25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
De unde este poza cu Burcin parcai scolarita de liceu
In poze arata cum Yavuz il rapeste pe Omer dar in rezumat nu spune nimic ori este visul lu Yasemin
In poze arata cum Yavuz il rapeste pe Omer dar in rezumat nu spune nimic ori este visul lu Yasemin
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mier 11 Mai 2011, 6:44 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
nu ştiu Lica unde e făcută poza .
Denisa te-ai uitat de aproape la urechea lui Murat ? Se cunoaste gaura inseamna ca el si acum poarta cercel in afara platourilor de filmare!!
lica54- vip
Lica chiar dacă acum numai poartă gaura tot rămâne .
Multumim pr rezumat ... Vaiii .... toata lumea in lacrimi si suspine la fel cum o sa fim si noi ep urmator.o ... S-a asternut din nou o atmosfera innegurata si sumbra asupra Baldarilor . Dupa un episod de poveste trebuia sa ne asteptam la momentele astea dramatice . Yavuz in libertate , sa-i faca iar zilele amare lui Savas care e socat si devastat(aproape lipsit de vlaga) din cauza lui Esref >>(am vazut ca are cateva firicele albe>> il intelegem pt sacrificiile pe care le-a facut si stresul acumulat.Offf... cred ca vom face inundatie pe aici daca il mai rapeste si pe Omer...Nuuuuuuu sa fie doar un cosmar trecator al lui Yaso. Doamne ce ne chinuie turcii astia cu serialele lor. Asteptam cu sufletul la gura cate-un moment de fericire si iubire ca apoi sa ne paleasca strasnic....De ce mai fetelor asa...
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Multumim din suflet pentru rezumat si pentru poze, Denisa.
Nu numai casa Baldarilor este plina de suparare... Ci si multe alte case in care se urmareste cu sufletul la gura "ASK"...
Acum sa vedem care pe care...Yavuz- cel negru la suflet sau Savas- printul nostru pe cal alb (in cazul de fata un BMW ). ASTEPT CU SUFLETUL LA GURA MOMENTUL.
Cat de parsiv este Moranul nostru...si cata mandrie pe capul lui. Nu poate sa plece fara o ultima razbunare. Nu ar suporta sa-i stie pe Yaso si pe Savas fericiti. Ce om!!!!
Trebuie sa vedem "ultima confruntare"....Si asta dintr-un motiv foarte simplu...YAVUZ NU SI-A LUAT-O RAU DE TOT, PE COCOASA, DE LA SAVAS!!!!!!!!!!!!!
Asteptam...
Vad ca Pala nu dispare din peisaj ...
Dar mi se pare mie... sau Murat are parul mai inchis la culoare?
Nu numai casa Baldarilor este plina de suparare... Ci si multe alte case in care se urmareste cu sufletul la gura "ASK"...
Acum sa vedem care pe care...Yavuz- cel negru la suflet sau Savas- printul nostru pe cal alb (in cazul de fata un BMW ). ASTEPT CU SUFLETUL LA GURA MOMENTUL.
Cat de parsiv este Moranul nostru...si cata mandrie pe capul lui. Nu poate sa plece fara o ultima razbunare. Nu ar suporta sa-i stie pe Yaso si pe Savas fericiti. Ce om!!!!
Trebuie sa vedem "ultima confruntare"....Si asta dintr-un motiv foarte simplu...YAVUZ NU SI-A LUAT-O RAU DE TOT, PE COCOASA, DE LA SAVAS!!!!!!!!!!!!!
Asteptam...
Vad ca Pala nu dispare din peisaj ...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
M-am intors si eu,am vazut pozele si rezumatul si sant socata numai vesti triste...dar cred ca Sahnur va rezolva problema..stiind ca moare o sa il omoare ea pe Yavuz sa i se spele imaginea
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Cu rapirea lui Omar ori este un cosmar alu Yaso ori se intampla la sfarsitul episodului?vom vedea dar nui a buna.
lica54- vip
Vic , mie mi se parea ca i-au aparut asa cateva fire albe in pozele alea. Adevarul ca l-a cat s-a consumat din cauza ,,bestiei'' era si normal, saracutul . Numai suferinta in privirile lui , cat sa mai reziste si el ,pus in fata atator probleme delicate. Si eu vreau ,,Marea si ultima confruntare'' intre ei doi .Niciodata nu a apucat Savas sa-l ,,zguduie''si sa-l invete minte odata ca serios mi-a ajuns sa-i vad moaca aia satisfacuta de fiecare data cand face zile negre lui Savas. De ce tot timpul a trebuit sa intervina ceva , atunci la eveniment , presa ,(ii trebuia un car de pumni nu unul) apoi mafiotii , dupa aia il bagara in spital , la final politia si uite asa a alunecat mai mereu din pumnii lui Savasvictorelalove a scris: ca Pala nu dispare din peisaj ...
Sa-i arate odata cine- i Aga cel puternic si sa ia o lectie sa nu se mai lege de familia lui.
Ai dreptate ! Asa om ca asta ofticat si mort de ciuda numai la Van gasesti , la oi. Sa-si vada de oile lui , ca poate alea il mai baga in seama . Tare mi-a provocat asa o greata tot serialul, Yavuz asta.
lavy612- vip
da lavy dar daca nu ra fi fost Yavuz Sahnur Bora Cicec ca sa mai puna bete in roate nu ar fi fost filmul asa picant! daca ar fi curs numai lapte si miere!!
lica54- vip
Daaa , am zis eu , nu ne mai vindecam , fetelor. Boala noastra incurabila Ask!!simi a scris:M-am intors si eu,am vazut pozele si rezumatul si sant socata numai vesti triste...dar cred ca Sahnur va rezolva problema..stiind ca moare o sa il omoare ea pe Yavuz sa i se spele imaginea
Coana mare , din traficanta sa ajunga si asasina , aoleu . Ar fi si un mare act de curaj al ei pt a-si asigura familia ca poate trai linistita in sfarsit . Sa ne scape Sahnur de ,, bestie '' oare?? Eu ma gandeam la Mustafa .
lavy612- vip
Da Viorela cred ca are parul mai negru.Ce sa faca si el saracutu daca i l-a albit De cate ori iasa cu ea in public ii mai iasa un fir alb....solutia e s-o lase acasa sa-i faca ardei umpluti
simi- vip
lavy612 a scris: Sa ne scape Sahnur de ,, bestie '' oare??
Da lavy...Si eu cred ca la ea este "solutia salvatoare"...Ultimul ei, si cel mai important sacrificiu pentru binele Baldarilor.
victorelalove- moderator
simi a scris:Da Viorela cred ca are parul mai negru.Ce sa faca si el saracutu daca i l-a albit De cate ori iasa cu ea in public ii mai iasa un fir alb....solutia e s-o lase acasa sa-i faca ardei umpluti
Nu sta in bucatarie...Ea are o cariera de mare actrita!!!!! Cine crezi ca mai tine spectatorii in fata televizoarelor cand se da Ezelu' ?!? Ea si numai ea...
victorelalove- moderator
lica54 a scris:da lavy dar daca nu ra fi fost Yavuz Sahnur Bora Cicec ca sa mai puna bete in roate nu ar fi fost filmul asa picant! daca ar fi curs numai lapte si miere!!
Asta asa este, lica...Insa ne place si noua sa ne descarcam nervii pe ei!!!!!
victorelalove- moderator
cam asta i-aş face scumpului de Yavuzel
Da , Lica , personajele de genul lor care au tensionat si au dinamizat actiunea ne-au indemnat mai mult la discutii si comentarii. Laptele si mierea , binevenite oricand , dar fara astfel de personaje , mai ales Yavuz , ,,febletea mea'' nu ar mai fi avut acelasi gust serialul si comentariile noastre.lica54 a scris:da lavy dar daca nu ra fi fost Yavuz Sahnur Bora Cicec ca sa mai puna bete in roate nu ar fi fost filmul asa picant! daca ar fi curs numai lapte si miere!!
lavy612- vip
Denisa. Si multumim din inima pentru tot ce faci!!!!
Vizionare placuta la Ezel.
Vizionare placuta la Ezel.
victorelalove- moderator
Nu cred ca e doar vis o sa-l rapeasca nebunu pe Omer iar in schimbul lui o cere pe Yaso
simi- vip
Denisa , multumim
Aoleu , asta ar pune capac de tot. Drept rascumparare , sa-o ceara pe Yaso.Nuuuuuu!! Mai bn o cere pe Sahnur sau pe Fidan ca sunt mai cantitative . Stiti voi gaina batrana...prepara otrava buna pt Yavuz
Aoleu , asta ar pune capac de tot. Drept rascumparare , sa-o ceara pe Yaso.Nuuuuuu!! Mai bn o cere pe Sahnur sau pe Fidan ca sunt mai cantitative . Stiti voi gaina batrana...prepara otrava buna pt Yavuz
lavy612- vip
Si Cicek poate prepara otrava ca sant rude apropiate si sigur nu o sa se supere Yavuz...dupa ce o bea...
simi- vip
Dragalaselor eu va doresc vizionare placuta la EZEL celor care il urmaresc
lica54- vip
simi a scris:Nu cred ca e doar vis o sa-l rapeasca nebunu pe Omer iar in schimbul lui o cere pe Yaso
Cred ca ii rapeste pe toti... : Ii ia cu fulgi cu tot si ii duce in Van...Dar pe drum (bagati toti, claie peste gramada intr-un jeep blindat) Sahnur concepe un plan... Are bagata sub batic o bomba ( pusa acolo in caz de urgenta) ... Detonatorul este sub pieptar. Coborati din masina si dusi intr-o incapere incuiata si intunecoasa...Baldaroaica are timp sa ansambleze bomba... O arunca in curtea Moranului...se creeaza isterie generala...Moranii luati prin surprindere...poc,poc,poc se aud focuri de arma!!!!!!!!! Dar in isteria creata Baldarii sunt in avantaj...Ii captureaza pe toti oamenii monstrului , le ia armele, ii leaga fedeles... Si apoi Savas pleaca sa-l caute pe Yavuz...care sontac,sontac se indrepta spre munti :
- Unde fugi lasule? Vino sa ne confruntam ca intre barbati!
- Crezi ca ai castigat Savas? Nu este totul pierdut...
-Asta s-o crezi tu Yavuz...Pentru tine sunt ultimele momente de libertate. Te vei intoarce acolo unde iti este locul.
-Te urasc , Savas.... Te urasc din tot sufletul...Ai primit mereu ce ai dorit. Si cand m-am indragostit cu adevarat de cineva...inima ei ii apartine tot tie!!!!
-Nu sunt vinovat pentru ceea ce ti s-a intamplat tie...
-Ba da...Eu asa consider!
Savas sare spre Yavuz...incepe o lupta.
Poc...Se aude un zgomot de arma.
Cine sa fi fost impuscat ? Bruta sau Pretiosul? Cateva momente de suspans ...apoi reclame...
Yavuz este cel care si-a gasit sfarsitul...cade ...
-Ce ai facut mama? intreaba Savas.
-Te-am salvat pe tine si ne-am salvat pe toti. Sunt impacata
Toata lumea este in siguranta.
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 16 Mai 2011, 11:32 am, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Viorelaaaaa,ce bine scrii...eu de acum nu mai astept sfarsitul
simi- vip
Multumesc, simi.simi a scris:Viorelaaaaa,ce bine scrii...eu de acum nu mai astept sfarsitul
Si eu stau cu inima cat un purice...
Cine stie ce idei le mai vin scenaristilor...de ne lasa..
victorelalove- moderator
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum