25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Dragalaselor va de noapte buna
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mier 18 Mai 2011, 10:36 pm, editata de 2 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Noapte buna!Lica
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
da ma simi dar la tine sc italia dar ai dreptate sutem pe aproape
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Asa scrie...pt ca locuiesc aici de cinci ani...dar nu am uitat de unde am plecat..Lucica10 a scris:da ma simi dar la tine sc italia dar ai dreptate sutem pe aproape
simi- vip
bravo tie tineo tot asa esti de astazi eu am plecat de acasa la ora 1.30 si am o oboseala de aceea va spun noape buna las altileri sa va apere de mafioti [yavuz]si ceva oratanii [ ]
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Noapte buna!Lucica. Artileria o folosim impotrivaLucica10 a scris:bravo tie tineo tot asa esti de astazi eu am plecat de acasa la ora 1.30 si am o oboseala de aceea va spun noape buna las altileri sa va apere de mafioti [yavuz]si ceva oratanii [ ]
simi- vip
Va zic si eu noapte buna!Asta seara nu santeti prea vorbarete...poate maine...
simi- vip
Noapte buna , fetelor Aaaa si pt fetele din Valcea
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
ask ve ceza 58.bolum tips
yasemin: If i could hold you tightly, if i forbid you not to do anything dangerous, if i won’t let go of you, and keep you with me…like this holding on tightly……..
Cicek is not able to convince yavuz. Yasemin is very concerned regarding what savas might do, and she discusses this with savas. This time haldun... Is missing. The baldar household is again stressed out.
Fidan cannot keep it to herself any longer, and tells everyone what pala has done.
There is a big secret revealed regarding sahnur and the baldar’s this episode, this secret is a big one,…..it even has a name hasip aga!!!!
Its like hakan & cicek are in competition with savas & yasemin
yavuz and his plans…this time his plan does not include the baldars…but it might include cicek
yasemin: If i could hold you tightly, if i forbid you not to do anything dangerous, if i won’t let go of you, and keep you with me…like this holding on tightly……..
Cicek is not able to convince yavuz. Yasemin is very concerned regarding what savas might do, and she discusses this with savas. This time haldun... Is missing. The baldar household is again stressed out.
Fidan cannot keep it to herself any longer, and tells everyone what pala has done.
There is a big secret revealed regarding sahnur and the baldar’s this episode, this secret is a big one,…..it even has a name hasip aga!!!!
Its like hakan & cicek are in competition with savas & yasemin
yavuz and his plans…this time his plan does not include the baldars…but it might include cicek
sasa- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2010
buna seara! sasa bine ai veni in miez de npapte cu stiri despre ep 58
sasa un membru nou care se afirma cu fragment din ultimul episod multumesc si eu sant nocturna buna dimineata !la toata lumea alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
dragelor este o parere la comentarii dar poate ma insel nu lua0ti de buna
noapte buna! lica sanatate la toata familia doamne si domnisoare ave-ti grija cu jumulitul are spioni cunoscatori de limba romana si este in tema ce se spune pe forum baiul este ca acasa se descarca toata furia pe consort eu deaceea nu am reusit sa obtin in continuare legatura am tot laudat-o pe tuba si ca doresc sa ii vad impreuna ca dovada este ca mi se refuza comunicarea de catre consilieri sau se cenzureaza mesajele alimar buna dimineata!
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
19 Mai : Ziua Tineretului şi Sportului se sărbătoreşte în fiecare an, în Turcia, pe 19 mai. În 1919, la 19 mai, Mustafa Kemal Atatürk a cucerit oraşul Samsun şi a dedicat victoria tinerilor, urmând ca mai târziu această zi să devină sărbătoare naţională.
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Dragalaselor buna dimineata va aduc si eu o cafea si-o gustarica pe langa easi un mic dejun copios
lica54- vip
Buna dimineata!Sa aveti o zi linistita.
simi- vip
lica54- vip
Buna ziua dragelor
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/05/19/HaberDetay/1392144/KUZU_NURGUL_
KUZU NURGÜL!
Nurgül Yeşilçay, ‘Kurtlar Vadisi’nin senaristi Bahadır Özdener’le görüntülendi.
“Sakın aşk yazmayın. Gerçi olmasını isterim ama nerede bizde o şans” diyen Özdener, “‘Kurt Kapanı’ projesi için Nurgül’ü ikna etmeye çalışıyorum ama olmuyor” açıklamasını yaptı. Gazetecilerin “‘Kurt ve kuzu’ başlığı atacağız” demesi üzerineyse Yeşilçay, “Ben kuzu olmak istiyorum” diyerek espri yaptı.
SERCAN KISMET
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/05/19/HaberDetay/1392144/KUZU_NURGUL_
KUZU NURGÜL!
Nurgül Yeşilçay, ‘Kurtlar Vadisi’nin senaristi Bahadır Özdener’le görüntülendi.
“Sakın aşk yazmayın. Gerçi olmasını isterim ama nerede bizde o şans” diyen Özdener, “‘Kurt Kapanı’ projesi için Nurgül’ü ikna etmeye çalışıyorum ama olmuyor” açıklamasını yaptı. Gazetecilerin “‘Kurt ve kuzu’ başlığı atacağız” demesi üzerineyse Yeşilçay, “Ben kuzu olmak istiyorum” diyerek espri yaptı.
SERCAN KISMET
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
tuturor! văd că şi voi sunteţi ocupate. A venit varaaaa şi ieşim în sfârşit din casă. Lasă, că revenim noi şi căutăm umbra când apar căldurile alea cumplite. Vă mulţumesc că mă ţineţi la curent cu ce se întâmplă în clasul baldarilor. Eu sunt tare în urmă cu vizionatul episoadelor. Da' las' că recuperez.
Vă pup.
Vă pup.
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Dragalaselor buna ziua din nou nu prea am cu cine sta ve vorba!!Dar dupa cum se apropie ora pranzului am zis sa va pregatesc ceva ciorba cu perisoarefelul doi chiftelutesi desert prajiturele pofta buna.
lica54- vip
Multumim...multumim
simi- vip
Buna ziua tuturor.
Ce mai faceti?
Dar ce liniste este pe forum!!!!!!!!! Se cunoaste ca a inceput timpul frumos.
Eu una... stau cu bebelul numai pe afara...
Ce se mai pune la cale in Ask...iubirea noastra?
Yavuz din cate se pare a "turbat " pe toti si toate!!!!
Cat despre "jumulirea " PRIMADONEI???????????? Ati lasat-o mai moale? Sau nu mai are pene?
Ce mai faceti?
Dar ce liniste este pe forum!!!!!!!!! Se cunoaste ca a inceput timpul frumos.
Eu una... stau cu bebelul numai pe afara...
Ce se mai pune la cale in Ask...iubirea noastra?
Yavuz din cate se pare a "turbat " pe toti si toate!!!!
Cat despre "jumulirea " PRIMADONEI???????????? Ati lasat-o mai moale? Sau nu mai are pene?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
buna
Buna,
Sunt noua pe forum. Ma bucur ca v-am descoperit sa schimbam impresii despre serialele preferate. Nu stiti unde as putea gasi "Dragoste si pedeapsa" ep. 46 si urmatoarele cu subtitrare??? Voi cum le vedeti?
A.
Sunt noua pe forum. Ma bucur ca v-am descoperit sa schimbam impresii despre serialele preferate. Nu stiti unde as putea gasi "Dragoste si pedeapsa" ep. 46 si urmatoarele cu subtitrare??? Voi cum le vedeti?
A.
adriana_b- membru incepator
Data de inscriere : 19/05/2011
Nu mai am concurenta la jumulit!!!
simi- vip
Fetelor cu vremea asta frumoasa am fugit toate de la jumulit....
Burci a scapat pentru moment de ciufuleala , doar pt moment!!
Vic , ,... in leg cu ASK , sunt cam tulbure apele , I'm scared
Burci a scapat pentru moment de ciufuleala , doar pt moment!!
Vic , ,... in leg cu ASK , sunt cam tulbure apele , I'm scared
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Dupa ce ne bronzam putin..trecem din nou la jumuleala...venim la umbra
simi- vip
Buna seara fetele....ce e linistea asta aici?
alina_chupi- membru activ
Data de inscriere : 24/03/2011
Localizare : Ploiesti
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum