22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
danuza
lexia
Iuliana
dana sandulescu
Petre Gabriel Nicoleta
rodica
dana4699
Motzişor
teodora_roman
axxa246
vania_e
alina_chupi
kh69
andradamaria
ninnet
victorelalove
alimar
iulia80
lica54
DENISA
lavy612
pufy2010
26 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
[quote="victorelalove"]
Deja are o banuiala ca Pala ii este infidel , asa ca daca va afla de Ceyda posibil sa se decida sa -l paraseasca. Bine ar fi sa iasa totul la iveala mai rpd in leg cu Ceyda , sa afle toti ca e o sarlatana si sa ia masuri. am plecat l facultate.. ne auzim mai p seara
Deja are o banuiala ca Pala ii este infidel , asa ca daca va afla de Ceyda posibil sa se decida sa -l paraseasca. Bine ar fi sa iasa totul la iveala mai rpd in leg cu Ceyda , sa afle toti ca e o sarlatana si sa ia masuri. am plecat l facultate.. ne auzim mai p seara
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
bună ziua !!!!!!!!!!!
MURAT YILDIRIM'DAN YENİ PROJELER!
11 Nisan 2011 04:31
Murat Yıldırım, hız kesmeden yeni projelere başlayacağının sinyallerini verdi.
Aşk ve Ceza dizisinin Savaş'ı Murat Yıldırım, yaz sezonunda bile yeni projelerin
MURAT YILDIRIM'DAN YENİ PROJELER!
11 Nisan 2011 04:31
Murat Yıldırım, hız kesmeden yeni projelere başlayacağının sinyallerini verdi.
Aşk ve Ceza dizisinin Savaş'ı Murat Yıldırım, yaz sezonunda bile yeni projelerin
Doi programatori pe chat:
-Uite, ce fain ninge afara!
-Da-mi link.
..........................................
De ce numai 10% din creierul uman contine cod executabil?
S-a descoperit ca restul sunt comentarii.
.............................................................
O femeie, inginer de sistem, instala un calculator intr-o retea
pentru un coleg de lucru. Cind a venit randul setarii parolelor ea
l-a intrebat ce cuvant vrea sa folosesca pentru logare.
Vrand sa o intimideze, tipul i-a spus "penis". Fara sa clipeasca,
aceasta i-a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare
dupa care era sa se prabuseasca de ras in fata monitorului.
Curios, tipul i se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului:
PASSWORD REJECTED .... NOT LONG ENOUGH
-Uite, ce fain ninge afara!
-Da-mi link.
..........................................
De ce numai 10% din creierul uman contine cod executabil?
S-a descoperit ca restul sunt comentarii.
O femeie, inginer de sistem, instala un calculator intr-o retea
pentru un coleg de lucru. Cind a venit randul setarii parolelor ea
l-a intrebat ce cuvant vrea sa folosesca pentru logare.
Vrand sa o intimideze, tipul i-a spus "penis". Fara sa clipeasca,
aceasta i-a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare
dupa care era sa se prabuseasca de ras in fata monitorului.
Curios, tipul i se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului:
PASSWORD REJECTED .... NOT LONG ENOUGH
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 11 Apr 2011, 2:26 pm, editata de 2 ori
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Babele
Doua batranele s-au hotarat sa mearga impreuna in vizita la prietena
lor Clementina.
Ajunse acolo au fost primite cu multa bucurie de ea si au fost tratate cu o cafeluta.
Dupa ce au stat putin de vorba Clementina le spune:
-Vai, dragele mele am stat atata de vorba si nu v-am facut nici o cafeluta.
Vin acum cu ea. Si asa, din uitare in uitare, le-a facut vreo sapte cafelute, pana sa plece.
In drum spre casa, una din ele ii spune celeilalte: - Ai vazut ce s-a sclerozat Clementina?
Am stat atata timp la ea si nu ne-a dat nicio cafeluta!
- Cum draga ai fost la ea si nu m-ai chemat si pe mine?
...........................................................
Examen la medicina veterinara: concurentii trebuiau sa numeasca doar privind o masa plina de picioare de insecte exact ce ganganie au in fata, specie, increngatura etc. Vine unul. Nu stie nimic. - Bai, dati-va naibii cu examenul vostru cu tot! si iese din sala. Examinatorul nu ii retinuse numele si trimite sa il cheme inapoi. Acesta deschide usa numai putin, si baga un picior: - Ghici cine-i!
Intr-o scoala, se aude un zgomot teribil dintr-o clasa. Directorul intra si vede ingrozit cum toata lumea tipa, se bateau, unii erau urcati pe banci. Directorul se repedela cel mai zgomotos si il da afara din sala. Se face dintr-odata liniste.
-Unde e profesorul? Tocmai l-ati dat afara!
....................................................................
O femeie cu un copil in brate se urca in autobuz. Soferul zice:
- Aoleu, asta e cel mai urit copil pe care l-am vazut vreodata. Femeia
se duce in spatele autobuzului si se asaza pe scaun, spumegind de
nervi. Se intoarce catre pasagerul de alaturi si ii zice:
- Soferul asta m-a jignit foarte rau.
La care individul spune:
- Mai bine va duceti chiar acum sa-i spuneti vreo doua si in timpul
asta va tin eu maimuta.
.........................................................................
Pesimistul vede intr-un tunel intunericul, optimistul vede lumina de la capatul lui, realistul vede luminile trenului care vine...
... Mecanicul de locomotiva vede trei idioti.
- Alo, familia Popescu? - Nu stiu, manca-ti-as, de-abia am intrat
........................................................................
Examen. Profesorul:
- Iarasi, nu v-ati pregatit? Data trecuta mi-ati promis ca in acest semestru veti fi un om nou...
Studentul:
- Eu am devenit un om nou, dar si acesta s-a dovedit un lenes.
..........................................................................
Pe patul de moarte sta intins un mos de 80 de ani. I se apropie sfarsitul si de jur imprejurul patului sta toata familia: Deodata batranul le spune: - Aveam de toate: masini bune, femei frumoase, multi prieteni si un cont mare in banca. Intr-o zi mi-a spus un prieten ca trebuie sa ma insor, ca altfel nu o sa aibe cine sa-mi dea un pahar cu apa pe patul mortii. Asa viata mea s-a schimbat. In loc sa merg la discoteca cu femei... stau acasa si ma uit la seriale, cu sotia. Masina o folosesc doar ca sa duc si aduc copiii de la scoala si sa mergem impreuna in concediu, la mare. Toti bani s-au dus pe scolile voastre. Zilele frumoase si libertatea mea… Si acum cand stau intins si astept la moarte stiti ce e cel mai rau din toate? -Ce, dragul noastru tata? il intreaba cu totii -Nu mi-e sete
ntrebare la radio Kabul :
-Este adevarat ca Osama Bin (Laden) este ruda cu Recycle Bin ?
Ce striga proful de informatica atunci cand se ineaca?
- F1,F1,F1
Un elicopter zbura deasupra orasului Seattle. La un moment dat, vremea se inrautati brusc. Un fulger lovi elicoperul si pilotul hotari ca trebuie sa aterizeze de urgenta. Dar, din cauza cetii dese si a ploii drumul spre aeroport era imposibil de gasit. Deodata, pilotul zari o cladire inalta si zbura inspre ea. Ajuns in apropierea cladirii, pilotul scrise de mana un mesaj pe o tablita catre oamenii din zgarie-nori : " Unde ma aflu ?" Raspunsul acestora : " Te afli intr-un elicopter". Imediat dupa ce a primit acest raspuns, pilotul s-a indreptat exact spre aeroport si a aterizat in siguranta deplina, desi nu vedea nimic afara. Odata ajunsi la sol, copilotul il intreba: "Cum de ai reusit sa-ti dai seama unde e aeroportul ? Oamenii aceia ti-au spus doar ca esti in elicopter si nu pozitia ta fata de aeroport !"
"Oamenii aceia puteau sa fie doar in cladirea Microsoft. Numai de la Microsoft poti primi raspunsuri corecte din punct de vedere tehnic, dar fara nici un fel utilizare practica."
Doua batranele s-au hotarat sa mearga impreuna in vizita la prietena
lor Clementina.
Ajunse acolo au fost primite cu multa bucurie de ea si au fost tratate cu o cafeluta.
Dupa ce au stat putin de vorba Clementina le spune:
-Vai, dragele mele am stat atata de vorba si nu v-am facut nici o cafeluta.
Vin acum cu ea. Si asa, din uitare in uitare, le-a facut vreo sapte cafelute, pana sa plece.
In drum spre casa, una din ele ii spune celeilalte: - Ai vazut ce s-a sclerozat Clementina?
Am stat atata timp la ea si nu ne-a dat nicio cafeluta!
- Cum draga ai fost la ea si nu m-ai chemat si pe mine?
...........................................................
Examen la medicina veterinara: concurentii trebuiau sa numeasca doar privind o masa plina de picioare de insecte exact ce ganganie au in fata, specie, increngatura etc. Vine unul. Nu stie nimic. - Bai, dati-va naibii cu examenul vostru cu tot! si iese din sala. Examinatorul nu ii retinuse numele si trimite sa il cheme inapoi. Acesta deschide usa numai putin, si baga un picior: - Ghici cine-i!
Intr-o scoala, se aude un zgomot teribil dintr-o clasa. Directorul intra si vede ingrozit cum toata lumea tipa, se bateau, unii erau urcati pe banci. Directorul se repedela cel mai zgomotos si il da afara din sala. Se face dintr-odata liniste.
-Unde e profesorul? Tocmai l-ati dat afara!
....................................................................
O femeie cu un copil in brate se urca in autobuz. Soferul zice:
- Aoleu, asta e cel mai urit copil pe care l-am vazut vreodata. Femeia
se duce in spatele autobuzului si se asaza pe scaun, spumegind de
nervi. Se intoarce catre pasagerul de alaturi si ii zice:
- Soferul asta m-a jignit foarte rau.
La care individul spune:
- Mai bine va duceti chiar acum sa-i spuneti vreo doua si in timpul
asta va tin eu maimuta.
.........................................................................
Pesimistul vede intr-un tunel intunericul, optimistul vede lumina de la capatul lui, realistul vede luminile trenului care vine...
... Mecanicul de locomotiva vede trei idioti.
- Alo, familia Popescu? - Nu stiu, manca-ti-as, de-abia am intrat
........................................................................
Examen. Profesorul:
- Iarasi, nu v-ati pregatit? Data trecuta mi-ati promis ca in acest semestru veti fi un om nou...
Studentul:
- Eu am devenit un om nou, dar si acesta s-a dovedit un lenes.
..........................................................................
Pe patul de moarte sta intins un mos de 80 de ani. I se apropie sfarsitul si de jur imprejurul patului sta toata familia: Deodata batranul le spune: - Aveam de toate: masini bune, femei frumoase, multi prieteni si un cont mare in banca. Intr-o zi mi-a spus un prieten ca trebuie sa ma insor, ca altfel nu o sa aibe cine sa-mi dea un pahar cu apa pe patul mortii. Asa viata mea s-a schimbat. In loc sa merg la discoteca cu femei... stau acasa si ma uit la seriale, cu sotia. Masina o folosesc doar ca sa duc si aduc copiii de la scoala si sa mergem impreuna in concediu, la mare. Toti bani s-au dus pe scolile voastre. Zilele frumoase si libertatea mea… Si acum cand stau intins si astept la moarte stiti ce e cel mai rau din toate? -Ce, dragul noastru tata? il intreaba cu totii -Nu mi-e sete
ntrebare la radio Kabul :
-Este adevarat ca Osama Bin (Laden) este ruda cu Recycle Bin ?
Ce striga proful de informatica atunci cand se ineaca?
- F1,F1,F1
Un elicopter zbura deasupra orasului Seattle. La un moment dat, vremea se inrautati brusc. Un fulger lovi elicoperul si pilotul hotari ca trebuie sa aterizeze de urgenta. Dar, din cauza cetii dese si a ploii drumul spre aeroport era imposibil de gasit. Deodata, pilotul zari o cladire inalta si zbura inspre ea. Ajuns in apropierea cladirii, pilotul scrise de mana un mesaj pe o tablita catre oamenii din zgarie-nori : " Unde ma aflu ?" Raspunsul acestora : " Te afli intr-un elicopter". Imediat dupa ce a primit acest raspuns, pilotul s-a indreptat exact spre aeroport si a aterizat in siguranta deplina, desi nu vedea nimic afara. Odata ajunsi la sol, copilotul il intreba: "Cum de ai reusit sa-ti dai seama unde e aeroportul ? Oamenii aceia ti-au spus doar ca esti in elicopter si nu pozitia ta fata de aeroport !"
"Oamenii aceia puteau sa fie doar in cladirea Microsoft. Numai de la Microsoft poti primi raspunsuri corecte din punct de vedere tehnic, dar fara nici un fel utilizare practica."
victorelalove- moderator
Lexia mă pun pe alergat , vreau să încap miercuri în rochiile alea minuscule ale mele
Denisa cui arata pumnul ala din groapa la fetele care nu apar la taifas?Deci pentru miercuri tii cu ori-ce pret sa mergi la onomastica dar ai grija mare ca Burcin isi alege numai doamne care nu atenteaza la viata Pretiosului si o zi buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
normal că ţin Lica , doar nu o să ratez o aşa ocazie .
cam mare absenteismul pe acilea .
lica54- vip
DENISA a scris: .
Se pregatesc pentru miercuri... cand v-or lua cu asalt forumul.
Parca si vad un nou record de persoana conectate.
victorelalove- moderator
Dumnealui va da telefon si va invita sa savurati o cafealuta impeuna si sa va faca invitatie la ziua lui o ajuns la o intelegere cu consoarta si ne invita pe toate fanele lui.Asa ca Denisa recomandane si noua tinuta de mers la bairam
[img]https://2img.net/h/i536.photobucket.com/albums/ff328/smish_yoi/Image5.jpg[/img
[img]https://2img.net/h/i536.photobucket.com/albums/ff328/smish_yoi/Image5.jpg[/img
lica54- vip
Mi se pare corect Lica.lica54 a scris: Burcin isi alege numai doamne care nu atenteaza la viata Pretiosului si o zi buna
De ce sa riste Burcin? Asa sta si ea linistita si se poate bucura de petrecere.
victorelalove- moderator
mai bine îl luăm cu asalt pe Fulgerică
URa !! am primit confirmarea , întrebările şi mesajul au ajuns
URa !! am primit confirmarea , întrebările şi mesajul au ajuns
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 11 Apr 2011, 4:53 pm, editata de 2 ori
DENISA a scris:mai bine îl luăm cu asalt pe Fulgerică
Ar fi o idee... Insa crezi ca nu si-a luat masuri de precautie doamna?
victorelalove- moderator
ia uitati ce iam pregatit eu Petiosului balansoaru unde sa dat cu Yasemin.Denisa dar sa ajuga la el sa le citeasca
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Lun 11 Apr 2011, 3:10 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Lica o relaxezi pe Rodica ??? vezi să nu pice din hamac , că face buba
Lica am obţinut adresa consilierului de presă a lui Murat
Lica am obţinut adresa consilierului de presă a lui Murat
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 11 Apr 2011, 3:12 pm, editata de 1 ori
daca face buba abia nu-ti mai face tie concurenta
lica54- vip
nuuuu , îmi place să am concurenţă,
ia fii atenta aici face schi nautic
lica54- vip
si raspunsul la intrebari daca raspunde de la cine il astepti?
lica54- vip
Trei ingineri: unul electronist, unul mecanic si unul programator mergeau cu o Dacie. La un moment dat, se strica masina. Se da jos electronistul, se uita la instalatia electrica si nimic.., apoi mecanicul se uita la carburator, pompa de benzina etc. NIMIC! Stau toti trei in masina si nu stiu ce sa-i faca. Programatorul gaseste solutia: "Ne dam toti trei jos si apoi ne urcam din nou!!!"
.................................................................................
Cica face monitorul un chef pe cinste si invita toata satra in afara de punct, spunand ca punctul pune capat distractiei. Pe la 1 dimineata suna cineva la usa. Se uita tasta l pe vizor si spune ca e punctul, sa nu deschida nimeni. Mai tarziu iar suna cineva la usa. Tasta merge, anunta ca e punctul si sa nu deschida nimeni . A doua zi dimineata monitorul se intalneste cu steluta si o critica deoarece ea nu a mers la petrecere. Aceasta, mirata, spune ca a fost de doua ori dar nu i-a deschis nimeni. Monitorul ii spune stelutei ca a fost punctul, la care aceasta raspunde:
-Eram eu data cu gel!
..............................................................................
Se intalnesc o data un medic, un inginer si un programator si incep sa se certe despre care a fost cea mai veche profesie din lume :
Medicul: Dumnezeu a creat fameia din coasta lui Adam, asa ca cea mai veche profesie e medicina.
Inginerul: Dumnezeu a separat ordinea de haos, asta fiind o treaba pur inginereasca.
Programatorul: Da' cine credeti ca a creat haosul?
.................................................................................
Cica face monitorul un chef pe cinste si invita toata satra in afara de punct, spunand ca punctul pune capat distractiei. Pe la 1 dimineata suna cineva la usa. Se uita tasta l pe vizor si spune ca e punctul, sa nu deschida nimeni. Mai tarziu iar suna cineva la usa. Tasta merge, anunta ca e punctul si sa nu deschida nimeni . A doua zi dimineata monitorul se intalneste cu steluta si o critica deoarece ea nu a mers la petrecere. Aceasta, mirata, spune ca a fost de doua ori dar nu i-a deschis nimeni. Monitorul ii spune stelutei ca a fost punctul, la care aceasta raspunde:
-Eram eu data cu gel!
..............................................................................
Se intalnesc o data un medic, un inginer si un programator si incep sa se certe despre care a fost cea mai veche profesie din lume :
Medicul: Dumnezeu a creat fameia din coasta lui Adam, asa ca cea mai veche profesie e medicina.
Inginerul: Dumnezeu a separat ordinea de haos, asta fiind o treaba pur inginereasca.
Programatorul: Da' cine credeti ca a creat haosul?
victorelalove- moderator
dragilor,
Am intrat doar sa va salut, si Teo am facut la fel ca tine nu ca nu as fi vrut sa-l votez pe Muri, dar "ceva " m-a facut sa apas pe tastatura!!!!!!!!!!!
multumiri Lexia, Motzi, ca v-o fi plin podul, casa si sura... si tuturor celorlalte HARNICUTE!!!!!!!!)
DENI, sa speram ca va raspunde Muri la intrebari si nu vreun consilier de presa-respectiv
Si daca tot n-are vacanta..poate de ziua lui ne va spune si noua de ce? care ii sunt proiectele de care vorbeste, ..spunea cineva de pe un alt forum(LUIZA )CA I-AR PLACEA SA-L VADA IN POSTURA DE PRINT ARAB..cred ca si mie mi-ar placea un asemenea rol..un print arab modern care ar trebui sa respecte cultura tarii sale dar paralel sa modernizeze acea tara, ceva gen emirate!
"Capitala: Abu Dabi
Emiratele Arabe Unite sunt formate din şapte Emirate, numite în cinstea celor mai mari orase situate in ele: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al-Qaiwain, Ras Al-Khaimah, Fujairah - fiecare dintre ele frumoase si atractive.
Descoperirea marilor locuri de extragere a uleiului au transformat EAU intr-un stat modern, iar politica economica bine pusa la punct, buna locatie aproape de rutele de tranzit majore si condiţiile climatice excelente, l-au făcut centru de comerţ şi turism.
Bariera de Corali Korfakkana este renumita pentru flora si fauna lumii subacvatice şi coasta din Golful Persic prin Nisipurile de Aur excepţionale si apa transparenta.
Femeile misterioase cu val negru, seihi bogati, desert nesfarsit, soarele arzind şi oaze infloritoare - poveste arabă! Toate acestea, in combinaţie cu oraşe mari, echipate cu cele mai recente tehnologii. Acestea sunt Emiratele Arabe Unite. "
....si beduini!!!!!!!!!
desi am avut colegi care au lucrat pe acolo ..si mi-au spus sa-mi scot povestile din cap!!!!!!!!!!!dar mie tot mi-ar placea sa-l vad pe Muri print arab, cred ca l-ar interpreta magistral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am intrat doar sa va salut, si Teo am facut la fel ca tine nu ca nu as fi vrut sa-l votez pe Muri, dar "ceva " m-a facut sa apas pe tastatura!!!!!!!!!!!
multumiri Lexia, Motzi, ca v-o fi plin podul, casa si sura... si tuturor celorlalte HARNICUTE!!!!!!!!)
DENI, sa speram ca va raspunde Muri la intrebari si nu vreun consilier de presa-respectiv
Si daca tot n-are vacanta..poate de ziua lui ne va spune si noua de ce? care ii sunt proiectele de care vorbeste, ..spunea cineva de pe un alt forum(LUIZA )CA I-AR PLACEA SA-L VADA IN POSTURA DE PRINT ARAB..cred ca si mie mi-ar placea un asemenea rol..un print arab modern care ar trebui sa respecte cultura tarii sale dar paralel sa modernizeze acea tara, ceva gen emirate!
"Capitala: Abu Dabi
Emiratele Arabe Unite sunt formate din şapte Emirate, numite în cinstea celor mai mari orase situate in ele: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al-Qaiwain, Ras Al-Khaimah, Fujairah - fiecare dintre ele frumoase si atractive.
Descoperirea marilor locuri de extragere a uleiului au transformat EAU intr-un stat modern, iar politica economica bine pusa la punct, buna locatie aproape de rutele de tranzit majore si condiţiile climatice excelente, l-au făcut centru de comerţ şi turism.
Bariera de Corali Korfakkana este renumita pentru flora si fauna lumii subacvatice şi coasta din Golful Persic prin Nisipurile de Aur excepţionale si apa transparenta.
Femeile misterioase cu val negru, seihi bogati, desert nesfarsit, soarele arzind şi oaze infloritoare - poveste arabă! Toate acestea, in combinaţie cu oraşe mari, echipate cu cele mai recente tehnologii. Acestea sunt Emiratele Arabe Unite. "
....si beduini!!!!!!!!!
desi am avut colegi care au lucrat pe acolo ..si mi-au spus sa-mi scot povestile din cap!!!!!!!!!!!dar mie tot mi-ar placea sa-l vad pe Muri print arab, cred ca l-ar interpreta magistral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
andradamaria a scris: dragilor,
)CA I-AR PLACEA SA-L VADA IN POSTURA DE PRINT ARAB..cred ca si mie mi-ar placea un asemenea rol..un print arab modern care ar trebui sa respecte cultura tarii sale dar paralel sa modernizeze acea tara
PRINT ARAB...Suna bine.
Pai dupa ce face ordine si ii aduce in "zilele noastre" pe cei din Van sa faca acelasi lucru si cu cei din Emirate.
victorelalove- moderator
pai aia sunt "adusi"el doar sa-l interpreteze pe cel care i- a adus (pe unul din ei)victorelalove a scris:
PRINT ARAB...Suna bine.
Pai dupa ce face ordine si ii aduce in "zilele noastre" pe cei din Van sa faca acelasi lucru si cu cei din Emirate.
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum