" VENERABILA FAMILIE DE ACTORI"
Tocmai de accea am si spus ca suntem noi rele si invidioase, nu cunoastem si nu recunoastem talentul in stare pura... De ce sa ne dam noi cu parerea... Ce suntem CRITICI DE FILM? Smile
Uite...vezi? Daca o judecam pe ea...judecam o familie venerabila de actori.
DAR SA FIE CLAR... LA EA TALENTUL ACTORICESC S-A PIERDUT PE UNDEVA PE DRUM!!!!
Umila mea parere. Poate este doar parerea mea...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Joi 07 Apr 2011, 4:44 pm

Nu-i problema , cu talent sau fara talent , tot o ridica Muri in slavi , sa fie si ea apreciata ca doar e sotisoara lui iubita 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 756436
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 07 Apr 2011, 4:46 pm

victorelalove a scris:

Smile Smile Smile
Ce frumos suna:" VENERABILA FAMILIE DE ACTORI"
Tocmai de accea am si spus ca suntem noi rele si invidioase, nu cunoastem si nu recunoastem talentul in stare pura... De ce sa ne dam noi cu parerea... Ce suntem CRITICI DE FILM? Smile
Uite...vezi? Daca o judecam pe ea...judecam o familie venerabila de actori.
DAR SA FIE CLAR... LA EA TALENTUL ACTORICESC S-A PIERDUT PE UNDEVA PE DRUM!!!!
Umila mea parere. Poate este doar parerea mea...
nici gand! nu fi egoista si-ti insusesti singura parerea a cel putin 2 forumuri Smile Smile cat despre venerabila familie...mai putini actori si mai multi "lucratori" sad in de-ale filmografiei...si apoi n-am vazut nici o coada la oferte pentru preafrumoasa si talentata...ca aproape suna ca-n zicala romaneasca"calomniaza, calomniaza ,ca pana la urma tot ramane ceva".asta da strategie de PR...ca tot veni vorba Smile Smile 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 155656 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 155656 kiss kiss

Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Joi 07 Apr 2011, 4:51 pm, editata de 1 ori
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 07 Apr 2011, 4:51 pm

lavy612 a scris:Nu-i problema , cu talent sau fara talent , tot o ridica Muri in slavi , sa fie si ea apreciata ca doar e sotisoara lui iubita 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 756436
Impreuna la bine si la greu!
Frumos din partea lui ca repeta pana la exasperare cat de grozava este... Asta inseamna sa iti sprijini partenerul in ceea ce face!
Daca ea este jumatatea lui si ii este bine langa ea ,atunci sa fim si noi fericiti pentru el .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 07 Apr 2011, 4:53 pm

andradamaria a scris:nici gand! nu fi egoista si-ti insusesti singura parerea a cel putin 2 forumuri Smile Smile cat despre venerabila familie...mai putini actori si mai multi "lucratori" sad in de-ale filmografiei...si apoi n-am vazut nici o coada la oferte pentru preafrumoasa si talentata...ca aproape suna ca-n zicala romaneasca"calomniaza, calomniaza ,ca pana la urma tot ramane ceva".asta da strategie de PR...ca tot veni vorba Smile Smile 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 155656 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 155656 kiss kiss
Cel putin 2 forumuri cunoscute de noi... ca asa pe planeta or mai fi cel putin 2.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Joi 07 Apr 2011, 5:00 pm

Pai fetelor , nu e deloc carismatica , si nici talentata , fanii au parasit-o demult, atunci sa nu o mai ,,chinuim '' atata ca apoi devine prea importanta.
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de kh69 Joi 07 Apr 2011, 5:04 pm

Hello everybody ..... floare

This is another summary about episode 52 of ASK VE CEZA

The shocking information given in the Preview…has nothing to do with the 51st episode ending..its actually something stupid that happens in the beginning of the episode
There is romanace in this scene…Romance of course makes the episode much better. Now how much of the romance will be shown that is the question…but it probably comes after this conversation piece:
Yasemin: Should we go up to our room
Savas: Sure….but I don’t think either of us are going to get much sleep
Yasemin: You are probably right
The yelling that Sahnur is doing in the fragman is not directed at Yasemin…for you information….Savas; discovers the truth about Yavuz’s drug dealings but the poor guy doesnot know about the spy in the house.
Nazan hears Cicek talking on the phone to someone….who? We will know who anyway??
Savas meets with Resit AGA and things happen….Yavuz is trying to mix things up again….(a tuyo within the tuyo…don’t let this situation upset you)
This is a bonus conversation that I could not leave out:
Savas: Have I….ever…kissed….you….here….before

22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 165638 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 165638 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 165638
kh69
kh69
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 25/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 07 Apr 2011, 5:05 pm

lavy612 a scris:Pai fetelor , nu e deloc carismatica , si nici talentata , fanii au parasit-o demult, atunci sa nu o mai ,,chinuim '' atata ca apoi devine prea importanta.
Stii ce se spune: " RECLAMA NEGATIVA ESTE TOTISI RECLAMA" kiss Asa ca si parerile bune si cele rele ajuta intr-o oarecare masura.
Aici ai dreptate! 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 114523

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Joi 07 Apr 2011, 5:11 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 11 din 40 Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum