25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pai de aceea amzis si eu ...A NU V-ATI PRINS acele cristale Muri noua ni le trimite asa face cand va vedea
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
duduia Curcin se revoltă
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 14 Mai 2011, 12:51 am, editata de 2 ori
Fetele eu va zic noapte buna!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
DENISA! MULTE MULTE FELICITARI !
DENISA! ITI MULTUMESC IN MOD DEOSEBIT PENTRU PERFORMANTA DE A LUA LEGATURA CU MURAT YILDIRIM CU AJUTOARE DAR AI STIUT LA CE USA SA BATI INCAT SA FIE CEA A LUI PRETIOSUL CUM II SPUNETI EU II MAI SPUN AMEER SA-TI DEA DOAMNE DOAMNE SANATATE SI PUTERE DE MUNCA POATE REUSESTI SA DAI MANA PERSONAL CU EL .ITI PLACE SI TE VA PLACEA SA DISCUTATI DIRECT ALIMAR NU ARE CUVINTE DE MULTUMIRE PENTRU REUSITA OBTINUTA DE O PERSOANA PERSEVERENTA CA TINE
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
felicitari penrtu poze asa arata un actor in afara platoului tot cu magnet
doamne ce figura de baiat speriat dar frumos si cu privirea patrunzatoare este un actor cu multa frumusete interioara dar cred ca este timid se sperie de multele laude aduse prin acel album care este aprobat si rasfoit de burcin consilierul de baza care pune bete in roate in relatiile lui alimar motzy multumesc pentru ep 57 dar unde este omer?
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Salut fetelor
o zi frumoasă pe Dunăre
o zi frumoasă pe Dunăre
Salutare dragalasi ... , ce liniste s-a asternut pe aici prin casuta noastra ,,murata''
Sa aveti un weekend minunat , acum ca vara incepe sa-si preia atributiile....
Sa aveti un weekend minunat , acum ca vara incepe sa-si preia atributiile....
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Buna Lavy!Buna tuturor!Se pare ca azi nimeni nu are chef de jumulit...
simi- vip
Buna ziua, tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tyrt: :tyrt: :tyrt: :tyrt:
Dar ce chef de jumulit la ati avut aseara.
Si vad ca ...simi, tu mai vrei si astazi sa continuam.
Ce sa mai spunem despre "MIRACULOASA SI MINUNATA ACTRITA"?
Cateodata ne lasa pur si simplu fara cuvinte... Ramanem perplexi...stam si ne gandim "ARE TOTI BOII ACASA?" ,"CATE STOLURI DE PASARELE, ASCUNDE CAPUL EU?", "ARE TOATE TIGLELE PE CASA?"
Cum se baga si ea in seama cu toata lumea...indiferent daca este dorita sau nu.
Imi amintesc o poza de la acordarea premiilor pentru Ezel...in care ...mai, mai sa o dea aia jos de pe scena....Asa era de impinsa de toti, in toate partile. Dar a cazut? Ei ash!?! Cred ca s-a tinut cu dintii si cu unghiile de blanile scenei... Acolo a ramas!...pana a venit dimineata femeia de serviciu cu mopul salvator...
Ce sa mai... Fata asta este culmea tupeului!
Cateodata ne lasa pur si simplu fara cuvinte... Ramanem perplexi...stam si ne gandim "ARE TOTI BOII ACASA?" ,"CATE STOLURI DE PASARELE, ASCUNDE CAPUL EU?", "ARE TOATE TIGLELE PE CASA?"
Imi amintesc o poza de la acordarea premiilor pentru Ezel...in care ...mai, mai sa o dea aia jos de pe scena....Asa era de impinsa de toti, in toate partile. Dar a cazut? Ei ash!?! Cred ca s-a tinut cu dintii si cu unghiile de blanile scenei... Acolo a ramas!...pana a venit dimineata femeia de serviciu cu mopul salvator...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Asa este, ne descurcam noi s-o jumulim , la cat am chinuit-o pana acum a ramas cheala de totsimi a scris:Buna Lavy!Buna tuturor!Se pare ca azi nimeni nu are chef de jumulit...
lavy612- vip
Buna , vIC te asteptam s-o torturam pe ,,Diva '', deci sa inteleg ca nu numai noi avem acest apetit de a o ,,sugruma'' din toate partile... Ea ce premiu a luat ??? Pentru cea mai buna ,, croncanitoare'' ...victorelalove a scris:Buna ziua, tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tyrt: :tyrt: :tyrt: :tyrt:
lavy612- vip
lavy612 a scris:
Asa este, ne descurcam noi s-o jumulim , la cat am chinuit-o pana acum a ramas cheala de tot
Buna, lavy.
Ori cat de jumulita ar fi "PRIMA DONNA" ...tot are tupeul sa iasa in fata...
victorelalove- moderator
lavy612 a scris:
Buna , vIC te asteptam s-o torturam pe ,,Diva '', deci sa inteleg ca nu numai noi avem acest apetit de a o ,,sugruma'' din toate partile... Ea ce premiu a luat ??? Pentru cea mai buna ,, croncanitoare'' ...
Nu cred ...ca nici sa "CRONCANEASCA" nu stie... Premiul acesta i-a revenit unei bibilici de pe islazul C.A.P -lui, din satul Adunatii Copaceni.
Nu cred ca Burci Curci sa aibe vreun talent in vreun domeniu... Face varza si actoria...meseria ei de baza...bine ca nu este de acid!!!!
..............................................................................
Un şofer mergând pe drum cu maşina întâlneşte pe marginea drumului o blondă autostopistă cu o canistră în mână. Omul se opreşte, o ia în cabină apoi o întreabă:
- Ce ai în canistră?
- Motorină.
- Pentru ce cari după tine ditamai greutatea?
- Lasă că vă ştiu eu pe voi, cum intrăm în pădure cum se termină benzina…
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Sam 14 Mai 2011, 3:11 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Fetelor,scuzati-ma ca nu am observat ca a inceput jumuleala....m-am gandit ca azi nu aveti chef ... si m-am luat cu treaba nu mi-am dat seama ca voi santeti pregatite oricand daaaaa Viorela,eu sant intr-o dispozitie continua de cand v-am intalnit
simi- vip
lica54- vip
ask ve ceza
buna ziua; pun si o intrebare : stie cineva ASK -ul pe ce canal arabesc se difuzeaza ?
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
ATVdubaisport a scris:buna ziua; pun si o intrebare : stie cineva ASK -ul pe ce canal arabesc se difuzeaza ?
simi- vip
ASK se difuzeaza pe ATV canal Turcesc luni la ora 20 00
lica54- vip
ask ve ceza
stiu ca pe ATV ...ca-l urmaresc lunea ...eu intrebam la ARABI...
dubaisport- vip
ASK-ul încă la arabi nu s-a difuzat , fetele pe net îl urmăresc, dar s-a difuzat ASi acum se difuzează a doua oară de 3 ori pe zi.
NURGÜL “CEZA”SINI ÇEKİYOR!
Her hafta sete gidiyorsun saatlerce rol kesiyorsun ortada hiçbir şey yok… Yolda sizi kimse çevirip bu hafta ne olacak diye sormuyor ne acı...
13.05.2011 12:24:00
İnsanın heyecanı bitiğinde canı hiçbir şey istemez. İşler bir de istenildiği gibi olmayınca işte Nurgül Yeşilçay gibi olursunuz. Güzel oyuncu bu aralar Aşk Ve Ceza’dan iyice sıkılmış… Nasıl sıkılmasın? Dizi varla yok asında olsa da olur olmasa da. Düşünsenize yaptığınız iş istenileni vermiyorsa moraliniz nasıl altüst olur. Aşk Ve Ceza belli yapımcının biraz daha sürsün bir iki kuruş daha kazanayım mantığını güttüğü bir işe dönmüş. Her hafta sete gidiyorsun saatlerce rol kesiyorsun ortada hiçbir şey yok… Yolda sizi kimse çevirip bu hafta ne olacak diye sormuyor ne acı öyle değil mi? Nurgül Yeşilçay alışık değil tabi bu duruma yaptığı işler öyle ses getiriyordu ki millet Nurgül’den başka kimseyi konuşmuyordu. Nurgül Yeşilçay’ı nerede görsek yüzünde bitse de kurtulsak şu işten ifadesi var. Ne oldum değil ne olacağım demek lazım Nurgül Hanım için işler artık eskisi kadar güzel olmayabilir hatta ilerleyen zamanlarda Nurgül Hanım’ı dizilerde yardımcı kadın oyuncu olarak görürsek şaşırmayın.
Yazının devamı
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/nurgul_ceza_sini_cekiyor_.htm
NURGÜL “CEZA”SINI ÇEKİYOR!
Her hafta sete gidiyorsun saatlerce rol kesiyorsun ortada hiçbir şey yok… Yolda sizi kimse çevirip bu hafta ne olacak diye sormuyor ne acı...
13.05.2011 12:24:00
İnsanın heyecanı bitiğinde canı hiçbir şey istemez. İşler bir de istenildiği gibi olmayınca işte Nurgül Yeşilçay gibi olursunuz. Güzel oyuncu bu aralar Aşk Ve Ceza’dan iyice sıkılmış… Nasıl sıkılmasın? Dizi varla yok asında olsa da olur olmasa da. Düşünsenize yaptığınız iş istenileni vermiyorsa moraliniz nasıl altüst olur. Aşk Ve Ceza belli yapımcının biraz daha sürsün bir iki kuruş daha kazanayım mantığını güttüğü bir işe dönmüş. Her hafta sete gidiyorsun saatlerce rol kesiyorsun ortada hiçbir şey yok… Yolda sizi kimse çevirip bu hafta ne olacak diye sormuyor ne acı öyle değil mi? Nurgül Yeşilçay alışık değil tabi bu duruma yaptığı işler öyle ses getiriyordu ki millet Nurgül’den başka kimseyi konuşmuyordu. Nurgül Yeşilçay’ı nerede görsek yüzünde bitse de kurtulsak şu işten ifadesi var. Ne oldum değil ne olacağım demek lazım Nurgül Hanım için işler artık eskisi kadar güzel olmayabilir hatta ilerleyen zamanlarda Nurgül Hanım’ı dizilerde yardımcı kadın oyuncu olarak görürsek şaşırmayın.
Yazının devamı
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/nurgul_ceza_sini_cekiyor_.htm
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Sam 14 Mai 2011, 5:28 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
încă să mai credem în dragostea lor ...
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 14 Mai 2011, 5:42 pm, editata de 1 ori
ask ve ceza
multumesc Denisa, stiu de Asi....am crezut ca se difuzeaza si ASk ca au aparut multe clipuri si promo-uri in lb araba, partea proasta la arabi e ca le schimba numele, majoritatea personajelor au nume arabesti si filmul nu mai are acelasi farmec; de exmp acum se difuzeaza " la umbra teilor " si bine-nteles pers principale au nume arabesti , o mare porcarie !
dubaisport- vip
da , ei le dubleză şi vocea , eu am văzut ASi în arabă şi mi-a plăcut cum suna .
The beautiful actress's face was swollen because of allergies .
Nurgül Yeşilçay joined the party at Nişantaşı of the Lebanese-born French fashion designer Rabih Kayrouz ,who dresses many famous names such as Queen Rania of Jordan, At this party she drew alot of attention in her yellow dress and her swollen face . Yeşilçay responded about the swelling to her face: "I have spring allergies. Because of this, my face looks so swollen ".
http://birbak.mynet.com/detay/magazin/bahar-nurgulu-sisirdi/9548
The beautiful actress's face was swollen because of allergies .
Nurgül Yeşilçay joined the party at Nişantaşı of the Lebanese-born French fashion designer Rabih Kayrouz ,who dresses many famous names such as Queen Rania of Jordan, At this party she drew alot of attention in her yellow dress and her swollen face . Yeşilçay responded about the swelling to her face: "I have spring allergies. Because of this, my face looks so swollen ".
http://birbak.mynet.com/detay/magazin/bahar-nurgulu-sisirdi/9548
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum