52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
florina1989
axxa246
costina
teodora_roman
narcisa
Nicky
Petre Gabriel Nicoleta
tiberici
anuta1971
alitheea
Lucica10
vivi
Luana
Geta
mihaela99
dana17
lica54
Garo
Admin_dea05
DENISA
andreea90
iulianagl
florica
27 participanți
Pagina 3 din 40
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pare cam ganditor, Cansel.E posibil sa fie doar prietenii?Mare pacat ar fi sa nu fie impreuna,am sa tot repet vorbele astea pt. ca asa simt,ca ar fi pacat,se potrivesc foarte mult la multe.Daca-i pare rau la Tuba ca se termina filmul, atunci sa mearga mai departe sa nu-l termine ,sa mai fie inca un sezon si doua,eu n-am sa ma supar din asta,dar ca se termina chiar ca ma supar!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Filmuletul asta l-am vazut de multe ori, acum ceva din culise,ceva cu camera ascunsa!!!!!!!!!!!andreea90 a scris:Doar filmuletu asta e .. l-am mai pus acum cateva zile poate vor aparea mai multe imagini in emisiunile cu mondenitatii din weekend
Tuba la min 0:39
https://www.youtube.com/watch?v=J88Xoxw12UI
florica- vip
florica- vip
bine ne au mai zapacit astia cu rezumatul,cu indiciile,dificila problema v-a fi ep. 49,sper ca nu vor interveni iar suparari intre ei,cine este la usa,cine merge pe scena,unde a disparut Cobra[o fi fugit cu Buse poate ca a luat si avans de la vre-un client]??????multe dileme!!!!!!!!!!!
florica- vip
pozele le-am sterpelit de la fetele de pe port,sper doar ca nu se vor supara,pt.ele sa ma ierte!
florica- vip
https://www.youtube.com/watch?v=-PXAlRa_P_k&feature=related un foarte frumos clip!!!!!!!!!!!!!!
florica- vip
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Dragalaselor buna seara ce poze frumoase ce zambareti si binedispus sunt! O pereche frumoasa!!!!Multumesc frumos pentru poze si stiri.Andreea iti schimbi mereu pozele la avatar una mai frumoasa ca cealalta.Va doresc o sara frumoasa in continuare
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
florica- vip
TUTUROR.din buchetul miresei de azi. O seara placuta.
florica- vip
lica54 a scris:Dragalaselor buna seara ce poze frumoase ce zambareti si binedispus sunt! O pereche frumoasa!!!!Multumesc frumos pentru poze si stiri.Andreea iti schimbi mereu pozele la avatar una mai frumoasa ca cealalta.Va doresc o sara frumoasa in continuare
Multumesc Lica .. Buna seara
andreea90- vip
https://www.facebook.com/video/video.php?v=197164386993335&comments&ref=mf
florica- vip
Ce botic areeeeeeeee si Tuba se uita la el
Din cate imi aduc eu aminte ... anu trecut a fost acolo si cu SAmi .. si erau pozati pe scarile rulante din spatele lor .. oare au si ei poza acolo pe scari tinandu-se de mana ?
Si app .. impreuna vor fii , doar daca Cansel are curaj sa faca primu pas .. ca ea nu va face .. a zis si intr-un interviu .. ca este timida si nu face primu pas .. deci Cansel sa speram ca a avut tupeu sa o cucereasca
Din cate imi aduc eu aminte ... anu trecut a fost acolo si cu SAmi .. si erau pozati pe scarile rulante din spatele lor .. oare au si ei poza acolo pe scari tinandu-se de mana ?
Si app .. impreuna vor fii , doar daca Cansel are curaj sa faca primu pas .. ca ea nu va face .. a zis si intr-un interviu .. ca este timida si nu face primu pas .. deci Cansel sa speram ca a avut tupeu sa o cucereasca
andreea90- vip
florica- vip
cand stau aici pe banca nu s-or fi sarutat,cred ca si Cansel este timid!
florica- vip
Mesajele lui Ceren ( begum) pe twitter .. vorbeste despre nunta regala
Begum_Kutuk Begüm KütükYaşaroğlu
Televizyonda mustakbel kraliçe için kraliyetin az sayıdaki avam gelinlerinden biri diyolar neymiş soysuzmuş kavgada söylenmez bu be:)
»
Begüm KütükYaşaroğlu
Tüm dünyanın gözü önünde evlenmek ufff çok sıkıcı!
traducere : Ufff foarte obositor să se căsătorească în faţa lumii întregi!
Begum_Kutuk Begüm KütükYaşaroğlu
Televizyonda mustakbel kraliçe için kraliyetin az sayıdaki avam gelinlerinden biri diyolar neymiş soysuzmuş kavgada söylenmez bu be:)
»
Begüm KütükYaşaroğlu
Tüm dünyanın gözü önünde evlenmek ufff çok sıkıcı!
traducere : Ufff foarte obositor să se căsătorească în faţa lumii întregi!
andreea90- vip
Anreea ,mai esti pe aci?daca vreti sa radeti cu Gulnaz ,si mai este si blonda: https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.izlesene.com%2Fvideo%2Fcakma-saba-gercek-saba-ile-karsi-karsiya!%2F1483686&h=47a0d dati clic unde scrie ,,taman''
florica- vip
andreea90- vip
florica a scris:Anreea ,mai esti pe aci?daca vreti sa radeti cu Gulnaz ,si mai este si blonda: https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.izlesene.com%2Fvideo%2Fcakma-saba-gercek-saba-ile-karsi-karsiya!%2F1483686&h=47a0d dati clic unde scrie ,,taman''
ce ras colorat are foarte amuzanta
andreea90- vip
Andreea ai vazut-o pe Gulnaz?,acum n-a mai fost nevoie sa dai clic pe taman,
florica- vip
este foarte draguta,de el nu-mi place,parca ranjeste nu rade ,nu-mi-l place,imi pare rece!!!!!!!!!!
florica- vip
florica a scris:cand stau aici pe banca nu s-or fi sarutat,cred ca si Cansel este timid!
Este si Cansel timid .. dar sigur si-a facut el curaj .. pentru ceva mai mult .. mai ales cu ocazia filmului , au avut ajutor sa se apropie .. dar pacat ca pupicurile alea sunt cam putine ...
Insa eu am observat ceva .. nustiu daca are vreo legatura dar felul cum o imbratiseaza e diferit de restu .. Murat si Bülent o imbratiseaza mai de sus .. mainile lor sunt mai sus pe spatele ei , iar Cansel o mana o are sus si una pe mijlocul ei .. mai tot timpu .. o tine de mijloc .. o lipeste mai bine de el .. ce ma duce cu gandu ca e el simte ceva pentru ea .. Asta am observat eu .. din limbajul trupului .. voi ce spuneti ?
andreea90- vip
florica a scris:Andreea ai vazut-o pe Gulnaz?,acum n-a mai fost nevoie sa dai clic pe taman,
Da Florica .. am vazut-o pe Gulnaz .. e foarte amuzanta are un ras asa de colorat .. Multumesc
andreea90- vip
bine i-ai mai studiat!!!!da, ai dreptate cu imbratiserile,uite aici cand sant la micul dejun si vin cei doi tineri si vorbesc cu ei ,mai la sfarsitul discutiei cand Cansel-Murat-le spune ca sant o perche potrivita,ce privire2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DlpHaqiIneoc&h=47a0d
Ultima editare efectuata de catre florica in Vin 29 Apr 2011, 10:55 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Rasul ca rasul,ANDREEA dar ce figuri face !!!!!!!
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 3 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum