52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
florina1989
axxa246
costina
teodora_roman
narcisa
Nicky
Petre Gabriel Nicoleta
tiberici
anuta1971
alitheea
Lucica10
vivi
Luana
Geta
mihaela99
dana17
lica54
Garo
Admin_dea05
DENISA
andreea90
iulianagl
florica
27 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ce iubire chinuita ,ce inpulsiva a fost Hasret si apoi a regretat .Oare cati se regasesc in acest personaj .....recunosc si eu sunt uneori asa si apoi regret ...dar nici cu Murat nu mi-este rusine
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
fetele de pe f.b. -c-t-k. zic ca ar trebui clonat Casel sa ajunga la toata lumea. poza din mijloc are o privire de te baga-n boala
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Andreea, Florica si tuturor vaspun noapte buna vise placute
Lucica10- vip
fetelor va las ,ma bag in pat ca nu mai pot am inghetat complect ,nici asta iarna n-am dardait ca acum.sa visati frumos!!!!!!!!!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Am adus cateva din cele mai importante momente din film .. ma uitam pe ele si m-am gandit sa vi le aduc si voua sa le vedeti asa cum au evoluat
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
De aceasta data se pare ca a fost batut la tenis
PE TWITTER i-a lasa cine un mesaj
İrem Tümer - nasil yendim ama:)))
iar CANSEL A RASPUNS
cansel elçin = yüüürü git...konsantre olamadim. Günesten göremiyordum.
4 hours ago Favorite Retweet Reply
PE TWITTER i-a lasa cine un mesaj
İrem Tümer - nasil yendim ama:)))
iar CANSEL A RASPUNS
cansel elçin = yüüürü git...konsantre olamadim. Günesten göremiyordum.
4 hours ago Favorite Retweet Reply
andreea90- vip
Noapte buna dragelor Noapte buna Florica si Lucica Vise placute
I-am transmis lui Cansel sa nu fie trist ca pentru noi e castigator .. ca vad unii intra sa rada, ca a pierdut , si daca a pierdut ce .. ar vrea alti sa faca ce face el si sa fie ca el , a pierdut o data din cauza soarelui ca nu vedea a si spus , dar na .. asa mai prind si ei ocazia
O duminica frumoasa sa aveti
I-am transmis lui Cansel sa nu fie trist ca pentru noi e castigator .. ca vad unii intra sa rada, ca a pierdut , si daca a pierdut ce .. ar vrea alti sa faca ce face el si sa fie ca el , a pierdut o data din cauza soarelui ca nu vedea a si spus , dar na .. asa mai prind si ei ocazia
O duminica frumoasa sa aveti
andreea90- vip
Buna dimineata fetelor!
Iata aicci va rog sa va uitati. Veti avea o mare surpriza!
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/05/08/HaberDetay/1387575/KALDIGI_YERDEN
http://i.milliyet.com.tr/CaddeManset/2011/05/08/fft81_mf1329735.Jpeg
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/05/08/HaberDetay/1387575/KALDIGI_YERDEN
http://i.milliyet.com.tr/CaddeManset/2011/05/08/fft81_mf1329735.Jpeg
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
S-au dus toate speculatiile!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
[quote="Luana"]Buna dimineata fetelor!
Bună dimineaţa!
Probabil aşa se explică lipsa scenelor foarte tandre dintre Hasret şi Murat. Mie chiar imi place acest cuplu. Oare este real?
O zi minunată tuturor!
Bună dimineaţa!
Probabil aşa se explică lipsa scenelor foarte tandre dintre Hasret şi Murat. Mie chiar imi place acest cuplu. Oare este real?
O zi minunată tuturor!
Gloxinia2010- membru activ
Data de inscriere : 02/09/2010
Luana a scris:
KALDIĞI YERDEN
KALDIĞI YERDEN
‘Gönülçelen’ dizisinde birlikte oynayan Tuba Büyüküstün’le Onur Saylak Nişantaşı’nda ilk kez el ele görüntülendi. Çift, gazetecilerle köşe kapmaca oynadı
Cıty’s Alışveriş Merkezi’ne giden sevgililer, burada gazetecileri görünce panikledi. Apar topar mağazaları dolaşan çift, dışarıya ayrı ayrı çıktı.
Basın mensuplarını atlattıklarını zanneden Saylak’la Büyüküstün, Abdi İpekçi Caddesi’nde el ele yürümeye başladı. Ama yanılmışlardı. Bir kez daha gazetecilerle karşı karşıya gelen ikili, hızla taksiye binip semtten ayrıldı.
Büyüküstün’le Saylak üç yıl önce ‘Asi’ dizisinin setinde tanışmıştı. ‘Asi’den sonra ‘Gönülçelen’ dizisinde de birlikte oynayan çiftin iş arkadaşlığı, geçen yıl aşka dönüştü. Bir ara Saylak’a küsen Büyüküstün, yönetmen Tolga Karaçelik’le beraber oldu ancak kafasındaki soru işaretlerini gideremeyince 2,5 ay sonra Saylak’a döndü.
SERCAN KISMET
Buna dimineata
Mda .. trist .. prefer sa nu comentez mai mult .. macar daca era altu .. chiar nu-mi place,dar e viata ei .. totusi o sa ma uit sa vad cum se termina filmu.. probabil se marita cu Levent
O zi frumoasa sa aveti
andreea90- vip
trist dar macar arata mai bine decat fostii
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
oare de cat timp erau ei impreuna ?dupa cat se vede pare ceva serios dar aparentele mai inseala cateodata si nu par a fi prea fericiti chiar sunt nervosi
Ultima editare efectuata de catre costina in Dum 08 Mai 2011, 1:51 pm, editata de 1 ori
costina- vip
Fetelor să nu fim triste până nu confirmă Tuba râmâne doar o speculaţie a presei dar totusi Onur arată cel mai bine dintre toţi cei cu care a fost cuplată de presă.
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:Fetelor să nu fim triste până nu confirmă Tuba râmâne doar o speculaţie a presei dar totusi Onur arată cel mai bine dintre toţi cei cu care a fost cuplată de presă.
Ai mare dreptate Denisa. Fetelor nu fitzi triste va rog Capul sus si diseara ne uitam la episod. Mai sunt putzine. O sa vedem ce face Tuba mai departe. Nu luatzi de bun tot ce scriu sokatzii.
Ultima editare efectuata de catre Geta in Dum 08 Mai 2011, 12:55 pm, editata de 1 ori
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Gonulcelen aprecieri
Nu-mi vine sa cred ce figura ne face. De ce Onur Saylak? Ce sperante aveam ca va fi cu Cansel. M-am intristat tare de tot. Totusi serialul vreau sa-l vad pana la sfarsit. Cel putin in serial sa fie impreuna cu Cansel. Mi-a pierit tot entuziasmul pentru diseara. Nu pot sa ma gandesc ca s-ar casatori cu Onur. Poate Alah al lor o sa rezolve in favoarea noastra.
Mi-ar place sa atasez aici un cantec de jale dar nu ma pricep.
Mi-ar place sa atasez aici un cantec de jale dar nu ma pricep.
razbunator- membru incepator
Data de inscriere : 11/02/2011
razbunator a scris:Mi-ar place sa atasez aici un cantec de jale dar nu ma pricep.
- Spoiler:
Nu-mi vine sa cred ce figura ne face. De ce Onur Saylak? Ce sperante aveam ca va fi cu Cansel. M-am intristat tare de tot. Totusi serialul vreau sa-l vad pana la sfarsit. Cel putin in serial sa fie impreuna cu Cansel. Mi-a pierit tot entuziasmul pentru diseara. Nu pot sa ma gandesc ca s-ar casatori cu Onur. Poate Alah al lor o sa rezolve in favoarea noastra.
Dragalaselor buna ziua si bine vam gasit am poposit si eu acasa mia trbuit ceva timp sa va citesc din urma am vazut si promo s-a meritat.Dar la stirea cu Onur mi s-a ridicat tensiunea unde dai si unde crapa.Sper sa fie doar o speculatie.Va dulce si va doresc o zi frumoasa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Luana a scris:
Poza este din realitate sau este o scenă din film?
Cum o ține de mână!!!
Nu cred că e trucată.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
pe mine nu m-ar mira să apară prin presă peste câteva zile că e o secvenţă de la filmări ce nu a mai apărut în serial .
DENISA a scris:pe mine nu m-ar mira să apară prin presă peste câteva zile că e o secvenţă de la filmări ce nu a mai apărut în serial .
S-ar putea să fie așa.Ziariștii aștia sunt fenomenali (la fabricat știri).
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
onur pare a fi oare de ce
costina- vip
buna eu cred ca sunt de la repetitiile de la filmari in ep cand il aduce pe corai si masina sau......... cum a spus cineva arata mai bine ca toti ceilalti si este si mai tanar dar lui onur nu-i placeau fetele
Lucica10- vip
Gonulcelen-Inima furata- Heart Stealer-General Disscutions- Comentarii
Denisa, iti multumesc foarte mult. O sa fac exercitii inainte de a posta.
Eu sunt foarte incantata de acest forum. V-am descoperit tarziu pentru ca si serialul gonulcelen abia anul acesta am aflat de existenta lui. Cert este ca fiind singura imi petrec mare parte din timp hranindu-ma cu tot ce postati pe acest forum. Imi plac discutiile, pozele, clipurile, bancurile, absolut totul. Este un forum serios. Imi place ca aveti rabdarea necesara sa explicati operatiile mai deosebite si celor nestiutori, pe intelesul lor. Pentru toate acestea va multumesc ca existati si ca ati creat acest forum.
Va doresc o zi linistita.
Eu sunt foarte incantata de acest forum. V-am descoperit tarziu pentru ca si serialul gonulcelen abia anul acesta am aflat de existenta lui. Cert este ca fiind singura imi petrec mare parte din timp hranindu-ma cu tot ce postati pe acest forum. Imi plac discutiile, pozele, clipurile, bancurile, absolut totul. Este un forum serios. Imi place ca aveti rabdarea necesara sa explicati operatiile mai deosebite si celor nestiutori, pe intelesul lor. Pentru toate acestea va multumesc ca existati si ca ati creat acest forum.
Va doresc o zi linistita.
razbunator- membru incepator
Data de inscriere : 11/02/2011
Ultima editare efectuata de catre vivi in Dum 08 Mai 2011, 2:32 pm, editata de 1 ori
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Continut sponsorizat
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum