Serialesitelenovelet
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Empty Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de simi Vin 13 Mai 2011, 5:55 pm

Daaaaaaa...cum sa lipseasca ea de acolo....poate fuge cu Brad Pitt...sa ne luam si noi o grija de pe cap Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Empty Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de simi Vin 13 Mai 2011, 6:03 pm

Cat despre asemanarea cu Tuba,sa sti ca seamana doar intr-o singura privinta....amandoua vorbesc limba turca Smile Smile Invidioasa ...vrea ea sa fie la Monte Carlo....se teme ca nu poate aduce Muri trofeul singur acasa...ce sa faca si ea..merge sa care bagajele... Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Mai 2011, 6:16 pm

simi a scris:Daaaaaaa...cum sa lipseasca ea de acolo....poate fuge cu Brad Pitt...sa ne luam si noi o grija de pe cap Smile Smile Smile
Smile Smile Smile
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Ca il si vad pe Brad Pitt parasind-o pe Angelina Jolie , pentru o 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 pretioasa... Cred ca nu o lasa aia la Monte Carlo sa plece nici cu posterul lui Brad.
Ar vrea ea! Publicitate mai mare... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 13 Mai 2011, 6:21 pm

Nu-i nimic daca n-o baga in seama Brad.....poate fugii si cu soferul lui,ca noi nu ne suparam...numai sa fugaaaa Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 13 Mai 2011, 6:42 pm

Fetelor unde santeti?E atata liniste azi.....ori ati lesinat si voi cand l-ati vazut pe 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 255789 Ca eu abia mi-am revenit...si am un chef nebun de jumulit... 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Mai 2011, 7:05 pm

simi a scris:Fetelor unde santeti?E atata liniste azi.....ori ati lesinat si voi cand l-ati vazut pe 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 255789 Ca eu abia mi-am revenit...si am un chef nebun de jumulit... 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436

Smile Smile Smile
Ce sa mai jumulim, simi, la ea?...CA ESTE DEJA JUMULITA BINE!!!!!!!!!!!!!!! Smile
Avea o fata...de ziceai ca s-a sculat cu ea la trotuar. Ma mir ca nu s-a speriat si Murat... Cred ca de aceea el statea putin mai in spate...sa nu care cumva sa o vada. stupid
Cand si-a mai pus si ochelarii...Murat cred ca voia sa plece... Smile
Bine ...totusi...ca s-a bucurat curci burci de nominalizarea serialului Asi ... stupid stupid stupid
Unde dai...si unde crapa?
Eu chiar ca am incetat sa mai cred ca fata asta isi va reveni vreodata... Oriunde este o lauda , la adresa lui Murat...este bagata si ea in multumire. Dar de ce? affraid affraid affraid
PENTRU CA...PUR SI SIMPLU...ESTE SOTIA LUI MURAT SI CONSIDERA CA DACA, SOTUL EI ESTE TALENTAT, AUTOMAT ESTE SI EA TALENTATA (DA...DE UNDE !?!)
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 13 Mai 2011, 7:14 pm

Buna Vic ce mai faci tot suparata pe curcinica?Am pus cateva pagini mai in urma la ce este curcinica compatibila cu Fulgerica ce ii tine legati!! Va doresc o seara frumoasa si nu mai fiti suparate ca faceti riduri si nu se merita. kiss kiss
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 13 Mai 2011, 7:20 pm

ceva sa ne mai clatim ochii25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Wfotkapl7b5735203csa speriat si saraca pisica
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 72aa25eeafa867b319ab281

lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 13 Mai 2011, 7:34 pm

Ai niste comentarii spumoase Victoria....de rad cu lacrimi... Smile Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 13 Mai 2011, 7:37 pm

Despre talentul "divei"ce sa mai zicem.....cred ca a lipsit...cand se impartea... Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 13 Mai 2011, 7:43 pm

lica54 a scris:Buna Vic ce mai faci tot suparata pe curcinica?Am pus cateva pagini mai in urma la ce este curcinica compatibila cu Fulgerica ce ii tine legati!! Va doresc o seara frumoasa si nu mai fiti suparate ca faceti riduri si nu se merita. kiss kiss
Lica,dar berbecul cu gemeni sant compatibili?Murat cu Tuba kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 13 Mai 2011, 8:04 pm

simi Tuba e rac si berbec si rac nu sunt combatibili deloc mai nimic nu au in comun!
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Vin 13 Mai 2011, 8:34 pm

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 648483 Buna seara fetelor kiss kiss Ce va mai distrati pe aici cu Burcinica .... Smile .. Uff subiectul asta nu are limite... Smile N-ati vazut , ea e jumulita oriunde si oricand ....ori ca se duce la evenimente ori pe strada , tot acceasi atitudine plina de ,,sarm''..De fapt la evenimente e mult mai impaiata ... Cum credeti ca reactionat cand a spus Muri ca Asi va ramane un serial special pt el....
Si-ar fi bagat ghiarele in gatlej de ciuda....dar noroc ca mai era asistata . Smile
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Mai 2011, 8:35 pm

lica54 a scris:Buna Vic ce mai faci tot suparata pe curcinica?Am pus cateva pagini mai in urma la ce este curcinica compatibila cu Fulgerica ce ii tine legati!! Va doresc o seara frumoasa si nu mai fiti suparate ca faceti riduri si nu se merita. kiss kiss
Buna lica. kiss kiss kiss
Nu sunt suparata pe ea...A FOST MAMA NATURA DESTUL... Smile Smile Smile
Multumim pentru ca ai postat , lica. Am citi si ce ii tine legati pe cei doi...interesant. kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Mai 2011, 8:40 pm

simi a scris:Ai niste comentarii spumoase Victoria....de rad cu lacrimi... Smile Smile Smile Smile
Simi...am mai spus...Am o "muza" 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 care ma inspira la tot pasul. stupid stupid stupid
Ce Ciocanda a lui DaVinci? Pai Burcinica este peste Monalisa, de cel putin cateva ori. Ce zambet are! Ce privire! Ce voce! Ce suras!... stupid
Cum sa nu te inspire asa ceva, in a creea comentarii "de tot rasul"? Smile Smile Smile
Pai cred ca rad si curcile de ea...Desi sunt din aceeasi rasa. Si intre curci, este mai uratica de fel.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Mai 2011, 8:41 pm

lavy612 a scris: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 648483 Buna seara fetelor kiss kiss Ce va mai distrati pe aici cu Burcinica .... Smile .. Uff subiectul asta nu are limite... Smile N-ati vazut , ea e jumulita oriunde si oricand ....ori ca se duce la evenimente ori pe strada , tot acceasi atitudine plina de ,,sarm''..De fapt la evenimente e mult mai impaiata ... Cum credeti ca reactionat cand a spus Muri ca Asi va ramane un serial special pt el....
Si-ar fi bagat ghiarele in gatlej de ciuda....dar noroc ca mai era asistata . Smile
Buna, lavy. kiss kiss kiss
Cum ai sarbatorit de ziua ta?
Ce cadouri ai primit?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 13 Mai 2011, 8:43 pm

Saracu Muri cred ca mananca hrana rece o luna dupa ce a zis ca Asi e preferatul lui sad sad sad
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Vin 13 Mai 2011, 8:46 pm

Buna Vic, kiss kiss am petrecut prin oras , si am primit mai multe accesorii. Asta seara din nou , prin club ...sa fie asa distractie dubla , tinand cont ca sunt 20 d ani Smile kiss kiss
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Mai 2011, 8:48 pm

lavy612 a scris:Buna Vic, kiss kiss am petrecut prin oras , si am primit mai multe accesorii. Asta seara din nou , prin club ...sa fie asa distractie dubla , tinand cont ca sunt 20 d ani Smile kiss kiss
Bravo!!!!!!!!!! As trebuie...sa te distrezi cat mai mult. kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Mai 2011, 8:56 pm

simi a scris:Saracu Muri cred ca mananca hrana rece o luna dupa ce a zis ca Asi e preferatul lui sad sad sad
Ce harana rece? Cred ca nici celebrii "ardei umpluti" nu mai miroase Murat. Si pe langa asta cred ...ca l-a calcat pe sub masa, de i-au cazut Pretiosului vreo 3 unchii. Smile Smile Smile
Plus cand au ajuns acasa ...i-a dat cu cartea de telefon in cap.
Cine l-a pus...cine l-a pus? Alta treaba nu a avut si el...Decat sa vorbeasca despre Asi. Smile
Cred ca a facut 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 o fata ...La soare te putei uita...dar la fata ei ba!!!!!!!!
Atat ii mai trebuia...sa spuna si ce bine s-a inteles cu Tuba!!!! 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 283516 Ca eu cred ca isi rupea Burci Curci parul (ma rog...mesele) din cap.
Dar bine ca ii tine impreuna horoscopul.... stupid stupid stupid Nu se mai misca putin si planetele astea...sa le dea peste cap "LEGATURA"... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 13 Mai 2011, 9:07 pm

Nu-i nimic daca nu-i gateste....stim si noi sa-i facem ardei kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 13 Mai 2011, 9:11 pm

Asta seara esti fenomenala Victoria... Smile Smile Smile Mai zi...mai zi...ca ai un hazzzzz Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Mai 2011, 9:19 pm

simi a scris:Asta seara esti fenomenala Victoria... Smile Smile Smile Mai zi...mai zi...ca ai un hazzzzz Smile Smile Smile
Multumesc, simi. kiss kiss kiss
Dar eu cred ca fenomenela este doamna 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436... Apropo...a depus vreun ou? Ca parca spuneau fetele ca o sa fie intrebata daca este insarcinata...
Sa o vezi cum aduna paie...ca sa-si faca un cuib. Smile
Ce sa mai...Cu 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 756436 este rasul plansul. Daca nu era casatorita cu Murat, nu ar fi stiut nimeni despre ea...dar nici noi nu am mai fi avut despre cine sa radem... Smile Smile Smile
Si culmea ar fi ca dupa ce naste, sa il vezi pe Pretios stand cu copilul...ca ea are o cariera de continuat. Poate una de piatra!!!!!!!!!!!! Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Vin 13 Mai 2011, 9:23 pm

Bună fetelor! Lasă că nu pierde nimic. De la atâta pilaf se constipă bietul om. Că nu-i mai face demult ardei umpluţi, asta era la începuturi, acum e prea mult de muncă la ei. Smile Da' văd că o tocaţi nu glumă. În ritmul ăsta în curând va deveni chifeluţă de curcă stupid biata femeie 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 131747 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 131747
week-end plăcut 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 517793 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 517793
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Mai 2011, 9:24 pm

Smile Smile
Week-end placut teodora! kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum