25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bine ai revenit Lica!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
simi a scris:Scuza-ma Teodora,am scris Andrada...te-am botezat...vin cu mielul
l-am făcut friptură la sărbători. Nicio problemă.
Lica, mulţumim. O zi însorită şi înflorită şi ţie!
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
pai stii ,cand totul pare perfect la suprafata sigur in profunzime ceva este putred, exuberanta si siguranta afisata de Burci ori de cate ori are ocazia mie personal mi se par fortate daca nu de-a dreptul false, insa daca ar avea vreo apasare in ceea ce priveste soliditatea casniciei i-ar fi facut un copil!teodora_roman a scris:
Ştii, zilele trecute m-a pus ceva pe gânduri. Atunci când îmi vine să critic pe cineva de să-i sară fulgii, mi se întâmplă să mă întreb cum aş reacţiona eu dacă aş fi în pielea acelui cuiva.
...şi am ajuns la concluzia că nu m-aş purta tocmai natural dacă aş fi în pielea lui Burcin. Desigur, nu cunosc detaliile mariajului lor şi cum au ajuns să devină soţ şi soaţă. Dar chiar în contextul unui cuplu absolut normal, are s-a căsătorit din dragoste, după 4 ani în care toate forumurile m-ar stigmatiza, m-ar terfeli în fel şi chip, mai în glumă sau în serios, în contextul în care soţul meu devine actor celebru adulat de fane (spre deosebire de mine care nu strălucesc cu nimic, speranţa confirmării talentului meu se stinge din ce în ce mai tare), care îl vor cuplat cu o parteneră de platou superbă, talentată, nu cred că aş mai avea prea multă încredere în mine. Şi asta chiar în condiţiile în care soţul şi partenera nu ar fi nutrit nimic unul pentru celălalt (cui care odată intrat cu greu îl mai scoţi).
Consecinţele ar fi asemănătoare, cred, cu ce face Burcin acum: profită de fiecare ocazie ivită să arate ce căsnicie solidă şi normală au şi cât de mult se iubesc. Cu siguranţă în intimitate aş avea tot mai multă nevoie să mi se demonstreze dragostea pe care mi-o poartă soţul, lucru care ştim toate că duce în timp la probleme, că el se mai şi satură.
Şi n-am pomenit de fluierăturile de la gală şi alte gafe...
Din punctul meu de vedere lucrurile nu stau prea roz. Vom vedea ce le va rezerva lor viitorul; dacă ea este într-adevăr puternică şi stăpână pe situaţie sau este modul ei instinctiv de reacţie, dacă au o căsnicie trainică sau sunt în etapa în care cred că totul se va rezolva.
Sunt mult diferiti de noi, cei crescuti si educati in Turcia,am avut ocazia sa stiu asta cu siguranta, BURCI chiar crede in talentul ei si am citit undeva ca TUNCEL -batranul Cemal a avut cuvinte de apreciere cu privire la prestatia ei din Ezel asa ca n-o s-o convinga nimeni si nimic , nici un forum nici o critica..doar timpul si eventual lipsa contractelor ca de fapt este un talent fara talent.Ce ma nedumereste este insa jocul acesta al lui Muri de-a o lasa mereu in prima linie de-a o lasa sa se desfasoare chiar si prin fluieraturi..aici este dubios de-a dreptul, pentru ca ai vazut ,poate fi banuit de multe dar nu de prostie..cat va mai intinde coarda????????!!! si ce naiba are de castigat , in afara laudelor apreciative la adresa unei familii de tineri actori aproape de clasica familie musulmana, probabil conteaza mult pentru el asta mai ales in actuala conjunctura politica a turciei.
Murat are ochii deschisi cand vine vorba despre nebunia acestui secol , in care nici nu stii sigur daca progresezi sau regresezi iar un om atat de lucid nu vede barna din ochii lui? ma idoiesc ! nu-mi dau seama ce este dar astept ..POC..SI COARDA SE RUPE INSA NU STIU CE VA DECLANSA ACEASTA RUPTURA.
Spiritul de conservare a BT nu cred ca functioneaza in acest moment..si in afara stupidei mandrii de-a fi o familie model intr-o bransa suficient de controversata intro Turcie in care Erdogan oscileaza intre traditie si modernism, himself, nu vad ce i-ar tine impreuna.
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Da,probabil ca noi gandim diferit...pentru ca si religiile sant complet diferite.Dar mi se pare totusi groaznic ca si in viata de familie sa joci un rol!!! El nu stiu ce asteapta...de ce nu se indreapta spre libertate!!!
simi- vip
Yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!
In sfarsit ...am net.
Buna ziua fetelor.
Ce mai faceti?
Vad ca astazi ati avut pofta de vorba...
Si ca "fel principal" prajita...
In sfarsit ...am net.
Buna ziua fetelor.
Ce mai faceti?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
un eveniment??!!!dar care o fi ala???????simi a scris:Da,probabil ca noi gandim diferit...pentru ca si religiile sant complet diferite.Dar mi se pare totusi groaznic ca si in viata de familie sa joci un rol!!! El nu stiu ce asteapta...de ce nu se indreapta spre libertate!!!
andradamaria- vip
Nu mai sunt sigură de nimic, nici măcar de luciditatea lui Murat. Cred totuşi că nu avem suficiente informaţii nici în cazul fam Yildirim, nici a relaţiei Tuba-Onur.
A propos, a apărut şi Canselito cu o cadână. Încep să cred că trăim marea conspiraţie. Până acum toate fanele decretau o relaţie Tuba-Cancel de genul celei pe care o susţinem noi relativ la existenţa sentimentelor între Tuba şi Murat. Apoi brusc a apărut relaţia Tuba-Onur cu o Tuba destul de "îndrăgostită" şi un Onur bolovănos. Iaca şi Cancel cu mândra.
Păi până acum de ce nu a răsuflat nimic despre aceste relaţii? Acum s-au cuplat brusc şi dintr-o dată fiecare cu altcineva. Aproape în acelaşi timp. Vor cumva să evite fenomenul provocat de Asi? vuietul forumurilor?
Interesante chestiuni.... încep să nu mai înghit chiar tot.
A propos, a apărut şi Canselito cu o cadână. Încep să cred că trăim marea conspiraţie. Până acum toate fanele decretau o relaţie Tuba-Cancel de genul celei pe care o susţinem noi relativ la existenţa sentimentelor între Tuba şi Murat. Apoi brusc a apărut relaţia Tuba-Onur cu o Tuba destul de "îndrăgostită" şi un Onur bolovănos. Iaca şi Cancel cu mândra.
Păi până acum de ce nu a răsuflat nimic despre aceste relaţii? Acum s-au cuplat brusc şi dintr-o dată fiecare cu altcineva. Aproape în acelaşi timp. Vor cumva să evite fenomenul provocat de Asi? vuietul forumurilor?
teodora_roman- vip
Buna Victoria!Ti-am simtit lipsa Poftim ..treci la jumuleala ca au mai ramas cateva pene
simi- vip
Vic! chiar ma intrebam pe unde "umbla" netul tauvictorelalove a scris:Yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!
In sfarsit ...am net.
Buna ziua fetelor.
Ce mai faceti?
prjita, fiarta sa fie
andradamaria- vip
Poate plecarea la Monte Carlo,fara si impreuna cu
simi- vip
eu nu mai inghit de mult numai ca nu prea stiu ce filtre sa folosesc de cate ori pun un filtru se dovedeste a fi cel gresit nu cred ca se va reitera povestea din ASI in ce-o priveste pe Tuba respectiv Cancel..dar mie imi pare rau de fanele inversunate ale Tubei ca abia ridica in slavi un cuplu si se vad iar nevoite sa reconstruiasca totteodora_roman a scris:Nu mai sunt sigură de nimic, nici măcar de luciditatea lui Murat. Cred totuşi că nu avem suficiente informaţii nici în cazul fam Yildirim, nici a relaţiei Tuba-Onur.
andradamaria- vip
simi a scris:Buna Victoria!Ti-am simtit lipsa Poftim ..treci la jumuleala ca au mai ramas cateva pene
Oricate pene am jumuli noi...ea isi pune si mai multe mese...
Voi nu vedeti? Nu mai scapa Murat de matracuca in veci. El este un om de caracter ...si o data ce a spus "ea va fi sotia mea pentru totdeauna"...eu una, cred ca asa se va intampla.
Ca este ea mai "din topor" ...ce sa facem? ( doar sa o criticam si sa spunem cat de antipatica ne este ). Murat se va resemna de fiecare data... ca ea este cu care isi va petrece tot restul vietii. Din punctul asta de vedere...are toata stima din partea noastra.
Daca se complace intr-o relatie - Murat...doar de dragul de a fi dati exemplu !?!...atunci ramane sa il compatimim pe Pretios.
Timpul este cel mai bun sfatuitor ! Ramane de vazut daca Murat va "apleca" urechea spre ce ii sopteste...
victorelalove- moderator
Da, cu bune şi rele, rămâne PREŢIOSUL nostru.
teodora_roman- vip
Bună ziua dragilor !! gata am răuşit şi eu să aterizez în ţară , am scăpat şi de examen .
Buna Denisa.
Bravo!!!!!!!!!!!
Bravo!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Bine ai revenit!Denisa.Ni se facuse dor de tine
simi- vip
bună Victoria , Simi !! am lipsit motivat .
fetelor văd că avem trailer dar poze sau rezumat Yok
http://www.askveceza.tv/
fetelor văd că avem trailer dar poze sau rezumat Yok
http://www.askveceza.tv/
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 20 Mai 2011, 4:51 pm, editata de 1 ori
bine ai venit sa ne dai amanunte http://www.atvdiziler.com/atv-dizileri-resmi-sitesi-calismalari/murat-yildirim-ile-cok-ozel/msg125043/?topicseen#newDENISA a scris:Bună ziua dragilor !! gata am răuşit şi eu să aterizez în ţară , am scăpat şi de examen .
andradamaria- vip
Bună Andrada !!! spre ruşine mea nu ştiu nimic , în aceste 3 zile nu am vorbit cu nimeni nici nu am citit nimic am găsit doar un mesaj pe mess de la Erol ( unul din adm ATVforum) că s-a întâlnit cu Preţiosul şi că i-a vorbit şi despre mine nimic mai mult nu ştiu , văd că apare şi numele lui VYK şi văd că scrie în ce mi-ai trimis tu că i-au povestit despre fanii străini, eu postez mai puţin pe forumul ATV.
Atv'nin ilgiyle izlenen dizisi "Aşk ve Ceza"nın başarılı ismi Murat Yıldırım, "atvdiziler" internet sitesinde; "efsane erkek oyuncu" seçildi.
http://www.takvim.com.tr/Saklambac/2011/05/20/efsane-erkek-oyuncu-murat
MURAT YILDIRIM VE EŞİ AKŞAM GEZMESİNDE!
Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım ve eşi bakın nerede, kiminle görüntülendi?
Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Bebek’te görüntülenen sempatik çift Kolpaçino Bomba filminin yapımcısı Tayfun Topal ile birlikte güzel havanın tadını çıkardı.
Sempatik çift ve ünlü yapımcının oldukça keyifli bir akşam geçirdikleri her hallerinden belliydi. Arkadaşlarının masadan kalkmasıyla daha sonra baş başa kalan ikili mekan çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Genç kızların sevgilisi Murat Yıldırım, eşi Burçin Terzioğlu ile dizilerinin de bitmesini fırsat bilerek tatile çıkacaklarını söyledi. Ezel dizisinin final yapacak olması ve Aşk ve Ceza’nın da sezon finali yapmasını fırsat bilen çift önce aileleriyle birlikte olacaklarını; daha sonra tatil için bir yerlere gitmek istediklerini dile getirdi.
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/murat_yildirim_ve_esi_aksam_gezmesinde_.htm
Atv'nin ilgiyle izlenen dizisi "Aşk ve Ceza"nın başarılı ismi Murat Yıldırım, "atvdiziler" internet sitesinde; "efsane erkek oyuncu" seçildi.
http://www.takvim.com.tr/Saklambac/2011/05/20/efsane-erkek-oyuncu-murat
MURAT YILDIRIM VE EŞİ AKŞAM GEZMESİNDE!
Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım ve eşi bakın nerede, kiminle görüntülendi?
Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Bebek’te görüntülenen sempatik çift Kolpaçino Bomba filminin yapımcısı Tayfun Topal ile birlikte güzel havanın tadını çıkardı.
Sempatik çift ve ünlü yapımcının oldukça keyifli bir akşam geçirdikleri her hallerinden belliydi. Arkadaşlarının masadan kalkmasıyla daha sonra baş başa kalan ikili mekan çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Genç kızların sevgilisi Murat Yıldırım, eşi Burçin Terzioğlu ile dizilerinin de bitmesini fırsat bilerek tatile çıkacaklarını söyledi. Ezel dizisinin final yapacak olması ve Aşk ve Ceza’nın da sezon finali yapmasını fırsat bilen çift önce aileleriyle birlikte olacaklarını; daha sonra tatil için bir yerlere gitmek istediklerini dile getirdi.
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/murat_yildirim_ve_esi_aksam_gezmesinde_.htm
nu conteaza DENI, ca nu stii ,o sa afli, important este ca sunt si 2 romance tu si vyc, si Muri stie personal despre voi, m-am gandit ca ai primit vreun autograf de la el si de aia te-am intrebat ca doar nu v-a nominalizat degeaba
andradamaria- vip
MERITI!!!!!!!!!!! NU-MI PLACE CA SE ASCUNDE SUB SAPCA AIA si de regula face asta cand e cuDENISA a scris:am Andrada .
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Vin 20 Mai 2011, 5:10 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
buna fetelor, felicitari Deny!
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
neapărând özetul până astăzi oare vom avea vreo surpriză să nu avem luni episod nou ??
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 20 Mai 2011, 5:12 pm, editata de 1 ori
vineri??????????l-au mutat sau diferente de fus orarDENISA a scris:neapărând özetul până astăzi oare vom avea vreo surpriză să nu avem vineri episod nou ??
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Vin 20 Mai 2011, 5:14 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum