52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
florina1989
axxa246
costina
teodora_roman
narcisa
Nicky
Petre Gabriel Nicoleta
tiberici
anuta1971
alitheea
Lucica10
vivi
Luana
Geta
mihaela99
dana17
lica54
Garo
Admin_dea05
DENISA
andreea90
iulianagl
florica
27 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bună seara dragelor. Iau eu partea a șaptea.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
bine ai venit,draga mea ,de mult nu te-am mai vazut!!!!imi spui si ce scrie,sper ca-i de binenarcisa a scris:Bună seara dragelor. Iau eu partea a șaptea.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica- vip
Mia Saad since Murat is now living alone , he can have more space to do whatever he wants , simply like walking shirtless at his flat :PP
anyway , can you imagine Hasret will find him like that hahahahah
florica- vip
Bună Flori am fost cam ocupată.florica a scris:
Mia Saad since Murat is now living alone , he can have more space to do whatever he wants , simply like walking shirtless at his flat :PP
anyway , can you imagine Hasret will find him like that hahahahah
Mia spune că dacă Murat locuieşte singur poate să facă ce vrea, cum ar fi să umble fără cămaşă prin casă şi cum ar fi să-l găsească Hasret aşa.
Şi eu vreau să-l văd fără cămaşă. Din partea mea poate să umble doar în şort.
Iau partea a opta.
narcisa- vip
[quote="narcisa"]sant glumete fetele Hiba Naji canselinoooo we all love you here nd no one can change this fact...if some ppl r jealous of u and how much we love u it's their problem ... If they envy u and the rewards u're winning it's their problem as well we'll treat them with indifference but when it comes to creating pages and grups against they've crossed the ...line and we won't allow it ...let who ddnt hear yet hear!!!
florica- vip
florica- vip
Ce mai faci Narcisa ??? Unde umbli ??? Mi-a fost dor de tine ...Uite inghetata pt tine ...narcisa a scris:
Bună Flori am fost cam ocupată.
Mia spune că dacă Murat locuieşte singur poate să facă ce vrea, cum ar fi să umble fără cămaşă prin casă şi cum ar fi să-l găsească Hasret aşa.
Şi eu vreau să-l văd fără cămaşă. Din partea mea poate să umble doar în şort.
Iau partea a opta.
Ia-o repede ca se topeste , la ce ganduri ai ...
Mama ... Cansel cu sau fara sort ....??? Vrem sezonul trei ... Platim noi incalzirea ... Facem 40 de grade in casa ... Si camere de filmat peste tot ...
Flori tu ce zici ???
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Bună seara Dana. Mulţumesc pentru îngheţată. Era prea evident că voiam să fie fără short nu? Mi-a fost ruşine să mă exprim prea deschis dar acum mi-a trecut . Mai ales că vin căldurile.dana17 a scris: Ce mai faci Narcisa ??? Unde umbli ??? Mi-a fost dor de tine ...Uite inghetata pt tine ...
Ia-o repede ca se topeste , la ce ganduri ai ...
Mama ... Cansel cu sau fara sort ....??? Vrem sezonul trei ... Platim noi incalzirea ... Facem 40 de grade in casa ... Si camere de filmat peste tot ...
Flori tu ce zici ???
Iau şi ultima parte.
narcisa- vip
Axxa , tu pe unde esti ??? Mai da si tu un semn ... Baietii mei ce mai fac ??? Mai respira ??? Sper ca nu i-ai pus la sapa ...
Am vazut ca va faceti scut ... antiracheta ... Tari oltenii ...
Am vazut ca va faceti scut ... antiracheta ... Tari oltenii ...
dana17- vip
ai dreptate olteni chiar sunt tari
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Era evident ... Si ti-am venit in ajutor ... Dar stii ca eu nu am retineri cand vreau sa spun ceva ...narcisa a scris:
Bună seara Dana. Mulţumesc pentru îngheţată. Era prea evident că voiam să fie fără short nu? Mi-a fost ruşine să mă exprim prea deschis dar acum mi-a trecut . Mai ales că vin căldurile.
Iau şi ultima parte.
Sau cand vreau ceva ...
Noi aici si el pune trasnai pe Twitter ... Smecherul ... cupidon
Nico tu pe unde mai esti ??? Ai vent de la nemti ??? Ce faci , la studiul asta te bagi ???
dana17- vip
Ce faci Lucica ??? Te distrezi ... iti pace ...Lucica10 a scris:ai dreptate olteni chiar sunt tari
dana17- vip
v-am citit comentariile .Dana acele poze de la chinezi zici ca sunt tablouri pictate .Ce ordonati sunt la cit de multi sunt pe mp patrat ar cultiva si pe piatra seaca .Referitor la apartamentul lui ....vecinul .... noi il primim si fara nimic pe el nu ne rusinam .....hadade nu vedeti ca a facut si riduri saracul este atit de obosit ...
Lucica10- vip
Dana multumesc fac bine asa si trebue sa fii direc fara ocolisuri eu mai timid la inceput .
Lucica10- vip
Cine-i obosit ??? Cansel ??? La 37 de ani ??? Nu se poate ...Lucica10 a scris:v-am citit comentariile .Dana acele poze de la chinezi zici ca sunt tablouri pictate .Ce ordonati sunt la cit de multi sunt pe mp patrat ar cultiva si pe piatra seaca .Referitor la apartamentul lui ....vecinul .... noi il primim si fara nimic pe el nu ne rusinam .....hadade nu vedeti ca a facut si riduri saracul este atit de obosit ...
Alea sant riduri de expresie ... nu de oboseala ... Uite ce fata are langa el ...
Nu-i loc de oboseala ....
dana17- vip
in 90 cand am mers prima data in Istambul eram foarte speriata de ceeace vedeam ,acum am ajuns sa urmaresc telejurmalul lor cum este si viata asta cand indragest pe cineva.....
Lucica10- vip
A da ai dreptate probabi gandeste prea mult adica se concentreaza cum sa prinda o asa privighedore de sa nu o fure altul
Lucica10- vip
cred ca va spun noapte buna eu plec maine la ora 2 ,30 la Buc va pup :moe:
Lucica10- vip
Noapte buna fetelor ...Va pup ...Pufy , te pup si pe tine , dar nu te-am vazut de mult ... Narcisa te pup ...
Pa Lucica ...
Va las pe asta sa va pazeasca ... pare de nadejde ...
Pa Lucica ...
Va las pe asta sa va pazeasca ... pare de nadejde ...
dana17- vip
Noapte bună dragele mele .
Andreea mulţumim, ai fost tare hărnicuţă. Dar n-ai mai venit de la baie. Nu cumva l-ai prins pe Canselu pe acolo? E cu short sau fără?
Andreea mulţumim, ai fost tare hărnicuţă. Dar n-ai mai venit de la baie. Nu cumva l-ai prins pe Canselu pe acolo? E cu short sau fără?
narcisa- vip
Lica ...La Multi ani !!!
dana17- vip
narcisa a scris:Noapte bună dragele mele .
Am venit .. a fost si Cansel pe aici .. dar a plecat repede .. a auzit ca vorbiti voi de el .... am avut un pic de treaba .. plus ca au venit toti la calc .. si n-am mai avut loc .. acum am venit si am vazut ca ai terminat tu traducerea , Multumim Noapte buna draga mea
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
andreea90- vip
Ce ziaristi .. da de ce o cupleaza numai cu Onur ? ar vrea Onur sa se uite Tuba la el dar viseaza si el saracu ca si ziaristi astia ... cu Cansel n-au vazuto? sau ce el nu e de-al lor.. dupa ce ca sunt vai de capu lor .. mai sunt si chiori
http://www.setarkasi.com/tuba-buyukustun-ask-rekoru-kirdi/
Şimdilerde final yapmaya hazırlanan Gönülçelen dizisinde Hasret karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün oyunculuğundan çok yaşadığı aşklarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.
Ayakligazete.com’un haberine göre, geçtiğimiz sezonlarda büyük yankı uyandıran Asi dizisinde başrol oynayan ve büyük beğeni toplayan Tuba Büyüküstün aynı sete tam 3 aşkı birden sığdırdı.
1. SAYGIN SOYSAL
Dizide kardeşini canlandıran Saygın Soysal’la aşk yaşadıkları iddia edilen Tuba Büyüküstün aşk iddialarını yalanlamıştı.
2. SAMİ SAYDAN
Daha sonra hız kesmeden dizinin Görüntü Yönetmeni Sami Saydan ile adını bir kez daha aşk haberleriyle gazete manşetlerine taşıdı.
3. ONUR SAYLAK
Sami Saydan’la yaşadığı aşkı biter bitmez yine Asi dizisinde birlikte oynadığı yakışıklı oyuncu Onur Saylak’la aşk yaşamaya başlayan Tuba Büyüküstün şimdilerde oynadığı Gönülçelen dizisinde de Onur Saylak’la rol arkadaşı ve ikilinin aşkları devam ediyor.
REKOR KIRDI!
Tuba Büyüküstün böylece sadece bir dizi setinde 3 aşka imza atarak aşk rekoru kırdı.
Asi dizisi reyting rekorları kırarken Saygın Soysal, Onur Saylak ve Sami Saydan’ın arasından da su sızmıyordu. Yakın dost olan ve aynı sette eğlenceli vakit geçiren arkadaşları teker teker Tuba Büyüküstün’le aşk yaşadılar ve yaşadıkları aşk sıkı dostların arasına adeta kara çalı gibi girdi. Tuba Büyüküstün’le aşk yaşadıktan sonra birbirlerine küsen ve bir araya gelmeyen yakın arkadaşların arasına ‘Tuba Büyüküstün aşkı’ girdi.(Setarkasi.com)
http://www.setarkasi.com/tuba-buyukustun-ask-rekoru-kirdi/
Şimdilerde final yapmaya hazırlanan Gönülçelen dizisinde Hasret karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün oyunculuğundan çok yaşadığı aşklarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.
Ayakligazete.com’un haberine göre, geçtiğimiz sezonlarda büyük yankı uyandıran Asi dizisinde başrol oynayan ve büyük beğeni toplayan Tuba Büyüküstün aynı sete tam 3 aşkı birden sığdırdı.
1. SAYGIN SOYSAL
Dizide kardeşini canlandıran Saygın Soysal’la aşk yaşadıkları iddia edilen Tuba Büyüküstün aşk iddialarını yalanlamıştı.
2. SAMİ SAYDAN
Daha sonra hız kesmeden dizinin Görüntü Yönetmeni Sami Saydan ile adını bir kez daha aşk haberleriyle gazete manşetlerine taşıdı.
3. ONUR SAYLAK
Sami Saydan’la yaşadığı aşkı biter bitmez yine Asi dizisinde birlikte oynadığı yakışıklı oyuncu Onur Saylak’la aşk yaşamaya başlayan Tuba Büyüküstün şimdilerde oynadığı Gönülçelen dizisinde de Onur Saylak’la rol arkadaşı ve ikilinin aşkları devam ediyor.
REKOR KIRDI!
Tuba Büyüküstün böylece sadece bir dizi setinde 3 aşka imza atarak aşk rekoru kırdı.
Asi dizisi reyting rekorları kırarken Saygın Soysal, Onur Saylak ve Sami Saydan’ın arasından da su sızmıyordu. Yakın dost olan ve aynı sette eğlenceli vakit geçiren arkadaşları teker teker Tuba Büyüküstün’le aşk yaşadılar ve yaşadıkları aşk sıkı dostların arasına adeta kara çalı gibi girdi. Tuba Büyüküstün’le aşk yaşadıktan sonra birbirlerine küsen ve bir araya gelmeyen yakın arkadaşların arasına ‘Tuba Büyüküstün aşkı’ girdi.(Setarkasi.com)
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum