22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
danuza
lexia
Iuliana
dana sandulescu
Petre Gabriel Nicoleta
rodica
dana4699
Motzişor
teodora_roman
axxa246
vania_e
alina_chupi
kh69
andradamaria
ninnet
victorelalove
alimar
iulia80
lica54
DENISA
lavy612
pufy2010
26 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
asta da amalgam de "tinute", care cum ,dupa ..apucaturiDENISA a scris:
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
lica54 a scris:Si eu sunt de acord cu voi sa invinga dragostea dar de fiecare data cand lucrurile o iau pe un fagas mai bun apare iar cate ceva
Trebuie sa mai apara cate ceva, altfel...la ce ne-am mai uita? Si trebuie sa filmeze cel putin pana in iunie...Cred ca or sa mai apara MUUUUUUUUUUUULTE alte situatii complicate pana la sfarsit! ( Sa vedem cum va fi acesta.)
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
am bucătărit puţin cu google
l-am visat pe fulgerica azi noapte.
pe bune.
@Motzi,
aseară am putut vedea pe AvC cateva episoada din film, acu nu mai pot
cica-s blocate
asa de repede???
pe bune.
@Motzi,
cica-s blocate
asa de repede???
axxa246 a scris:l-am visat pe fulgerica azi noapte.
pe bune.
@Motzi,
cica-s blocate
asa de repede???
Axxa, dacă nu se pot vedea pe youtube, singurele opţiuni rămase sunt:
- https://www.dailymotion.com/ASKveCEZAro, doar de la ep. 41
- să le descarci în întregime de pe megaupload
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
da, saru mana, am vazut pe dailym., dar vroiam sa vad pe la 30 si ceva...teodora_roman a scris:
Axxa, dacă nu se pot vedea pe youtube, singurele opţiuni rămase sunt:
- https://www.dailymotion.com/ASKveCEZAro, doar de la ep. 41
- să le descarci în întregime de pe megaupload
ideea e ca nu ma asteptam asa, peste noapte...
desi Motzi spusese de ceva vreme de avertisment.
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Mier 06 Apr 2011, 9:45 pm, editata de 1 ori
andradamaria a scris:
Ma bucur mult sa te revad chiar si cu riscul efectului ceapa, sper ca esti bine si vei reveni cat de des se va putea ...imi era dor de claritatea si pertinenta opiniilor tale, indiferent de domeniu ..asa e primavara!!!!!!!!se insamanteaza, planteaza ,dupa caz ,chiar si ceapa
Mulţumesc Nu credeam că îmi va simţi cineva lipsa
teodora_roman- vip
Teodora cum să nu-ţi simţim lipsa ??? nu vezi am ajuns să mă " sfărâm" singură prin figuri pe acilea ptr Fulgerică fetele bat în retragere aşa că ies detaşat învingătoare .
eu mă gândesc şi la Windy ...
Acum mă uit la Ezelu , îmi încânt privirea cu el .
Dragalaselor noapte buna
[center]
[center]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
DENISA a scris:Teodora cum să nu-ţi simţim lipsa ??? nu vezi am ajuns să mă " sfărâm" singură prin figuri pe acilea ptr Fulgerică fetele bat în retragere aşa că ies detaşat învingătoare .
Da, Windy, sper măcar să mai intre din când în când şi să vadă că ne e dor de ea
Ezelu.....frum'şel fecior! handsome
teodora_roman- vip
Noapte buna si vise placute tuturor!
Pe maine!
Pe maine!
victorelalove- moderator
Noapte buna , si eu la miezul noptii , v-am pupat
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
multumesc pentru topic MY TB SI GAZETA CU FESTIVITATEA DE PREMIERE
BUNA DIMINEATA! Denisa esti extraordinara cu o rabdare de fier sa ei 409 poze sa le verifici cu cei prezenti la festivitate Am incercat si eu cateva dar dupa ce am gasit pe cele cu MY fulgerica am renuntat mai apare si in 62 undeva in spate numai capul ai vazut-o dar este infima MULTUMESC PENTRU PRECIZARE CU ARTICOLELE am mai intrebat dar acum le voi cauta la topicul respectiv Multumesc pentru traducere la ep 52 \Denisa cer mii de scuze insist ai reusut sa obtii adresa postala ? /poate ai scris=o si nu am vazut poti sa raspunzi pe telef mobil 0722470720 multumesc o zi buna
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
axxa cum este in realitate MY?
Draga axxa te rog spune mai multe detalii unde ai vazut pe fulgerica cum arata? comenteaza evenimentul pentru noi este important adica pentru mine am citit tot sper ca nu am pierdut ceva important alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Buna dimineata dragalaselor poftiti la cafeluta lu bunicuta
Astazi se arata va doresc o zi frumoasa si caldurosa va imbratisez cu drag din
Astazi se arata va doresc o zi frumoasa si caldurosa va imbratisez cu drag din
lica54- vip
A sosit micul dejun pofta buna
lica54- vip
si ceva fructe
lica54- vip
Buna dimineata,
Multumim pentru micul dejun.
Cafea de criza: Se ia o boaba de cafea, se leaga cu o ata, si se scufunda de 2-3 ori in ceasca cu apa fierbinte. La fiecare 3 cafele se schimba ata...
Multumim pentru micul dejun.
Cafea de criza: Se ia o boaba de cafea, se leaga cu o ata, si se scufunda de 2-3 ori in ceasca cu apa fierbinte. La fiecare 3 cafele se schimba ata...
victorelalove- moderator
Pe o banca, in parc, doi indragostiti se imbratiseaza. La un moment dat, langa ei se asaza un domn, care o fixeaza cu privirea pe femeie. In cele din urma, partenerul ei nu mai suporta si izbucneste:
- N-am mai pomenit atata obraznicie !
- Regret, nu vreau sa va deranjez, dar trebuie sa-i cer nevestei cheia de la casa.
............................................................
Doi indragosti stau pe iarba intr-un parc, ea delicata si sfioasa, el nerabdator si incordat. Mereu alti si alti indragostiti vin sa se aseaze pe iarba. Incepe sa se insereze,iar vantul adie usor aducand aproape miresme de ierburi parfumate...
Ea: Ce mult imi place cum canta greierii!
El: Nu sunt greieri, sunt fermoare!
- N-am mai pomenit atata obraznicie !
- Regret, nu vreau sa va deranjez, dar trebuie sa-i cer nevestei cheia de la casa.
............................................................
Doi indragosti stau pe iarba intr-un parc, ea delicata si sfioasa, el nerabdator si incordat. Mereu alti si alti indragostiti vin sa se aseaze pe iarba. Incepe sa se insereze,iar vantul adie usor aducand aproape miresme de ierburi parfumate...
Ea: Ce mult imi place cum canta greierii!
El: Nu sunt greieri, sunt fermoare!
victorelalove- moderator
Un cuplu în vîrsta sta ca întotdeauna pentru micul dejun pe terasa. Deodata, sotia se apleaca peste masa si îi trage sotului una de-l lipeste cu spatele de scaun. O vreme e liniste, apoi întreaba batrînul mirat: - Pentru ce dracu' a fost asta? - Pentru 45 ani de sex nereusit. El sta pe gînduri afundat în scaun. Dupa o vreme, se ridica si îi trage ei una peste cap de zboara cu tot cu scaun de pe terasa. - Da' tu de ce ai facut asta? zbiara ea la el. - De unde stii tu diferenta dintre un sex reusit si unul nereusit?
victorelalove- moderator
In fata portii raiului, o femeie discuta cu sf. Petre. - Sotul meu este cumva aici ? il cheama Nicu! - Aici sunt multi oameni cu numele Nicu, raspunde apostolul. Pentru ati putea da un raspuns, am nevoie de unele amanunte. - Cand era pe patul de moarte, sotul mi-a spus ca daca l-am inselat se va rasuci in mormant. - Pai de ce nu spui asa femeie ! Intreaba de Nicu titirezul.
victorelalove- moderator
Tatal vine de la cresa cu copilul, mama isi pune mainile in cap:
- Ma, asta nu-i copilul nostru!
El, mirat:
- Ce importanta are, maine tot la cresa il duc!
Un om sparge o Banca si ia cativa ostateci. Intreaba agresiv pe primul retinut: “Spune-mi m-ai vazut jefuind Banca?” Ostatecul raspunde: “Da!” Fara sa mai stea pe ganduri, hotul il impusca in cap. Apoi intreaba acelasi lucru pe cel de-al doilea ostatec. Al doilea ostatec raspunde: “ Eu nu te-am vazut, … dar te-a vazut nevasta mea.
Doi tipi se ciocnesc din greseala intr-un supermarket. Primul tip catre celalalt: -Imi cer mii de scuze, ma uitam dupa nevasta-mea! -Sincer si eu ma uitam dupa a mea. Cred ca ne-am ratacit. -Dar cum arata sotia dvs. ? Poate mergem sa le cautam impreuna. -Inalta, picioare lungi, 90-60-90. Dar a dvs. ?! -Nu mai conteaza, hai sa o cautam pe a ta !
- Ma, asta nu-i copilul nostru!
El, mirat:
- Ce importanta are, maine tot la cresa il duc!
Un om sparge o Banca si ia cativa ostateci. Intreaba agresiv pe primul retinut: “Spune-mi m-ai vazut jefuind Banca?” Ostatecul raspunde: “Da!” Fara sa mai stea pe ganduri, hotul il impusca in cap. Apoi intreaba acelasi lucru pe cel de-al doilea ostatec. Al doilea ostatec raspunde: “ Eu nu te-am vazut, … dar te-a vazut nevasta mea.
Doi tipi se ciocnesc din greseala intr-un supermarket. Primul tip catre celalalt: -Imi cer mii de scuze, ma uitam dupa nevasta-mea! -Sincer si eu ma uitam dupa a mea. Cred ca ne-am ratacit. -Dar cum arata sotia dvs. ? Poate mergem sa le cautam impreuna. -Inalta, picioare lungi, 90-60-90. Dar a dvs. ?! -Nu mai conteaza, hai sa o cautam pe a ta !
victorelalove- moderator
Mitica, un barbat plapand, n-a prea avut noroc in casatorie. Prima lui sotie, activista de partid, noaptea in pat, ii tot spunea: "Mai mult si mai bine, Mitica!" A doua, era profesoara: "Repeta, Mitica!" , ii tot spunea. A treia, farmacista, il innebunise: "Mitica, de trei ori pe zi : dimineata, la pranz si seara". Dar acum, cu a patra, a avut noroc : inginer agronom. Aceasta a fost intelegatoare: "Mitica, numai cand poti; pt. restul, chemam soldatii si studentii!
.....................................................
Sotul vine acasa din delegatie si sotia are trei barbati in casa.
Nu stie unde sa-i piteasca asa ca ii baga repede in trei saci si ii pune pe balcon.
Sotul vrea sa-si aprinda o tigara si vede sacii astia si intreaba:
- Ce e cu sacii astia?
-A fost mama ta in vizita si ne-a adus cate ceva...
Sotul da un picior la primul sac si dinauntru se aude:
-Kvik,kvik,kvik!
Sotul zice:
-A, un purcelus...e bine!
Da un picior la al doilea sac si aude:
-MUU,MUUUUUU
-A, un vitelus...
Da un picior la al treilea sac si nimic. Mai da inca un picior si mai tare si nimic. Ia o lopata si incepe sa dea in sac cu ea.
Deodata sacul se deschide si iese un tip revoltat rau:
- BAAAAAI, DACA TAC...POATE CA TI-A ADUS MA-TA CARTOFI!
.....................................................
Sotul vine acasa din delegatie si sotia are trei barbati in casa.
Nu stie unde sa-i piteasca asa ca ii baga repede in trei saci si ii pune pe balcon.
Sotul vrea sa-si aprinda o tigara si vede sacii astia si intreaba:
- Ce e cu sacii astia?
-A fost mama ta in vizita si ne-a adus cate ceva...
Sotul da un picior la primul sac si dinauntru se aude:
-Kvik,kvik,kvik!
Sotul zice:
-A, un purcelus...e bine!
Da un picior la al doilea sac si aude:
-MUU,MUUUUUU
-A, un vitelus...
Da un picior la al treilea sac si nimic. Mai da inca un picior si mai tare si nimic. Ia o lopata si incepe sa dea in sac cu ea.
Deodata sacul se deschide si iese un tip revoltat rau:
- BAAAAAI, DACA TAC...POATE CA TI-A ADUS MA-TA CARTOFI!
victorelalove- moderator
buna dimineata !
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum