25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Daca voi asa ziceti probabil dreptatea e de partea voastra dar eu nu am de unde sa stiu asta,nu sant experta in tainele calculatorului de aceea am zis ce am zis...daca voi faceti munca asta(care stiu ca nu e usoara),aveti toata admiratia mea...stiu ca munciti benevol
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Un arab venit la studii in Romania, il suna intr-o zi suparat, pe tatal lui si ii spune:
- Tata, ma simt prost cand ii vad pe colegii mei ca vin cu trenu la facultate si eu vin cu masina.
- Bine fiule. Iti trimit acum 10 milioane de dolari... sa iti cumperi si tu un tren.
- Tata, ma simt prost cand ii vad pe colegii mei ca vin cu trenu la facultate si eu vin cu masina.
- Bine fiule. Iti trimit acum 10 milioane de dolari... sa iti cumperi si tu un tren.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
De-asta şi ziceam, au fost mulţi care au preluat traducerile echipei ASKveCEZAro (care îşi are cartierul general aici la Denisa pe forum), dar cei serioşi aveau înscris la toate postările cui îi aparţinea traducerea. Pe când alţii (Stoica nu e singurul măgar care nu ne citează) au răspuns la toate mulţumirile fără nicio jenă şi au pozat în eroi largi la suflet şi vrednici la muncă.simi a scris:... Daca voi asa ziceti ... dar eu nu am de unde sa stiu asta,...
Dacă vreodată vei vrea să ştii care au fost cei care au făcut posibilă traducerea a 46 de episoade, ai numele tuturor la acest link, pe coloana din stânga:
https://www.youtube.com/user/ASKveCEZAro2
Sunt şi Dea şi Denisa acolo, suntem mulţi, români, germani, turci, tătari, bulgari.
Era imposibil ca un astfel de efort să fie făcut de un singur om. Ai fi ştiut dacă DSTOICA ar fi procedat corect.
Am răbufnit un pic, hm, îmi pare rău.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
motzi nu fii suparata,probabil e incepatoare si nu stia de toata munca voastra
mult respect din partea mea
mult respect din partea mea
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
noapte buna va spun si eu si o seara cat mai placuta
dana4699- vip
Nu-i nimic Motzisor,probabil am exagerat si eu pt ca mi sa parut ca ironia a fost la adresa mea...scuze..dar este foarte bine ca m-ai lamurit pe mine,si poate nu sant singura care nu stie ca voi faceti toata munca...si alti o folosesc...si da,sant incepatoare
simi- vip
te vei invata cu noi simi dar fetele noastre au tot meritul
dana4699- vip
Sant sigura ca asa e...si ma bucur foarte mult ca existatidana4699 a scris:te vei invata cu noi simi
simi- vip
si noi ne bucuram ca ai venit in ograda noastra , nici eu nu stiam pana am vazut filmul pe youtube si am vazut cine face traducerea.datorita lor avem traducere la film.daca n-ar face ele, am astepta mult si bine sau am astepta pana ar da kanal d filmul.
dana4699- vip
merhaba frumoaselor...........cine v-a suparat ?cine dracu e si Stoica asta ? si
cum isi permite sa se foloseasca de munca altora ????? isi aroga dreptul de a posta pe forumul lui ceva muncit de alcineva fara sa specifice ca e preluat din X forum ????????
cum isi permite sa se foloseasca de munca altora ????? isi aroga dreptul de a posta pe forumul lui ceva muncit de alcineva fara sa specifice ca e preluat din X forum ????????
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Viorela unde esti?Mai zine un banc sa ne inveselim!
simi- vip
buna Ninnet , nu stiu cine este Stoica dar s-a folosit de traducerea fetelor de la filmul ask ve ceza , si simi nu stia ca traducerea este facuta de fete.sper ca nu esti suparata pe mine ca nu am mai intrat dar mi-a sticat fiul meu trei tastaturi si nu puteam scrie sa vorbesc cu voi.
dana4699- vip
dana4699 a scris:buna Ninnet , nu stiu cine este Stoica dar s-a folosit de traducerea fetelor de la filmul ask ve ceza , si simi nu stia ca traducerea este facuta de fete.sper ca nu esti suparata pe mine ca nu am mai intrat dar mi-a sticat fiul meu trei tastaturi si nu puteam scrie sa vorbesc cu voi.
bine ai revenit Dana , acum o sa vorbim mai mult da ? ai disparut cam mult cat il
priveste pe stoica ...........
ninnet- vip
simi a scris:Viorela unde esti?Mai zine un banc sa ne inveselim!
si Ninnet spune bancuri foarte bune
dana4699- vip
Un batrân de 75 de ani, merge la spital sa faca o analiza a spermei.Doctorul îi da un borcan si-i spune:
- Ia borcanul asta si vino cu analiza mâine!
A doua zi, batrânul apare, cu borcanul la fel de curat si gol ca ziua trecuta. Doctorul întreaba ce s-a întâmplat, iar batrânul explica:
- Stiti, doctore, uite ce-am patit: Prima data am încercat cu dreapta, apoi cu stânga si nimic. Apoi am chemat-o pe nevasta-mea. A încercat si ea si cu mâna dreapta, si cu mâna stânga, apoi cu gura: prima data cu proteza, apoi fara proteza si tot nimic. Apoi am chemat-o pe vecina de alaturi: a încercat si ea si cu amândoua mâinile si cu gura si tot fara
rezultat. Doctorul era socat:
- Ai chemat-o pe vecina....????,
iar batrânul raspunde:
- Da si oricât ne-am chinuit, n-am reusit sa deschidem borcanul!
- Ia borcanul asta si vino cu analiza mâine!
A doua zi, batrânul apare, cu borcanul la fel de curat si gol ca ziua trecuta. Doctorul întreaba ce s-a întâmplat, iar batrânul explica:
- Stiti, doctore, uite ce-am patit: Prima data am încercat cu dreapta, apoi cu stânga si nimic. Apoi am chemat-o pe nevasta-mea. A încercat si ea si cu mâna dreapta, si cu mâna stânga, apoi cu gura: prima data cu proteza, apoi fara proteza si tot nimic. Apoi am chemat-o pe vecina de alaturi: a încercat si ea si cu amândoua mâinile si cu gura si tot fara
rezultat. Doctorul era socat:
- Ai chemat-o pe vecina....????,
iar batrânul raspunde:
- Da si oricât ne-am chinuit, n-am reusit sa deschidem borcanul!
victorelalove- moderator
dana4699 a scris:
si Ninnet spune bancuri foarte bune
mersi Dana !!!!!!!!
ninnet- vip
ninnet a scris:
bine ai revenit Dana , acum o sa vorbim mai mult da ? ai disparut cam mult cat il
priveste pe stoica ...........
sigur ca da , dar sa vad cat timp imi lasa mama laptopu ca il folosesc pe-al ei pana reusesc eu sa-mi fac sa intru de pe-al meu
bun banc victorela
dana4699- vip
ninnet a scris:
mersi Dana !!!!!!!!
asa este
dana4699- vip
Gaura din perete
Era un imparat care avea o fata. Si imparatul vroia ca fata lui sa se marite. A adus imparatul printi, feti-frumosi, dar niciunul nu a reusit sa o faca pe fata sa se marite cu el. A venit si un tigan.
- Ce conditii ceri tigane?
- Imparate, eu nu vreau decat o lingura mai mare si o camera langa camera printesei.
- Asa sa fie!
Seara, printesa s-a dus in camera ei si tiganul in camera lui. Tiganul a inceput sa scobeasca in perete cu lingura, pana a facut o gaura. Si toata noaptea spunea in soapta:
- Te mariti sau te mananc? Te mariti sau te mananc?
Dimineata se scoala fata foarte fericita:
- Tata! Tata! Ma marit!
- Dar fata mea, ce te-a facut sa iei decizia asta?
- Tata, ma marit ca ma mananca gaura!
soacra si ginerele
Ginerele se duce la soacra si cere 100 lei imprumut .Aceasta zice iti dau numai daca imi faci sex oral. Avand nevoie de bani acesta se apuca de treaba .Dupa ce a primit banii ginerele se pune pe ras;Soacra il intreaba de ce rade ia placut cumva/Nu raspunde acesta dar sa vezi cat o sa-mi faci tu mie pana tii dau innapoi
Era un imparat care avea o fata. Si imparatul vroia ca fata lui sa se marite. A adus imparatul printi, feti-frumosi, dar niciunul nu a reusit sa o faca pe fata sa se marite cu el. A venit si un tigan.
- Ce conditii ceri tigane?
- Imparate, eu nu vreau decat o lingura mai mare si o camera langa camera printesei.
- Asa sa fie!
Seara, printesa s-a dus in camera ei si tiganul in camera lui. Tiganul a inceput sa scobeasca in perete cu lingura, pana a facut o gaura. Si toata noaptea spunea in soapta:
- Te mariti sau te mananc? Te mariti sau te mananc?
Dimineata se scoala fata foarte fericita:
- Tata! Tata! Ma marit!
- Dar fata mea, ce te-a facut sa iei decizia asta?
- Tata, ma marit ca ma mananca gaura!
soacra si ginerele
Ginerele se duce la soacra si cere 100 lei imprumut .Aceasta zice iti dau numai daca imi faci sex oral. Avand nevoie de bani acesta se apuca de treaba .Dupa ce a primit banii ginerele se pune pe ras;Soacra il intreaba de ce rade ia placut cumva/Nu raspunde acesta dar sa vezi cat o sa-mi faci tu mie pana tii dau innapoi
ninnet- vip
Astept bancuri de la oricine...nu-mi place sa fiu trista seara...multumesc anticipat
simi- vip
Sunteti cele mai dragute fetelor...Alaturi de voi ma simt mai bine!!!!!
Imi pare bine ca am descoperit forumul acesta...asa mi-am gasit FAMILIA VIRTUALA PERFECTA.
Eu zilele astea nu m-am simtit prea bine, nu am mai comentat asa de mult ... Dar am citit tot ce ati scris voi si mai m-am inveselit. Mutumesc!
Imi pare bine ca am descoperit forumul acesta...asa mi-am gasit FAMILIA VIRTUALA PERFECTA.
Eu zilele astea nu m-am simtit prea bine, nu am mai comentat asa de mult ... Dar am citit tot ce ati scris voi si mai m-am inveselit. Mutumesc!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Sunteti cele mai dragute fetelor...Alaturi de voi ma simt mai bine!!!!!
multumim victo , si eu ma simt foarte bine cu voi dar la mine exista o problema , ma mai cert cu fiul meu care si cum sa stea la calculator.am noroc acum ca dorm amandoi dupa o zi agitata ca i-am taiat motul celui mic care a facut un anisor
Ultima editare efectuata de catre dana4699 in Dum 15 Mai 2011, 11:05 pm, editata de 1 ori
dana4699- vip
Maica stareta surprinde intr-o noapte un barbat extenuat care incerca sa sara gardul manastirii, inapoi spre lume.
- Ce-ai cautat aici, paganule? il intreba stareta.
- Am vrut sa fur ceva de mancare, dar m-au prins calugaritele.... zise acesta extenuat.
- Cand, in seara asta?
- O, nu, acum patru saptamani...
- Am vrut sa fur ceva de mancare, dar m-au prins calugaritele.... zise acesta extenuat.
- Cand, in seara asta?
victorelalove- moderator
Multi inainte!!!!!!!!dana4699 a scris:
multumim victo , si eu ma simt foarte bine cu voi dar la mine exista o problema , ma mai cert cu fiul meu care si cum sa stea la calculator.am noroc acum ca dor amandoi dupa o zi agitata ca i-am taiat motul celui mic care a facut un anisor
Sa fie fericit si sanatos.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Maica stareta surprinde intr-o noapte un barbat extenuat care incerca sa sara gardul manastirii, inapoi spre lume.
- Cand, in seara asta?
ce sa faca si el daca sare gardul
dana4699- vip
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum