25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Daca este insarcinata eu ma bucur...Murat iubeste foarte mult copii...cel putin asa se vede in serialele in care a jucat... Merita sa aibe bebelul lui!simi a scris:Abia astept sa-l vad!!!Nu cred ca Burci e gravida...e prea "tanara" sa faca...mai are timp...sa mai astepte vreo 50 de ani...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Dragalaselor numai vesti minunate primim astazi lavy ne poarta noroc cu ziua ei de nastere si o zi frumoasa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Poate sa aiba cati copii isi doreste dar nu cu Nu as suporta gandul ca nu se desparte de ea....Il vreau cu Tubaaaaaa...
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Daaaa , Lica sa fie ziua asta cu noroc , sa primim numai vesti bune de la MuRI .. Sa-l vedem cu propriul bebel in brate , dar sper sa semene numai cu ellica54 a scris:Dragalaselor numai vesti minunate primim astazi lavy ne poarta noroc cu ziua ei de nastere si o zi frumoasa
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
eu doar am suspectat-o că ar fi mai rotundă dar se poate să fie şi din cauza fustei şi a bluzei ce o avea pe ea şi am întrebat-o pe amica ei iar răspunsul a fost acesta .
I think not. because Ezel series contracts. She said that me "I will think Ezel series of end"
But I will questions to this subject Burçin tomorrow.
I think not. because Ezel series contracts. She said that me "I will think Ezel series of end"
But I will questions to this subject Burçin tomorrow.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 12 Mai 2011, 3:30 pm, editata de 1 ori
De ce trebuie sa-l insoteasca peste tot???????Nu poate sa stea acasa sa faca ardei umpluti???? Sau sa-si croseteze o rochita???
simi- vip
ea a fost intermediarul acestei întâlniri şi de ce ar pierde ea ocazia să ne arate rânjetul .
Wauuuuuuu ce favoare ne-a facut!!!!!Dar eu nu-mi schimb parerea despre ea....si nici n-o sa-mi placa niciodata..DENISA a scris:ea a fost intermediarul acestei întâlniri şi de ce ar pierde ea ocazia să ne arate rânjetul .
simi- vip
IDEM SIMI , i-am mulţumit ptr nişte chestii primite dar tot nu o plac .
Buna ziua, doamne, trebuie sa merg in urma sa vad ce s-a discutat, aseara am ajuns
tarziu dela serviciu si na-m reusit sa intru acum sunt tot la munca cine stie
pana cand asa ca vreau sa vad ce-ati mai discutat............ multi ........si Deny
sa ma anunti si pe mine daca eceva interesant
tarziu dela serviciu si na-m reusit sa intru acum sunt tot la munca cine stie
pana cand asa ca vreau sa vad ce-ati mai discutat............ multi ........si Deny
sa ma anunti si pe mine daca eceva interesant
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Dragilor unde aţi dispărut ???
toate danseaza la onomastica lu lavy se distreaza
lica54- vip
lavy inca o data LA MULTI ANI!
lica54- vip
Denisa in poza pusa de tine ea este vesela ca si-a gasit perechea iar el este trist ca o perde!!!
lica54- vip
Nu e trist Lica , e doar mai serios
Astăzi aţi fost foarte scumpe la vedere
You are a beautiful dream in my mind,
One thought that I will never forget,
A hidden place of happiness,
A good soul full of love.
You are a beautiful dream in my mind,
One thought that I will never forget,
A hidden place of happiness,
A good soul full of love.
DENISA a scris:[color=blue]Astăzi aţi fost foarte scumpe la vedere
salut fetelor
azi am fost în gradină, am plantat flori. Pentru că e prima oară, orice sfat e binevenit
[quote="DENISA"]Servus, Deni, pozele tale sunt superbe, ca întotdeauna, eu te rog să mă pui absent motivat, am avut şi mai am şi mâine o perioadă extrem de încărcată. Dar se face soare şi frumos
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
hărnicuţule !!! Bonus ptr tine
Motzi
Motzi
Cred ca fetele sunt plecate la ziua lu lavy in lipsa lor sa mai punem ceva dulce
lica54- vip
eclerele le vreau euuuuuuuuu şi dacă se poate să mi le aducă Fulgerică.....
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 12 Mai 2011, 9:18 pm, editata de 1 ori
lavy612 a scris:Dragelor , cum va simteati la 20 ....?? Caci mie inca nu-mi vine a crede...
... cam așa
LA MULȚI ANI!
Buna seara!
Dar ce liniste a fost astazi pe forum.
In schimb am vazut prajituri...de iti lasa gura apa.
Dar ce liniste a fost astazi pe forum.
In schimb am vazut prajituri...de iti lasa gura apa.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
DENISA a scris:[color=blue]eclerele le vreau euuuuuuuuu
... pe toateeeeeeeeeeeeeeeeee?!?!
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 10 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum