25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
lavy612 a scris:... E o tipa care juca in filme indiene parca . Nu stiu exact cum o cheama
Aishwaraya Rai este imaginea Longines, ca ambasador al eleganţei, dar şi a producătorului mondial de cosmetice L'Oreal.
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Tot ce-i posibil...ne asteptam la orice din partea monstrului schiop...lavy612 a scris:Fetelor , daca a rapit-o pe Ciceka cand s-a dus sa-i dea banii .......si Savas o gaseste acolo in coliba , asasinata de Yavuz.
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Pufy indianca e super finuţă .
Daa , Simi, macar sa-i poarte noroc oglinjoara chiar daca apare o pe ea. Sa fie armonie si fericire si mai multe nunti daca se poate cu mult ASK...in ult episod.simi a scris:Asa cred si eu Denisa...si in ultimul ep. o sa fie si o nunta...si o inmormantare...si o nastere...
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
DENISA a scris:Pufy indianca e super finuţă .
... adică Yasmin nu e?
dacă păţeşte ceva Savaş la final mă răzbun pe PC-u.
Nuuuu,Denisa lasa Pc. ca mergem mai bine la scenaristi sa le "multumim" pt finalDENISA a scris:dacă păţeşte ceva Savaş la final mă răzbun pe PC-u.
simi- vip
Dragalaselor va de noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Noapte buna Lica!lica54 a scris:Dragalaselor va de noapte buna
- Spoiler:
simi- vip
Noapte buna , Lica , Pufy
lavy612- vip
DENISA a scris:
Chiar ca Offfff Offff Savas, ne prabusim si noi odata cu tn daca ti se intampla ceva...
Noapte buna tuturor
lavy612- vip
Fetelor sant atat de trista cand ma gandesc la Savas Dar ma consolez cu ideea ca-mi ramane Murat cupidon cupidon
simi- vip
noapte buna fetelor have a nice day :mURI>: nu fiti triste o sa invinga
baiatul nostru...........si cred ca-l va ajuta Cicek........asa cred eu
baiatul nostru...........si cred ca-l va ajuta Cicek........asa cred eu
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
motzy in particular merita incercat canal d
motzy oare nu merita sa incerca-ti voi echipa sa face-ti legatura cu canal d sa le da-ti traducerile? este pacat de efortul pe care la-ti depus ca sa fie cat mai corect cat mai buna imaginea si acum altii sa beneficieze sunt fete pe eva sau port care au relatii ai spus si acolo prin ce necaz treci ?NU ESTE CORECT CE SE INTAMPLA imi amintesc cat efort depune-ti tu lexia si celelalte cu legatura din bulgaria dela araboice parca era amica lu denisa gonulce ? va urez succes si iti multumesc mereu pentru ca ne=ai facut fericite cu traducerila alaturi de denisa ,dea lexia si celelalte inclusiv prelucrarea video alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Cum păstraţi armonia conjugală ?
- Prin reciprocitate : Când soţia e nervoasă, eu tac. Şi invers: eu tac când soţia e nervoasă!
.................................................
Ora de zoologie:
-Bula imi poti numi cinci animale care traiesc in Africa?
-Da. Patru elefanti si o girafa...
................................................
La un bar din bucuresti, trei rusi se asezara la baute. Comandara trei sute de vodka si le rasera cat ai clipi. Mai comandara un rand si-l baura si pe acesta. Apoi inca unul si inca unul, pana cand, la al zecelea rand, unul dintre ei zise catre barman:
- Toliko dva! [Numai DOUA]
- Dar ce s-a intamplat cu prietenul dumneavoastra, s-a imbatat?
- Nuu, el.........sofer..........
Pe o strada din Scotia, se intampla un accident rutier. Un turist iese de pe carosabil si da cu masina intr-un pom.
Omul se tiraste afara din masina si ramine intins in iarba. Un scotian trece prin apropiere. Se duce la accidentat si intreaba:
- Sinteti asigurat?
- Da, raspunde acesta cu greu.
- Aveti o asigurare si pentru persoanele aflate in masina?
- Daaaa….
- Aveti ceva impotriva daca imi ravasesc putin hainele si ma intind linga dumneavoastra?
.............................................................
Fat-Frumos crestea intr-o zi cat altii in 10 ani.
Si intr-o saptamana a murit...
............................................................
Imi este cu neputinta sa va casatoresc,explica ofiterul starii civile, moldoveanului. Mireasa nu are decat 15 ani si ai nevoie de consimtamantul tatalui!
-Pai cine credeti ca e individul care sta langa usa cu pusca in mana!? raspunde "ginerica"...
- Prin reciprocitate : Când soţia e nervoasă, eu tac. Şi invers: eu tac când soţia e nervoasă!
Ora de zoologie:
-Bula imi poti numi cinci animale care traiesc in Africa?
-Da. Patru elefanti si o girafa...
................................................
La un bar din bucuresti, trei rusi se asezara la baute. Comandara trei sute de vodka si le rasera cat ai clipi. Mai comandara un rand si-l baura si pe acesta. Apoi inca unul si inca unul, pana cand, la al zecelea rand, unul dintre ei zise catre barman:
- Toliko dva! [Numai DOUA]
- Dar ce s-a intamplat cu prietenul dumneavoastra, s-a imbatat?
- Nuu, el.........sofer..........
Pe o strada din Scotia, se intampla un accident rutier. Un turist iese de pe carosabil si da cu masina intr-un pom.
Omul se tiraste afara din masina si ramine intins in iarba. Un scotian trece prin apropiere. Se duce la accidentat si intreaba:
- Sinteti asigurat?
- Da, raspunde acesta cu greu.
- Aveti o asigurare si pentru persoanele aflate in masina?
- Daaaa….
- Aveti ceva impotriva daca imi ravasesc putin hainele si ma intind linga dumneavoastra?
.............................................................
Fat-Frumos crestea intr-o zi cat altii in 10 ani.
Si intr-o saptamana a murit...
............................................................
Imi este cu neputinta sa va casatoresc,explica ofiterul starii civile, moldoveanului. Mireasa nu are decat 15 ani si ai nevoie de consimtamantul tatalui!
-Pai cine credeti ca e individul care sta langa usa cu pusca in mana!? raspunde "ginerica"...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Noapte buna tuturor!Eu ma retrag
simi- vip
pufy2010 a scris:
... adică Yasmin nu e?
Si yasemin e frumoasa , dar Aishwaraya Rai o intrece eu am vazut un film cu ea .. si m-am indragostit numai cand am vazut-o cum joaca si ce ochii are
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Noapte buna , tuturor.
Pe maine cu forte proaspete.
Somn usor si vise cat mai placute.
Pe maine cu forte proaspete.
Somn usor si vise cat mai placute.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Sper ca va fi un final fericit .. nu are voie sa pateasca nimic Savas , ca trebuie sa isi vada copilul cum se naste .. ca la Omer nu a avut ocazia ..deci sa fim optimiste Noapte buna dragelor
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Dragalaselor buna dimineata a sosit cafeluta si micul dejun
lica54- vip
Va iubesc si va trimit mii de
lica54- vip
Bea de suparare ca nu stie ce se va intampla intre Savas ve Yavuzva ofer si niste fructe va doresc o zi frumoasa cu multe bucurii si implinira si ne auzim mai pe seara
lica54- vip
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum