Serialesitelenovelet
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți

Pagina 36 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

In jos

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Empty Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de simi Vin 20 Mai 2011, 3:21 pm

Bine ai revenit Lica! kiss kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Empty Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de teodora_roman Vin 20 Mai 2011, 3:23 pm

simi a scris:Scuza-ma Teodora,am scris Andrada...te-am botezat...vin cu mielul flower

Smile l-am făcut friptură la sărbători. Nicio problemă.

Lica, mulţumim. O zi însorită şi înflorită şi ţie!
kiss
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 20 Mai 2011, 3:53 pm

teodora_roman a scris:

Ştii, zilele trecute m-a pus ceva pe gânduri. Atunci când îmi vine să critic pe cineva de să-i sară fulgii, mi se întâmplă să mă întreb cum aş reacţiona eu dacă aş fi în pielea acelui cuiva.
...şi am ajuns la concluzia că nu m-aş purta tocmai natural dacă aş fi în pielea lui Burcin. Desigur, nu cunosc detaliile mariajului lor şi cum au ajuns să devină soţ şi soaţă. Dar chiar în contextul unui cuplu absolut normal, are s-a căsătorit din dragoste, după 4 ani în care toate forumurile m-ar stigmatiza, m-ar terfeli în fel şi chip, mai în glumă sau în serios, în contextul în care soţul meu devine actor celebru adulat de fane (spre deosebire de mine care nu strălucesc cu nimic, speranţa confirmării talentului meu se stinge din ce în ce mai tare), care îl vor cuplat cu o parteneră de platou superbă, talentată, nu cred că aş mai avea prea multă încredere în mine. Şi asta chiar în condiţiile în care soţul şi partenera nu ar fi nutrit nimic unul pentru celălalt (cui care odată intrat cu greu îl mai scoţi).
Consecinţele ar fi asemănătoare, cred, cu ce face Burcin acum: profită de fiecare ocazie ivită să arate ce căsnicie solidă şi normală au şi cât de mult se iubesc. Cu siguranţă în intimitate aş avea tot mai multă nevoie să mi se demonstreze dragostea pe care mi-o poartă soţul, lucru care ştim toate că duce în timp la probleme, că el se mai şi satură.

Şi n-am pomenit de fluierăturile de la gală şi alte gafe...

Din punctul meu de vedere lucrurile nu stau prea roz. Vom vedea ce le va rezerva lor viitorul; dacă ea este într-adevăr puternică şi stăpână pe situaţie sau este modul ei instinctiv de reacţie, dacă au o căsnicie trainică sau sunt în etapa în care cred că totul se va rezolva.
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 343827 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 343827 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 343827 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 1450537109 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 1450537109 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 1450537109
pai stii ,cand totul pare perfect la suprafata sigur in profunzime ceva este putred, exuberanta si siguranta afisata de Burci ori de cate ori are ocazia mie personal mi se par fortate daca nu de-a dreptul false, insa daca ar avea vreo apasare in ceea ce priveste soliditatea casniciei i-ar fi facut un copil!
Sunt mult diferiti de noi, cei crescuti si educati in Turcia,am avut ocazia sa stiu asta cu siguranta, BURCI chiar crede in talentul ei si am citit undeva ca TUNCEL -batranul Cemal a avut cuvinte de apreciere cu privire la prestatia ei din Ezel asa ca n-o s-o convinga nimeni si nimic , nici un forum nici o critica..doar timpul si eventual lipsa contractelor ca de fapt este un talent fara talent.Ce ma nedumereste este insa jocul acesta al lui Muri de-a o lasa mereu in prima linie de-a o lasa sa se desfasoare chiar si prin fluieraturi..aici este dubios de-a dreptul, pentru ca ai vazut ,poate fi banuit de multe dar nu de prostie..cat va mai intinde coarda????????!!! si ce naiba are de castigat , in afara laudelor apreciative la adresa unei familii de tineri actori aproape de clasica familie musulmana, probabil conteaza mult pentru el asta mai ales in actuala conjunctura politica a turciei.
Murat are ochii deschisi cand vine vorba despre nebunia acestui secol , in care nici nu stii sigur daca progresezi sau regresezi iar un om atat de lucid nu vede barna din ochii lui? ma idoiesc ! nu-mi dau seama ce este dar astept ..POC..SI COARDA SE RUPE INSA NU STIU CE VA DECLANSA ACEASTA RUPTURA.
Spiritul de conservare a BT nu cred ca functioneaza in acest moment..si in afara stupidei mandrii de-a fi o familie model intr-o bransa suficient de controversata intro Turcie in care Erdogan oscileaza intre traditie si modernism, himself, nu vad ce i-ar tine impreuna.
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 20 Mai 2011, 4:17 pm

Da,probabil ca noi gandim diferit...pentru ca si religiile sant complet diferite.Dar mi se pare totusi groaznic ca si in viata de familie sa joci un rol!!! sad sad sad El nu stiu ce asteapta...de ce nu se indreapta spre libertate!!! 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 244732
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 20 Mai 2011, 4:22 pm

Yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!! 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 165638 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 165638 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 165638 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 165638
In sfarsit ...am net. 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 165638
Buna ziua fetelor. kiss kiss kiss
Ce mai faceti?
Vad ca astazi ati avut pofta de vorba... kiss kiss kiss
Si ca "fel principal" 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 756436 prajita... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 20 Mai 2011, 4:23 pm

simi a scris:Da,probabil ca noi gandim diferit...pentru ca si religiile sant complet diferite.Dar mi se pare totusi groaznic ca si in viata de familie sa joci un rol!!! sad sad sad El nu stiu ce asteapta...de ce nu se indreapta spre libertate!!! 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 244732
un eveniment??!!!dar care o fi ala??????? Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Vin 20 Mai 2011, 4:24 pm

Nu mai sunt sigură de nimic, nici măcar de luciditatea lui Murat. sad sad Cred totuşi că nu avem suficiente informaţii nici în cazul fam Yildirim, nici a relaţiei Tuba-Onur.
A propos, a apărut şi Canselito cu o cadână. Încep să cred că trăim marea conspiraţie. Smile Smile Până acum toate fanele decretau o relaţie Tuba-Cancel de genul celei pe care o susţinem noi relativ la existenţa sentimentelor între Tuba şi Murat. Apoi brusc a apărut relaţia Tuba-Onur cu o Tuba destul de "îndrăgostită" şi un Onur bolovănos. Iaca şi Cancel cu mândra.
Păi până acum de ce nu a răsuflat nimic despre aceste relaţii? Acum s-au cuplat brusc şi dintr-o dată Smile fiecare cu altcineva. Aproape în acelaşi timp. Vor cumva să evite fenomenul provocat de Asi? vuietul forumurilor?
Interesante chestiuni.... 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 343827 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 343827 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 343827 încep să nu mai înghit chiar tot. 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 131747 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 517793 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 517793 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 517793
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 20 Mai 2011, 4:24 pm

Buna Victoria!Ti-am simtit lipsa kiss kiss kiss Poftim ..treci la jumuleala ca au mai ramas cateva pene Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 20 Mai 2011, 4:25 pm

victorelalove a scris:Yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!! 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 165638 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 165638 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 165638 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 165638
In sfarsit ...am net. 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 165638
Buna ziua fetelor. kiss kiss kiss
Ce mai faceti?
Vad ca astazi ati avut pofta de vorba... kiss kiss kiss
Si ca "fel principal" 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 756436 prajita... Smile
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 648483 Vic! chiar ma intrebam pe unde "umbla" netul tau Smile Smile
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 756436 prjita, fiarta 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 756436 sa fie Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 20 Mai 2011, 4:28 pm

Poate plecarea la Monte Carlo,fara 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 756436 si impreuna cu 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 495309
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 20 Mai 2011, 4:33 pm

teodora_roman a scris:Nu mai sunt sigură de nimic, nici măcar de luciditatea lui Murat. sad sad Cred totuşi că nu avem suficiente informaţii nici în cazul fam Yildirim, nici a relaţiei Tuba-Onur.
A propos, a apărut şi Canselito cu o cadână. Încep să cred că trăim marea conspiraţie. Smile Smile Până acum toate fanele decretau o relaţie Tuba-Cancel de genul celei pe care o susţinem noi relativ la existenţa sentimentelor între Tuba şi Murat. Apoi brusc a apărut relaţia Tuba-Onur cu o Tuba destul de "îndrăgostită" şi un Onur bolovănos. Iaca şi Cancel cu mândra.
Păi până acum de ce nu a răsuflat nimic despre aceste relaţii? Acum s-au cuplat brusc şi dintr-o dată Smile fiecare cu altcineva. Aproape în acelaşi timp. Vor cumva să evite fenomenul provocat de Asi? vuietul forumurilor?
Interesante chestiuni.... 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 343827 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 343827 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 343827 încep să nu mai înghit chiar tot. 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 131747 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 517793 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 517793 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 517793
eu nu mai inghit de mult Smile Smile numai ca nu prea stiu ce filtre sa folosesc Smile de cate ori pun un filtru se dovedeste a fi cel gresit sad nu cred ca se va reitera povestea din ASI in ce-o priveste pe Tuba respectiv Cancel..dar mie imi pare rau de fanele inversunate ale Tubei ca abia ridica in slavi un cuplu si se vad iar nevoite sa reconstruiasca tot Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 20 Mai 2011, 4:33 pm

simi a scris:Buna Victoria!Ti-am simtit lipsa kiss kiss kiss Poftim ..treci la jumuleala ca au mai ramas cateva pene Smile Smile Smile

Smile Smile Smile
Oricate pene am jumuli noi...ea isi pune si mai multe mese... Smile Smile Smile
Voi nu vedeti? Nu mai scapa Murat de matracuca in veci. El este un om de caracter ...si o data ce a spus "ea va fi sotia mea pentru totdeauna"...eu una, cred ca asa se va intampla. sad sad sad
Ca este ea mai "din topor" ...ce sa facem? ( doar sa o criticam si sa spunem cat de antipatica ne este ). Murat se va resemna de fiecare data... ca ea este 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 756436 cu care isi va petrece tot restul vietii. Din punctul asta de vedere...are toata stima din partea noastra.
Daca se complace intr-o relatie 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 756436 - Murat...doar de dragul de a fi dati exemplu !?!...atunci ramane sa il compatimim pe Pretios. sad sad sad
Timpul este cel mai bun sfatuitor ! Ramane de vazut daca Murat va "apleca" urechea spre ce ii sopteste...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Vin 20 Mai 2011, 4:41 pm

Da, cu bune şi rele, rămâne PREŢIOSUL nostru. 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 283516
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 20 Mai 2011, 4:44 pm

Bună ziua dragilor !! gata am răuşit şi eu să aterizez în ţară , am scăpat şi de examen . kiss
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 20 Mai 2011, 4:46 pm

Buna Denisa. kiss kiss kiss
Bravo!!!!!!!!!!!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 20 Mai 2011, 4:48 pm

Bine ai revenit!Denisa.Ni se facuse dor de tine kiss kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 20 Mai 2011, 4:48 pm

bună Victoria , Simi !! am lipsit motivat .
fetelor văd că avem trailer dar poze sau rezumat Yok

http://www.askveceza.tv/

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 20 Mai 2011, 4:51 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 20 Mai 2011, 4:49 pm

DENISA a scris:Bună ziua dragilor !! gata am răuşit şi eu să aterizez în ţară , am scăpat şi de examen . kiss
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 517793 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 224522 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 357595 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 357595 bine ai venit sa ne dai amanunte http://www.atvdiziler.com/atv-dizileri-resmi-sitesi-calismalari/murat-yildirim-ile-cok-ozel/msg125043/?topicseen#new 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 357595 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 357595 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 357595
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 20 Mai 2011, 4:56 pm

Bună Andrada !!! spre ruşine mea nu ştiu nimic , în aceste 3 zile nu am vorbit cu nimeni nici nu am citit nimic am găsit doar un mesaj pe mess de la Erol ( unul din adm ATVforum) că s-a întâlnit cu Preţiosul şi că i-a vorbit şi despre mine nimic mai mult nu ştiu , văd că apare şi numele lui VYK şi văd că scrie în ce mi-ai trimis tu că i-au povestit despre fanii străini, eu postez mai puţin pe forumul ATV.

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 665823852324

Atv'nin ilgiyle izlenen dizisi "Aşk ve Ceza"nın başarılı ismi Murat Yıldırım, "atvdiziler" internet sitesinde; "efsane erkek oyuncu" seçildi.

http://www.takvim.com.tr/Saklambac/2011/05/20/efsane-erkek-oyuncu-murat

MURAT YILDIRIM VE EŞİ AKŞAM GEZMESİNDE!

Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım ve eşi bakın nerede, kiminle görüntülendi?

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Db7414c6

Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Bebek’te görüntülenen sempatik çift Kolpaçino Bomba filminin yapımcısı Tayfun Topal ile birlikte güzel havanın tadını çıkardı.

Sempatik çift ve ünlü yapımcının oldukça keyifli bir akşam geçirdikleri her hallerinden belliydi. Arkadaşlarının masadan kalkmasıyla daha sonra baş başa kalan ikili mekan çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Genç kızların sevgilisi Murat Yıldırım, eşi Burçin Terzioğlu ile dizilerinin de bitmesini fırsat bilerek tatile çıkacaklarını söyledi. Ezel dizisinin final yapacak olması ve Aşk ve Ceza’nın da sezon finali yapmasını fırsat bilen çift önce aileleriyle birlikte olacaklarını; daha sonra tatil için bir yerlere gitmek istediklerini dile getirdi.

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/murat_yildirim_ve_esi_aksam_gezmesinde_.htm

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 6223f5be25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 A2dd6a45

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 4d150fbd25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 F209d076

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 05c5280725. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 79ea26bd

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 286b0c1225. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 4f701c0a

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 04afa53e25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 6ad8aa22

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 8580d93525. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 48bd0938

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 1955400725. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 4aa6ba21

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 F6b1d9a425. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 9e0364d6

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 9025991525. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 5ffebf0f

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 02ca6dc125. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 9e9ca4aa

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Ec6355ea25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Daf6b5e9

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 1376af4a25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 08f4d0c8

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Fa77e3db25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 65a38558

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 06526ca425. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 6223f5be

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 A2dd6a4525. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 4d150fbd

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 F209d07625. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 05c52807

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 79ea26bd25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 286b0c12
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 20 Mai 2011, 5:03 pm

nu conteaza DENI, ca nu stii ,o sa afli, important este ca sunt si 2 romance tu si vyc, si Muri stie personal despre voi, m-am gandit ca ai primit vreun autograf de la el si de aia te-am intrebat ca doar nu v-a nominalizat degeaba kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 20 Mai 2011, 5:05 pm

am Andrada .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 20 Mai 2011, 5:07 pm

DENISA a scris:am Andrada .
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 291660 MERITI!!!!!!!!!!! 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 291660 NU-MI PLACE CA SE ASCUNDE SUB SAPCA AIA sad si de regula face asta cand e cu 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 756436 stupid

Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Vin 20 Mai 2011, 5:10 pm, editata de 1 ori
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Vin 20 Mai 2011, 5:08 pm

buna fetelor, felicitari Deny! kiss kiss
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 20 Mai 2011, 5:09 pm

neapărând özetul până astăzi oare vom avea vreo surpriză să nu avem luni episod nou ??

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 20 Mai 2011, 5:12 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 20 Mai 2011, 5:11 pm

DENISA a scris:neapărând özetul până astăzi oare vom avea vreo surpriză să nu avem vineri episod nou ??
vineri??????????l-au mutat sau diferente de fus orar kiss

Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Vin 20 Mai 2011, 5:14 pm, editata de 1 ori
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 36 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum