25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata! il vreti la micul dejun?
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata fetelor, o cafeluta ???
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Buna dimineata tuturor.
O zi minunata va doresc.
O zi minunata va doresc.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
buna dimineata la toata lumea
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
imi pare nespus de rau ca nu am reusit sa vad aseara filmul dar mi-a facut baiatul cel mare 39 febra.am crezut ca ajung la urgenta. va pup dulce si o zi frumoasa sa aveti
dana4699- vip
o zi buna la toata lumea multi
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
O zi frumoasa dragelor ......si sa fim optimiste , serialul nostru
va avea un final asa cum ne dorim....
va avea un final asa cum ne dorim....
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
sa speram
dana4699- vip
Bună ziua la toată lumea!
Bonus pentru tot natul:
Aşk ve Ceza ep. 58 promo 1 subtitrat româneşte
sau
Ralitza stă în braţe cu ep. 48, Lexia şi Teo au lucrat deja de mult la ep. 47, aşa că sperăm să-l terminăm mai repede, eu sunt codaşa cu el :D. Sper în 2 zile să fie gata, sper.
Bonus pentru tot natul:
Aşk ve Ceza ep. 58 promo 1 subtitrat româneşte
sau
Ralitza stă în braţe cu ep. 48, Lexia şi Teo au lucrat deja de mult la ep. 47, aşa că sperăm să-l terminăm mai repede, eu sunt codaşa cu el :D. Sper în 2 zile să fie gata, sper.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
multe multumiri motzi
dana4699- vip
Motzi , multumim
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
buna seara, fetelor, pentru tot
ninnet- vip
buna seara Ninnet
dana4699- vip
Salut fetelor
O Alinutză ia cina împreună cu soţul ei:
"Auzi iubitule, mi-a spus azi un coleg de serviciu un banc cu Alinutza.
Am râs de era să cad jos din pat!"
Soţia: E bună ciorba?
Soţul: Ai chef de ceartă?
O Alinutză ia cina împreună cu soţul ei:
"Auzi iubitule, mi-a spus azi un coleg de serviciu un banc cu Alinutza.
Am râs de era să cad jos din pat!"
dana4699 a scris:buna seara Ninnet
buna Dana , ce faci ? te pupic!
ninnet- vip
pufy2010 a scris:Salut fetelor
super!!!!!!!!!! :
ninnet- vip
Mii de mulțumiri pentru traduceri! Unde aș putea vedea ep.46 tradus?Motzişor a scris:Bună ziua la toată lumea!
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
unde sunteti ??????
ninnet- vip
Santem pe aici!Asteptam sa inceapa Ask pe Kanal
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
simi a scris:Santem pe aici!Asteptam sa inceapa Ask pe Kanal
ok.........
Suna soneria.
Sotia disperata se roaga:
- Doamne fa sa dispara amantul, iar sotul sa nu stie nimic.
La care un glas din inalturile cerului spune:
- Bine, fie…te scap… dar cand o sa mori o sa ti se traga de la APA. Sotia a fost bucuroasa ca a scapat de amant, gandindu-se ca in ceea ce priveste apa…va avea grija si se va feri.
Peste un timp apare o oferta de nerefuzat pentru o croaziera pe mare, impreuna cu toate prietenele ei.
Se duce femeia in excursie, cand deodata incepe o furtuna.
Femeia iar se roaga:
- Doamne, stiu ca mi-ai spus ca o sa mor din cauza apei…dar acum,
gandeste-te…sunt atatia oameni nevinovati… Pentru mine o sa omori toti oamenii de pe acest vas?
La care glasul raspunde:
- De-ai sti de cati ani ma chinui sa va adun pe toate la un loc…
ninnet- vip
[quote="ninnet"]
buna Dana , ce faci ? te pupic![/qu
buna , uite fac cateva acte si atenta la film pe kanal d
buna Dana , ce faci ? te pupic![/qu
buna , uite fac cateva acte si atenta la film pe kanal d
dana4699- vip
O ambulanta goneste pe strazi si la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima, o instaleaza pe targa si continua drumul spre spital. La un moment dat, se intoarce zambind spre accidentat si ii spune:
- Ce noroc formidabil ati avut ca treceam pe aici!
La psihiatru:
- Am venit pentru nevasta-mea. Are o idee fixa - ca cineva vrea sa-i fure rochiile.
- Cum asa?
- Pai, a angajat un individ pentru asta. L-am gasit ieri in sifonier.
Angajatul: - Scuzati-ma, domnule, pot sa vorbesc cu dumneavoastra?
Seful: - Sigur, intra, ce pot sa fac pentru tine?
- Stiti, sunt angajatul aceste firme de peste zece ani.
- Asa..
- Nu vreau s-o iau pe ocolite. As vrea o marire de salariu. Sunt mai multe companii care ma cauta dar am zis sa vorbesc cu dumneavoastra prima data.
- O marire? Ti-as da o marire de salariu, dar nu e timpul potrivit pentru asta acum.
- Va inteleg si stiu ca situatia economica curenta are un efect negativ asupra vanzarilor, dar trebuie sa luati in considerare ca muncesc mult, am initiativa si sunt loial acestei companii de peste zece ani.
- Ok, luand in considerare acesti factori si pentru ca nu am chef sa caut pe altcineva in locul tau, iti ofer o marire de 10% si inca 5 zile de concediu pe an. Ce zici?
- Excelent. Multumesc, domnule!
- Inainte sa pleci, de curiozitate, care sunt companiile care te cauta?
- Ooo ahh Electrica, Distrigaz, Romtelecom, ApaNova si banca.
Intr-una din zile, Bula trebaluia prin bucatarie. O clipa de neatentie la tocat zarzavaturi si singele incepe sa curga. Ia repede o cirpa, infasoara degetul si o taie la dispensar. Intra in dispensar si vede doua usi: “Bolnavi” si "Accidentati”.
Ca un cetatean disciplinat ce este, Bula intra la "Accidentati”. Acolo, ce sa vezi? Alte doua usi:
"Cu sangerare" si "Fara sangerare". Asa cum era firesc intra la "Cu sangerare".
Alte dooua usi: "De importanta vitala" si "Fara importanta vitala"
Deschide usa "Fara importanta vitala" si se trezeste iar in strada...
Pleaca acasa unde familia il intreaba:
- Ei, Bula, te-au tratat bine?
- Nu s-a uitat nici dracu la mine, dar organizarea e la maaaaaare meseriee.
- Ce noroc formidabil ati avut ca treceam pe aici!
La psihiatru:
- Am venit pentru nevasta-mea. Are o idee fixa - ca cineva vrea sa-i fure rochiile.
- Cum asa?
- Pai, a angajat un individ pentru asta. L-am gasit ieri in sifonier.
Angajatul: - Scuzati-ma, domnule, pot sa vorbesc cu dumneavoastra?
Seful: - Sigur, intra, ce pot sa fac pentru tine?
- Stiti, sunt angajatul aceste firme de peste zece ani.
- Asa..
- Nu vreau s-o iau pe ocolite. As vrea o marire de salariu. Sunt mai multe companii care ma cauta dar am zis sa vorbesc cu dumneavoastra prima data.
- O marire? Ti-as da o marire de salariu, dar nu e timpul potrivit pentru asta acum.
- Va inteleg si stiu ca situatia economica curenta are un efect negativ asupra vanzarilor, dar trebuie sa luati in considerare ca muncesc mult, am initiativa si sunt loial acestei companii de peste zece ani.
- Ok, luand in considerare acesti factori si pentru ca nu am chef sa caut pe altcineva in locul tau, iti ofer o marire de 10% si inca 5 zile de concediu pe an. Ce zici?
- Excelent. Multumesc, domnule!
- Inainte sa pleci, de curiozitate, care sunt companiile care te cauta?
- Ooo ahh Electrica, Distrigaz, Romtelecom, ApaNova si banca.
Intr-una din zile, Bula trebaluia prin bucatarie. O clipa de neatentie la tocat zarzavaturi si singele incepe sa curga. Ia repede o cirpa, infasoara degetul si o taie la dispensar. Intra in dispensar si vede doua usi: “Bolnavi” si "Accidentati”.
Ca un cetatean disciplinat ce este, Bula intra la "Accidentati”. Acolo, ce sa vezi? Alte doua usi:
"Cu sangerare" si "Fara sangerare". Asa cum era firesc intra la "Cu sangerare".
Alte dooua usi: "De importanta vitala" si "Fara importanta vitala"
Deschide usa "Fara importanta vitala" si se trezeste iar in strada...
Pleaca acasa unde familia il intreaba:
- Ei, Bula, te-au tratat bine?
- Nu s-a uitat nici dracu la mine, dar organizarea e la maaaaaare meseriee.
ninnet- vip
ninnet a scris:
super!!!!!!!!!! :
e tare
dana4699- vip
[quote="dana4699"]
vizionare placuta !
vizionare placuta !
ninnet- vip
[quote="ninnet"]
multumesc iubita dar sunt atenta si la voi
as fi vrut si aseara sa fiu alaturi de voi dar mai aveam putin si mergeam cu fiul cel mare la urgenta . am facut cu totii gripa .
multumesc iubita dar sunt atenta si la voi
as fi vrut si aseara sa fiu alaturi de voi dar mai aveam putin si mergeam cu fiul cel mare la urgenta . am facut cu totii gripa .
dana4699- vip
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum