25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Nu stiu ce se intampla....chiar e prea multa liniste aici...fetele unde santeti? Intrati si voi sa mai vorbim!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Dragalaselor va doresc noapte bunaganduri bune si multi
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Multumim Lica si tie o noapte linistita iti doresc!
simi- vip
buna seara fetelor.........ce faceti ?
Mama unei blonde îi făcea scandal acesteia:
- Nu îmi place băiatul ăla cu care umbli! Arată ca un prost!
- Dar mamă, e un băiat foarte bun! O să fie doctor.
Deja m-a vindecat de sângerările alea pe care le aveam lună de lună!
Rockerii americani isi scriu cu rockerii rusi:
“Noi suntem cei mai adevarati rockeri din lume, avem cei mai jerpeliti blugi pe
care nu ni i-am dat jos de 2 ani de zile. Avem cel mai slinos par si
cele mai murdare tricouri, nu ne-am mai spalat de ani de zile si ca sa va aratam
cat de adevarati rockeri suntem noi, ne stergem la cur cu
scrisoarea voastra!”
Primesc raspuns de la rockerii rusi:
“Rockerii adevarati nu se sterg niciodata la cur.”
Mama unei blonde îi făcea scandal acesteia:
- Nu îmi place băiatul ăla cu care umbli! Arată ca un prost!
- Dar mamă, e un băiat foarte bun! O să fie doctor.
Deja m-a vindecat de sângerările alea pe care le aveam lună de lună!
Rockerii americani isi scriu cu rockerii rusi:
“Noi suntem cei mai adevarati rockeri din lume, avem cei mai jerpeliti blugi pe
care nu ni i-am dat jos de 2 ani de zile. Avem cel mai slinos par si
cele mai murdare tricouri, nu ne-am mai spalat de ani de zile si ca sa va aratam
cat de adevarati rockeri suntem noi, ne stergem la cur cu
scrisoarea voastra!”
Primesc raspuns de la rockerii rusi:
“Rockerii adevarati nu se sterg niciodata la cur.”
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Bune bancuri Ninnet
simi- vip
Efsane Oyuncu Ödülünü Ald
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Dragalaselor buna dimineata a venit cafeluta va servec si cu niste fructe
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
andreea90 a scris:Efsane Oyuncu Ödülünü Ald
*Neaţa fetelor!
Aţi văzut? Are şaiba pe deget, vorba Denisei.
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Buna fetelor!Da are saiba pe deget....inseamna ca ne-a citit forumul
simi- vip
Data trecută,la întâlnirea cu fanii,o uitase...
Vă doresc tuturor o zi minunată!
Vă doresc tuturor o zi minunată!
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Buna dimineata fetelor.........am vazut ca are verigheta pe deget..... .....vrea sa ne spuna
ca e adjudecat
o cafeluta si din partea mea si multi
ca e adjudecat
o cafeluta si din partea mea si multi
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Cred ca l-a apostrofat "putin" consoarta ca a uitat sa o mai poarte...
simi- vip
tuturor!!!!! mare noroc cu voi, asa reusim si cele "intarziate " sa ne dam seama ce s-a mai petrecut prin ASK.. si dupa cum vad turcii mizeaza in continuare pe multa tensiune nenorocitii!!!!!nu ne lasa nici un ragaz de relaxare
Motzi, imi pare tare ca exista pe lume nesimtiti care nu au nici o apasare de-asi insusi merite care nu li se cuvin, am totusi multumirea ca in tabara cealalta sunt mult mai multi!!!!infinit mai multi si eu ma numar printre ei.
Asa ca mii de multumiri echipei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Motzi, imi pare tare ca exista pe lume nesimtiti care nu au nici o apasare de-asi insusi merite care nu li se cuvin, am totusi multumirea ca in tabara cealalta sunt mult mai multi!!!!infinit mai multi si eu ma numar printre ei.
Asa ca mii de multumiri echipei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Imi zice si mie cineva cate episoade sunt in total in "ask ve ceza"? si daca se mai filmeaza inca?
O zi faina tuturor,
A.
O zi faina tuturor,
A.
adriana_b- membru incepator
Data de inscriere : 19/05/2011
Bună Andrada, nu ne-am intersectat demult. Da, se pare că fetele ne ţin la curent cu ask-ul din ask. Şi eu sunt în urmă cu vizionările.
Da' mă încearcă o senzaţie......ciudată: că Nurgul începe să joace mai bine de când a devenit băldăroaică. Am sentimentul că de fapt acestea sunt rolurile care o prind: cele de "agaie" dură. Cele de ingenuă îndrăgostită şi suferindă nu îi ies, de aici şi fiasco din prima (a se citi "mare") parte a filmului . Ba mi se pare şi că divorţul i-a făcut bine la...."corp". Pufy hai că-i pe drumul cel bun.
Da' poate mă înşel, că am rămas restantă la vizionări, sunt doar la ep. 45, din restul am văzut mai multe poze şi doar câteva secvenţe.
e vineri azi :emo6: week-end plăcut.
Da' mă încearcă o senzaţie......ciudată: că Nurgul începe să joace mai bine de când a devenit băldăroaică. Am sentimentul că de fapt acestea sunt rolurile care o prind: cele de "agaie" dură. Cele de ingenuă îndrăgostită şi suferindă nu îi ies, de aici şi fiasco din prima (a se citi "mare") parte a filmului . Ba mi se pare şi că divorţul i-a făcut bine la...."corp". Pufy hai că-i pe drumul cel bun.
Da' poate mă înşel, că am rămas restantă la vizionări, sunt doar la ep. 45, din restul am văzut mai multe poze şi doar câteva secvenţe.
teodora_roman- vip
Bine ai venit, Adriana! Murat a spus că sunt 62 de episoade, parcă, şi că se termină în saptămâna a 3-a din iunie.
teodora_roman- vip
adriana_b a scris:Imi zice si mie cineva cate episoade sunt in total in "ask ve ceza"? si daca se mai filmeaza inca?
O zi faina tuturor,
A.
Eu cred că încă se mai filmează.
Sper să nu mă înșel,dar într-unul din ultimele interviuri,Murat ar fi spus că serialul se va termina(difuzarea lui) în cea de-a 3-a săptămână din iunie.Dacă ar fi așa,vor termina filmările mai devreme,cu 1 sau 2 săptămâni.Și nu cred să mai fie mai mult de 4 episoade.Să avem răbdare.Am așteptat până acum,ce mai contează 2-3 săptămâni...
Scuze...ai primit deja răspuns.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Mersi mult fetelor pt raspuns! Ma bucur ca am gasit forumul asta. Imi place tare mult "ask ve ceza", am descoperit serialele turcesti doar recent.
Buna TEO, si eu ma bucur tare mult sa te vad, si pe mine ma incearca 2 senzatii ciudate:teodora_roman a scris:Bună Andrada, nu ne-am intersectat demult. Da, se pare că fetele ne ţin la curent cu ask-ul din ask. Şi eu sunt în urmă cu vizionările.
1. fascinatia Muri asupra noastra, cred ca nu numai asupra noastra are efect cu bataie lunga asupra partenerelor, mie nici Tuba nu mi s-a parut prea grozava in primele episoade din Asi..cred ca magnetismul actorului murat obliga!!!!!!!!chiar si atunci cand partenerele sunt creditate dinainte cu talent, palmares, premii etc.,din punctul meu de vedere muri a fost cel care a dat acestor seriale valoarea, nu dati este doar parerea mea subiectiva, deci a tras-o si pe marea vedeta pe drumul lui, ma refer la Nurgul.
2. prietenia sau dragostea sau ce este ,dintre Tuba si Onur, am vazut niste poze care drept sa-ti spun m-au cam interzis, nu-mi plac! si chiar daca arata cel mai bine de pana acum am senzatia ciudata ca acest barbat este cam posesiv si o vad prinsa exact intr-o capcana gen -
andradamaria- vip
Dragelor , ce mai faceti , cum o mai duceti pe vremea asta calduroasa...??? Bine ai venit , Adriana Se pare ca da ...Ask-ul ne rezerva in continuare portii cantitative de tesiune si suspans... in cele 4 ep ... Ma bucur ca nu se termina inca, serialul meu favorit , dar sentimentul nelinistior pe care mi-l instiga actul scenaristilor parca ma face sa cred ca sperantele noastre o sa fie zbuciumate pana la proba contrarie , cand vom avea un final imprevizibil ...ASK impotriva Cezei .
. Thanks pt pozele cu Muri ... Offf , autografe vrem si noi!!!!
. Thanks pt pozele cu Muri ... Offf , autografe vrem si noi!!!!
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Bine v-am gasit, mersi pentru urare Lavi. Eu sunt doar la episodul 47. Dar sper intr-un final fericit.
Si intr-adevar Murat (Savas) joaca super. Ca si result fetelor de pe-aici, sunt si eu indragostita de el
Buna ziua dragelor .. v-am adus ce se mai scrie in presa despre Murat
Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım ve eşi bakın nerede, kiminle görüntülendi?
Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Bebek’te görüntülenen sempatik çift Kolpaçino Bomba filminin yapımcısı Tayfun Topal ile birlikte güzel havanın tadını çıkardı.
Sempatik çift ve ünlü yapımcının oldukça keyifli bir akşam geçirdikleri her hallerinden belliydi. Arkadaşlarının masadan kalkmasıyla daha sonra baş başa kalan ikili mekan çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Genç kızların sevgilisi Murat Yıldırım, eşi Burçin Terzioğlu ile dizilerinin de bitmesini fırsat bilerek tatile çıkacaklarını söyledi. Ezel dizisinin final yapacak olması ve Aşk ve Ceza’nın da sezon finali yapmasını fırsat bilen çift önce aileleriyle birlikte olacaklarını; daha sonra tatil için bir yerlere gitmek istediklerini dile getirdi.(Setarkasi.com)
http://www.setarkasi.com/murat-yildirim-ve-esi-aksam-gezmesinde/
Ps. ce fatza are Burci
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
eu am adus ceva in contraponderea presei
andradamaria- vip
BINE AI VENIT ! ADRIANA, daca am inteles bine ai inceput "descoperirea" serialelor turcesti..sa nu cumva sa treci pe langa ASI, dar te previn, fa-o in vacanta,ai sa vezi de ce!!!!!!adriana_b a scris:Si intr-adevar Murat (Savas) joaca super. Ca si result fetelor de pe-aici, sunt si eu indragostita de el
andradamaria- vip
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum