25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
andradamaria a scris:vineri??????????
scuze Andrada , sunt ameţită, am avut 3 zile infernale .
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Deni Bine ai venit!! Cum a fost la examen?
Chiar devenise mai monotona atmosfera pe aici , si cu vremea asta incantatoare ne-am retras mai toate ca sa ne bucuram de sosirea verii
Chiar devenise mai monotona atmosfera pe aici , si cu vremea asta incantatoare ne-am retras mai toate ca sa ne bucuram de sosirea verii
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Ninet a venit 1/2 varaninnet a scris:buna fetelor, felicitari Deny!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
bună Lavy !! am scăpat cu bine de el ...
Buna Denisa bine ai venit papusa ti-am simtit lipsa pentru tine special
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
andradamaria a scris: Ninet a venit 1/2 vara
Andrada, ai dreptate,te pupic!
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Cata importanta isi da soata !!!!!!!!!!!!!
Chiar nu se simte si ea penibil ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
mulţumesc Lica !! mulţam fetelor
victorelalove a scris: Cata importanta isi da soata !!!!!!!!!!!!!
Da, ea e foarte mandra de el, parca ne face in ciuda e al meu ,nu ?nu conteaza
ce spun altii, pe mine ma tine de mana............
ninnet- vip
Vic , ce bn ca ai rezolvat cu netul .... credeam ca ne-ai uitat , ca ziceai ca te duci prin parc cu bebelul...
Soata , mie din pozele alea mi se pare ca abia a iesit din coteţ, cu parul ei razvratit.
Soata , mie din pozele alea mi se pare ca abia a iesit din coteţ, cu parul ei razvratit.
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
SUPER!!!!!!!!!!!!tradu ca are scris de inginer!!!!!!!!!!fac parte din aceeasi categorieDENISA a scris:
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Vin 20 Mai 2011, 5:44 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Dana,ma bucur foarte mult pentru tine Un vis ti s-a transformat in realitate Meriti,dupa cat ai muncit pt forum
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
DAAAA! DAR NU E MANA LUIninnet a scris:
Da, ea e foarte mandra de el, parca ne face in ciuda e al meu ,nu ?nu conteaza
ce spun altii, pe mine ma tine de mana............
andradamaria- vip
lavy612 a scris:Vic , ce bn ca ai rezolvat cu netul .... credeam ca ne-ai uitat , ca ziceai ca te duci prin parc cu bebelul...
Ii mai lipseste un galbenus de ou si cateva coji pe cap... Asta ca sa fie peisajul complet.
Da...ies cu bebelul prin parc si stam mult.
victorelalove- moderator
Aşk ve Ceza 58 Bölüm Resimleri
58. BÖLÜM ÖZETİ
Savaş, Eşref'in ölümü ile yıkılmıştır. Yasemin ve kendisinin olduğu kadar gelecekte çocuklarının da huzur içinde yaşayabilmesi için, Yavuz meselesinin artık bir an önce hallolması gerekmektedir. Yasemin ise korku ve endişe içindedir. Savaş, Yavuz'un saklandığı evin kapısına dayanır…
Haldun okuldan çıktıktan sonra ortadan kaybolmuştur. Pala ve adamları Haldun'u aramadıkları yer bırakmamış ancak ondan bir ize rastlayamamışlardır. Oğlunun başına bir şey gelmiş olabileceğinden endişelenen Fidan haftalardır biriktirdiği öfkesini kontrol edemez ve herkesin içinde Ceyda olayını Pala'nın yüzüne vurur. Tüm aile şoktadır. Tabii iş ortağının bu kadar ileri gidebildiğine inanamayan Yasemin de… Öte yandan Yasemin ile duygusal bir konuşma yapan ve ondan kendisine "anne" demesini isteyen Şahnur, hastalığının ilerlemesi ile geçmişine dönük vicdan muhasebesi yapmaya başlar. Neredeyse 40 yıldır sakladığı ve kendisine bile unutturmaya çalıştığı bir gerçek, bu son zamanlarında onun yakasındadır şimdi. Bu büyük sır ile ne yapacağını düşünen Şahnur birden fenalaşır.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 20 Mai 2011, 5:47 pm, editata de 1 ori
andradamaria a scris:DAAAA! DAR NU E MANA LUI
Este mana destinului... Cat de nedrept este cateodata!!!!!!!!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Este mana destinului... Cat de nedrept este cateodata!!!!!!!!
exact, adevar ai grait...........asa e cateodata mana destinului
ninnet- vip
frumoase poze Denisa pacat de diferenta de varsta ..e mai bine din profil sau din spate chiar ma omoara fetele pentru ca ma refer la SF. FILOFTEIA.
andradamaria- vip
Dana cu dragoste M.Y.andradamaria a scris:SUPER!!!!!!!!!!!!tradu ca are scris de inginer!!!!!!!!!!fac parte din aceeasi categorie
Multumesc pentru poze Denisa se vede ca ai sosit
alina_chupi- membru activ
Data de inscriere : 24/03/2011
Localizare : Ploiesti
Asta este, ninnet.ninnet a scris:
Ramane sa speram ca i se v-or deschide ochii , intr-un final.
Cand se va intampla asta...cred ca va lesina... Sa o vada si el pe cu aceiasi ochi cu care o vedem noi !!!!!!
victorelalove- moderator
Eu sper sa nu ai dreptate..e doar o statie pe calea destinuluininnet a scris:
andradamaria- vip
andradamaria a scris:Eu sper sa nu ai dreptate..e doar o statie pe calea destinului
Cu peron...pe partea dreapta sau stanga?
victorelalove- moderator
sa fie cu evacuare fortata fara peron!victorelalove a scris:
Cu peron...pe partea dreapta sau stanga?
andradamaria- vip
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum