Serialesitelenovelet
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți

Pagina 35 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Urmatorul

In jos

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Empty Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de simi Vin 20 Mai 2011, 1:01 pm

Fetelor vad ca aveti chef astazi de vorba,nu gluma, kiss Eu am ramas in urma...dar nu ma las...imi iau revansa....vreau si eu o bucatica din 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 60243
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Empty Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de adriana_b Vin 20 Mai 2011, 1:04 pm

Andrada, cred ca inteleg la ce te referi cu vacanta :). De fapt am patit-o deja si cu "ask ve ceza" m-as uita toata ziua. Vreau totusi sa termin de vizionat "ask ve ceza" si dupa sa trec la alt serial. Sunt prea prinsa in povestea de dragoste dintre savas si Yasemin astfel incat sa ma mai pot focusa pe altceva :). Din pacate nu prea mai gasesc episoade subtitrate dupa ep 46. Si doar sa ma uit in turceste fara sa inteleg ce vorbesc nu mi se pare prea fain.

adriana_b
membru incepator
membru incepator

Data de inscriere : 19/05/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 20 Mai 2011, 1:05 pm

Andrada ai dreptate,doar in vacanta poate fii vazut Asi...eu n-am stiut,si doua saptamani nu am mai vazut nimic in fata ochilor...doar Asi confused nu mi-a trebuit nici mancare,nici somn,nici copii.... sunny
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alina_chupi Vin 20 Mai 2011, 1:12 pm

Buna ziua fetele......ce faceti? Vad ca azi sunteti mai active ca ieri.
alina_chupi
alina_chupi
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 24/03/2011
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 20 Mai 2011, 1:20 pm

Adriana,la fel ca tine...si eu am vazut prima oara Ask,acolo l-am descoperit pe Murat...m-ia placut atat de mult(intelegeti si de ce!!!) afro incat am cautat si alte filme cu el...am descoperit Asi si credema ca pana nu l-am terminat de urmarit,nu m-a mai interesat Ask....E frumos si Ask,dar Asi te droghiaza pur si simplu...devii dependent... 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 517793
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 20 Mai 2011, 1:30 pm

simi a scris:Adriana,la fel ca tine...si eu am vazut prima oara Ask,acolo l-am descoperit pe Murat...m-ia placut atat de mult(intelegeti si de ce!!!) afro incat am cautat si alte filme cu el...am descoperit Asi si credema ca pana nu l-am terminat de urmarit,nu m-a mai interesat Ask....E frumos si Ask,dar Asi te droghiaza pur si simplu...devii dependent... 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 517793
Smile Smile perfect adevarat! din cauza asta incercam s-o avertizez pe Adriana..ca odata ce incepi..devii asa cum zici dependent sad sad

http://www.atvdiziler.com/atv-dizileri-resmi-sitesi-calismalari/murat-yildirim-ile-cok-ozel/msg125043/?topicseen#new
DENISA UNDE ESTI??????????? vrem detalii, te stie MURI PERSONAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 20 Mai 2011, 1:35 pm

De asta nu mai e Denisa pe aici de trei zile?????Vrem si noi la Istambul sad sad sad sau ne multumim si cu vesti proaspete... 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 248946
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 20 Mai 2011, 1:36 pm

alina_chupi a scris:Buna ziua fetele......ce faceti? Vad ca azi sunteti mai active ca ieri.
Suntem bine sper, activitatea bat-o vina nu depinde numai de noi, dar si dependenta de prietenia virtuala este minunata, parca suntem in "ziua cartitei" orice-am face revenim si revenim mereu kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Vin 20 Mai 2011, 1:37 pm

andradamaria a scris:

Mi-a trecut şi mie prin minte faptul că Murat e o provocare pentru partenere. Sunt aproape convinsă de asta, de fapt. Tuba a ajuns să exceleze în Asi, dar o face alături de Cansel? Nici pomeneală. Nu pot spune că a jucat rău în Gonulcelen, dar a avut muuulte secvenţe (după părerea mea) în care parcă nu făcea parte din film. Nu arunc vina în cârca lui Cancel, să nu fiu înţeleasă greşit. Nici nu susţin că Tuba nu ar fi o actriţă bună, doar sunt una dintre admiratoarele ei, dar a avut momente in G. pe care nu le-a trăit, nu le-a simţit.
Pe când Murat sau Tomris Incer au jucat cu intensitate în Ask. În mare parte a filmului el nu a primit deloc ajutor din partea lui Nurgul aşa cum Tuba a primit din partea lui Cancel, Onur, a actriţei care joacă în rolul surorii Hasretei (i-am uitat numele). Şi mama Hasretei e pe lângă rol. Singurul ajutor pe care l-a primit Murat a fost de la Tomris alias Sahnur şi Pala, zic eu. Acum , desigur, niciunul din filme nu s-a ridicat la nivelul lui Asi (cu toate minusurile lui), iar în Asi şi ceilalţi actori făceau treabă, nu se jucau. Dar per ansamblu, senzaţia mea e că Murat a făcut treabă mai bună cu Savaş decât i-a reuşit Tubei cu Hasret. Desigur, e strict părerea mea, nu ţin să mi-o impun şi nici nu vreai să supăr pe nimeni.
Cât depre relaţia Tuba-Onur....mie îmi place Onur ca actor. Mi-a plăcut în Sonbahar şi în Gonulcelen. Ca partener de viaţă al Tubei, e o îmbunătăţire de "aspect" faţă de alegerile ei anterioare. Dar.... Am văzut un secvenţe dintr-un filmuleţ şi i-am făcut câteva reproşuri: pe lângă gestul dur faţă de reporter, am avut senzaţia că o cam târa pe Tuba după el, pe marginea dinspre şosea a trotuarului. Acum, depinde de fiecare: putem arunca piatra sau ....pot exista şi explicaţii. E adevărat că uneori reporterii/paparazzii sunt prea insistenţi şi poate aş fi şi eu tentată să-i reped. Şi dacă stau să mă uit în jur, trebuie să recunosc faptul că puţină lume mai acordă atenţie etichetei şi "cavalerismelor".
Eu rămân cu o senzaţie de neîmplinire în ceea ce priveşte această relaţie, dar prefer să aştept să văd cum evoluează lucrurile.
E interesantă totuşi situaţia: se ştiu cel puţin de pe vremea când erau colegi de platou în Asi. Cu siguranţă, ştie şi Onur exact cum au stat sau stau lucrurile între Tuba şi Murat (dacă a fost sau nu vreun sentiment acolo, aşa cum urlă încă forumurile), ştie şi despre relaţiile eu cu ceilalţi flăcăi făloşi. Va fi interesant de văzut ce se întâmplă. Cu siguranţă, nu e dragoste la prima vedere. O prietenie care a evoluat în dragoste?! sau ...o barcă de salvare pentru Tuba în urma eşecurilor din ultima vreme, un "de ce nu?" deşi în poza din taxi părea destul de îndrăgostită.
S-a mai vorbit despre absenţa scenelor "fierbinţi" între Hasret şi Murat, din G., din cauza geloziei lui Onur. Sunt convinsă că nu acesta e motivul. Nu prea cred că scenariştii sau producătorii schimbă ceva dintr-un film (care ar putea fi un succes răsunător) din cauza geloziei unui actor, iubit, soţ, soţie etc. Asta nu înseamnă că Onur nu ar putea fi gelos.
Ar dăuna serios de tot carierelor lor. Dar e şi el actor. Şi, cel puţin eu nu am fost atentă la viaţa lui particulară până acum. Habar nu am despre relaţiile lui anterioare, despre bârfele legate de el. Din poze apărute pare "cocoş", însă sper că numai până la un punct.
Tuba are nevoie de cineva mai hotărât lângă ea în perioada asta, dar nu de cineva care ia toate deciziile în locul ei, ci de cineva care să îi mai ia din griji, să îi asigure un confort psihic şi afectiv.

Tulaaaaaaaaaaiiii ce m-am desfăşurat. Am fost provocată. Iertaţi-mă. Vă pup. Week-end plăcut. kiss kiss 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 155656 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 155656
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 20 Mai 2011, 1:40 pm

simi a scris:De asta nu mai e Denisa pe aici de trei zile?????Vrem si noi la Istambul sad sad sad sau ne multumim si cu vesti proaspete... 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 248946
nu stiu unde este Deni, ar vrea ea Muri, ar vrea ea Stambul Smile Smile dar sta de paza 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 756436 si acum intrun registru serios, a zis ca lipseste cateva zile. Crying or Very sad
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Vin 20 Mai 2011, 1:41 pm

adriana_b a scris:Andrada, cred ca inteleg la ce te referi cu vacanta :). De fapt am patit-o deja si cu "ask ve ceza" m-as uita toata ziua. Vreau totusi sa termin de vizionat "ask ve ceza" si dupa sa trec la alt serial. Sunt prea prinsa in povestea de dragoste dintre savas si Yasemin astfel incat sa ma mai pot focusa pe altceva :). Din pacate nu prea mai gasesc episoade subtitrate dupa ep 46. Si doar sa ma uit in turceste fara sa inteleg ce vorbesc nu mi se pare prea fain.

Adriana, 47 şi 48 sunt în lucru. Nu dispera, urmează....dă-le timp fetelor că e multă muncă. Şi îşi sacrifică timpul liber. Dar încet vor fi disponibile. kiss
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana_b Vin 20 Mai 2011, 1:48 pm

Chiar, cine sunt fetele care fac traducerile? Sunt de pe forumul asta? Le multuumesc tare tare mult!!!!!

adriana_b
membru incepator
membru incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Vin 20 Mai 2011, 1:49 pm

http://www.setarkasi.com/fotograf-galerileri/?album=1&gallery=223&pid=3847&pid=1

Ne place sau nu sunt soţ şi soţie şi se poartă normal. 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 1450537109 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 1450537109 http://www.setarkasi.com/fotograf-galerileri/?album=1&gallery=223&pid=3847&pid=1
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 20 Mai 2011, 1:52 pm

Imi place de Tuba,in plan profesional,dar in plan personal,dupa parerea mea schimba cam des partenerii...poate i-a ramas cineva in minte 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 255789 nu credeti?Cat despre filmul Asi nu cred a inceput bine dar pe parcurs a fost fenomenala...ca si Murat in Ask ...si-a intrat in rol dupa cateva episoade...Oricum Murat si Tuba raman favoritii mei din serialele turcesti. 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 242329 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 242329 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 242329
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 20 Mai 2011, 1:55 pm

adriana_b a scris:Chiar, cine sunt fetele care fac traducerile? Sunt de pe forumul asta? Le multuumesc tare tare mult!!!!!
Daaaaaa sant de pe forumul acesta...nici eu nu am stiut la inceput,dar ma bucur ca nu s-au suparat rau pe mine 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 155520
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana_b Vin 20 Mai 2011, 2:02 pm

Le mullumesc tare tare mult!!! Cum de vorbesc turceste? (sper sa nu deramjeze intrebarea)

adriana_b
membru incepator
membru incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 20 Mai 2011, 2:07 pm

teodora_roman a scris:

M
Subscriuuuuuuuuuuuuuu! n-am vazut cine stie ce din gonul , am renuntat repede tomai datorita senzatiei de actiune paralela actrita-rol, si nu mi-a placut nici tema filmului ca sa zic asa Smile
AM VAZUT SI EU FILMULETUL..SI NICI O CLIPA N-AM AVUT SENZATIA DE DE GINGASIE ,FINETE,..A UNUI INCEPUT DE RELATIE, dimpotriva..iar platourile din ASI pot spune multe,
nici eu nu stiu multe despre actor insa stiu cu siguranta ca timp de 4 ani n-a fost interesant pentru Tuba, si acum din filmulet si poze pare sa aiba o atitudine.. cam aspra Smile Smile sper sa n-am dreptate dar eu chiar vad in aceasta relatie asemanari cu Murat vs Burcin
Un sfarsit de saptamana placut si tie si tuturor....si la urma urmei sunt doar pareri ,de ce s-ar supara cineva?????????
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 20 Mai 2011, 2:09 pm

teodora_roman a scris:http://www.setarkasi.com/fotograf-galerileri/?album=1&gallery=223&pid=3847&pid=1

Ne place sau nu sunt soţ şi soţie şi se poartă normal. 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 1450537109 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 1450537109 http://www.setarkasi.com/fotograf-galerileri/?album=1&gallery=223&pid=3847&pid=1
Teodora,e normal sa se poarte asa...pentru ca sant in fata camerelor de filmat cupidon
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 20 Mai 2011, 2:15 pm

teodora_roman a scris:http://www.setarkasi.com/fotograf-galerileri/?album=1&gallery=223&pid=3847&pid=1

Nu ne place!!! Smile dar daca ei sunt fericiti(eu nu cred) Smile sa le fie de bine!!!!!pana acum n-a fost, dupa stiinta mea nici macar o mica barfa in presa lor ca ceva n-ar merge cum trebuie in aceasta casnicie, in rest noi putem visa stupid
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 20 Mai 2011, 2:24 pm

adriana_b a scris:Le mullumesc tare tare mult!!! Cum de vorbesc turceste? (sper sa nu deramjeze intrebarea)
https://www.youtube.com/user/ASKveCEZAro2
gasesti aici raspunsuri, echipa este internationala!!!!!!!!!! kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 20 Mai 2011, 3:04 pm

Eu sper ca acest cuplu "fenomenal" sa se sature de atata lapte si miere cat de curand stupid stupid stupid Nu-mi place sa-i vad fata 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 756436 peste tot ca strica frumusete de poze!!!!Pe mine ma intereseaza doar 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 255789 si atat.Ma enerveaza cand se baga si ea in seama....si cand vrea sa iese tot timpul in fata.Cred ca ar putea sa-si gaseasca alta preocupare 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 224522 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 920535 si sa ne lase pe noi in pace 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 2364036189
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Vin 20 Mai 2011, 3:06 pm

andradamaria a scris:
Nu ne place!!! Smile dar daca ei sunt fericiti(eu nu cred) Smile sa le fie de bine!!!!!pana acum n-a fost, dupa stiinta mea nici macar o mica barfa in presa lor ca ceva n-ar merge cum trebuie in aceasta casnicie, in rest noi putem visa stupid

Ştii, zilele trecute m-a pus ceva pe gânduri. Atunci când îmi vine să critic pe cineva de să-i sară fulgii, mi se întâmplă să mă întreb cum aş reacţiona eu dacă aş fi în pielea acelui cuiva.
...şi am ajuns la concluzia că nu m-aş purta tocmai natural dacă aş fi în pielea lui Burcin. Desigur, nu cunosc detaliile mariajului lor şi cum au ajuns să devină soţ şi soaţă. Dar chiar în contextul unui cuplu absolut normal, are s-a căsătorit din dragoste, după 4 ani în care toate forumurile m-ar stigmatiza, m-ar terfeli în fel şi chip, mai în glumă sau în serios, în contextul în care soţul meu devine actor celebru adulat de fane (spre deosebire de mine care nu strălucesc cu nimic, speranţa confirmării talentului meu se stinge din ce în ce mai tare), care îl vor cuplat cu o parteneră de platou superbă, talentată, nu cred că aş mai avea prea multă încredere în mine. Şi asta chiar în condiţiile în care soţul şi partenera nu ar fi nutrit nimic unul pentru celălalt (cui care odată intrat cu greu îl mai scoţi).
Consecinţele ar fi asemănătoare, cred, cu ce face Burcin acum: profită de fiecare ocazie ivită să arate ce căsnicie solidă şi normală au şi cât de mult se iubesc. Cu siguranţă în intimitate aş avea tot mai multă nevoie să mi se demonstreze dragostea pe care mi-o poartă soţul, lucru care ştim toate că duce în timp la probleme, că el se mai şi satură.

Şi n-am pomenit de fluierăturile de la gală şi alte gafe...

Din punctul meu de vedere lucrurile nu stau prea roz. Vom vedea ce le va rezerva lor viitorul; dacă ea este într-adevăr puternică şi stăpână pe situaţie sau este modul ei instinctiv de reacţie, dacă au o căsnicie trainică sau sunt în etapa în care cred că totul se va rezolva.
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 343827 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 343827 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 343827 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 1450537109 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 1450537109 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 1450537109
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 20 Mai 2011, 3:14 pm

Ai dreptate Andrada,eu chiar cred ca se staduieste sa ne arate "ceva" ce nu mai exista,dupa parerea mea,dar sa stii ca nu toate forumurile sant impotriva ei...din contra...ii lauda ce frumusete de cuplu sant...mai ales in Turcia kiss kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 20 Mai 2011, 3:17 pm

Scuza-ma Teodora,am scris Andrada...te-am botezat...vin cu mielul flower
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 20 Mai 2011, 3:19 pm

Dragalaselor buna ziua 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Eesco0fbpyn 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Z509j92xbpz am venit si eu cu o floare
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 35 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum